Author Topic: Criza 2025 Romania si nu numai  (Read 8291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KodiaK

Criza 2025 Romania si nu numai
« Reply #105 on: 06 June 2025, 17:26 »
Sunt pe masa si multe reduceri/eliminari de sporuri aberante.
"Reprezentanții partidelor care vor forma viitorul Guvern iau în calcul tăierea unor sporuri acordate bugetarilor"
https://hotnews.ro/cat-de-mult-cheltuieste-statul-roman-pe-sporuri-suma-totala-platita-celor-13-milioane-de-bugetari-1996076
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline ericmario

« Reply #106 on: 06 June 2025, 19:14 »
Aia cu plata facturilor la apă/curent/gaze e pistol cu apă pe lângă salariile pe care le încasează lunar porcii ăia.
Unde mai pui că porcii sunt membri în mai multe CA-uri, că na, nu sunt oameni în România așa de capabili ca ei.
Valeriu Zgonea, inginer CFR, noul șef al ANCOM.
Scuzați-mă, îmi vine să vomit.

@taxon: pentru că o tot lălăi cu PSDPNLUDMR, arată-mi partidul care nu va proceda la fel ca cele răsmenționate de tine și o să-l votez.
Ai văzut ce unitate s-a creat în parlament după referendumul lui Băsescu cu 300 de parlamentari?
Nici unul nu și-ar risca scaunul, deci lasă-ne cu placa asta zgâriată.

Post Merge: 06 June 2025, 19:18
Ar fi trebuit sa fie clar pentru toata lumea ca ND nu poate aduce nimic bun, pentru ca nu e dupa el.

De când tot repet că România nu e condusă de președinte?
Dar voi nimic, Batman-Batman.
Președintele se poate agita ca peștele pe uscat, iar guvernanții îl pot ignora liniștiți,

Post Merge: 06 June 2025, 19:30
Inca o dată vă întreb: pînă azi ați auzit de vreo discuție despre tăierea sau reducerea beneficiilor Presedintelui, "serviciilor", partidelor ca organizații, parlamentarilor, consiliilor judetene si locale, politicienilor?
Sau numai despre taxe si impozite care direct sau indirect vor lovi cel mai rau in "pulime"?
Asta așa a fost, așa e și așa va fi, fiindcă așa a fost să fie.
Niciodată nu va exista o un partid sau o coaliție de partide care să-și facă rău din proprie inițiativă.
Sau da, vor exista partide care vor promite marea cu sarea și luna de pe cer, dar asta doar până se văd cu sacii în căruță.
Pentru că după aia vor apărea scuzele: ”nu e chiar așa de ușor de făcut pe cât am crezut” , ”nu ne lasă CCR-ul” , ”statul paralel și cel perpendicular” , ”băieții cu ochii albaștri” și cea mai tare: ”Bruxelles-ul”.

Ahamm...
« Last Edit: 06 June 2025, 19:37 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline sabin1

« Reply #107 on: 06 June 2025, 20:49 »
Nu mai tot o lalaiti Romania nu e condusa din tara dupa constitutie si legile tarii care nu sunt perfecte dar si acelea nu sunt respectate , noi avem injustitie toatala , deoarece suntem condusi dinafara . punct
Cititi , auziti, toate stirilre documentele mai ales dinafara si faceti o analiza mai detaliata personala si vedeti si constatati pentru voi . De ce SUA a trimis lista celor 27 de oameni ai conducerii Romaniei  interzisi in SUA si a inchis intrarea romanilor fara viza in SUA ...
Nu va da de gindit ca este ceva necurat la mijloc !????
Oricum alegerile nu sau terminat in acest an abia au inceput ! Multe surprize vor veni ! Cine vrea sa stie mai multe sa lase tel. in privat cu numele si il sun pe WhatsApps , din ce vad nu prea cred ca o sa fie cazul sa fie prea multi interesati !?💙💛❤️👍
A întreba e rușine pentru un minut, a nu ști – este o rușine pentru toată viața.
În viață nu primești niciodată ceea ce meriți, ci ceea ce negociezi !
Cel mai trist aspect al vieții actuale este ca stiinta acumuleaza cunostinte mai repede decat acumuleaza societatea intelepciune !

Offline ericmario

« Reply #108 on: 06 June 2025, 21:01 »
De ce SUA a trimis lista celor 27 de oameni ai conducerii Romaniei  interzisi in SUA si a inchis intrarea romanilor fara viza in SUA ...

Despre ce listă vorbești, amice?
Care 27?

Post Merge: 06 June 2025, 21:06
Cine vrea sa stie mai multe sa lase tel. in privat cu numele si il sun pe WhatsApps , din ce vad nu prea cred ca o sa fie cazul sa fie prea multi interesati !?💙💛❤️👍
Nr. meu e 0123456789
Deschide-mi ochii, maestre!
« Last Edit: 06 June 2025, 21:06 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline Ciocanul

« Reply #109 on: 06 June 2025, 21:09 »
Da-i nr de telefon sa te sune si iti explica. :D

Offline endler

« Reply #110 on: 07 June 2025, 17:14 »
Nu mai tot o lalaiti Romania nu e condusa din tara dupa constitutie si legile tarii care nu sunt perfecte dar si acelea nu sunt respectate , noi avem injustitie toatala , deoarece suntem condusi dinafara . punct
Cititi , auziti, toate stirilre documentele mai ales dinafara si faceti o analiza mai detaliata personala si vedeti si constatati pentru voi . De ce SUA a trimis lista celor 27 de oameni ai conducerii Romaniei  interzisi in SUA si a inchis intrarea romanilor fara viza in SUA ...
Oricum alegerile nu sau terminat in acest an abia au inceput ! Multe surprize vor veni ! Cine vrea sa stie mai multe sa lase tel. in privat cu numele si il sun pe WhatsApps , din ce vad nu prea cred ca o sa fie cazul sa fie prea multi interesati !?💙💛❤️👍

https://alephnews.ro/guvern/mae-si-statele-unite-neaga-existenta-unei-liste-negre-a-oficialilor-romani-interzisi-ce-nume-apar-pe-lista-care-circula-in-online/

inteleg ca esti suparat de cum s au miscat treburile prin romania in anii asta. sa sti ca si noi. dar sa vi cu cacaturi aici, nu prea e loc amice. daca cauti spalati pe creier ai gresit locul; rogu te, mergi inapoi pe tik-tok. alta varianta recomandata ar fi balaceanca.

The following users liked or thanked this post: ericmario

Offline oldshooterman

« Reply #111 on: 11 June 2025, 21:51 »
Lupta pentru ciolan/functii e la maxim. "Analistii" si-au adus aminte ca situatia dezastruoasa in care a fost adusa RO nu poate fi reparata tot de catre cei care au produs-o, precum spera noul presedinte si nu numai.
Popcornul ar putea sa ajunga a fi cel mai consumat produs in perioada asta.

Offline Ciocanul

« Reply #112 on: 11 June 2025, 22:10 »
tot ce mi se pare ca vor face va fi sa dea cateva masuri de ochii comisiei europene si apoi sa se imprumute in continuare.
https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_%C8%9B%C4%83ri_dup%C4%83_datoria_public%C4%83
Lista e veche dar noi inca stam bine pe imprumuturi, mai incape muuult.
Misca misca din buric ! :D