Author Topic: Ultimul joc jucat  (Read 67437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline daveWalter

Ultimul joc jucat
« Reply #225 on: 02 October 2024, 17:00 »
GoW Ragnarok e bunicel spre mediocru și cu muzică bună. GoW2018 a fost decent. Dar niciunul din astea două nu se compară cu GoW III sau cu oricare joc din trilogia originală, care chiar avea un gameplay mai bun și boss fights mai epice și memorabile, iar Kratos era the crazy sh**. Premisele poveștii erau cam stupide și mitologia greacă era măcelărită și la propriu și la figurat   de cineva care n-a citit mai deloc Legendele Olimpului și  s-a inspirat din benzile desenate de la DC și Marvel, combinând viziunea lui cu mecanici de jocuri japoneze din Devil May Cry și Final Fantasy + Tomb Raider și Prince of Persia. Dar hei, e un God of War, nu un RPG făcut de vreun studio est-european sau japonez...sau un Assassins Creed făcut de Ubisoft care mai încearcă să respecte istoria pe plan arhitectural. 
Santa Monica Studio e din Los Angeles. Americanii nu prea le au cu istoria și mitologia din Europa.

Cutscene-urile sunt acolo ca să-l transforme într-un interactive movie.

Am dat cam 350 lei fiecare pe GoW 2018 și GoW Ragnarok pentru varianta de Steam. Am un i7 din a 13-a generație și un RTX, grafic, grafic arată  master piece, dar nu prea am jucat pentru că mi se pare monoton,  cu combat  din Dark Souls, AC Odyssey sau Witcher 3. Preferam boss fights din God of War trilogia originală care erau mai personalizate, mai japoneze.

God of War 3 poate o să vină în 2-3 ani pe PC, cine știe? Abia aștept să mă lupt cu Hades, Poseidon, Cronos și cu Zeus pe PC, pe setări ultra, folosind tastatura și mouse-ul. O să fie și mai interesant când SONY o să remasterizeze grafic God of War 1 și God of War 2 prin 2025-2027.

« Last Edit: 02 October 2024, 17:05 by daveWalter »
Ignored list: ericmario, ZorracK

The following users liked or thanked this post: Trustme

Offline Dexter

• Feedback Score: (0)
  • Old TR: 4 (100%)
  • Full Member
  • Liked | Thanked: 20 times
  • If it ain't broken, why fix it ?
    • View Profile
Ultimul joc jucat
« Reply #226 on: 11 October 2024, 15:54 »
Am inceput de 3 ori si pe 3 platforme diferite GTA V.
Niciodata n-am reusit sa-l termin pana azi.

La PS3 grafica sucked si l-am vandut pana sa fiu gata.
La PC imi tot fura un rus contul (ca jucam rar) si ma rupeau update-urile plus Rockstar Social Saracie ala.
Eh, uite ca pe PS4 Pro am reusit sa ma bucur de una din cele mai frumoase experiente RPG Like. (Exceptie atributele de "accuracy" care sunt imposibil de obtinut utilizand controller.)

Am savurat finalul, cred eu c-am ales calea corecta si acum astept sa-mi pun "banii la munca" dupa tutorialele de investit in bursa de care e plin internetul.

Cred ca e unul dintre foarte putinele jocuri care si-a meritat banii la inceput cu varf si indesat.

Tare-s curios daca GTA VI ii va umple bocancii.
I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink !
Burt Reynolds

Offline daveWalter

Ultimul joc jucat
« Reply #227 on: 11 October 2024, 23:28 »
Am inceput de 3 ori si pe 3 platforme diferite GTA V.
Niciodata n-am reusit sa-l termin pana azi.

La PS3 grafica sucked si l-am vandut pana sa fiu gata.
La PC imi tot fura un rus contul (ca jucam rar) si ma rupeau update-urile plus Rockstar Social Saracie ala.
Eh, uite ca pe PS4 Pro am reusit sa ma bucur de una din cele mai frumoase experiente RPG Like. (Exceptie atributele de "accuracy" care sunt imposibil de obtinut utilizand controller.)

Am savurat finalul, cred eu c-am ales calea corecta si acum astept sa-mi pun "banii la munca" dupa tutorialele de investit in bursa de care e plin internetul.

Cred ca e unul dintre foarte putinele jocuri care si-a meritat banii la inceput cu varf si indesat.

Tare-s curios daca GTA VI ii va umple bocancii.

