Author Topic: Originea vizitatorilor, de unde vin totusi ? Un fenomen ocult si misterios.  (Read 1022 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luca nelino

Privind obiectiv la problema UFO-urilor (mai nou UAP-uri)...ai fi inclinat sa dai initial crezare la teoria prevalenta a Ufologiei, in speta ca vizitatorii sunt entitati biologice constiente care au calatorit distanta enorma dintre astrii pentru a ajunge la noi. Aceasta explicatie simpla nu sta deloc in picioare din mai multe motive, in primul rand frecventa vizitarilor- o civilizatie suficient de avansata incat sa depaseasca problemele ingineresti ale zborului interstelar nu are nevoie sa ne viziteze direct, este suficient un zbor survol la zeci de mii de km distanta de Pamant folosind o sonda automata pentru a colecta suficiente date despre gradul de dezvoltare a civilizatiei umane si conditiile de habitabilitate de pe Pamant.
O alta problema majora e insusi modul antropomorf in care sunt descrisi grii si alte entitati in cazurile de rapiri, in cele mai multe ori vehiculele lor sunt perfect adaptate zborului in atmosfera terestra si nu folosesc masti de respirat sau costume biologice atunci cand intra in contact cu pamantenii.
Aceste doua probleme insurmontabile ale fenomenului (care au fost analizate pe larg de catre Jacques Vallee si John Keel in lucrarile lor) ne sugereaza o ipoteza mult mai fantastica privind originea entitatilor>cu certitudine ei provin de pe un Pamant al viitorului sau un alt Pamant localizat intr-un alt world ensemble in care civilizatia umana este atat de avansata incat a reusit sa creeze tehnologie care-i permite sa traverseze distanta dintre lumi.
Poate ca Bob Lazar chiar a avut dreptate, pe acest Pamant 2 exista in mod natural izotopi stabili ai elementului 115 Moscovium iar entitatile respective au putut sa construiasca un generator stabil de gravitatie care poate sa creeze punti intre lumi.
Dovezi in sustinerea acestei ipoteze:
1. Capacitatea UFO-urilor de a se dematerializa/teleporta instant din lumea noastra, aproape ca si cum ar fi infasurate intr-o bula care nu este afectata de legile si constantele fizice pe care noi le cunoastem.
2. UFO-urile nu sunt afectate de frictiune atmosferica, de forte G, prezinta totodata violari privind continuitatea logica a spatiului ( au fost cazuri in Brazilia in care martorii care au fost rapiti au descris ca volumul spatial interior al navei este mult mai mare decat ceea ce poate remarca un observator la exterior).
3. Entitatile care au construit aceste vehicule nu par a fi afectate de ceea ce noi oamenii numim timp, conceptul entropic de scurgere a evenimentelor nu pare a avea niciun fel de relevanta pentru ocupantii navelor, martorii intotdeauna declara ca au pierderi mari de timp de la momentul rapirii si pana la eliberare.
Ca tot a venit vorba de rapiri, iarasi suntem in prezenta unui aspect absurd ! De ce ar rapi o un om un extraterestru super avansat care prin definitie ar trebui sa fie mult mai avansat decat omologul terran ? De ce ar mutila o vaca, o bovina sau chiar un om cum puteti sa vedeti in link-ul care l-am postat mai jos ?
Poate fiindca pornim de la o premiza fundamental gresita ? Si anume ca o super inteligenta nu este neaparat buna, morala ci dimpotriva...profund malefica, lipsita de orice fel de afectiune si care poate totododata opereaza intr-o maniera metalogica, avand o agenda care e presarata de intentii incomprehensible noua ?
Poate ca acesta e stagiul final la care va evolua omul viitorului indepartat ? Lipsit de orice tip de afectivitate, o creatura care are nevoie de piele gri pentru a fotosintetiza energia Soarelui, care nu mai comunica decat telepatic ca urmare a marilor desoperiri ce vor urma in domeniul neurostiintei ? Poate ca nici macar nu arata precum grii sau alte entitati de tip demoni, gnomii, ingeri, etc...si in realitate e vorba doar de o proiectie care in acelasi timp are masa fizica, un mecanism de control menit sa ne abata si mai mult de adevar, cu un scop secundar pervers de a crea folcor lent in cultura umana * atat in randul scepticilor dar si a celor care cred cu ardoare ca vizitatorii sunt fiinte care au origine interstelara?


