Author Topic: Diablo IV  (Read 3713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bombardieru

Diablo IV
« Reply #30 on: 29 January 2022, 15:58 »
Tocmai ce am am aflat si eu vestea. Sper sa fie de bine, dar tare ma tem ca va fi la fel ca si in 2008, cand Activision a cumparat pe Blizzard si calitatea jocurilor a luat-o la vale.
Inainte sa va faceti sperante, uitati-va la calitatea ultimelor jocuri lansate de Microsoft -Age of Empires IV, Halo 6,  Gears 5 care sunt de-a dreptul jalnice.  Singurii care mai fac treaba pe acolo sunt cei de la Playground Games cu Forza Horizon care e si ala reciclat de la an la an, doar ca are o grafica imbunatatita.   

Bethesda e cumparata de un an incoace de Microsoft si tot la stadiul de muls Fallout 76 a ramas (o corporatie respectabila ar fi inchis definitiv catastrofa aia de joc si le-ar fi inapoiat la toti cumparatorii banii integral + Fallout 1 gratuit sa le arate la toti gamerii de noua generatie ce insemna un adevarat RPG pe vremuri).  Deathloop de exemplu e doar un alt joc mediocru reciclat ca si Prey dupa motorul grafic din Dishonored, dar prostimea l-a ridicat in slavi pentru ca e un joc BLM-ist.  S-au facut 10 ani de la Skyrim si inca mulg jocul ala cu editii noi. Au distrus seria Wolfenstein cu ultimele doua jocuri pline de  propaganda scarboasa si de atunci nu se mai aude nimic de el  , de vreo continuare la Dishonored nu se mai aude nimic, Starfield nu prea starneste interes la nimeni,    cel putin se scot cu un DOOM la 4 ani.

In ce priveste Blizzard,  a ajuns o mizerie de multi ani. Starcraft 2 cu expansion-urile a fost ultimul joc decent facut de Blizzard, si chiar si asa a fost o superficialitate in comparatie cu Starcraft 1.
De cand cu prostia de Diablo 3, expansionurile la WoW si microtranzactiile din  Hearthstone, Heroes of the Storm si Overwatch, s-a dus calitatea Blizzard.  E bine ca s-au apucat de remasterizari, dar sa scoata un Warcraft 4 sau un World of Warcraft 2 nu pot. Faptul ca sunt blocati de ceva timp in  hell development cu Diablo 4 si Overwatch 2 indica ca pana si ei stiu ca nu le mai merge cu smechereala de a vinde produse proaste la preturi mari.  Aia e, spiritul Blizzard pe care l-ati trait multi in anii 1996-2004 nu o sa mai fie niciodata retrait.

Activision?  No comment despre HIV-ul industriei gamingului.

Ar mai lipsi EA sa-l achizitioneze si ar fi formula completa, s-ar aduna toate leprele la un loc.

Si apoi sper sa pice toata sandramaua corporatista americana care si-a batut joc de gaming, sa vina un crash din ala ca in 1983 si sa le pice bomba falimentului in cap ca  sa moara cu totii si gamingul american sa renasca in alta forma.Nostalgia si REHASH-ul strica calitatea oricarei industrii care nu mai inoveaza.  Greseala noastra e ca ramanem blocati in amintiri si continuam sa incurajam mulgerea unor francize care trebuiau sa se stinga demult in loc sa cotizam la companii noi in ascensiune  care inoveaza si  pun satisfacerea jucatorilor in prim plan.
 
« Last Edit: 29 January 2022, 16:10 by bombardieru »
 

Offline Cylix

Diablo IV
« Reply #31 on: 14 June 2022, 21:55 »
Clevo P775TM1-G: I9 9900k@5Ghz Delid Custom BartX IHS, RTX 2080 8GB,  64 GB HyperX 2933Mhz, 2X Samsung Evo 970 1TB + WD Blue 3D 1TB + Crucial MX500 1TB on Xiaomi Mi Curve