1. Eu pot să înțeleg de ce nu ai putut juca pe PS3. La momentul când a apărut în 2013, avea o grafică total depășită. Eu nu l-aș fi jucat pe PS3 și nu mi-aș fi cumpărat PS3 nici dacă era exclusiv pentru consola asta.
Dar Rockstar a preferat să lanseze jocul prima oară pe PS3 și Xbox 360 din motive evidente - era un joc dezvoltat din 2007 ce avea deadline data de lansare prin toamna 2013.
Și pentru a face vânzări, consolele fiind atunci foarte ieftine odată cu apariția generației noi de PS4 și Xbox One. Și chiar au făcut cele mai mari vânzări.

2. La partea cu PC nu pot să te înțeleg. De ce anume îți tot fură un rus contul? Poate pentru că nu ai o parolă puternică cu cifre și diferite semne.
Fără să mai zic că în ziua de azi, e indispensabil să plătești un abonament anual la Bitdefender.
În  fine:
Pe PC am putut să termin eu GTA  V de vreo 3 ori cap-coadă!!!!  Cu peste 10 ore jucate în modul Online (nu prea m-a captivat).
Și tocmai pe PC ai parte de experiența cea mai bună.
GTA IV l-am terminat cam de 2 ori.
GTA III, Vice City și San Andreas (originalele) nu le-am putut termina niciodată din două motive - controlul și grafica învechită care mă face să le abandonez după câteva misiuni. Poate dacă le jucam la vremea lor, prin 2001-2005......dar nah, eu fac parte din generația tinerilor care s-a apucat de gaming după 2010.
Iar variantele remasterizate sunt și mai horror. Le-am cumpărat, am încercat să joc pe fiecare - le abandonez acum și din al treilea motiv - bugurile, iar grafica parcă arată mai horror, mai lifeless decât în variantele originale.
Mare păcat că Rockstar n-a putut să facă un remake, nu remster, ci un remake în stil Mafia Definitive Edition la trilogia originală.

3. Am citit niște leakuri  pe Reddit despre GTA VI.
Au zis că o să  fie mai slab decât GTA V la poveste și nu o să fie ca celelalte GTA-uri tradiționale. Mulți o să fie dezamăgiți din cauza contentului woke și mai puțin agro.........pe  care deja l-ați văzut deja în trailer.
O să strălucească însă la gameplay, adică o să te țină cu ochii lipiți de ecran câteva luni bune la ce o să aibă, mai ales și în modul online.
Nu se știe încă cum o să se prezinte la lansare - vă dați seama că la cât de mare e jocul, e posibil să ne așteptăm la o lansare catastrofală  ca la Cyberpunk 2077.

Iar dacă am jucat GTA IV și GTA V pe PC, mai mult ca sigur trebuie să-l joc și pe GTA VI.
Să nu mă grăbesc să cumpăr PS5 Pro, iar PS5 în 2025 o să fie deja o consolă deja prea învechită ca să te bucuri de o experiență cool.

« Last Edit: 11 October 2024, 23:37 by daveWalter »
Ignored list: ericmario, ZorracK

Offline Nosferat

Ultimul joc jucat
« Reply #228 on: 12 October 2024, 10:38 »
Am jucat Age Of Mythology Retold.

Terminat campaniile. La factorul de nostalgie nu am ce comenta, e tot ce trebuie.

Cred ca am sa il si cumpar pe steam,de adaugat la colectie. Cu seria AOE remaster/retold/revampet etc e cam hit and miss, de aia de obicei testez inainte sa cumpar.

Primul a fost miss nu a fost un remake rau, dar nu a fost ce trebuie, al doilea a fost hit, am cumparat jocul pe steam+toate dlc. Al treilea a fost cam meh,adica nu am vazut nu stiu ce imbunatatire fata de jocul original care il am pe CD.

Aoe 4 nu am prea avut timp sa joc.

Dar Age Of Mythology Retold merita cumparat. Mai are niste bugs cu pathfinding si AI-ul nu e tocmai imbunatatit fata de versiunea originala.

Altfel e facut fidel dupa original. Grafica,muzica etc totul a fost imbunatatit si modernizat. Unitatile pixelate nu pot spune ca arata "ai de plmea cyberpunk" insa e un upgrade vizual demn de mentionat.

Iar fata de aoe3 unde "muh colonialism is offensive" ca si core game a ramas la fel.
Ignore list :astateofmind

The following users liked or thanked this post: taxon

Offline Trustme

Ultimul joc jucat
« Reply #229 on: 23 October 2024, 21:34 »
Am terminat si Silent Hill 2 Remake. Tot ce pot sa spun este ca in opinia mea e slabut, nu mi-a placut.

Offline Trustme

Ultimul joc jucat
« Reply #230 on: 19 December 2024, 07:10 »
Am terminat si Indiana Jones and the Great Circle: controlul infect, grafica mediocra, combatul penibil, puzzle-uri cam usurele.