pai asta am zis si eu (acu citeva posturi) despre yellowstone. incepuse ok ca un serial decent/vizionabil, dupa care a luat-o la vale pina a devenit o frectie
tulsa king e mult prea pueril si ca idee si ca acting - eu mi-am luat deja (supra-)portia de balarii pentru o viata de om, nu prea mai am spatiu pentru altele

landman incepe direct ca o frectie, adica sheridan* nici nu se mai oboseste macar sa-si camufleze trucurile scenaristice de doi lei, abuzind fara nici o jena de ele. si eu il luasem tot pentru thornton
lioness - daca astea de 8+ sint destul de slabe, nici nu vreau sa ma gindesc cum arata un sheridan de 7 cu ceva (deci sa mai creasca pina la vreun 8.5 ca sa intre macar periferic pe radarul meu

)
mayor of kingstown - n-am vazut, dar poate ii dau o sansa (pentru renner, ca de la scenarist am pierdut orice speranta)
*ca o nota generala, un scenarist care se respecta (si care isi respecta audienta) evita sa se instaleze in confortul celor mai comune si mai accesibile mijloacel de persuasiune. sigur ca pentru a gasi solutii creative (adica propuneri alternative la bullshitul uzual) tre sa te intrebuintezi mai mult si sa depui efort. calitatea nu se obtine asa spontan precum adeziunea publicului larg cind ii livrezi continuturi familiare intr-un mod familiar.