Poll

Cati ani ii mai dati PSD-ului pana la disparitia definitiva din parlament??

1-2 ani, sobolanii vor parasi corabia foarte rapid, pe principiul boala lunga moarte sigura.
3 (9.7%)
2-3 ani, nehotaratii inca vor mai trage speranta unei reveniri. Speranta moare ultima.
1 (3.2%)
3-4 ani, nostalgicii vor accepta in sfarsit rezultatele urmatoarelor alegeri. Ultimul stinge lumina.
2 (6.5%)
4-5 ani, partidul e reformat, se gaseste solutia iesirii din criza, abia prinde pragul electoral
0 (0%)
5-999 ani, un mausoleu imens cu mumia lui Ion Iliescu zambind ia locul Casei Poporului.
25 (80.6%)

Total Members Voted: 30

Author Topic: Cati ani ii mai dati PSD-ului?  (Read 27898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline oldshooterman

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #45 on: 09 June 2018, 20:07 »
DAR cum e posibil ca dupa mascarada asta in care toata lumea stie cum au fost adusi toti oamenii aia aici sa mai existe vreo indoiala intre restul populatiei despre cum trebuie sa voteze la urmatoarele alegeri?
La alegeri situatia e complet diferita. Votul e secret, in cabina de vot esti doar tu, buletinul de vot si stampila. Stampila o pui pe cine vrei tu, indiferent cu cat sau cu ce au incercat unii si altii sa iti influenteze decizia. Nimeni nu va sti niciodata in mod incontestabil pe cine ai votat.
 

Offline AlexU

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #46 on: 09 June 2018, 22:13 »
@RaijinRoh: Stire falsa, totusi ai acces la informatii, de ce nu cauti alte surse?

Si vrei sa imi spui ca in hartia aia mototolita nu s-au regasit exact cele vazute la protestul din seara asta? La urma urmei, nu vad care era problema ca s-a stabilit dinainte ceva.
 

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #47 on: 10 June 2018, 00:24 »
PSD si-a cam semnat prabusirea cu mitingul din seara asta. 
Nu o prabusire instanta, ci una care va fi lenta si dureroasa. 

Recunosc, au adunat peste 100 000 de oameni numai in Bucuresti si au umplut piata Victoriei, dar si modul cum i-a organizat, punandu-i sa se imbrace in alb ,e ceva,   dar:

