Author Topic: Plangeri diverse  (Read 5106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online taxon

Plangeri diverse
« Reply #15 on: 21 January 2025, 10:04 »
Mai, ce se intampla cu astia de la Sameday?
Am cateva comenzi date online, toate cu livrare prin astia, si uite ca mai e nitel si se face saptamana de cind trebuia sa primesc coletele.
Toate apar "in tranzit".
I-a deocheat careva anul asta? Ca pina acum se miscau mai cu cu talent.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Online ZorracK

Plangeri diverse
« Reply #16 on: 21 January 2025, 10:08 »
toate prin sameday in ultimele luni intarzieri avute de la 3 la 7 zile
deci ceva e in pom la ei!

Offline oldshooterman

Plangeri diverse
« Reply #17 on: 21 January 2025, 11:51 »
Mie de obicei imi ajung coletele chiar mai repede dacat calculeaza vanzatorul. Problemele de obicei apar atunci cand vanzatorul nu are produsele pe stoc si se bazeaza pe un furnizor de la care ajung cu intarziere.

Offline Ciocanul

Plangeri diverse
« Reply #18 on: 21 January 2025, 14:48 »
Si eu am observat intarzieri tot mai mari si nu la chestii obscure ci la detergenti, mancare de pisici, etc.
A doua e ca s-au scumpit preturile nesimtit pe emag.
Un sac de mancare de pisici a sarit de la 90 de lei la 120 de lei ?!?!
Am vrut sa iau un sound blaster. Pe emag era aproape 700 lei si l-am luat cu 400 de lei de pe Amazon ? wtf ?
« Last Edit: 21 January 2025, 14:54 by Ciocanul »

Offline piratu2191

Plangeri diverse
« Reply #19 on: 21 January 2025, 20:47 »
https://www.reddit.com/r/programare/comments/1hz0g9m/cum_să_dai_peste_cap_logistica_unei_companii/

e de pe la sf lui Noiembrie situatia, probabil s-a rezolvat la comenzile recente dar inca sunt colete imprastiate...
« Last Edit: 21 January 2025, 20:49 by piratu2191 »

The following users liked or thanked this post: taxon

Online taxon

Plangeri diverse
« Reply #20 on: 22 January 2025, 14:09 »
Aham. Chiar daca lipseste postarea de start, se cam intelege cum e treaba cu IT-ul la Sameday.
Multam.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon