Author Topic: Motorsport  (Read 25275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline korby

Motorsport
« Reply #150 on: 18 January 2025, 14:04 »
Noah nush, eu doar am întrebat care-i baiu' de mă ia colegu' la sulă fără motiv şi apoi am văzut că îmi lipseşte postarea, nu am apucat să văd dacă a fost vreun răspuns.

-----

Anyhoo, până apuc să mai editez următoarea cursă în care m-am făcut de râs cu maşina mea mega-proastă, pun aci un video interesant care explică câteva aspecte despre noi ăştia care ne învârtim în cerc cu trompetele noastre.

The following users liked or thanked this post: taxon

Offline korby

Motorsport
« Reply #151 on: 25 January 2025, 18:42 »
@ericmario Ce habarnişti şi nemţii ăştia, numa' se fac de râs...
Mai îndrăznesc şi să se ducă cu trompeta de Logan pe la Nurburgring. Huo!

Offline korby

Motorsport
« Reply #152 on: 30 January 2025, 15:23 »
Weekend-u' trecut a fost prima etapă din WRC 2025. A fost cu cântec, probleme cu securitatea de s-a lăsat cu manşe anulate, zici că a fost în RO. Raliul Monte-Carlo e de obicei pe asfalt cu gheaţă şi zăpadă, dar ca şi în ultimii ani, au cam lipsit gheaţa şi zăpada.

Weekend-u' ce urmează e cu real racing: https://www.nascar.com/long-form/madhouse-mecca

Offline korby

Motorsport
« Reply #153 on: 11 February 2025, 13:40 »
HotLap Competition 2024-2025 Rd. 2, locu' 9 la clasă din 30 de participanţi şi 15 la general din 50+.
« Last Edit: 11 February 2025, 14:26 by mache »

The following users liked or thanked this post: taxon

Online taxon

Motorsport
« Reply #154 on: 11 February 2025, 15:12 »
Pai, eleronu unde-i?
De ce nu-i?
De ce ma zapacesti?
De ce tre sa dau socoteala lu Neica Nimeni despre pasiunile mele?
Hai si la mai mare, mai tare, mai sus.
Sau cum se zicea in latina aia moarta.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Online taxon

Motorsport
« Reply #155 on: 04 March 2025, 15:00 »
Korby, haida, bre, cu cupa aia și aici!
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon