Author Topic: AUR - promisiuni și realizări  (Read 1593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
AUR - promisiuni și realizări
« Reply #15 on: 16 November 2023, 19:27 »
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/aur-vrea-sa-guverneze-singur-george-simion-exclud-o-coalitie-de-guvernare-cu-psd-in-rest-toate-jocurile-sunt-deschise-2582145

EU V-AM ZIS ca AUR o sa ajunga sa se coalizeze cu PNL, PMP, FD si chiar si cu USR....si poate chiar cu UDMR pentru a ne scapa de PSD .


Quote
Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: Excludeți o coaliție cu orice formațiune politică?
George Simion, președintele AUR: Doamne ferește, trăim un joc democratic în care înțelegeri, alianțe, coaliții se fac. Singurul scenariu pe care eu îl exclud este o coaliție de guvernare cu PSD, în rest, toate jocurile sunt deschise. 
Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: Motivul? Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: PSD nu e o forță capabilă să reformeze statul român așa cum își dorește AUR.
Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: PNL este?
George Simion, președintele AUR:PNL într-o variantă în care se agreează, de exemplu, propunerea noastră de a avea în loc de 3.300 aproape de primari 1.401 de primari. În felul ăsta facem o schimbare la nivelul administrației locale. Într-o variantă în care se îmbrățișează o schimbare și la nivelul administrației centrale și reducem două treimi din cele 60-70 de instituții de control care în momentul ăsta pot opri activitatea unei firme, de exemplu, pentru că nimeni nu vorbește despre antreprenorii români.

 
« Last Edit: 16 November 2023, 19:29 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
AUR - promisiuni și realizări
« Reply #16 on: 04 December 2023, 14:42 »
E doar inceputul.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/un-nou-partid-politic-extremist-din-germania-il-elogiaza-pe-putin-si-cere-desfiintarea-nato-sefa-formatiunii-are-cetatenie-rusa-2602791

https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/partidele-de-extrema-dreapta-urmaresc-sa-castige-alegerile-pentru-parlamentul-european-de-anul-viitor-2602305


Cui sa-i multumim pentru faptul ca Europa paseste intr-o noua faza nationalista cum nu s-a mai vazut din anii 1920-1930?
Liberalilor?  Social-democratilor? Ecologistilor? Vaccinistilor? Feministelor si pitzipoancelor, in general femeilor de azi ca nu mai dau free pussy ca pe vremuri, cand era familia tradionala ?

 
« Last Edit: 04 December 2023, 14:59 by peacemaker »
 

Offline Ciocanul

AUR - promisiuni și realizări
« Reply #17 on: 04 December 2023, 17:15 »
Pe fond de subcultura si saracie asa se intampla.
AUR asta vara cand toti erau in concedii ei mergeau prin sate insalubre cu doctori si galeti si ulei si isi cresteau baza de votanti.
Noi avem doua "Romanii", una care pare decenta: orase decente, joburi, birturi, scoli, uber, cluburi, internet, etc. Alta in care unii traiesc cu 1000 de lei pe luna.
 
The following users liked or thanked this post: taxon

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
AUR - promisiuni și realizări
« Reply #18 on: 05 December 2023, 05:16 »

Noi avem doua "Romanii", una care pare decenta: orase decente, joburi, birturi, scoli, uber, cluburi, internet, etc. Alta in care unii traiesc cu 1000 de lei pe luna.

Greșit.
Da, sunt două Românii, dar.....

Prima Românie este  aici, în țară.
Și a doua  Românie este în afară, plecată în străinătate, în afara țării.

 Aici în țară e doar o Românie, alcătuită și din corporatiști și politicieni cu zeci de mii euro salarii, și din IT-iștii și bugetarii din clasa mijlocie care trăiesc cu mii de euro pe lună, și cei săraci care trăiesc cu salariul minim pe lună, și din studenți și din analfabeți.  Toți laolaltă. Toți sunt nefericiți pentru că nu trăiesc într-o civilizație. Toți se plâng, indiferent că sunt săraci sau bogați, needucați sau educați.

