Disperare mare: 
Începe să nu-mi mai placă. Chiar nu mai e de glumit dacă se vorbește de „sânge pe străzi” și „arme” și „trecut țara prin foc și sabie”.
A postat
Arhi ceva care mă sperie.
Se vorbește despre o
lovitură de stat armată organizată de susținătorii fanatici și legionari ai lui Georgescu în cazul anulării și repetării alegerilor. Georgescu se dezice de ei, nah.....și Martin Luther, Mahomed, Iisus și Mahatma Gandhi se deziceau de faptele violente ale susținătorilor lor fanatici. Și Trump parcă s-a dezis de insurecționiști...până când a zis că-i va elibera dacă va fi reales.
BĂ, NU E BINE! Chiar riscăm să intrăm într-un mare kkt mai ceva ca-n Ucraina.
Caz în care nu-l mai votez pe Georgescu în turul 2. Nu zic că ar fi pro-rus, dar fiind trumpist, și Trump a instigat la insurecția de pe 6 ianuarie 2021, eu mă dezic de el.
Mă duc să votez cu Lasconi din nou și în turul 2 dacă iese
de război civil sau insurecție armată. sau o să-mi dau cu capul de pereți că de ce n-am plecat din țara asta din 2016 sau din 2022 când încă mai aveam ocazia. Cum dracu, eu așteptându-mă la un bombardament sau invazie rusească?
Și mă trezesc cu o insurecție putinistă sau vreun război civil în țară? WTF?
Ăla cu drapelul Rusiei e la fix. Călin Georgescu spune că nu-și asumă nicio legătură cu partidul POT, că nu e pro-Rusia, ba a început să retracteze privind reintroducerea serviciului militar obligatoriu.
ACUM nu mai e de glumit. Parcă înțeleg de ce s-a dezis de el și Ștefan Mandache care i-a luat interviu din necunoaștere de cauză și mulți alții care l-au votat fără să se documenteze au zis că o votează pe Lasconi.