1. numarul a fost sub asteptari. Organizatorii se asteptau sa fie vreo 200 000,  Firea se astepta sa fie 400 000, Iordache se astepta sa fie 700 000.   N-au facut decat sa incurce degeaba traficul in Capitala si sa enerveze o gramada de oameni care planuiau sa mearga in excursii planificate cu autocarele
2. toti cei 100 000 au fost constransi sa vina. Hai sa fim seriosi, 60% erau tarani saraci, vanzatori de prin piete, oameni semianalfabeti cu nici 8 clase terminate, oameni fara discernamant care nu stiu ce-i pe lumea asta, pensionari,  tineri care veneau mai mult la caterinca sau pur si simplu constransi de parintii/bunicii lor pesedisti ori neinformati pentru ca daca niste tineri chiar pun botul la promisiunile PSD, e chiar trist. E clar ca n-au venit pe degeaba, ca fie au fost mituiti cu un mic , o bere, niste sandwich-uri si 80 lei fiecare, atat de mare e disperarea si saracia in tara asta.  Posibil sa fi fost si bugetari si asistati sociali amenintati si santajati cu excursii sau concedieri.    De ce ar veni niste oameni din toata tara in Bucuresti, facand atata drum? 
3. mitingul a fost total rigid, lipsit de vlaga,  total lipsit de energie.  Daca nu batea vantul in steguletele alea, aveam senzatia ca ma uit la o poza.   Poate datorita caldurii....desi imi amintesc foarte bine ce vocali erau bugetarii , medicii, politistii, profesorii si sindicalistii la protestele din 2010 cand se adunau cu zecile de mii sa protesteze impotriva taierilor de salarii si parca si atunci era caldura.   In iarna lui 2012 la fel, mai faceau un show cu galerii de fotbal.  Parca si  marsul pensionarilor care luptau pentru Antena 3 din 2014 si mitingul lui Ponta de la Stadionul National din 2012 au fost mai bine organizate si parca mai captau atentie.  Dar mitingul asta a fost ca o inmormantare. Vorba aia, parca venisera White Walkers din Game of Thrones la miting. 
4. in premiera vedeam participanti pesedisti cu fetele lungi la discursurile politicienilor.    Multi nu intelegeau engleza pocita a lui Liviu Plesoianu.   Pentru cine il credea un potential candidat la presedintie, omul ala si-a ratat din start cariera politica odata ce si-a inceput discursul cu stangul cazandu-i foile, adica atat de zapacit  era, ca pe urma sa o arda pe declaratii belicoase si pe engleza pocita.   
Dragnea a gresit enorm de mult ca nu l-a scos pe Mircea Badea la inaintare sa tina discursul despre securime si DNA.  Pai ala ii tinea pe toti participantii treji pana dimineata. 
5. Tariceanu, ca de obicei , mananca rahat , o daduse pe conspiratii de 2 lei cu elita oculta,  aceleasi declaratii anti-europene  si cu inca unul chelios care spunea ca 6 milioane de romani sunt interceptati . Bai, serios, ce naiba ar intercepta NSA-ul la milioanele de tarani din sate prin carciumi si bodegi?  E drept,  SRI-ul e si el o apa si un pamant ca doar el sustine partidele politice care au venit la guvernare in ultimii 30 de ani , dar nici sa exagerezi in halul asta.    Iar Dancila, ca de obicei, paralela in tot si in toate, citind de pe foi cum noi am depasit Cehia si Grecia la crestere economica si cum au crescut salariile.       
6. nu prea vad relevanta asocierii mitingului cu victoria Simonei Halep  la Roland  Garros. Mi se pare chiar jegos ce au facut
7. Dragnea care a intarziat,  i se citea pe fata ca era cam negru de suparare.  Ii cam tataie fundul dupa amanarea de ieri si dupa ce fosta  nevasta l-a dat in vileag cu inca un dosar.  Poate ca e posibil ca si pe 21 iunie sa iasa tot cu amanare, dar e cert:  nu prinde 2019 in libertate si poate sa-si ia adio si el  de la ocazia de a candida la presedintie .   
Da, pentru un sobolan ca el, e o mare realizare sa scoti 100 000 de oameni in strada. Insa cand a inceput sa ia cuvantul, deja multi  rupeau pamantul spre casa, stiind   ca au 6 ore de mers cu autocarul la Baia Mare sau Iasi , altii vreo 2 ore pana in Telorman.   Se vedea pe chipul lui dezamagirea cand vedea ca e terminat, ca se baza pe un pseudo-suport, ca nici oamenii stransi de el  nu dadeau 2 bani pe ce spunea, noooo, ca deja se facuse ora 22 si multi asteptau sa poposeasca la restaurantele de mititei sa manance pe banii partidului.
Dragnea a realizat pentru prima oara ca simpatizantii PSD iubesc micii, nu politicienii.   A cam realizat ca e terminat politic, ca e o nulitate lipsita de carisma.
8. pe chipurile multor  participanti , aia mai rasariti intelectual,  se citea rusinea, dezgustul, teama. Parca si ei isi dadeau seama ca a fost o  mascarada.   
9. e chiar mirific si ironic sa vezi #REZIST pe cladirea guvernului, dar si manifestantii PSD care strigau JOS CORUPTIA!   
10.  Gunoaiele lasate in urma mitingului arata clar nivelul nostru de civilizatie
11. Organizarea tehica a fost slaba, boxe parca invechite , incapabile sa emita glasul multimii, ori poate pur si simplu multimea era lipsita de vlaga fiindca politicienii se chinuiau acolo sa spuna ceva,  dar multimea nu reactiona deloc.  Si aprinderea lanternelor  telefoanelor a fost o gluma trista. Multi probabil ca nici nu stiau sa le aprinda. 
12. Cred ca singura care a avut de castigat ceva de pe urma mitingului a fost Firea. Singurul discurs pueril la care nu a trebuit sa ma tin sa nu vars. Si a fost chiar energica, la fel cum era Basescu sau Udrea in zilele lor de glorie.    Cred de aceea ca e  cel mai potent membru PSD sa candideze la prezidentiale. 



Mitingul e un ESEC URIAS, mai ales ca s-au irosit niste bani degeaba.

