Aici se discuta despre jocuri parcurse cap-coada, pentru a se oferi o idee de ansamblu despre jocul respectiv, precum si la "ultimul film vazut", nu ca "am instalat jocul "x", nu mi-a placut meniul si l-am abandonat" (de ex.).
Altfel sunt threaduri despre fiecare joc in particular (sau se pot deschide) unde se comenteaza aspecte particulare, cum ca cineva a gasit un bug, in sensul ca se uita in ceva oglinda si nu se putea vedea in oglinda si n-a mai continuat jocul, de ex.. 
Yeah.....sorry but NO. Pur si simplu nu are sens ce scrii. Adica, nu trebuie sa parcurgi un joc cap coada sa poti da o o idee de ansamblu despre joc. Este absurd. Adica nu conteaza ca ai jucat 5 ore un joc, si daca este un joc absolut oribil, trebuie ,esti absolut nevoit sa joci 50+ ore sau cate ore trebuie sa termini jocul, altfel orice ai spune este egal cu zero?. La modul serios daca inteleg ce doresti sa scrii.
Daca ai o opinie contrara despre joc, poti linistit parcurge si 40 de ore si vei ajunge la aceeasi concluzie. Topicul nu mentioneaza despre jocuri cap-coada, topicul mentioneaza "ultimul joc jucat" Ca ai jucat 20 de minute sau 200 de ore, este tot egal cu "ultimul joc jucat". Nu este vorba despre "ultimul joc terminat cap-coada" este vorba desre "ultimul joc jucat". Daca citesti prin mai multe pagini ale topicului, mai multe persoane mentioneaza ba fie jocuri abandonate, ba jocuri pe care inca nu le-au terminat, desi au dat o opinie despre joc. Come on man, chiar nu inteleg de ce te legi de acest punct.
In alta ordine de idei. Terminat : Detroit Become Human. 8/10 pentru poveste, de fapt tot jocul trebuie luat ca un film. Grafica, poveste, ce decizie iei are impact indelungat spre final, muzica de nota 10, gameplay cam slabut dar aici nici nu aia conteaza. Ca un pachet intreg este ca o carte sau un film.
E ca un fel de Death Stranging sau Plague tale of innocence. Nu se intampla multe lucruri(ma refer la actiune sau lucruri pe care le vei face personal prin joc, nu o sa omori X monstrii, nu o sa faci lvlup, nu o sa gasesti tspe arme si tspe gloante....etc), si accentul este mai mult pe muzica,grafica si poveste. Insa pentru cei care doresc o relaxare dupa niste ore grele la servici, recomand jocul.