Author Topic: Ultimul joc jucat  (Read 28079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taxon

Ultimul joc jucat
« Reply #150 on: 26 August 2022, 10:14 »
Apăi, asta-i jocul pentru care mi-as fi cumparat o PS. Dar cum eu inca baltesc in The Witcher 1/2/3 .... o sa ajung sa joc GoT la pensie :)
Ca dupa cum spuneai, copii, mosie ...
erasing darkzone
 

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #151 on: 10 September 2022, 16:48 »
King's bounty II.  Abandonat dupa 4 ore de joc.

Stilul e total diferit, mi s-a parut o idee proasta inca din alpha tests cand au aratat prima oara cum se va simte noul king's bounty.  Buguri chiar si dupa mai multe patches, vizual arata slabut, luand in considerare ca e un joc nou,arata ca un joc facut de mai bine de 10 ani.

In un fel imi aduce aminte de Ascension to the throne, sau elven legacy +grafica.  Povestea e slaba, muzica e cat de cat dar nu se aproprie de nivelul KB , calul e enervant ca dracu, foarte greu de controlat, de multe ori ramai blocat in nimic,sau calul decide sa faca un 180 pentru ca ai decis ca vrei sa mergi un pic la stanga.  Putine elemente din King's bounty mai sunt acolo, sincer puteau sa ii dea alt nume, per total dezamagit,dezinstalat.
Ignore list :astateofmind
 

Offline oldshooterman

Ultimul joc jucat
« Reply #152 on: 21 September 2022, 10:55 »
King's bounty II. Abandonat dupa 4 ore de joc.
Asta inseamna ca nu e "jucat" si nu se pot trage concluzii definitive.
Impresiile initiale se trag pe un thread dedicat jocului. :)
 

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #153 on: 21 September 2022, 20:49 »
Sincer nu prea inteleg la ce te referi.

Pentru mine a fost suficient sa joc 4 ore, deja dupa prima ora-ora jumate am observat ca jocul este king's bountry doar dupa nume. Nu sunt reporter platit ca sa joc zeci de ore un joc fie ca imi place sau nu imi place.  Sunt asa mai nemasochist de felul meu. 
Ignore list :astateofmind
 

Offline oldshooterman

Ultimul joc jucat
« Reply #154 on: 22 September 2022, 00:19 »
Aici se discuta despre jocuri parcurse cap-coada, pentru a se oferi o idee de ansamblu despre jocul respectiv, precum si la "ultimul film vazut", nu ca "am instalat jocul "x", nu mi-a placut meniul si l-am abandonat" (de ex.).

Altfel sunt threaduri despre fiecare joc in particular (sau se pot deschide) unde se comenteaza aspecte particulare, cum ca cineva a gasit un bug, in sensul ca se uita in ceva oglinda si nu se putea vedea in oglinda si n-a mai continuat jocul, de ex.. :)
 

Offline Ransom

Ultimul joc jucat
« Reply #155 on: 27 September 2022, 11:49 »
Baldur's Gate I + II Enhanced Editions. Fiindca le-am avut cumparate de ceva ani buni fara sa le ating am zis ca ar fi timpul sa le si joc eu. Doar ca le-am modat putin. Pentru mine a fost musai sa pun un mod pentru UI. Este jalnic ca UI de la EE arata mai prost ca si orginialul de +20 ani. Nota 8 pentru amandoua.