Author Topic: Virusi, gripe, info & stuff  (Read 296262 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline KodiaK

Virusi, gripe, info & stuff
« Reply #2280 on: 16 June 2025, 09:24 »
Off-topic si atac la persoana.

Post Merge: 16 June 2025, 11:48
Ce era off-topic, ca nu pui niciodata sursa la nimic din ce postezi?
Ce e asa de greu sa dai un link cand citezi pe cineva. Ca nu TU decizi ce intelege fiecare in acel articol. Poate nici tu nu ai inteles ce a vrut ala sa zica, sau ai tradus gresit.
Nu inteleg de unde atat aroganta incat sa crezi ca nu poti gresi niciodata.
« Last Edit: 16 June 2025, 11:48 by KodiaK »
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline mache

« Reply #2281 on: 16 June 2025, 19:08 »
Vad ca reusesti sa te ataci inutil @oldshooterman  - oamenii nu fac decat sa-ti atraga atentia ca esti total pe langa subiect. Ti-am demonstrat si eu in mai multe randuri ca nu stii sa fii impartial si ca suferi de la orice tampenie.

Offline astateofmind

« Reply #2282 on: 16 June 2025, 20:59 »
Ce era offtopic si ce era atac la persoana?

Faptul ca niciodata nu pui sursa? E o trista realitate, nu un atac la persoana. Si e on topic pentru ca ti s-a cerut sursa pe acest topic.

Si mai distractiv ca atunci cand eu iti aduc aminte de posturi de pe vechiul forum incepi cu "posteaza link, nu ai evidenta". Ceea ce arata ce fel de persoana esti cand dai warning si stergi posturi pentru acelasi request.

De ce nu iti dai tie si lui mache warning pentru discutia pe acceasi problema? Sau lui Kodiak?

In plus: postul meu continea si content relevant la discutie, dar ai ales sa stergi postul de doua ori. In mod clar NU offtopic. Ai sters si informatia care era ontopic doar pentru ca iti contrazicea afirmatiile.

In mod clar abuz de putere.

Nerespectarea deciziilor administrative.

Cand e abuz de putere? Really?

Si repet: Ai sters si ceea ce era on-topic, asta arata CLAR ca este pur si simplu abuz de putere.

Nu, nici asta nu e offtopic si nici atac la persoana.
« Last Edit: 16 June 2025, 21:08 by astateofmind »
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline oldshooterman

« Reply #2283 on: 16 June 2025, 23:39 »
Vad ca reusesti sa te ataci inutil @oldshooterman  - oamenii nu fac decat sa-ti atraga atentia ca esti total pe langa subiect. Ti-am demonstrat si eu in mai multe randuri ca nu stii sa fii impartial si ca suferi de la orice tampenie.
Cel care e pe langa subiect esti tu, si situatia e asa cum a fost prezentata in articolul din SCMP, pentru care ai primit link, si e sustinuta si de un articol publicat in UC San Diego Today, precum si de o analiza detaliata publicata de ResearchGate, care concluzioneaza acelasi lucru, respectiv ca nu exista dovezi ca virusul a scapat din laborator.

"În ciuda urmăririi extinse a contacților în cazul primelor cazuri în timpul pandemiei COVID-19, nu au existat cazuri reportate legate de personalul de laborator de la WIV, iar tot personaluldin laboratorul doctorului Shi Zhengli a fost declarat seronegativ pentru SARS-CoV-2 atunci când a fost testat în martie 2020 (Organizația Mondială a Sănătății, 2021), laboratorul respectând protocoalele de biosecuritate corespunzătoare în timpul activității cu coronavirus (Cohen, 2020). În timpul unei perioade de transmitere ridicată a influenței și a circulației altor virusuri respiratorii (Liu et al., 2020a), rapoartele de boli ar trebui să fie confirmate ca fiind cauzate de SARS-CoV-2 pentru a fi relevante. Modelarea epidemiologică sugerează că numărul de cazuri ipotetice necesare pentru a rezulta în mai mulți pacienți COVID-19 spitalizați înainte de decembrie 2019 este incompatibil cu datele clinice, genomice și epidemiologice observate (Pekar et al., 2021)."

