Pai tocmai asta am spus, eu joc acum, si DLSS ofera performante, din leaks, cu extrem de multe procente in plus fata de ce poate 6xxx. Nu lua din context, am scris exact mai jos, iti mai iei niste reports pentru flame ca vad ca tot nu te cumintesti.
Pe langa asta, pentru VR Dlss2.1 va fi mana cereasca. +100% performance increase. Sa fie si numai 50% si tot e haleluia. Ce are AMD sa concureze cu asta?
Si ti-am raspuns acolo in context, am citat tot. UIte, iti spun din nou acelasi lucru. Hint: era vorba de analogia cu Vulkan.
Da, tu joci ACUM, cateva jocuri cu DLSS. Ca acolo stii din leaks ca face fata si Nvidia. Cum era si cu Vulkan, era mai bun in cateva jocuri, ATUNCI, dar nu era bun atunci pentru ca era doar in cateva jocuri. Voiai performanta pura ca tu joci si alte jocuri, nu doar p'alea cu Vulkan. Acum vrei DLSS ca le joci doar p'alea cu DLSS. Hai ca te-ai prins.
Si in caz ca mi-ai fi spus ca DLSS e de viitor ti-am raspuns anticipat ca tu joci ACUM.
Voi dati asa report cu toptanu? Am impresia ca s-a terminat desaga cu argumente. Hai sa-l punem p'asta pe tusa.
Post Merge: 02 November 2020, 14:48
Stii ce mi se pare foarte funny? Acum cand AMD intr-adevar are alternativa pe high-end (sau mai bine o sa aibe dupa 19nov), si ai in sfarsit de ce alege si de la ei, voi vedeti situatia exact invers. E ca si cum nVidia nu ofera nimic pe high end, si singura optiune este AMD.
Ai alternativa mai buna la AMD. E mai bine asa? Daca gasesti $70 in plus, daca consideri ca merita. Poate ca merita, altadata nu puteai juca fara 5-10 fps pentru $300. Faceai pasul in sus sa iei Nvidia, acum faci pasul in jos sa iei Nvidia.
Stii ce e funny? Ca incercam sa demonstram ca oricum procesorul grafic nu duce mai mult vram, in jocuri in care chiar asta e situatia si de parca ar fi o situatie generala. De parca nu ar putea la anu' sa apara un joc cu 12 gb vram pe care sa-i duca procesorul grafic. Pentru ca jocul e scris altfel. Si atunci Nvidia mai baga pe piata cateva placi cu 12, 14, 16 gb la pretul celor vechi, pe care le cumparati acum. Dar nu mai mult de 16. Clienti avem, mai scoatem niste placi mai incolo. Si intre timp AMD scoate echivalent DLSS doar din software.