hmm..., nu stiu, e cam prea pur emotionala cheia ta de lectura. una din intentiile cu care a construit gilligan serialul (si personajul walter white/heisenberg) era tocmai sa se joace cu perceptiile publicului, sa le testeze in fel si chip "afectivitatea". ideea de baza a fost sa ia un gigi amarit, victima care trezeste mila, si sa-l transforme treptat in scarface, in cineva care trezeste sila.
n-as spune ca problema e personajul/actorul* (ei tocmai asta au urmarit, sa nu fie "iubibil", sa nu te poti lipi de el - bine, cred c-au obtinut exact efectul opus), problema e ca serialul a inceput ca un exercitiu ludic neconventional (care-si propune sa ia in raspar asteptarile fanilor) dar a sfirsit capitulind pe toate planurile, predindu-se integral nevoii publicului de a fi satisfacut prin cele mai facile conventii.
*
p.s.
The Good Wife...pare un serial cu femei puternice care vorbesc mult, trebuie sa-mi fac curaj pentru asta dar am citit de bine
i no have any ideea, nu am vazut nici macar un singur episod .
dar are 8 cu ceva, ceea ce inseamna decent, adica macar nu e o porcarie. si na, te uiti pentru gacica, daca nu pentru altceva
l.e.
ca sa mai bag si ceva on, pe linga offtopicurile astea, am revazut recent mindhunter si nu mi-am schimbat parerea buna despre el. insa am citit ca sezonul 3 a ramas in aer sine die, ca sa zic asa. nu se stie cind va mai fi, daca va mai fi