Hmm, unde ai gasit tu posibilitatea de anulare a rezervarii pe booking in ziua cand incepe sejurul? La tot ce accepta free cancelation, o accepata inainte sa inceapa sejurul, cel putin eu doar asa am gasit.
Am avut odata o situatie cand aveam hotel rezervat prin booking si am fost nevoit sa-mi prelungesc sederea. Am vorbit direct la receptie si am primit un pret mult mai bun decat ce avusesem prin booking. Gen, cu 30% mai mic.
Mi-am promis atunci ca voi folosi booking sa-mi aleg hotelul pe care il vreau, dar voi cere o oferta de pret si direct de la ei inainte sa rezerv.
Preturile difera in functie de perioade (chiar si ale saptamanii). Deci foarte posibil ca perioada urmatoare sa fi avut un pret mai mic si pe booking.
Si ti se pare corect sa te folosesti de serviciile booking (centralizare hoteluri, o tona de review-uri, detaliere a facilitatilor camerelor) si dupa aia sa mergi direct la unitate sa face rezervarea?
E ceva gen, mergi la agentie imobiliara si le ceri sa iti caute un apartament, iar dupa ce iti vin cu n oferte (cautate pe banii si timpul lor) tu mergi direct la proprietar.
Daca ti se pare ca booking (sau alte site-uri de genul) te trag in piept, nu le mai folosi deloc. Mi se pare o chestie de bun simt.