Am atit de spus, Pe mine nimeni nu ma Obliga Cineva cu cine votez eventual cu Pusca la Timpla .!
Si cred ca orice Cetatean Roman oriunde s-ar afla Are Dreptul sa Voteze ce Crede el , nu ce Credeti Voi, sau Statul/Guvernarea de 35 ani incoace .Constitutia confera acest drept liber! Care nu s-a respectat chiar in timpul desfasurarii alegerilor ...!( A venit Tik ToK si a pus Stampila !??? Nu cred ) Sau vreti sa spuneti ca o jumate de Romanie este fanatica/nebuna si au trebuit sa anuleze 9 mil. de voturi care reprezentau si votulul nedeclarat a tuturor Romanilor 19/20 mil.
Presedintele este al tuturor Romanilor din Romania 19/20 mil. Chiar daca este ales cu 6 mil....50% +1 si este pe primul loc in turul 2 !?
:PIn cazul nostru 2024 cele 9 mil. de voturi anulate, reprezentau votul Romanilor si a celor 19/20 mil..
Daca ar fi fost turul 2 ar fi fost normal alta cifra, speculez 11 mil., care au mers la vot, cel care era pe primul loc cu majoritatea 5,5 mil +1 vot, cistiga alegerilie normal .
Deci presedintele ales de 5,5 mil. +1 vot, era presedintele Romaniei cu o populatie totala de 19/20 mil. oameni .
:oERA PRESEDINTELE TUTOR ROMANILOR nu numai a celor care l-au votat
Indiferent ce se va intimpla in continuare nu va fi bine pentru Romania cu actuala guvernare conducere sau cum vreti voi sa ii spuneti .