Poll

Cu cine votati la alegerile din 2024?

PSD
1 (5.9%)
PNL
2 (11.8%)
UDMR
0 (0%)
USR
6 (35.3%)
AUR
1 (5.9%)
PMP
0 (0%)
PRO
0 (0%)
SOS
0 (0%)
APP
0 (0%)
REPER
1 (5.9%)
FD
0 (0%)
V
0 (0%)
PER
0 (0%)
PUSL
0 (0%)
PRM
0 (0%)
AD
0 (0%)
ND
0 (0%)
Volt
0 (0%)
Altul
3 (17.6%)
NU VOTEZ
3 (17.6%)

Total Members Voted: 15

Voting closed: 28 January 2025, 13:41

Author Topic: Alegerile din România 2024  (Read 23321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline daveWalter

Alegerile din România 2024
« Reply #420 on: 08 March 2025, 20:53 »
Acolo scrie altceva - că au fost respinse contestațiile, nu candidatura. Aia se va decide pe 17 martie, în funcție de cum va evolua situația.
Și da, au fost într-adevăr 1.200 de contestații anti-CG.

Ignored list- ericmario

Offline oldshooterman

« Reply #421 on: 08 March 2025, 22:39 »
Ciocanul e in lumea lui, nimic nou.

Offline Ciocanul

« Reply #422 on: 08 March 2025, 22:59 »
Da, am citit doar in diagonala, mea culpa. Facem pariu pe o lada de bere ca o sa i respinga candidatura ?

Offline ericmario

« Reply #423 on: 08 March 2025, 23:51 »
Eu doar sper.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline daveWalter

« Reply #424 on: 09 March 2025, 08:44 »
Sperați degeaba dacă credeți că o să fie mai bine în România decât a fost în ultimii 20 ani, indiferent cine o să ajungă președinte. Cam atât s-a putut.

Salt tehnologic și economic major  cum am avut între 2004 și 2024, când am aderat la UE, NATO, OCDE și Schengen, plus  digitalizare, fonduri PNRR, e-commerce, acces la servicii precum Netflix, Uber, Glovo, Bolt, Mega Image,  Emag, fast-fooduri,     avioane F-16 și Patriot, epoca de aur a IT-ului  etc.  nu o să mai pupăm prea curând.

Cam aici se oprește trenul progresului pentru mulți ani de acum înainte. Și se pare că o să pierdem multe din ce am acumulat.  Vin niște vremuri urâte rău acum că America se retrage de tot din Europa...până la un viitor Pearl Harbour sau 9/11.
« Last Edit: 09 March 2025, 08:57 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline ericmario

« Reply #425 on: 09 March 2025, 09:21 »
Și toate astea din cauză că nu l-am vrut pe nebun președinte la ordinul Moscovei?

Auzi ce nume frumos, Geția!
Păi ce, numai nebunul de la Casa Albă să schimbe nume?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline daveWalter

« Reply #426 on: 09 March 2025, 09:37 »
Proștii ăia habar nu au că geții și dacii erau două popoare diferite și că n-au nici cea mai vagă legătură culturală și genetică cu România de azi.
Ignored list- ericmario

Offline ericmario

« Reply #427 on: 09 March 2025, 09:44 »
Proștii ăia sunt mercenarii lui CG.

Offline daveWalter

« Reply #429 on: 09 March 2025, 21:35 »
CG era mort politic după controlul judiciar. Respingerea candidaturii sale de către BEC tocmai l-a readus la viață și l-a făcut și mai popular, iar suveraniștii sunt și mai nervoși.

Până și Lasconi și Crin Antonescu au ajuns să fie vocea rațiunii în povestea asta - Crin a spus că voia să-l înfrunte pe CG în turul 2, Lasconi a dezvăluit că USR a votat pentru validarea candidaturii luI CG.
Dacă până și ei au fost împotriva excluderii lui CG din cursă, e grav.

Suntem ca într-un film SF cu niște proști care au impresia falsă că l-au învins pe inamic trăgând niște gloanțe. Știți ce se întâmplă după aia... instituțiile statului român tocmai au picat în capcana întinsă de Putin și Trump. Chiar asta așteptau.

I-am mai dat și apă la moară lui Trump să aibă motive să sancționeze Europa și să mărească tarifele, asta dacă nu cumva blochează comerțul SUA-UE cu totul.

