Poll

Cu cine votati la alegerile din 2024?

PSD
1 (5.9%)
PNL
2 (11.8%)
UDMR
0 (0%)
USR
6 (35.3%)
AUR
1 (5.9%)
PMP
0 (0%)
PRO
0 (0%)
SOS
0 (0%)
APP
0 (0%)
REPER
1 (5.9%)
FD
0 (0%)
V
0 (0%)
PER
0 (0%)
PUSL
0 (0%)
PRM
0 (0%)
AD
0 (0%)
ND
0 (0%)
Volt
0 (0%)
Altul
3 (17.6%)
NU VOTEZ
3 (17.6%)

Total Members Voted: 15

Voting closed: 28 January 2025, 13:41

Author Topic: Alegerile din România 2024  (Read 23189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taxon

Alegerile din România 2024
« Reply #345 on: 06 February 2025, 10:13 »
Mos Teaca are si alte schelete in dulap, probabil ca vrea sa se piteasca intr-o functie unde procurorii nu l-ar putea atinge deocamdata. Viteazul din poveste si mai multe nu. Povestea de la Nassiria, lol.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline daveWalter

« Reply #346 on: 08 February 2025, 02:41 »
Cică are afacere cu Alexandrion și mereu a fost împătimit după vinuri.... un cârnat.
Să nu fi fost cumva presat de  Bolojan, conducerea PNL încercând să se debaraseze de Ciucă care a cheltuit milioane de euro pe panouri și promovarea unei cărți. Ce a făcut el e cam de pușcărie.
Ați observat că și Rareș Bogdan e dispărut de 2 luni...doar scrie.

Stați să termine ăștia cu Nordis care implică țapi ispășitori din PSD și acuși urmează PNL să sacrifice alți idioți utili. Pierderea coifului de la Coțofenești și a brățărilor dacice este clar  răspunderea celor de la PNL, în frunte cu Raluca Turcan care a semnat pentru aprobarea expoziției. E cam de pușcărie și asta, măcar cu suspendare.

Și cred că dacă situația economică se agravează, o să dea și undă verde la suspendarea lui Iohannis pentru că în mod clar, prezența lui prelungită la Cotroceni contribuie la creșterea popularității lui Georgescu.

Cât o să mai fie Ciolacu premier, cred că o să fie multe arestări și dosare făcute pe numele multor PNL-iști și USR-iști. Până la urmă, trebuie ceva scandal să mușamalizeze criza economică, măsurile de austeritate și concedierile de la început de an.
« Last Edit: 08 February 2025, 02:48 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Online ericmario

« Reply #347 on: 08 February 2025, 07:41 »
Pierderea coifului de la Coțofenești și a brățărilor dacice este clar  răspunderea celor de la PNL, în frunte cu Raluca Turcan care a semnat pentru aprobarea expoziției.
Nu bre, ăla a fost un furt la comandă.
Statul român urma să încaseze niște bani de pe urma expoziției ăleia, altfel le depozita într-un seif, fără să le vadă nimeni și nu știa nici dracu de existența lor.
Sau de valoarea lor.

E ca la tablouri, dacă nu-l expui, n-are valoare.

Post Merge: 08 February 2025, 07:50
... criza economică, măsurile de austeritate și concedierile de la început de an.
Dar trebuie luate câteva măsuri în direcția asta, nu?
Doar nu or să mărească aparatul bugetar și să-i trimită la cumpărături în Munchen pe Maximilianstrasse!

Spor la cumpărături!
https://earth.google.com/web/search/Maximilianstraße,+München-Altstadt-Lehel/@48.13833008,11.58394714,514.62475586a,0d,60y,292.04456313h,94.73263088t,0r/data=CiwiJgokCQ8xmuqd0EdAESOAwfJyzkdAGbmh0J5lASpAIQqaksmL9ClAQgIIASIaChYycnlHUlBDc2lFTU1IVmNLZkdiS1dnEAI6AwoBMEICCABKDQj___________8BEAA
« Last Edit: 08 February 2025, 07:50 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Online ericmario

« Reply #348 on: 09 February 2025, 09:58 »
Cică are afacere cu Alexandrion și mereu a fost împătimit după vinuri...

Cică sau ai vreo informație în sensul ăsta?
Ca să nu zică lumea că mănânci căcat!

Deci cum e?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline daveWalter

« Reply #349 on: 09 February 2025, 14:27 »
Cică are afacere cu Alexandrion și mereu a fost împătimit după vinuri...

Cică sau ai vreo informație în sensul ăsta?
Ca să nu zică lumea că mănânci căcat!

Deci cum e?