Pai uitati-va la niste protestatari #REZIST.
Poate ca sunt slabi, poate ca si ei sunt cam puerili, lipsiti de un lider politic, foarte divizati,  nu se aleg cu nimic din toata treaba asta, in mare, au parte numai de esecuri,   dar macar astia au ceva "catchy" in ei.   Mitingii  de azi s-au purtat ca niste zombies in raport cu  rezistentii care se vede ca sunt vii. 
Calitatea bate cantitatea. 



Cu toate astea:
1. Opozitia liberala si miscarea #REZIST raman in continuare slabe.  Il au in continuare pe antipaticul de Ludovic Orban care e tot un penal si un 0 barat.  Rezistentii  , cu toate ca au  spontaneitate si energie,  sunt lipsiti de platforme, solidaritate,  organizare si viziuni. Si din cauza asta PSD va castiga.     
2. Presedintia nu mai are nicio relevanta, avand atributiile executive diminuate.  Poate Iohannis sa ia sau nu al doilea mandat sau poate sa castige un anonim ca Plesoianu, oricum Palatul Cotroceni e deja doar un muzeu. Miezul ramane  tot Casa Poporului, inclusiv miile de primarii din tara. 
3. Justitia e deja aservita PSD-ului, iar Kovesi are si ea zilele numarate ca procuror DNA

Practic, PSD , care detine parlamentul, guvernul si CCR-ul  a   irosit niste bani aiurea doar pentru a demonstra ce suport slab si rigid are. 

O sa se prabuseasca, dar nu prea curand.

Oricum ar fi, e de asteptat ca la alegerile din 2020 sa obtina mult mai putin decat au obtinut in 2016: cam in jur de 25-30%.  Si in momentul ala vor fi cam nevoiti sa faca coalitie cu alte partide in afara de ALDE. 
 

In ritmul asta, daca si Dragnea dispare din peisaj si se compromite Firea, sunt sanse sa scapam de PSD si sa piarda majoritatea parlamentara pana in 2024.
 

Offline Ciocanul

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #48 on: 10 June 2018, 00:40 »
Au fost cam 180k. Enorm de multi. Terminati odata cu fortatul si platitul. Nu i-a fortat nimeni si nu i-a platit nimeni. Au venit bugetari si pensionari sa apere penali care ... maica mai si dau... nu doar fura. O sa fim lasati in pace, ca dupa mineriada. Nu suntem pregatiti sa mai inaintam. Adio Schengen, adio bani seriosi europeni, ramanem in cloaca asta.
 

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #49 on: 10 June 2018, 01:02 »
Au fost cam 180k. Enorm de multi.

180 000 adusi cu japca in Bucuresti   tot nu se compara cu 600 000 de tineri care au protestat spontan in toata tara prin  ianuarie-februarie 2017, si asta pe timp de iarna, la -10 grade, din libera vointa de a apara democratia si justitia . 

N-au lider, n-au viziune, n-au program de guvernare, nu sunt realisti si pragmatici,  n-au experienta,    dar au spontaneitate si energie, asta e CLAR!   


Quote
Terminati odata cu fortatul si platitul. Nu i-a fortat nimeni si nu i-a platit nimeni. Au venit bugetari si pensionari sa apere penali care ... maica mai si dau... nu doar fura. O sa fim lasati in pace, ca dupa mineriada. Nu suntem pregatiti sa mai inaintam. Adio Schengen, adio bani seriosi europeni, ramanem in cloaca asta.

Da, de parca   bugetarii si pensionarii n-au mai nimic bun de facut decat sa faca excursie in Bucuresti sambata asa, pe degeaba!
 


Ai vazut asta-seara cam care e suportul pentru Dragnea:  niste GREIERI!
Ca restul erau numai cu gandul la mititei si la pomana . 
Nici oile nu mai sunt ce au fost. Ca ma cam indoiesc ca asculta cineva discursurile debile si rasuflate ale  lui Tariceanu  sau engleza pocita a lui  Plesoianu.

Quote
  Nu suntem pregatiti sa mai inaintam. Adio Schengen, adio bani seriosi europeni, ramanem in cloaca asta.
De fapt, UE chiar ne-a transmis ca o sa ne dea fonduri europene pe anii 2021-2027.
Inseamna ca stiu ei ceva, au planuri pe termen lung pentru cloaca  asta. 

