@aplinistul36 grija mare cand te duci la ei, ca probabil sa fie inchis din varii motive, iar carnea e 50-50% una a fost buna iar cealalta a fost plina de zgarciuri
Cu tot respectul, dar de cand am redeschis s a respectat intocmai programul de lucru...
In privinta carnii...No Comment!!! Nu exista zgarciuri in carnea de Vitel si Berbecut, este vorba cateodata intra-devar de pielite care sunt intercalate intre etajele de carne si grasime din Pieptul de Berbecut...acelea sunt extrem de greu de indepartat (ca si la pastrama de oaie/berbecut) si le mai scapa din cand in cand angajatilor ce o transeaza/feliaza. Acea pielita se intareste in momentul in care ia contact cu temperatura f mare de la radianele de coacere si se simte la masticatie precum un zgarci. Din acest motiv unele persoane prefera carnea Tocata la Shaorma de vita...nestiind ca acolo mananca de fapt, DOAR pielite si carne de cea mai proasta calitate din animal, dar, Tocata, astfel nesimtindu se nimic in neregula la masticatie. Fiecare cu alegerile si gusturile lor.
Sarbatori Fericite si va asteptam cu drag oricand...Daca ati avut neplaceri in trecut cauzate de aspectul pe care l ati precizat in post ul dumneavoastra, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic la nr.
EDITAT pentru informatii cu privire la disponibilitatea serviciilor La Haleala!
Post Merge: 23 December 2018, 16:37
Programul La Haleala in perioada sarbatorilor este urmatorul:
Duminica 23.12 - Miercuri 26.12 - Inchis
Joi 27.12 - Sambata 29.12 - DESCHIS
Duminica 30.12 - Miercuri 02.01 Inchis
Redeschidem pe data de 03.01.2019
Echipa La Haleala va doreste Sarbatori Fericite si La Multi Ani!
La Haleala va doreste tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani!!!