Alegerile se anuleaza daca se dovedeste ca au fost fraude masive in procesul de vot.
Altfel nu prea ai cum sa le anulezi doar pt ca cineva a avut o campanie dubioasa si manipulatoare.
Vina noastra ca am pus botul la toate rahaturile de pe tik-tok fara sa facem pic de research inainte.
Ce VINĂ am eu de spui că e „vina noastră”? Explică-mi și mie te rog ce vină am eu în fenomenul Georgescu.....eu n-am făcut parte din ăia 2 milioane care l-au votat și nici n-am TikTok instalat
Vina noastra ca popor care nu iesim la vot sau cand iesim votam la misto.
Doar in Romania se putea intampla ca sa castige niste alegeri un canditat de care nici votantii lui nu stiau mai nimic )
NU
Vinovații pentru situația în care ne aflăm sunt cei 3 milioane de români (bugetarii „esențiali”, frecătorii de mentă, directorii cu contracte la PSD, pensionarii, asistații sociali, săracii din sate care își vând voturile pentru făină, găleți, pixuri și ulei) care au votat ca inconștienții cu PSD timp de 35 ani! Bineînțeles că aș adăuga milionul de români care au votat ca inconștienții cu PNL timp de 35 ani, fără să-și dea seama că actualul PNL e doar un PSD albastru, neavând nicio legătură cu PNL-ul istoric.
Milionul de români (eu inclusiv) care a votat un al treilea partid: PNȚ, PRM, PDL, PP-DD, USR-PLUS în ultimii 35 ani și care vor vota AUR-SOS-POT - măcar au o scuză:
nu uită și nu iartă. Dacă partidul se dovedește a fi plin de ticăloși, nu-l mai votăm și căutăm altul mai bun.
Însă, niciun partid nu a fost mai catastrofal în istoria României în afară de
PSD care a falimentat industria, agricultura, sistemul medical și care și-a bătut joc de învățământ și justiție. Eu consider PSD un partid mult mai distructiv decât PCR. Măcar PCR a lăsat în urmă centrale, șosele, căi ferate, betoane, metrou în București, școli, spitale și blocuri de apartamente, nu doar fabrici și uzine în paragină. Era o justiție draconică, dar măcar funcționa. Azi, dacă te bate unul și te fură, nu te ajută nimeni. În 1989, încă mai aveam medici care îți coseau mâna tăiată în burtă să ți-o salveze de la amputare sau profesori de la care plecai cu lecția învățată - azi, e vai și amar. Mori pe masa de operație cu tot bacșișul pe care îl dai la medic. Cât despre învățământ, nu mai zic că mă enervez și mai tare. Noroc cu YouTube, jocurile video, Netflix și ChatGPT că mai învață elevii engleză cât să plece din țara asta.
Nu știu dacă vi se pare normal să avem 400,000 de videochatiste și lucrătoare sexuale, dar peste 1-2 milioane de tineri singuri, fără perspective de viitor, fără familie, care nu-și permit să facă un copil, dar ne place să urlăm că se înmulțesc rromii sau că ne umplem de indieni.
Distrugerile făcute de PSD cred că sunt de amploarea celor făcute în timpul WW2, pe vremea lui Ion Antonescu care ne-a băgat în război cu URSS. La 1944, oricât de înapoiați eram, chiar și sub ocupație sovietică, eram o societate mult mai funcțională decât suntem acum.
De 35 ani avem o țară ruinată economic și cultural cu o societate eșuată, în curs de depopulare, de zici că a fost
WW3 din 1989 încoace. Nici în WW2 n-am pierdut atâția români față de câți au emigrat definitiv pe durata epocii PSD. E posibil să fie mâna Rusiei până la urmă, a celor care au confiscat revoluția de la 1989 și au transformat-o într-o lovitură de stat.
Noi ca țară am pierdut 500.000 de oameni în WW2 (civili și militari). În WW1 - 600,000. (civili și militari, cei mai mulți morți de foame și tifos decât în luptele propriu zise).
Din 1990 până în 2023, populația țării
a scăzut de la 23,206,720 la 19,051,562. Se vorbește că ar fi 24 milioane de români în total în întreaga lume - deci, țara asta a pierdut
5 MILIOANE DE ROMÂNI din cauza PSD. 5 milioane dintre cei mai buni meseriași, medici, profesori, studenți, cercetători, programatori, afaceriști, frizeri, bucătari și dame de companie, români care ar fi contribuit enorm la PIB.
Dacă acești 5 milioane de români nu ar fi emigrat din cauza PSD, noi aveam o viață mult mai bună decât avem acum. Am fi fost măcar la nivelul Poloniei dacă mai aveam ceva
„know-how”.