Ceva exista dincolo de cortina de fake news, hoaxes si manipulari ale armatei & servicilor secrete. Ceva care probabil ca este atat de misterios, ostil si omnipotent incat nici macar oamenii din intelligence nu inteleg scopul vizitatorilor si tocmai fiindca nu au niciun habar...incearca din rasputeri sa lanseze simultan atat diversiuni de tip Majestic 12 dar si sa mearga pana la extrem pe cartea "debunkingului".
De fapt, cine o sa citeasca cu atentie concluzile Comitetului Condon o sa remarce chiar aceasta irelevanta a cautarii, fizicianul american Condon cand a vehiculat in raportul sau notiunea ca nu exista niciun beneficiu stintific din a cerceta problema fenomenului nu a stipulat in vruen fel ca el nu ar exista, ci doar ca are trasaturi supranaturale atat de misteriose, de bizare si de oculte incat este o actiune in zadar pentru stiinta omului din sec.XX-XXI...e ca si cum ar incerca un gandac de bucatarie sa inteleaga cum functioneaza un motor pe combustie interna! Asa suntem noi in fata fenomenului, avem de-a face cu entitati care probabil sunt cu milioane de ani mai avansate ca noi (desi in mod cu totul paradoxal sunt probabil tot "noi" dar la un alt punct pe scara evoluitiei in timp), suntem in intuneric pe deplin.
Speram sa existe viata primitiva pe Europa si Enceladus dar in acelasi timp stiim ca acest ceva omnipotent exista, ne viziteaza, au la dispozitia lor o tehnologie care pentru noi este magica insa refuza orice tip de contact iar in putinele cazuri de interactionare directa/indirecta..experienta se reduce la mutilari de vaci, asa zise experimente medicale lipsite de orice logica sau chiar mesaje false lansate de catre vizitatori catre cei rapiti ( ca sunt de pe Zeta Reticuli, Marte sau "de peste tot si de nicaieri").

« Last Edit: 29 August 2022, 22:01 by luca nelino »
 

bombardieru

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Parerea mea despre OZN-uri:
1. 99% din aparitii sunt falsuri ordinare
2. 1% ar putea reprezenta un fenomen cosmic/geologic/atmosferic inca necunoscut noua

In orice caz, cum au declarat si cei de la Pentagon, nu pot fi nave spatiale operate de fiinte biologice sau mecanice.
La viteza luminii nicio fiinta sau obiect sau chiar particula nu poate supravietui la viteza luminii, iar teleportarea si viteza warp din STAR TREK sunt  de domeniul fantasticului si nu mai au nicio treaba cu SF fiindca am acumulat noi cunostinte din anii 70 si deducem ca sunt imposibile in universul asta.

Astfel de aparitii au mai fost raportate si in antichitate.
Nu vreau sa o dam in Ancient Aliens, dar e clar ca miturile din antichitate ar putea fi bazate pe realitate.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_reported_UFO_sightings

Dar nu sunt omuleti cenusii sau zeta reticulani fiindca avem inregistrata istoria formarii lor in cultura populara, fiind inspirati dupa goblini si creati de  Kenneth Folingsby si H. G. Wells. Deci da, sunt o creatie a literaturii din secolul 19!


Am citit cateva dintre documentele publicate de CIA a unor aparitii din timpul razboiului rece  - unele cazuri aduc a teste de rachete sovietice si americane care lasa urme bizare, altele ma bulverseaza.
https://www.theblackvault.com/documentarchive/ufos-the-central-intelligence-agency-cia-collection/

Cel mai probabil sunt fiinte din energie pura din alte dimensiuni, pooate chiar din Multivers unde universul nostru coexista cu alte universuri, si au evoluat in asa fel incat sa se deplaseze prin universuri incalcand legile fizicii, fara nicio treaba, si care se hranesc cu energia din alte universuri.
Stanley Kubrick a abordat subiectul fiintelor energetice in Odiseea Spatiala.

Sau poate chiar traim intr-o realitate virtuala si OZN-urile sunt ca santinelele din Matrix.

Fiintele astea electrice pot sa se incarneze, sa se deplaseze si sa se strecoare unde vor,  sa manipuleze timpul, spatiul, fortele fundamentale, realitatea materiala , chiar si mintea si sentimentele umane. I-am considerat "zei", "spirite", "demoni" si "ingeri".

De asta nu cred in Ancient Aliens, ca e imposibil chiar si pentru o civilizatie telurica foarte avansata tehnologic sa faca miracole biblice ca despartirea marii rosii sau transformarea instanta a apei in vin......asta daca miracolele ar fi fost reale.

Unde mai punem ca nu s-a descoperit niciun semn de civilizatie extraterestra avansata tehnologic creata de fiinte  biomecanice pentru ca am fi descoperit de multi ani urme ale deplasarii lor sau a unor batalii spatiale, dar avem in schimb aceste aparitii de OZN-uri luminescente.« Last Edit: 31 August 2022, 10:08 by bombardieru »