Author Topic: Ultimul serial vazut  (Read 312144 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ransom

Ultimul serial vazut
« Reply #1560 on: 09 December 2024, 16:02 »
Mda, am dat si eu un search acuma. Inca nici un trailer, teaser sau ceva de genu. Vom vedeam... ms de info.

Offline Ciocanul

Ultimul serial vazut
« Reply #1561 on: 10 December 2024, 21:53 »
In ultima vreme sunt tot mai dezamagit. M-am apucat de vreo 2-3 seriale si nu mai am nervi, aceleasi povesti resapate, lalaite, aceeasi ciorba fara gust. Poate am imbatranit. Imi vine sa inchid toate abonamentele.
Ati mai vazut ceva seriale ce sa iasa din tipare in ultima vreme ?

Offline Hideyoshi

Ultimul serial vazut
« Reply #1562 on: 10 December 2024, 23:32 »
Landman ai incercat?

Post Merge: 11 December 2024, 00:36
apropos ... a aparut asta pe prime: https://www.imdb.com/title/tt33204697/
« Last Edit: 11 December 2024, 00:36 by Hideyoshi »

Offline astateofmind

Ultimul serial vazut
« Reply #1563 on: 12 December 2024, 17:38 »
Secret level: in general decent, tehnic e chiar impresiv, mai ales cel cu "we're not the bad guys" - a trebuit sa ma uit cateva secunde ca sa realizez ca e animatie, nu real.

"Ati mai vazut ceva seriale ce sa iasa din tipare in ultima vreme"

In feb Reacher sez 3.

Ma uit la severance, e interesant si destul de original.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline Dundee

Ultimul serial vazut
« Reply #1564 on: 12 December 2024, 20:12 »
Severance e bun, astept sezonul 2.
M-am uitat la From, ca 2 prieteni il laudau. Se vrea a fi un fel de Lost, dar e subtire. 3 sezoane pline de caractere neinteresante si dialoguri fara nici un gust.

Offline taxon

Ultimul serial vazut
« Reply #1565 on: 12 December 2024, 22:25 »
The Penguin S1 - fain, abia astept urmarea
Tulsa King S2 - fain si asta
Shrinking S1 - boring, am rezistat cit am rezistat, dar doar cu "2 glumite si Harrison Ford" nu se face primavara. Eject.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline croocodillul

Ultimul serial vazut
« Reply #1566 on: 16 December 2024, 11:49 »
The day of Jackal - bun, mi-a placut, foarte bun personajul principal. Am trecut cu vederea ceva scapari.

Landman -bun si asta, Thorton e perfect pentru rol, mai vezi si cate o buca...Buna tare avocata, mi-a picat cu tronc.

Slow Horses - parca la sezonul 4 e mai diluat. La sezonul 3 m-am amuzat bine la ceva faze. Per total e jucat foarte bine si personajele au ceva aparte. De ex. paznicul de la depozitul de dosare din sezonul 3 si Ho sunt panarame, rad doar amintindu-mi de faze.

Lioness - mi-a placut si sezonul doi cu toate ca se pune accent pe woman power destul de abuziv dpmdv.

Dune Prophecy - se jelesc cam mult pentru gustul meu intr-o directie cumva diferită fata de Dune-ul de anul asta. Aceeasi directie "woman power" urmata si de asta, cu precizarea ca-l urmăresc pentru ca-mi place de tampitul de Fimmel.

Vad acum Disclaimer, cumva doar cu un ochi, obligat de iubita. Consider ca are o scăpare majora in plot, dar e jucat bine si asta.

