Author Topic: World of Tanks  (Read 9348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cristi822

 • Feedback Score: (0)
 • Newbie
 • Posts: 5
  • View Profile
World of Tanks
« Reply #15 on: 12 September 2018, 04:19 »
In sfarsit continuarea la cg :D. Eu nu prea mai bag tancuri, mi-am tras zao pe world of warships si nu ma mai satur, intre timp am folosit si o promotie cupon reducere de 30% si am luat 6 luni de premium ca nah, winter is coming :D.
 

Offline Killing_One

World of Tanks
« Reply #16 on: 12 September 2018, 08:51 »
Sincer cred ca am app 3 luni... daca numai mai mult de cand nu am mai jucat, jocul este dezinstalat dupa o serie de lose after lose unde efectiv jocul nu ma lasa sa fac nimic, vad ca prea multe nu sa schimbat din contra am vazut ca pe la francezi o sa bage acea amfibie pe roti, nu era destul ca oricum jocul este broken si abia daca mai poti face ceva odata la nust cate jocuri app ca a devenit nejucabil, ...mai trebuia sa bage si asta care o sa fie o adevarata problema, oare ce mai lipseste ceva din transformers?!
 

Offline sergiu_gh

World of Tanks
« Reply #17 on: 22 September 2018, 11:26 »
Defensive shield enabled. Asta a fost cireașa de ieri. Practic, Bat Chat-ul era one shot, eu la fel. Păcănelele au decis. Ăsta-i jocul.
Ce este cel mai intrigant, e că nici măcar n-a fost așa numitul ghost shot, să treacă shell-ul prin tanc. Am zis să nu mă mai enervez și am reușit să cresc în joc din ce în ce mai mult, dar căcaturi din astea te scot din starea aia de zen. :))
 

Offline alex25

 • Feedback Score: (0)
 • Newbie
 • Posts: 26
  • View Profile
World of Tanks
« Reply #18 on: 07 October 2019, 18:08 »
La wot daca nu platesti e imposibil sa ajungi sa cumperi tank tier 10.
Chiar daca joc 10 ore pe zi si tot mi-ar trebui vreo 200 de ani.
Dar merge jucat asa de distractie.
 

Offline Nosferat

World of Tanks
« Reply #19 on: 20 November 2019, 13:12 »
Wot e sincer deja un joc depasit, a scazut enorm la numarul de jucatori,lumea nu isi mai da interesul. De la an la an tot mai slab si mai slab a devenit jocul,tot mai multe microtransactions si mai putin ce ar face jocul intradevar bun. Cu tspe mii de premium tanks,unele cu mult peste orice tier 8 din joc.

Eu initial il jucam la un mod competitiv,insa in ultimii ani cred ca am bagat nici nu stiu,poate 500 de batalii in 3 ani in total,a devenit bataie de joc,rng, bullshit premiums si o groaza de alte lucruri s-au cam adunat de-a lungul anilor. Nu au inovat mai nimic si se vede.
Ignore list :astateofmind
 

Offline Nosferat

World of Tanks
« Reply #20 on: 10 January 2020, 23:21 »
Addendum. Vai de plmea, m-au convins,cu greu,dar m-au convins prietenii sa intru din nou in acest gen, wot,wt,aw. aw s-a dus dracului,s-a luat praful de el, abia gasesti jucatori,si e plin de rusi,pana la urma e pentru piata ruseasca. WT nu s-a schimbat foarte mult de cand am jucat,insa nu a fost niciodata stilul meu,avioane cam meh,insa tancuri nu. Si acum ajung la WOT. Cateodata nu imi vine sa cred cat de mult s-a schimbat acest joc, si nu, in nici un caz nu ma refer in un fel de nu stiu punct de vedere optimist la acest lucru. Overpowered premiums, tspe mii de tampenii pe care sa cheltui bani,zici ca ma joc farmville sau ceva browser game. Mai tineti minte cand era doar premium time+gold tanks? Si eventual aia care aveau prea mult gold trageau cu gold? Saracul de joc,ce  a devenit.....
Ignore list :astateofmind
 

Offline Killing_One

World of Tanks
« Reply #21 on: 13 January 2020, 11:02 »
WOT numai este demult cea ce a fost, jocul a devenit un Money grab, free to play este doar ca nume ,avem prostiile alea pe rotii care debalanseaza total jocul, o sa avem acum si rework la skills pe echipaje ,mai exact toate skills se vor reseta si vor fi inlocuite cu noul mecanism de skills, spre exemplu ai pe echipaj cate 5 skills iar ei vor creea in asa fel sistemul incat cu noul skills mode nu o sa mai ai 5 ci 3 pt ca nu o sa iti ajunga experienta ,evident ca sa tot joci sa bagi bani, vor umbla la toate tancurile ,vor face un al 3 lea proiectil la arty care va da app one shot, vor umbla la AP-uri le vor scade viteza si vor mari un pic pen, la munitia Gold va scade damage, iar la HE-uri vor mari viteza si vor scade damage, practic jocul va fi distrus de tot, dupa care au in plan sa introduca Weather effects care va avea impact asupra gameplay si evident mecanici jocului, tancul se va misca mai greu prin namol sau zapada, spre exemplu daca ploua si ai tras viteza proiectilului va scadea si evident nu o sa mai se duca la tinta ca deh ploaie ingreuneaza proiectilul si se plictiseste pe drum, sau daca va fi furtuna va trebui sa tragi nust cum sa poti lovi tinta, ceata si alte rahaturi inutile, dupa ce ca jocul este distrus si asa, rng-ul 25% doar pe hartie dar real este 65% ,nu vezi la 5 metri in fata tancul sf invizibil cat casa ,daca vor implementa treburile astea va deveni app de ne jucat...aaa uitasem de tancuri star trek made by wg cu 2 tevii.
 

Offline dangrig

World of Tanks
« Reply #22 on: 11 February 2020, 16:19 »
Eu ma uit pe "sandbox" server la ce schimbari  vor sa faca ... ma doare capul. 

Partea naspa este ca nici aia din War Thunder nu sunt mai breji  asa ca nu stiu cu ce joc imi voi mai ocupa timpul....
 

Offline Doofenshmirtz

 • Feedback Score: (0)
 • Newbie
 • Posts: 15
  • View Profile
World of Tanks
« Reply #23 on: 16 February 2020, 01:17 »
Dupa 15k battle am donat contul...
 

Offline Nosferat

World of Tanks
« Reply #24 on: 17 February 2020, 23:44 »
Eu cred ca o sa il pun la vanzare, insa habar nu am cat ar valora. Si asa ma joc din ani in pasti. https://worldoftanks.eu/en/community/accounts/500429308-Nosferat1/
Ignore list :astateofmind
 

Offline Atom

 • Feedback Score: (0)
 • Old TR: 37 (100%)
 • Newbie
 • Posts: 9
  • View Profile
World of Tanks
« Reply #25 on: 28 January 2021, 00:49 »
Mai intra cineva pe jocul asta?
Pe mine m-a innebunit in ultimele zile. Numai meciuri nebalansate cu 15-5 sau 5-15. Ori pierzi, ori nu apuci sa faci nimic.