« Last Edit: 10 June 2018, 01:08 by alex khan »
 

Offline RaijinRoh

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #50 on: 10 June 2018, 10:23 »
Mi s-a parut si mie caraghios mitingul insa tare gresiti cand spuneti ca RIP PSD...  Mai internautilor cat timp PSD nu are concurenta serioasa nu are cum sa pice da ? Bagati-va mintiliii in cap

Inca ceva mai zicea un ametirt pe undeva ca vai invatamantul nu mai are sanse ca PSD. Luati asta de la un profesor care a prins si timpul lui BOCPOC. Acum 5 6 ani nu zicea unu dintre voi ca se distruge invatamantul cand veneam acasa cu salariu net de 6,5 milioane ca 2 milioane dadeam pe naveta. Nu zicea nici unu ca se distruge invatamantul cand au facut dat legea cu plata pe cap de elev, sau cand elevilor li sau dat mai multe drepturi decat profesorilor...
 

Offline astateofmind

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #51 on: 10 June 2018, 18:30 »
Mi s-a parut si mie caraghios mitingul insa tare gresiti cand spuneti ca RIP PSD...  Mai internautilor cat timp PSD nu are concurenta serioasa nu are cum sa pice da ? Bagati-va mintiliii in cap

Inca ceva mai zicea un ametirt pe undeva ca vai invatamantul nu mai are sanse ca PSD. Luati asta de la un profesor care a prins si timpul lui BOCPOC. Acum 5 6 ani nu zicea unu dintre voi ca se distruge invatamantul cand veneam acasa cu salariu net de 6,5 milioane ca 2 milioane dadeam pe naveta. Nu zicea nici unu ca se distruge invatamantul cand au facut dat legea cu plata pe cap de elev, sau cand elevilor li sau dat mai multe drepturi decat profesorilor...

Profesor? Sau dat?

Ai dreptate, nu e vina psd-ului ca învățământul este la pământ. Cu toate ca și tu ești pesedist.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline lowlife

  • Feedback Score: (0)
  • Old TR: 9 (100%)
  • Newbie
  • Posts: 48
    • View Profile
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #52 on: 10 June 2018, 19:14 »
Mi s-a parut si mie caraghios mitingul insa tare gresiti cand spuneti ca RIP PSD...  Mai internautilor cat timp PSD nu are concurenta serioasa nu are cum sa pice da ? Bagati-va mintiliii in cap

Inca ceva mai zicea un ametirt pe undeva ca vai invatamantul nu mai are sanse ca PSD. Luati asta de la un profesor care a prins si timpul lui BOCPOC. Acum 5 6 ani nu zicea unu dintre voi ca se distruge invatamantul cand veneam acasa cu salariu net de 6,5 milioane ca 2 milioane dadeam pe naveta. Nu zicea nici unu ca se distruge invatamantul cand au facut dat legea cu plata pe cap de elev, sau cand elevilor li sau dat mai multe drepturi decat profesorilor...

In loc sa pupi mainile celor care muncesc la privat, in tara sau afara si trimit GRAMEZI de bani ca sa aiba dragnea din ce-si cumpara vile in brazilia, tu pupi in dos PSD. Ca ei ti-au dat. Smecher :)
 

Offline johnycash

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #53 on: 10 June 2018, 21:14 »
Uite fix ce din cauza aerului asta de superioritate cu munca la privat care sincer nu stiu de unde vine o sa ramana PSD-ul la guvernare. Si din cauza ca le-au dat amaratilor de profesori PDL-istii salarii cat sa iti cumperi un pumn de seminte vor ramane PSD-istii la guvernare. Eu am o apreciere fara discriminare fata de toti cei ce muncesc indiferent ca sunt la stat sau la privat spre deosebire de prea multi tineri care stau trantori fie pe banii parintilor (pe care ii mai si injura pe la colturi sau online ) fie sunt asistati social ca liderul #Rezist. Stiti voi care . Ala de batea batrani.

 

Offline lowlife

  • Feedback Score: (0)
  • Old TR: 9 (100%)
  • Newbie
  • Posts: 48
    • View Profile
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #54 on: 10 June 2018, 21:26 »
Nu este bossulane nici o superioritate. Este matematica de clasa a treia. Aparatul bugetar nu produce nimic, doar recircula bani. Bani care vin... de unde? sau si tu crezi ca daca ne dam toti demisia de la patroni si ne angajam la stat salvam romania si traim ca in povesti?
N-am o problema cu bugetarii. Am o problema cu bugetarii angajati pe pile care nu fac nimic, se pisa pe timpul tau si stau la taina in loc sa incerce sa rezolve problemele oamenilor din cozile interminabile.
 

