Poll

Cu cine votati la alegerile din 2024?

PSD
1 (6.3%)
PNL
2 (12.5%)
UDMR
0 (0%)
USR
6 (37.5%)
AUR
1 (6.3%)
PMP
0 (0%)
PRO
0 (0%)
SOS
0 (0%)
APP
0 (0%)
REPER
0 (0%)
FD
0 (0%)
V
0 (0%)
PER
0 (0%)
PUSL
0 (0%)
PRM
0 (0%)
AD
0 (0%)
ND
0 (0%)
Volt
0 (0%)
Altul
3 (18.8%)
NU VOTEZ
3 (18.8%)

Total Members Voted: 14

Voting closes: 28 January 2025, 13:41

Author Topic: Alegerile din România 2024  (Read 13295 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Alegerile din România 2024
« Reply #150 on: 28 November 2024, 19:59 »
In cel mai rau caz cred se anuleaza primul tur si se repeta. Nu o sa se intample asa ceva.

Offline ericmario

« Reply #151 on: 28 November 2024, 20:04 »

o să-mi dau cu capul de pereți că de ce n-am plecat din țara asta din 2016 sau din 2022 când încă mai aveam ocazia.

Nici acum nu-i târziu.

Dar ce s-antâmplat? A bătut iar vântul pe strada ta?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

“bleach blonde, bad built, butch body.”

Offline KodiaK

« Reply #152 on: 28 November 2024, 20:23 »
Alegerile se anuleaza daca se dovedeste ca au fost fraude masive in procesul de vot.
Altfel nu prea ai cum sa le anulezi doar pt ca cineva a avut o campanie dubioasa si manipulatoare.
Vina noastra ca am pus botul la toate rahaturile de pe tik-tok fara sa facem pic de research inainte.

Ce VINĂ am eu de spui că e „vina noastră”? Explică-mi și mie te rog ce vină am eu în fenomenul Georgescu.....eu n-am făcut parte din ăia 2 milioane care l-au votat și nici n-am TikTok instalat

Vina noastra ca popor care nu iesim la vot sau cand iesim votam la misto.
Doar in Romania se putea intampla ca sa castige niste alegeri un canditat de care nici votantii lui nu stiau mai nimic :)))
Asus TUF X670E-PLUS | 7800X3D | Lian-Li GA Trinity Performance 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline oldshooterman

« Reply #153 on: 29 November 2024, 16:25 »
Scandalul continua. Frauda masiva in favoarea lui Lasconi. Se prefigureaza reluarea alegerilor. 8)

Offline indicopleus

« Reply #154 on: 29 November 2024, 16:44 »
da dar ciolacu magnanim cum il stim a zis ca nu mai candideaza. daca l-a furat lumea rea din primul tur, el isi stringe jucariile si ne lasa. ce-o sa ne facem fara el now? sint realmente ingrijorat, mihnit, indurerat. asa ceva...

Offline Ciocanul

« Reply #155 on: 29 November 2024, 17:05 »
Si se vrea fara observatori facuta renumararea la niste saci inchisi, deschisi, rupti, nu mai conteaza. Iar ne facem de cacat in UE a mia oara.
PSD este in spatele mizeriei, ar face orice cacat sa se agate de putere. Ciolacu a scos cu chiu si vai 19%. Tendinta e sa scoata mai putin la parlamentare. Poate scot un 15% la parlamentare.
Trebuie sa intelegem, este partidul cu un milion de membri. Cum sa piarda si presedentia si parlamentul, si guvernul ? Pai ei ce mai manca ? :D :D :D

Offline KodiaK

« Reply #156 on: 29 November 2024, 17:17 »
Scandalul continua. Frauda masiva in favoarea lui Lasconi. Se prefigureaza reluarea alegerilor. 8)
Vrei sa zici frauda masiva PSD.
De ce crezi ca a asteptat PSD-ul asa mult pana sa faca contestatie. Ca sa poata 'renumara' voturile in conditiile preferate de ei, adica fara supraveghere.   
Asus TUF X670E-PLUS | 7800X3D | Lian-Li GA Trinity Performance 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline Ciocanul

