Author Topic: Echipa nationala  (Read 1584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cmay

  • Global Moderator
  • Feedback Score: (0)
  • Old TR: 6 (100%)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 139
  • Location: Bucuresti
  • Liked | Thanked: 4 times
  • Transsektoral
    • View Profile
Echipa nationala
« on: 19 May 2018, 14:32 »
Sa discutam despre Ai noştri tricolori "înalţi ca brazii"
 

Offline taxon

Echipa nationala
« Reply #1 on: 17 June 2023, 12:54 »
0-0 cu Kosovo?
De cind a venit Burleanu la sefia federatiei, fotbalul romanesc e dauna totală.
Chiar nu vede nimeni treaba asta, chiar nu ii cere nimeni socoteala? Tribunele macar, daca ei intre ei, in federatie, sunt o dulce mafie.
Ca veni vorba despre tribune, respect pentru "Uniti sub tricolor" ( macar in cazul meciului astuia, pe care de altfel nu ar fi trebuit sa il jucam deloc).
erasing darkzone
 

Offline taxon

Echipa nationala
« Reply #2 on: 20 June 2023, 15:19 »
2-2 cu Elvetia, dar ... :(

"Iată cele mai dure reacții după Elveția – România:

*Gică Popescu (Prima TV): Dacă scorul ar fi fost 7 sau 8-0 în minutul 80 pentru Elveţia, n-ar fi fost o surpriză pentru nimeni. România a arătat oribil. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Am punctat la singurele două acţiuni pe care le-am avut. Am arătat precum o echipă mică, la fel cum am arătat şi în deplasarea din Kosovo. Am preconizat că vom juca în sistemul 5-4-1. Nu s-a schimbat nimic, nici măcar după 2-0 pentru Elveţia.

*Basarab Panduru (Orange Sport): Cea mai mare minciună din fotbal din toate timpurile! Noi, la un moment dat, trebuia să pierdem cu 7-0. Ne trezim că ajungem în situația să facem 2-2, Kosovo pierde în Belarus și suntem într-o situație foarte bună. Dacă vorbim de ultimele două minute, rezultatul e excelent. Trebuie felicitată echipa pentru rezultat. Dacă nu analizăm ce a fost până atunci, ne păcălim și mergem din păcăleală în păcăleală. A fost o mare diferență între Elveția și România. Cum n-a fost niciodată! Să-și bată joc de tine, așa cum a vrut.

*Viorel Moldovan (Prima TV): Trebuie să fim realişti. Selecţionerul nostru a fost total depăşit. A greşit fundamental din punct de vedere tactic. Nu poţi să abordezi un meci astfel.

*Ilie Dumitrescu (Digi Sport): Ne-au surprins din punct de vedere tactic, ne-au surprins cu cei trei din atac. Elvețienii au avut tot timpul superioritate, iar linia de patru a lor a trecut foarte ușor de primul nostru baraj, cel format din Ianis, Alibec și Coman. N-am câștigat prea multe dueluri. Fundașii noștri centrali au făcut multe greșeli de poziționare. E o repriză destul de modestă făcută de echipa noastră (n.r. – prima repriză)."
erasing darkzone
 

Offline taxon

Echipa nationala
« Reply #3 on: 22 June 2023, 15:59 »
Si juniorii au "reușit" un 0-3 cu Spania. Mă rog, Spania e Spania.
Or fi fost timorați ca joacă, nah, cu Spania. Așa că hai să dau vina pe Săndoi.
Si, mai ales, pe Burleanu.
erasing darkzone
 

Offline Ciocanul

Echipa nationala
« Reply #4 on: 22 June 2023, 23:36 »
Eu stau si ma intreb daca alte echipe nationale au parte de atata ura ca si a noastra. Ne-am inrait teribil si aici nu ma refer doar la fobal. Nu zic ca nu avem multe probleme dar numai rau vedem.
 

Offline taxon

Echipa nationala
« Reply #5 on: 29 June 2023, 12:39 »
Pentru echipa nationala nu ai cum sa simti ura, doar tristete.
Insa altfel se pune problema cind vine vorba de cei care trebuie sa creasca echipele nationale si, in loc sa faca asta, scufunda constant fotbalul romanesc.
Poti sa zici ca in 4 ani Burleanu nu a avut timp cum sa transforme in bine fotbalul, deja coborind cind a preluat el federatia.
Dar cind mai e nitel si se face un deceniu de nimic, nimic, nimic ... e clar ca cel care e in fruntea federatiei este un nimic. Si trebuiesc facute schimbari mari, mari ,mari.
erasing darkzone
 

Offline taxon

Echipa nationala
« Reply #6 on: 27 July 2023, 13:56 »
Degeaba.
"scaunul lui Răzvan Burleanu (39 de ani) nu depinde de ce fac naționalele României. La fel ca predecesorul său, Mircea Sandu (70 de ani), Burleanu a pus în funcțiune o „mășinărie de voturi“ cu care a „ciuruit“ opoziția la alegerile din 2018. Apoi, la scrutinul din aprilie 2022, actualul șef al FRF nici n-a mai avut contracandidat, deși prima reprezentativă a ratat toate calificările posibile, între 2018 și 2022! Nici n-a contat acest amănunt. Burleanu a fost reales cu unanimitate de voturi, în aplauzele celor prezenți. Și a lăsat de înțeles că va modifica statutul federației, astfel încât să obțină încă un mandat, la alegerile din 2026."
https://adevarul.ro/sport/burleanu-gestionarul-unui-sistem-grav-bolnav-de-2287013.html
erasing darkzone
 

Offline taxon

Echipa nationala
« Reply #7 on: 21 November 2023, 08:30 »
chiar asa  ;D
erasing darkzone