Offline indicopleus

Ultimul serial vazut
« Reply #1567 on: 17 December 2024, 16:35 »
landman - inca si mai frectie decit yellowstone. aceleasi scheme, de data asta, cu alta palarie. too much sheridan for me already. omul se prostise (sau optase pentru retete facile cu succes comercial cvasigarantat) inca de la sicario 2. dupa aia n-a facut decit sa se adinceasca in pelteaua asta si sa produca pe banda rulanta un soi de mediocritate digerabila in cazurile cele mai fericite (ca yellowstone si alea), sau pure absurditati puerile (ca tulsa king)

Offline burebista

Ultimul serial vazut
« Reply #1568 on: 17 December 2024, 20:11 »
Băi nu'ș ce să zic. Yellowstone a fost OK la început, după aia a început să se dilueze.
Tulsa King îmi place. M-a surprins Rocky.
Iar de Landman ce să zic? Billy Bob Thornton poa' să joace și roluri de ghei că eu tot sunt sold.
Lioness S2 mi se pare mai dinamic decât primul.
Mayor of Kingstown chiar a fost brici.
If it ain't broke... fix it until it is.
voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage

Offline indicopleus

Ultimul serial vazut
« Reply #1569 on: 18 December 2024, 00:10 »
pai asta am zis si eu (acu citeva posturi) despre yellowstone. incepuse ok ca un serial decent/vizionabil, dupa care a luat-o la vale pina a devenit o frectie

tulsa king e mult prea pueril si ca idee si ca acting  - eu mi-am luat deja (supra-)portia de balarii pentru o viata de om, nu prea mai am spatiu pentru altele :)

landman incepe direct ca o frectie, adica sheridan* nici nu se mai oboseste macar sa-si camufleze trucurile scenaristice de doi lei, abuzind fara nici o jena de ele. si eu il luasem tot pentru thornton

lioness - daca astea de 8+ sint destul de slabe, nici nu vreau sa ma gindesc cum arata un sheridan de 7 cu ceva (deci sa mai creasca pina la vreun 8.5 ca sa intre macar periferic pe radarul meu :P )

mayor of kingstown - n-am vazut, dar poate ii dau o sansa (pentru renner, ca de la scenarist am pierdut orice speranta)

*ca o nota generala, un scenarist care se respecta (si care isi respecta audienta) evita sa se instaleze in confortul celor mai comune si mai accesibile mijloacel de persuasiune. sigur ca pentru a gasi solutii creative (adica propuneri alternative la bullshitul uzual) tre sa te intrebuintezi mai mult si sa depui efort. calitatea nu se obtine asa spontan precum adeziunea publicului larg cind ii livrezi continuturi familiare intr-un mod familiar.

Offline astateofmind

Ultimul serial vazut
« Reply #1570 on: 18 December 2024, 19:29 »
Dune Prophecy - se jelesc cam mult pentru gustul meu intr-o directie cumva diferită fata de Dune-ul de anul asta. Aceeasi directie "woman power" urmata si de asta, cu precizarea ca-l urmăresc pentru ca-mi place de tampitul de Fimmel.

E singurul lucru bun din serial. Si desi joaca acelasi rol/personaj ca intotdeauna ... aici se potriveste.

In rest, e plin de nonsense.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline Hideyoshi

Ultimul serial vazut
« Reply #1571 on: 18 December 2024, 19:41 »
oarecum de acord ... dau un + si pentru Mark Strong

Secret level - 8/10 ... episodul cu Warhammer cam cel mai bun ... nici celelalte nu-s rele, dar asta iese in evidenta.

Offline burebista

Ultimul serial vazut
« Reply #1572 on: 21 December 2024, 11:13 »
Început S3 din Tehran, S2 din Bookie și aștept traducere la S6 C.B. Strike.

Offline Hideyoshi

Ultimul serial vazut
« Reply #1573 on: 01 January 2025, 16:25 »
Day of the Jackal - 7.5 - e bun desi i-am scazut juma de punct pentru niste scene cam fortate ... Redmayne se potriveste manusa

Offline burebista

Ultimul serial vazut
« Reply #1574 on: 01 January 2025, 18:09 »
Yep, și s-a terminat frumos fără bullșituri politically correct.
Sper să continue tot în stilul ăsta.