Offline Irenicus

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #55 on: 11 June 2018, 02:28 »
Terminati odata cu fortatul si platitul. Nu i-a fortat nimeni si nu i-a platit nimeni.

Se stie de multe zile ca multi functionari au avut de ales intre a merge la bucuresti sau a intra de maine in preaviz. Cat despre platit a recunoscut chiar psd ca a dat 50 de lei de persoana.

Uite fix ce din cauza aerului asta de superioritate cu munca la privat care sincer nu stiu de unde vine o sa ramana PSD-ul la guvernare. Si din cauza ca le-au dat amaratilor de profesori PDL-istii salarii cat sa iti cumperi un pumn de seminte vor ramane PSD-istii la guvernare. Eu am o apreciere fara discriminare fata de toti cei ce muncesc indiferent ca sunt la stat sau la privat spre deosebire de prea multi tineri care stau trantori fie pe banii parintilor (pe care ii mai si injura pe la colturi sau online ) fie sunt asistati social ca liderul #Rezist. Stiti voi care . Ala de batea batrani.



Momentan mediul privat produce cam 95%. Poti numara pe degete companiile de stat care mai produc ceva. Munca la stat e necesara pentru ca lucrurile sa mearga bine dar acolo tu oferi un serviciu public, nu contribui nimic la pib, ori fara pib mori de foame.
« Last Edit: 11 June 2018, 02:33 by Irenicus »
 

Offline sradu

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #56 on: 11 June 2018, 15:53 »
 Din pacate PSD a scos cel putin la fel de multi oameni ca si #rezist in zilele bune. Conteaza ca la #rezist sunt 90% veniti din proprie initiativa si 10% "adusi" iar la PSD proportia e inversa?
 Priviti cele 2 multimi in oglinda. Ele se reflecta in voturi. PSD ia 50%, ceilalti - intr-o zi buna - iau si ei vreo 50.

 Toti privesc pesedistii de sus. Ca sunt inculti, manipulati, saraci, hoti, etc. E simplu. Dar hai sa privim si partea cealalta: organizarea PSD a produs vreo 2-400k osteni in piata. Daca opozitia isi facea treaba, erau un milion in piata cand a fost vremea. Sau macar 4-500k acum. Cati scoate Orban - Ciolos - Iohannis - USR maine? Aud?
 Deci PSD a scos 3-400k pentru a sustine niste aberatii si a-i tine isonul unui condamnat penal. Chiar si pentru cei mai "thick" dintre ei trebuie sa fi fost niste semne de intrebare intre urechi. Insa opozitia, cu toate zanele dreptatii de partea ei nu e in stare sa scoata 30-40k de inteligenti!! E o performanta. Negativa.

 Apoi toti il scuipa pe Dragnea. Cititi-i biografia romantata, e pe recorder. Da, omu e nashpa. Dar in acelasi timp e persistent, inteligent, pragmatic, etc. Nu e un tip pe care sa-l subestimezi. Multi au facut-o si acum se tarasc. Dragnea are atributele unui dictator, daca i se mai face mult culoar.

 Repet, daca Dragnea/PSD au ajuns in halul asta de puternici, de sfidatori si de penali pe fata este pentru ca li se permite. Nu exista o forta care sa li se opuna, nu exista acea presiune contrara care sa impinga inapoi lucrurile spre un normal, spre firesc. Romania e ca o casa fara alarma, fara cheie, fara paznic, lasata pe mana hotilor. Iar propietarul sta si se uita cum astia se pregatesc sa care totul din casa. Scuipa seminte si se uita inciudat: bai, ai dreaku de hoti!
 

Offline AlexU

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #57 on: 11 June 2018, 15:55 »
 

alex khan

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #58 on: 11 June 2018, 18:38 »


  Dragnea are atributele unui dictator

O tentativa esuata de dictator mai degraba.

