Orice trasee sunt bune, eu nu am bicicleta de viteza, am a 2-a bicicleta a mea (prima a fost un bmx mai mic pe la 5 ani), un first bike din 2000, de cand eram mic si coboram de pe ea doar la borduri inalte, are/avea roti de 26" . Va dati seama ca am schimbat aproape tot la ea mai putin cadru si ghidon. Si schimbatorul de pinioane e original, cel de foi l-am dat jos si merg pe cea mai mare(avea 3 cu 6). La primavara vine randul alteia.
Ideea topicului e de ajunge dintr-un punct in altul cu bicicleta. Pot fi trasee diferite de plimbare/antrenament. Eu unul nu ma simt confortabil pe sosele mari unde se merge cu viteza (auto).
In seara cand am postat topicul am facut in jur de 1 ora 45' pe traseul din primul post mers destul de lejer (nici nu puteam altfel). La intoarcere cu 10/15 min mai rapid dar de la iesirea de pe gladiolelor pe alexandriei am 'taiat-o' mai drept pe stradute -> buc-magurele -> ferentari si restul.
@Nekrataal iesim dar la primavara, cu asta ma fac de ras
@Intermediar. Sagetile sunt pentru a fi respectate. Dar pistele pe trotual au 'devenit' ilegale insa au ramas vopsite. Cei 'suparati' ca le-ai calcat pista cea sfanta n-au ce cauta pe bicicleta. Culmea ca-s mai suparati pe pietoni decat soferii pusi in aceeasi situatie (pieton pe sosea, etc.). Probabil au o camera pe frunte si cauta material.