« Reply #157 on: 29 November 2024, 17:23 »
Se prefigureaza clar frauda masiva USR. Eu am incredere in Toni Grebla(zici ca e din Clanul Soprano) si cei din jurul lui, sunt doar oameni de bine ai PSD. Nu mai avem nevoie de observatori ca ei observa imediat frauda. :D
Nici macar nu pot sa ma mai enervez, mi se pare o comedie.
« Last Edit: 29 November 2024, 17:25 by Ciocanul »

Offline daveWalter

« Reply #158 on: 29 November 2024, 18:12 »
La 100.000 de voturi fraudate, după cum spune Dan Andronic de la EVZ - 100% se vor repeta alegerile!
15 decembrie - primul tur
29 decembrie - al doilea tur
Mandatul lui Iohannis expiră pe 21 decembrie.
Ne-ar putea aștepta 8 zile fără om în funcția de președinte, deci al doilea Crăciun din istoria României de la 1989 încoace când nu are un șef de stat.
« Last Edit: 29 November 2024, 18:14 by daveWalter »
Ignored list: ericmario, ZorracK

Offline oldshooterman

« Reply #159 on: 29 November 2024, 18:22 »
Ciolacu si cu Orban spun ca ei au renuntat, dar raman pe buletinele de vot care nu se pot schimba. Cred ca multi ii vor vota in continuare daca ii vad acolo pe buletinul de vot si din nou se va crea posibilitatea pentru unii pentru a muta din voturi, eventual in numar mai redus, ca sa nu sara in ochi. 8)

Offline ericmario

« Reply #160 on: 29 November 2024, 20:11 »
La 100.000 de voturi fraudate, după cum spune Dan Andronic de la EVZ - 100% se vor repeta alegerile!
15 decembrie - primul tur
29 decembrie - al doilea tur
Mandatul lui Iohannis expiră pe 21 decembrie.
Ne-ar putea aștepta 8 zile fără om în funcția de președinte, deci al doilea Crăciun din istoria României de la 1989 încoace când nu are un șef de stat.
”Mandatul președintelui poate fi prelungit în stare de urgență, în stare de asediu.
Și atunci președintele va rămâne în continuare în funcție până când noul Parlament își alege președinții celor două camere, astfel încât unul dintre ei poate să țină locul președintului dacă a expirat mandatul, în ordinea asta: președintele Senatului sau președintele Camerei Deputaților.”

Augustin Zegrean
« Last Edit: 29 November 2024, 20:15 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline astateofmind

« Reply #161 on: 29 November 2024, 23:50 »
Nu stiam ca Romania produce banane.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline daveWalter

« Reply #162 on: 30 November 2024, 05:02 »
Alegerile se anuleaza daca se dovedeste ca au fost fraude masive in procesul de vot.
Altfel nu prea ai cum sa le anulezi doar pt ca cineva a avut o campanie dubioasa si manipulatoare.
Vina noastra ca am pus botul la toate rahaturile de pe tik-tok fara sa facem pic de research inainte.

Ce VINĂ am eu de spui că e „vina noastră”? Explică-mi și mie te rog ce vină am eu în fenomenul Georgescu.....eu n-am făcut parte din ăia 2 milioane care l-au votat și nici n-am TikTok instalat

Vina noastra ca popor care nu iesim la vot sau cand iesim votam la misto.
Doar in Romania se putea intampla ca sa castige niste alegeri un canditat de care nici votantii lui nu stiau mai nimic :)))

NU
Vinovații pentru situația în care ne aflăm sunt cei 3 milioane de români (bugetarii „esențiali”, frecătorii de mentă, directorii cu contracte la PSD, pensionarii, asistații sociali, săracii din sate care își vând voturile pentru făină, găleți, pixuri și ulei)  care au votat ca inconștienții cu PSD timp de 35 ani!
  Bineînțeles că aș adăuga milionul de români care au votat ca inconștienții cu PNL timp de 35 ani, fără să-și dea seama că actualul PNL e doar un PSD albastru, neavând nicio legătură cu PNL-ul istoric.

Milionul de români (eu inclusiv) care a votat un al treilea partid:  PNȚ, PRM, PDL, PP-DD, USR-PLUS în ultimii 35 ani și care vor vota AUR-SOS-POT - măcar au o scuză: nu uită și nu iartă. Dacă partidul se dovedește a fi plin de ticăloși, nu-l mai votăm și căutăm altul mai bun.