Este România mediocră, e aia care rabdă, se lasă păcălită, îndură, speră  și se adaptează și se resemnează. E aia care nu poate mai mult. Indiferent că ești PSD-ist, PNL-ist, USR-ist, UDMR-ist sau AUR-ist. Indiferent că ești bogat sau sărac. Indiferent ce nivel de inteligență ai.  Ești un român mediocru care a ales să trăiască într-o junglă de  mediocritate, în mizerie, prostie și corupție. Pentru că nu poți mai mult. Asta este prima Românie! Aia care se plânge într-una, dar nu face nimic și tot așteaptă să....o ajute cineva! 

Și cealaltă Românie, aia cu adevărat SMART, aia  e plecată în afară. E România care poate mai mult. România care a ales să trăiască în LUMEA CIVILIZATĂ ȘI DEZVOLTATĂ. Care a decis să locuiască în INIMA CIVILIZAȚIEI!   România care poate să se adapteze în civilizație, la reguli și legi demne unei civilizații. Nu știu de tine dacă stai aici sau în afară, dar eu nu mă aflu aici, în România mediocră, pentru că trăiesc în jungla asta de țară.  Pentru că........... I don't  migrate from this shithole country. And because I chosed to live in this shithole because I cannot do more....for now. And I'm not ashamed to declare myself a mediocre person because I living right now in a mediocre country instead in a rich and developed one.


Un român cu adevărat SMART nu ar sta în România să rabde 20 de ani de minciuni liberale și să rabde sub corupția pesedistă. Nu s-ar mulțumi cu mediocritatea! Nu ar sta în jungla asta de țară! Nu ar sta pe canapea doar să arate cu degetul spre jeguri ca  Iliescu,  Năstase, Ponta, Dragnea, Simion și Șoșoacă și și-ar pune speranța în alte javre  impostoare ca Constantinescu, Băsescu, Iohannis, Nicușor, Drulă sau Clotilde.

NU, ar emigra!
Cine s-a cărat  definitiv din jungla asta de țară de 30 ani, imediat după revoluție, sau fie, imediat după aderarea la UE din 2007,  și a muncit corect și a trăit cinstit în CIVILIZAȚIE, respectând legile  și găsindu-și feiricrea, acela e într-adevăr cu totul alt român care  merită respectat.

Plus că ai o VIAȚĂ de trăit ....probabil....în mod cert, una singură ca persoana care ești acum.

De ce ți-ai irosi-o pe speranțe în țara asta mediocră dacă vrei mai mult ?

De ce milioane de africani și arabi și indieni vin în Europa? De ce vin mexicanii cu sutele de mii în America de Nord, chiar și ilegal? Gen unii se îneacă în Mediterană, alții sapă tuneluri sub zidul lui Trump. Ei sunt dovada că specia umană ar trebui să gândească dincolo de patrie, dincolo de propria țară, dincolo de granițe, dincolo de naționalitate, indiferent de cultură , etnie, limbă și religie. A fi om pur și simplu. Și a trăi acolo unde ești fericit! Țara e acolo unde te simți tu FERICIT și ești IUBIT și RESPECTAT! Și mai ales, unde există DREPTATE și PRIETENIE!   
Pentru că știu că n-are rost să-și irosească viețille sperând........și tot sperând..........când ar putea dracului să emigreze direct în inima civilizație pentru educație mai bună, salarii mai mari, oportunități mai multe, fericire mai multă, sistem medical mai bun, justiție reală și mai corectă, democrație cât de cât funcțională și mai puțin coruptă,  infrastructură mai bogată!


Ce viață mai e aia să tot speri și să tot speri, și să rabzi și apoi să te resemnezi?
Când poți să ai totul în doar câteva ore/zile de călătorit și să obții fericirea de a trăi în civilizație (așa imperfectă cum e)  după doar câteva luni sau câțiva ani......comparativ cu România unde rabzi, speri și votezi de 20-30 ani și tot nu se întâmplă nimic și rămâi DEPRESIV toată viața? 

« Last Edit: 05 December 2023, 05:46 by peacemaker »