Iar modul in care ai intervenit pentru cei doi care au fost sanctionati pentru atac la persoana, off-topic, flame si altele nu-ti face cinste asa precum ti se pare, si e contrar regulilor de bun simt care guverneaza administrarea un forum. Iar sanctiunile pentru ei raman valabile pana va decide administratorul daca iti permite sau nu ceea ce faci.

Offline mache

« Reply #2284 on: 17 June 2025, 00:51 »
Cel care e pe langa subiect esti tu, si situatia e asa cum a fost prezentata in articolul din SCMP, pentru care ai primit link, si e sustinuta si de un articol publicat in UC San Diego Today, precum si de o analiza detaliata publicata de ResearchGate, care concluzioneaza acelasi lucru, respectiv ca nu exista dovezi ca virusul a scapat din laborator.
1. Se pare ca esti total incapabil sa postezi un link original de la studii din Cell
2. Discutam despre studiul recent, nu analiza din 2021
3. Nu ma intereseaza interpretarea dintr-o revista chinezeasca, oricat ai incerca sa o promovezi

"În ciuda urmăririi extinse a contacților în cazul primelor cazuri în timpul pandemiei COVID-19, nu au existat cazuri reportate legate de personalul de laborator de la WIV, iar tot personaluldin laboratorul doctorului Shi Zhengli a fost declarat seronegativ pentru SARS-CoV-2 atunci când a fost testat în martie 2020 (Organizația Mondială a Sănătății, 2021), laboratorul respectând protocoalele de biosecuritate corespunzătoare în timpul activității cu coronavirus (Cohen, 2020). În timpul unei perioade de transmitere ridicată a influenței și a circulației altor virusuri respiratorii (Liu et al., 2020a), rapoartele de boli ar trebui să fie confirmate ca fiind cauzate de SARS-CoV-2 pentru a fi relevante. Modelarea epidemiologică sugerează că numărul de cazuri ipotetice necesare pentru a rezulta în mai mulți pacienți COVID-19 spitalizați înainte de decembrie 2019 este incompatibil cu datele clinice, genomice și epidemiologice observate (Pekar et al., 2021)."
Cred ca ti-am zis de mai multe ori ca nu este necesar sa faci vreo traducere, intelegem si noi un text original in engleza.

Si vezi, tot din link
We contend that although the animal reservoir for SARS-CoV-2 has not been identified and the key species may not have been tested, in contrast to other scenarios there is substantial body of scientific evidence supporting a zoonotic origin. Although the possibility of a laboratory accident cannot be entirely dismissed, and may be near impossible to falsify, this conduit for emergence is highly unlikely relative to the numerous and repeated human-animal contacts that occur routinely in the wildlife trade.

Iar modul in care ai intervenit pentru cei doi care au fost sanctionati pentru atac la persoana, off-topic, flame si altele nu-ti face cinste asa precum ti se pare, si e contrar regulilor de bun simt care guverneaza administrarea un forum. Iar sanctiunile pentru ei raman valabile pana va decide administratorul daca iti permite sau nu ceea ce faci.
Cat priveste partea administrativa... ti-as sugera sa te abtii de la a mai scrie despre mine pe aici. Multumesc.
« Last Edit: 17 June 2025, 00:53 by mache »

Offline oldshooterman

« Reply #2285 on: 17 June 2025, 19:23 »
Cred ca ti-am zis de mai multe ori ca nu este necesar sa faci vreo traducere, intelegem si noi un text original in engleza.
Daca consider ca cei carora li se adreseaza ceea ce postez inteleg mai usor mesajul in limba romana, postez in limba romana.

E un forum romanesc, in limba romana, si nu mai intereseaza daca si ce intelegi tu in alte limbi.

Offline AlexU

« Reply #2286 on: 17 June 2025, 22:45 »
Dam un lock aici, pana se calmeaza spiritele. Daca mai continuati, se lasa cu demote.