e problematic pentru mine, cum am sperat ca iesim din nivelul asta.
olds, trebuie sa-mi dai de stire daca suporti contrazicerea, sau esti ca asom/ca mine.
pentru ca directia aia nu este absolut deloc interesanta. cu principiul holografic si string theory se cauta o conceptualizare, o reprezentare intr-o forma inteligibila.
nu e de nici un folos uman pentru noi sa intram cu atata nestiinta in zone unde toate cuvintele inseamna altceva. FFS
...citate gasesti peste tot! la ce folos? este exact ca la stirile tv. ..oh, a zis antrenorul ca se putea mai bine? a zis presedintele ca va lua masuri?? inseamna fix nimic! asteapta naibii vremea, ca oricum si acolo le incurca, si cauti mai tarziu pe sateliti.
de ce nu visati mai direct, hai sa facem mai bine niste exercitii de imaginatie. e de zece ori mai placut; si duce la ceva creativ, pozitiv, fara sa scoti ochii cuiva. pentru ca intr-un joc posibilitatile sunt nesfarsite, si e permisa greseala.. de fapt nu exista critica, o lasi deoparte.
cum va imaginati ca arata un univers in care nu exista realitate? ce intelegeti voi prin realitate? pentru ca fac pariu, va trebui sa revedeti cand cypher mananca friptura.
90% din ROW nici nu au inteles filmul pe deplin.
adica e patetic, ma scuzati.. sa vorbesti de forma universului, cand tu/eu iti imaginezi ca nu existam. dar ca ce? suntem parte dintr-un mecanism; plan. cum se intelege ceva, cum explicati ..orice? mangneti, huh??
se poate sa nu batem chiar asa de mult campii? odata?