Quote
Repet, daca Dragnea/PSD au ajuns in halul asta de puternici, de sfidatori si de penali pe fata este pentru ca li se permite. Nu exista o forta care sa li se opuna, nu exista acea presiune contrara care sa impinga inapoi lucrurile spre un normal, spre firesc. Romania e ca o casa fara alarma, fara cheie, fara paznic, lasata pe mana hotilor. Iar propietarul sta si se uita cum astia se pregatesc sa care totul din casa. Scuipa seminte si se uita inciudat: bai, ai dreaku de hoti!
Cam o dai in defetism.
Momentan, Kovesi e inca sefa la DNA, indiferent ce ti-ar spune propaganda pesedista.
Iar Iohannis este inca presedintele Romaniei si inca are atributia de a respinge legile aberante.
Romania e inca republica semi-prezidentiala.
Pe 21 iunie urmeaza sa aflam decizia finala, iar multe zvonuri sustin ca va fi condamnare cu executare sau o alta amanare, dar in niciun caz achitare. Cat timp e Iohannis presedinte (deci DNA-ul va ramane in mainile dreptei) , Dragnea nu va mai primi nicio achitare pentru cele doua dosare.
De asta s-a gandit bine Iohannis sa nu semneze imediat revocarea.   

Tu crezi ca pana atunci au timp Dragnea si Tariceanu sa-l suspende pe Iohannis, sa schimbe legile justitiei si constitutia Romaniei? 
Cam greu.  Pe 20 iunie urmeaza motiunea de cenzura si cica se aude ca PSD e cam pe minus cu deputatii, si multi ex-pesedisti, inclusiv Ponta, ameninta sa voteze pentru demisia guvernului.  Poate pica motiunea, dar s-ar putea sa avem si niste surprize. Poate ai vazut cum era la chip la protest, ca cel al unui miel la taiere.  Probabil stie ca va lua cu executare si nu mai are scapare, banii lui se termina,  i-a mai dat si de lucru suplimentar lui Kovesi cand va deschide dosarul cu "mitingul cu japca" fiindca sunt prea multe acuzatii de santaj, mita  si amenintare.  Nu m-ar mira sa ia o sentinta mult mai aspra.    S-a vazut si ce suport mare are la miting:  90% dintre provinciali venisera doar pentru a-si umple burdihanul.  Nu dau 2 lei pe Dragnea ca  pe ei ii intereseaza doar pomenile.  Le este indiferent cine este sef la PSD, important sa vina micii si sa curga berea, galetile, uleiul si faina.
Mai luam in calcul si balacareliile facute SRI-ului in piata Victoriei de catre Dragnea, ori eu nu cred ca SRI-ul va sta cu mainile in san sa suporte insultele. 
Dragnea poate ca are la mana CCR-ul, dar nu are si DNA-ul, deci de puscarie nu scapa oricum si pana sunt schimbate legile justitiei de parlament, o sa stea o perioada la racoare. 
Asta depinde pana cand sunt dispusi pesedistii sa-i reduca din atributiile presedintelui . 
Sa nu mai zic ca sunt surse care sustin ca Dragnea a primit un telefon de la departamentul SUA care i-a transmis sa nu indrazneasca sa-l suspende pe Iohannis, nici sa mai anunte asta la miting.

Deci, Iohannis e neatins mandatul asta, ca si asa nu mai are rost, mai are un an si jumatate de mandat, pesedeii ar trebui mai degraba sa se concentreze in a lansa un oponent credibil care sa-l bata pe Iohannis in 2019. Momentan , ii au pe Tariceanu  si  Plesoianu care pot pierde catastrofal, si poate doar Firea sa aiba ceva sanse.



Poate ca multi dintre noi am vazut "sah-ul" dat de Dragnea    catre Iohannis si Kovesi, dar nu am vazut "sah mat-ul" dat de Iohannis, Kovesi si marele licurici american catre Dragnea. 

Ce este cert totusi e ca chiar daca scapam de Dragnea,  PSD-ul tot va prezenta cea mai mare formatiune politica al tarii,  conducerea fiind preluata in sfarsit de   Firea si  Olguta . PSD din pacate va mai reprezenta un obstacol in dezvoltarea si progresul Romaniei inca multi ani.


« Last Edit: 11 June 2018, 18:42 by alex khan »
 

Offline astateofmind

Cati ani ii mai dati PSD-ului?
« Reply #59 on: 11 June 2018, 20:48 »
Il pot suspenda pe iohanis la foc rapid. Nu stiu daca tariceanu ar avea atributii ca interimar sa o dea jos ...
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste