Poll

Cu cine votati la alegerile din 2024?

PSD
1 (5.9%)
PNL
2 (11.8%)
UDMR
0 (0%)
USR
6 (35.3%)
AUR
1 (5.9%)
PMP
0 (0%)
PRO
0 (0%)
SOS
0 (0%)
APP
0 (0%)
REPER
1 (5.9%)
FD
0 (0%)
V
0 (0%)
PER
0 (0%)
PUSL
0 (0%)
PRM
0 (0%)
AD
0 (0%)
ND
0 (0%)
Volt
0 (0%)
Altul
3 (17.6%)
NU VOTEZ
3 (17.6%)

Total Members Voted: 15

Voting closed: 28 January 2025, 13:41

Author Topic: Alegerile din România 2024  (Read 33449 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline daveWalter

Alegerile din România 2024
« Reply #135 on: 26 November 2024, 23:40 »
Oh, vai, dar ce este asta?
Rareș Bogdan, la interviu cu Călin Georgescu, acum 10 ani, când era șef al Clubului de la Roma:

Post Merge: 26 November 2024, 23:48
Și Elena Lasconi, acum 11 ani, la MasterChef, când era jurnalistă. 

Post Merge: 27 November 2024, 00:13
Am găsit-o și la ediția specială cu Eclipsa din 1999 -  De la minutul 29:36
« Last Edit: 27 November 2024, 00:13 by daveWalter »
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700KF | Gigabyte B760 GAMING X AX, Socket 1700| Kingston Fury 16 GB| Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 960GB | NVIDIA GeForce RTX 4070| Corsair NAUTILUS ARGB| Darkflash K1, orange, INN-K1

Offline ericmario

« Reply #136 on: 27 November 2024, 23:04 »
Interesant cum până acum câteva zile nu știa nimeni de ăsta anti-UE , anti-NATO și pro-Rusia, iar acum prezicătorii adormiți ne bombardează cu clipuri cu acest personaj arhi-necunoscut.
Ce or avea de câștigat acești ”promotori schimbători” din toată povestea asta, nici ei nu știu.
Pentru că traseul pro-EU și pro-NATO, nu are cum să fie schimbat de un președinte pro-rus, fie el Călin Georgescu.

Am mai spus, diaspora se află în majoritatea ei în UE, nu în Rusia.
Și nu cred că vreunul din diaspora vrea să emigreze la ruși.

"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline oldshooterman

« Reply #137 on: 28 November 2024, 00:20 »
Disperare mare: ;D

Offline daveWalter

« Reply #138 on: 28 November 2024, 05:56 »
Disperare mare: ;D

Începe să nu-mi mai placă. Chiar nu mai e de glumit dacă se vorbește de „sânge pe străzi” și „arme” și „trecut țara prin foc și sabie”.
A postat Arhi ceva care mă sperie.

Se vorbește despre o lovitură de stat armată organizată de susținătorii fanatici și legionari ai lui Georgescu în cazul anulării și repetării alegerilor. Georgescu se dezice de ei, nah.....și Martin Luther, Mahomed, Iisus și Mahatma Gandhi se deziceau de faptele violente ale susținătorilor lor fanatici. Și Trump parcă s-a dezis de insurecționiști...până când a zis că-i va elibera dacă va fi reales.

BĂ, NU E BINE!  Chiar riscăm să intrăm într-un mare kkt mai ceva ca-n Ucraina.
Caz în care nu-l mai votez pe Georgescu în turul 2. Nu zic că ar fi pro-rus, dar fiind trumpist, și Trump a instigat la insurecția de pe 6 ianuarie 2021, eu mă dezic de el. 
Mă duc să votez cu Lasconi din nou și în turul 2 dacă iese de război civil sau insurecție armată. sau o să-mi dau cu capul de pereți că de ce n-am plecat din țara asta din 2016 sau din 2022 când încă mai aveam ocazia. Cum dracu, eu așteptându-mă la un bombardament sau invazie rusească? 

Și mă trezesc cu o insurecție putinistă sau vreun război civil în țară? WTF? 

Ăla cu drapelul Rusiei e la fix. Călin Georgescu spune că nu-și asumă nicio legătură cu partidul POT, că nu e pro-Rusia, ba a început să retracteze privind reintroducerea serviciului militar obligatoriu. 

ACUM nu mai e de glumit. Parcă înțeleg de ce s-a dezis de el și Ștefan Mandache care i-a luat interviu din necunoaștere de cauză și mulți alții care l-au votat fără să se documenteze au zis că o votează pe Lasconi.

« Last Edit: 28 November 2024, 06:15 by daveWalter »
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700KF | Gigabyte B760 GAMING X AX, Socket 1700| Kingston Fury 16 GB| Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 960GB | NVIDIA GeForce RTX 4070| Corsair NAUTILUS ARGB| Darkflash K1, orange, INN-K1

Offline KodiaK

« Reply #139 on: 28 November 2024, 10:55 »
Alegerile se anuleaza daca se dovedeste ca au fost fraude masive in procesul de vot.
Altfel nu prea ai cum sa le anulezi doar pt ca cineva a avut o campanie dubioasa si manipulatoare.
Vina noastra ca am pus botul la toate rahaturile de pe tik-tok fara sa facem pic de research inainte.
« Last Edit: 28 November 2024, 11:19 by KodiaK »
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline taxon

« Reply #140 on: 28 November 2024, 13:43 »
Chiar, ati votat sau stiti personal pe cineva care a votat cu Georgescu?
Eu nu.
Si chiar daca am intrebat primprejurul meu, toata lumea zice ca nu sau ca, cel mult, stie pe cineva care stie pe cineva care ar fi votat.
Statistic din burtă, ar trebui sa intreb 12-13 insi ca sa gasesc unul care ar zice DA, Hai, 20.
Dar am sarit mult de 20...
« Last Edit: 28 November 2024, 13:46 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline oldshooterman

« Reply #141 on: 28 November 2024, 13:54 »
Se arata ca totusi sunt care acum spun ca au pus botul fara sa stie pentru cine.😅

Dar daca "au pus botul" americanii, restul oricum nu conteaza, iar CC va avea grija sa nu strice jocul, indiferent de cat se agita oricine. ;D
...................
CCR a decis in unanimitate renumararea voturilor... Aia probabil n-au nici o idee despre ce inseamna renumararea voturilor din punct de vedere tehnic.😅
« Last Edit: 28 November 2024, 14:32 by oldshooterman »

Offline indicopleus

« Reply #142 on: 28 November 2024, 14:59 »
da, a rezolvat grebla problema, isi iau inapoi voturile transferate la simion si georgescu pina iese ciolacu pe doi, ca in fond singura in plus in schema lor era lasconi. :)

dupa ce-a fost in vara, peste 1mil de voturi anulate  - 10k "pierdute" in bucuresti - si alte o gramada mutate din pix la cine trebuia, cu grebla la butoane era clar ca alegerile sint pura butaforie (daca se sforteaza aep nitel il scoate pe ciolacu cistigator din primul tur, nici nu mai tre sa mergem la al doilea. si economisim si bani, ca tot vine criza)

« Last Edit: 28 November 2024, 15:07 by indicopleus »

Offline oldshooterman

« Reply #143 on: 28 November 2024, 15:07 »
S-a prins lumea care-i smenul. ;D

Offline daveWalter

« Reply #144 on: 28 November 2024, 15:17 »
Alegerile se anuleaza daca se dovedeste ca au fost fraude masive in procesul de vot.
Altfel nu prea ai cum sa le anulezi doar pt ca cineva a avut o campanie dubioasa si manipulatoare.
Vina noastra ca am pus botul la toate rahaturile de pe tik-tok fara sa facem pic de research inainte.

Ce VINĂ am eu de spui că e „vina noastră”? Explică-mi și mie te rog ce vină am eu în fenomenul Georgescu.....eu n-am făcut parte din ăia 2 milioane care l-au votat și nici n-am TikTok instalat

Am votat cu Lasconi în Turul 1. Știam de Georgescu de câteva luni, dar nu credeam că o să obțină atâtea voturi și că va influența pe ultima sută de metri cu tehnici de manipulare pe tiktok.
Sunt eu de vină că nu am avut cont de TikTok din moment ce eu eram decis de astă vară să votez Lasconi sau Simion?
Spune-mi și mie ce se putea face pentru a preveni fenomenul Georgescu?
Trebuia ca toți candidații mainstream Lasconi, Ciolacu și Ciucă să lovească în toți, să-i terfelească pe toți candidații,inclusiv pe cei cotați cu 1% în SONDAJE?
Georgescu nu figura nici măcar în sondajele lui Mirel Palada!
Trebuia ca Antena 3, Digi24 și podcasterii să fi făcut dezbateri adevărate în care să fi chemat toți candidații laolaltă, nu să-i perieze pe fiecare în parte? Să nu mai zic de campania de chiloțăreală în  care toți se întreceau la gătit și mâncat? Simion care mânca 3 porții de Pizza și construia case pentru sinistrați din banii lui Becali, Ciolacu care mânca covrigi și Mc sau mai savura o pălincă de la țărani, Ciucă care gătea ciorbă cu borș cu Dinescu și cheltuia 2-4  milioane de euro pe o carte și panouri, Lasconi cu ferma ei de furnici etc.
Bănuiesc că tot EU sunt de vină că avem cei mai penibili candidați din istorie @KodiaK   

Mai că nu-mi mai vine să mai merg în turul 2.....sau în turul 3 (că tot se făcea glume că va câștiga Lasconi sau Ciolacu în Turul 3).

Digi24  a fost singurul care a putut să realizeze  o dezbatere cât de cât numeroasă.
Dar ghici ce:
Ciucă și Ciolacu au fost prea NESIMȚIȚI să vină la dezbatere. Pe Georgescu nici măcar nu l-au invitat cei de la Digi24.
« Last Edit: 28 November 2024, 15:34 by daveWalter »

Offline indicopleus

« Reply #145 on: 28 November 2024, 15:35 »
"Marcel Ciolacu, după decizia CCR privind renumărarea voturilor: <<Eu nu-mi doresc nimic. Ați văzut că eu, după alegeri, i-am felicitat pe cei doi >>"

probabil primul si singurul canditat din istorie care a pierdut fiindca si-a furat singur voturile. numai romania putea patenta asa ceva. si din romania, numai psd. cit de imbecil sa fii! :)))

Offline daveWalter

« Reply #146 on: 28 November 2024, 15:38 »
Eu susțin din momentul ăsta ANULAREA rezultatelor și REPETAREA alegerilor pentru turul 1.

Cu alți candidați.

-Negrescu (PSD)
-Bolojan (PNL)
-probabil găsesc ei pe cineva care să nu aibă probleme nici cu legea, cu conturile, cu fondurile europene.... și care să nu aibă mușuroi(USR)
-Kelemen (UDMR)
-Tomac, pentru că ar fi rândul lui (PMP-FD)
-Diaconescu (independent)

Simion, Șoșoacă, Geoană, Georgescu (interziși, fiind bănuiți pentru legături cu Rusia).

Cine nu vine la dezbaterea full organizată la TVR - amendă 1 milion de RON! Nu începe votarea până nu avem o DEZBATERE cu toți candidații organizată de televiziunea de stat.

Și gata!
« Last Edit: 28 November 2024, 15:43 by daveWalter »

Offline oldshooterman

« Reply #147 on: 28 November 2024, 16:19 »
Ce VINĂ am eu de spui că e „vina noastră”? Explică-mi și mie te rog ce vină am eu în fenomenul Georgescu.....eu n-am făcut parte din ăia 2 milioane care l-au votat și nici n-am TikTok instalat[/b]
Ai impresia ca te-a bagat si pe tine in "gasca lor"? ;D Se gasesc o gramada care folosesc pluralul in ideea ca ar da mai multa greutate afirmatiilor personale.
................................................................
Cica CCR-ul solicita renumararea voturilor plus analiza si reevaluarea voturilor anulate (sute de mii) sa fie facuta pana maine la ora 14.00.🤣

Cei care trebuie sa rezolve problema nu vor reusi nici macar sa se organixeze pana maine la ora 14.00. Orice raspuns pana maine la ora 14.00 va demonstra ca e doar o mare manareala.

Unii care se pretind "cunoscatori in domeniu" (la un mod credibil) sustin ca ar fi nevoie de cateva saptamani pentru a rezolva cererea CCR.
« Last Edit: 28 November 2024, 16:27 by oldshooterman »

Offline Ciocanul

« Reply #148 on: 28 November 2024, 16:20 »
Nu o sa se numere nimic.

Offline indicopleus

« Reply #149 on: 28 November 2024, 18:35 »
"Cristian Terheș, după decizia CCR privind renumărarea voturilor: <<Am reuşit să dovedesc că USR şi Lasconi au comis o potenţială fraudă>>"

aha, deci s-a identificat frauda la alegerile astea: sa gasit la usereu: droguri, armament, munitie, masina de tiparit voturi automata, valuta  :) 

ne-am mai linistit nitel now

(o alta premiera mondiala made in romania: opozitia care fura alegerile organizate de putere :) )

« Last Edit: 28 November 2024, 18:43 by indicopleus »