UPDATE | Drumul lui Nicolae Ciucă, de la politică la BUSINESS. Fostul șef al Senatului intră în echipa companiei de băuturi Alexandrion
Ignored list- ericmario

Online ericmario

« Reply #350 on: 09 February 2025, 17:09 »
O știre goală.
Plină de nimic.

Offline daveWalter

« Reply #351 on: 10 February 2025, 16:30 »
S-ar putea să se reia turul 2 al alegerilor.  Trump vrea să-și pună pionii peste tot, precum Călin Georgescu în România.
Trebuie să mergem să votăm între CG și Lasconi, așa cum este corect.
Nu cred că Trump îi vrea pe Nicușor, Crin, Ponta, Bolojan și Ciolacu la butoane aici.

În Canada, Trudeau și-a dat demisia în ianuarie.
În februarie  au urmat Iohannis și cu Olaf Scholz.
Urmează „curățenia de primăvară” prin Franța și UK. :)) Nu cred că Macron și Starmer mai apucă următorul summit G7 în funcții.   

Până la vară, o să avem o situație cu totul diferită în România și la nivel european.
« Last Edit: 10 February 2025, 16:38 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline oldshooterman

« Reply #352 on: 10 February 2025, 17:38 »
Nu va fi nimic diferit dincolo de alte "nume" in clasa politica.

Offline taxon

« Reply #353 on: 11 February 2025, 09:23 »
Ca să nu faca infarct Zdreanță Dănuț, scatofagul halitor de rusofili, hai sa zicem la fel ca agaricii de la hoitnius: "Putin e de vină!"
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline daveWalter

« Reply #354 on: 11 February 2025, 19:21 »
Bănuiam eu că în spatele deciziei anulării alegerilor trebuia să fie decrepitul de Biden. 

Adică, Macron, Ursula, Trudeau și Scholz erau toți mobilizați să o susțină pe Lasconi. Deci, e clar că a fost una dintre ultimele decizii tâmpite ale lui Biden.
Ignored list- ericmario

Offline Ciocanul

« Reply #355 on: 11 February 2025, 22:09 »
https://hotnews.ro/calin-georgescu-sustine-ca-niste-procurorii-au-trimis-mascatii-acasa-la-seful-sau-de-campanie-cine-este-radu-pally-ce-spune-politia-1899306
Eu nu cred ca CG o sa apuce sa candideze. :D
O sa-l lase pana in ultimul moment si o sa-l opreasca ca si pe Sosoaca. E e important sa-l opreasca tarziu pt ca sa nu se replieze si sa ne trezim cu alt "roman demn" in locul lui.

Online ericmario

« Reply #356 on: 11 February 2025, 22:39 »
S-ar putea să se reia turul 2 al alegerilor.  Trump vrea să-și pună pionii peste tot, precum Călin Georgescu în România.

Eu bag mâna-n foc că Georgescu e pionul lui Putin, nu al lui Trump.

Offline oldshooterman

« Reply #357 on: 11 February 2025, 23:43 »
Bănuiam eu că în spatele deciziei anulării alegerilor trebuia să fie decrepitul de Biden. 

Adică, Macron, Ursula, Trudeau și Scholz erau toți mobilizați să o susțină pe Lasconi. Deci, e clar că a fost una dintre ultimele decizii tâmpite ale lui Biden.
Cum adica au fost americanii si nu Putin? Nu se leaga.

Offline daveWalter

« Reply #358 on: 12 February 2025, 02:06 »
https://hotnews.ro/calin-georgescu-sustine-ca-niste-procurorii-au-trimis-mascatii-acasa-la-seful-sau-de-campanie-cine-este-radu-pally-ce-spune-politia-1899306
Eu nu cred ca CG o sa apuce sa candideze. :D
O sa-l lase pana in ultimul moment si o sa-l opreasca ca si pe Sosoaca. E e important sa-l opreasca tarziu pt ca sa nu se replieze si sa ne trezim cu alt "roman demn" in locul lui.

Vise.
Dacă se întâmplă totuși, înseamnă că trumpiștii au planul B.
Ignored list- ericmario

Offline daveWalter

« Reply #359 on: 13 February 2025, 02:35 »
Cred că se repetă situația din 1940. Am trecut demult de episodul alegerilor din 1937: a fost în 2020.

Suntem efectiv la 1940: Abdicarea regelui Carol al II-lea, venirea la conducere a mareșalului Ion Antonescu și încheierea Pactului Tripartit cu Germania nazistă. Într-un fel sau altul, istoria se repetă.

Post Merge: 13 February 2025, 17:49
Credeți că ar putea PSD, PNL și UDMR să voteze pentru trecerea la republică parlamentară și să-l lase pe Bolojan să rămână președinte pentru următorii 5 ani?
« Last Edit: 13 February 2025, 17:49 by daveWalter »
Ignored list- ericmario