Author Topic: Catedrala Mantuirii Neamului  (Read 351 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Catedrala Mantuirii Neamului
« on: 25 November 2018, 13:11 »


Finlanda împlinește 100 de ani. Și-a făcut cadou o bibliotecă a viitorului, care să le educe copiii pentru viitor.
România împlinește 100 de ani. Și-a făcut cadou o catedrală a evului mediu, făcută din banii copiilor noștri.
În fiecare săptămână, Finlanda investește 200 de euro în fiecare copil. Finlanda e în topul celor mai educate națiuni ale planetei.
În fiecare săptămână, România investește 20 de euro în fiecare copil. România este #1 în topul țărilor UE cu cel mai mare procent de analfabeți

121 de milioane de euro a costat Catedrala. Si i se vor mai aloca inca vreo cateva zeci de milioane euro  pana la terminarea acesteia in 2024. 
Este cel mai mare proiect mamut inutil de la Casa Poporului incoace. 
Cate spitale si cate scoli ar fi fost modernizate, cati km de autostrada s-ar fi construit, cate s-ar fi facut prin Bucuresti, cate statiuni turistice erau modernizate si ne-ar fi adus bani la buget, cate locuri de munca erau create.............cate  s-ar fi construit de banii astia ?
Oamenii mor in spitale, copii invata in scoli darapanate in frig cu toaleta in fundul curtii, soselele sunt pline de gropi, si credem ca aceasta vagauna aurita o sa ne ajute cu ceva.
Din cate stiu, Isus prefera lemnul, nu aurul, nu preoti imbracati cu fast.
Unde-i smerenia si cumpatarea pentru care militeaza preotii nostri? 
Si de ce se afiseaza  toti coruptii, farsorii, mincinosii si ipocritii ca  Dragnea, Dancila si Becali acolo? Numai bolsevici care n-au nicio treaba cu crestinatatea.

Casa Poporului si Catedrala....demonstratii arhitectonice care ne atesta ca statul si biserica sunt legate in secolul 21 si inca mentin autoritatea si controlul asupra maselor.

Este o zi de rusine nationala pentru Romania in prag de centenar fiindca nu am progresat deloc. 
« Last Edit: 25 November 2018, 13:45 by skyfallout »
 

Offline Monier

Catedrala Mantuirii Neamului
« Reply #1 on: 25 November 2018, 15:30 »
that is THE UGLIEST SHIT i have ever seen.

arata ca o Voma pe suprafata terestra!!
 

Offline Ciocanul

Catedrala Mantuirii Neamului
« Reply #2 on: 25 November 2018, 22:11 »
E simplu. Amaratii nu au de altceva sa se agate. Daca s-au inghesuit acolo la lansare si au fost 80 de raniti. E clar ca daca le iei si viata de apoi sau ii convingi ca e o minciuna o sa ai revolutie. :) E mai ieftina piramida asta decat autostrazi, spitale, scoli si o viata decenta. Aia e 100%.
 
The following users liked or thanked this post: oldshooterman

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Catedrala Mantuirii Neamului
« Reply #3 on: 26 November 2018, 00:20 »
that is THE UGLIEST SHIT i have ever seen.

arata ca o Voma pe suprafata terestra!!
Eu vad ca seamana cu altceva, cu acel ceva care ni-l  ofera guvernantii  de 30 de ani , dar nu vreau sa spun  cu ce ca-mi iau avertisment pentru vulgaritate.Ce sa mai zic?
Acompaniaza bine cealalta magaoaie comunista si peisajul bucurestean extrem de gri si deprimant. 
Legat de Casa Poporului,  Ceausescu cu bani mai putini putea sa construiasca un nou Schonbrunn sau Versailles sau chiar ceva similar cu palatul de iarna St.Petersburg , dar asa e cu prostia romaneasca.   Mare, mare, cat mai mare cantitativ, dar deloc calitate, fara stil, fara un pic de frumusete.   
I-am intrecut oficial pe nord-coreeni la cele mai urate si abjecte cladiri din lume.   


Macar daca  catedrala era ceva stilata  precum catedrala Sofia, Domul Santa Maria,  Bazilica Sf. Petru,  Cologne,  sau Notre-Dame. Sau ceva cool si futuristic precum catedrala de cristal din SUA. 
Turistii romani si strainii   tot vor prefera sa viziteze in numar mare Voronet, o simpla manastire medievala mica, dar uluitoare si stilata:

 

Post Merge: 26 November 2018, 00:37
P.S. sa-ti pui chipul pe un clopot in stil cocalaresc, asta inseamna sa fii mafiot 

« Last Edit: 26 November 2018, 00:37 by skyfallout »
 
The following users liked or thanked this post: Monier

Offline Monier

Catedrala Mantuirii Neamului
« Reply #4 on: 26 November 2018, 09:20 »
dude, il vad!
..e unul mare in centru si doua mai mici pe laturi in paralel.

lmao
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Catedrala Mantuirii Neamului
« Reply #5 on: 27 November 2018, 19:30 »
„cei din urmă vor fi cei dintîi, şi cei dintîi vor fi cei din urmă”Vreo cateva zeci de  mii de romani  au asteptat afara ca oile in frig  de zici ca s-a construit al treilea Templu de la Ierusalim.
Si e fabulos cum un preot de statut inferior in ierarhia bisericeasca  se plange  ca "-Venim de la o mie de kilometri din Marmures până aici. Dânşii pe acolo intră şi eu stau aici ca oaia", de parca nu-i ajungea sa se duca la o manastire de lemn.
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/video-la-catedrala-ca-pe-stadion-mii-de-credinciosi-s-au-calcat-in-picioare-1038021

.....in timp ce smecherimea si elitele preotesti si politiciene   au stat inauntru la caldura. Cei mai pacatosi cu cele mai multe dosare de coruptie  au stat cel mai aproape de altar.
https://www.vice.com/ro/article/a3mk3a/pacatosii-care-au-venit-la-slujba-de-la-catedrala-mantuirii-neamului

Si mai fabulos e ca dupa Colectiv,  romanii se imbulzesc sa mearga intr-o zona de santier care n-are autorizatie de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență
https://recorder.ro/exclusiv-isu-nu-a-dat-aviz-pentru-inaugurarea-catedralei-mantuirii-neamului-este-ilegal-se-face-pe-raspunderea-organizatorului/« Last Edit: 27 November 2018, 19:33 by skyfallout »