Însă, niciun partid nu a fost mai catastrofal în istoria României în afară de PSD care a falimentat industria, agricultura, sistemul medical și care și-a bătut joc de învățământ și justiție. Eu consider PSD un partid mult mai distructiv decât PCR.  Măcar PCR a lăsat în urmă centrale, șosele, căi ferate, betoane, metrou în București,  școli, spitale și blocuri de apartamente, nu doar fabrici și uzine în paragină. Era o justiție draconică, dar măcar funcționa. Azi, dacă te bate unul și te fură, nu te ajută nimeni. În 1989, încă mai aveam medici care îți coseau mâna tăiată în burtă să ți-o salveze de la  amputare sau profesori de la care plecai cu lecția învățată  - azi, e vai și amar. Mori pe masa de operație cu tot bacșișul pe care îl dai la medic. Cât despre  învățământ, nu mai zic că mă enervez și mai tare. Noroc cu YouTube, jocurile video, Netflix și ChatGPT că mai învață elevii engleză cât să plece din țara asta.
Nu știu dacă vi se pare normal să avem 400,000 de videochatiste și lucrătoare sexuale, dar peste 1-2 milioane de tineri singuri, fără perspective de viitor, fără familie, care nu-și permit să facă un copil, dar ne place să urlăm că se înmulțesc rromii sau că ne umplem de indieni.

Distrugerile făcute de PSD cred că sunt de amploarea celor făcute în timpul WW2, pe vremea lui Ion Antonescu care ne-a băgat în război cu URSS.  La 1944, oricât de înapoiați eram, chiar și sub ocupație sovietică, eram o societate mult mai funcțională decât suntem acum.
De 35 ani avem o țară ruinată economic și cultural cu  o societate eșuată,  în curs de depopulare, de zici că a fost WW3 din 1989 încoace. Nici în WW2 n-am pierdut atâția români față  de câți au emigrat definitiv pe durata epocii PSD. E posibil să fie mâna Rusiei până la urmă, a celor care au confiscat revoluția de la 1989 și au transformat-o într-o lovitură de stat.

Noi ca țară am pierdut 500.000 de oameni în WW2 (civili și militari).  În WW1 - 600,000.
(civili și militari, cei mai mulți morți de foame și tifos decât în luptele propriu zise).

Din 1990 până în 2023, populația țării a scăzut de la 23,206,720 la 19,051,562. Se vorbește că ar fi 24 milioane de români în total în întreaga lume - deci, țara asta a pierdut 5 MILIOANE DE ROMÂNI din cauza PSD. 5 milioane dintre cei mai buni meseriași, medici, profesori, studenți, cercetători, programatori, afaceriști,  frizeri, bucătari și dame de companie, români care ar fi contribuit enorm la PIB.
Dacă acești 5 milioane de români nu ar fi emigrat din cauza PSD, noi aveam o viață mult mai bună decât avem acum. Am fi fost măcar la nivelul Poloniei dacă mai aveam ceva „know-how”.
« Last Edit: 30 November 2024, 05:33 by daveWalter »

Offline ericmario

« Reply #163 on: 30 November 2024, 07:42 »
Eu votez cum am votat mereu.
Nu iau sfaturi de la oameni care-mi vorbesc de Netflix, GTA, Half-Life.
Pentru mine oamenii ăștia nu există.

Ce va fi, va fi.
Accept votul majorității și aia e.
Dar nu mă agit aiurea, pentru că nu are rost.

Offline daveWalter

« Reply #164 on: 30 November 2024, 07:45 »
Eu votez cum am votat mereu.
Nu iau sfaturi de la oameni care-mi vorbesc de Netflix, GTA, Half-Life.
Pentru mine oamenii ăștia nu există.

Ce va fi, va fi.
Accept votul majorității și aia e.
Dar nu mă agit aiurea, pentru că nu are rost.

Tu ai spus că „nu votezi USR și nici Lasconi, că iese Ciolacu, că e bun”. Că „Lasconi iese președinte doar la Loto 6/49 pe Marte”.

Poftim, Ciolacu nici măcar n-a intrat în turul 2 după rezultatele finale (inițiale).

Toată vara ai denigrat-o, acum vrei să o votezi că ți-e frică de Georgescu. Pe bune?
« Last Edit: 30 November 2024, 07:47 by daveWalter »