Tot spuneam că de țara asta s-a ales praful de prin 2012 de când cu guvernarea lui Ponta, dar băieți....acum....efectiv, o să se prăbușească și există riscul să dispară. O să descoperim în curând ce înseamnă să ne doară prostia de a nu fi mers la vot în 2012, în 2014, în 2016 , în 2019 , în  2020 și în 2024 să dăm jos caracatița PSD-istă.
« Last Edit: 09 March 2025, 21:42 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline endler

« Reply #430 on: 09 March 2025, 22:03 »
Cum am spus acum ceva vreme. CG e pa; Ponta ia cateva procente de la Crin, care intra in turul 2; Lasconi il taie pe Nicusor; pe turnanta vine tare Simion "implorat" sa candideze de propriul partid si suveranistii frustrati.. si intra si el in turul 2. In turul 2 iese tot poporul si trimite galeria acasa. Si asa ne pricopsim cu Crin. Nici Nicusor, nici Bolojan.

Offline daveWalter

« Reply #431 on: 09 March 2025, 22:23 »
Până la alegeri s-ar putea să nu mai avem nimic dacă Trump apasă pedala pe tarife, iar Putin o să pună un atac surpriză din est chiar când nu ne așteptăm (ar putea să o facă înainte să se investească cei 800 miliarde de euro în apărare, într-un proces lent de reînarmare ce ar dura ani). Dar mulți încă dormiți sau negați realitatea în care trăiți, aceea că America și Rusia sunt oficial împăcate și acum lucrează din greu să distrugă UE, prin toate mijloacele posibile.

Și dacă ar fi să se organizeze alegerile în mai...prin absurd, dacă s-ar mai putea organiza, Crin o să ia mai puțin decât Geoană.   Încă mai credeți că trăiți în 2009 sau în 2014 dacă chiar credeți că Ponta și Crin mai sunt niște candidați relevanți.

Amintiți-vă că anul trecut, nici Ciolacu și nici Ciucă n-au intrat în turul 2. PSD și PNL au piatră de moară legată de gât după cea mai proastă guvernare din istoria postdecembristă.

Post Merge: 09 March 2025, 23:07
Bravo BEC, Bravo SRI,Bravo PSD-PNL, Bravo Ciolacu!
Nu credeam că o să prind în viața mea un RĂZBOI CIVIL în ROMÂNIA!

https://www.youtube.com/watch?v=nmhzUo_zkdM&ab_channel=G%C3%A2ndul

Post Merge: 09 March 2025, 23:15
Mercenarii și Potra instigă la RĂZBOI CIVIL! Incredibil! România se poate transforma în Libia Europei.
« Last Edit: 09 March 2025, 23:15 by daveWalter »
Ignored list- ericmario

Offline endler

« Reply #432 on: 09 March 2025, 23:27 »
"Dar mulți încă dormiți sau negați realitatea în care trăiți"..
Ba gornistule.. mesagerul apocalipsei care esti.. La fiecare 3 postari ale tale aici, jumatate din ce scri nu are legatura cu subiectul, lezeaza bunul simt si e un atac la toti ceilalti care mai scriem pe aici, sau la natia romana(nu te obosi, nu s CG-ist).. Ba sti care e culmea? Nici unuia nu i acord peste nota 5, la capitolul prezidentiabil, dar astia i avem..; tu in schimb vrei sa i lasi corijenti pe toti .. si nimic in loc.. la fel si cu partidele.. "denigreaza, denigreaza, ceva tot ramane". Fix politica Moscovei pr Europa. Odata.. ba.. odata n am citit si eu ceva scris de tine, sa fie macar 50% pozitiv(in afara de Putin/Trump si machiavelismele lor reinterpretate absurd). Te reculegi nitel..? Sa putem purta o conversatie/discutie toata lumea?.

Offline ericmario

« Reply #433 on: 10 March 2025, 07:23 »
Știți ce se întâmplă după aia... instituțiile statului român tocmai au picat în capcana întinsă de Putin și Trump.
Serios?
Deci Putin și Trump intervin în alegerile din România?
Păi asta e grav, nu crezi?

ps. Fac ceva cu boltă pe suveraniștii tăi.

Post Merge: 10 March 2025, 07:28

I-am mai dat și apă la moară lui Trump să aibă motive să sancționeze Europa și să mărească tarifele, asta dacă nu cumva blochează comerțul SUA-UE cu totul.

Al dracului de important e CG prntru SUA...
Fără CG viața e pustiu. :))))
« Last Edit: 10 March 2025, 07:28 by ericmario »

Offline daveWalter

« Reply #434 on: 10 March 2025, 12:48 »
Nu mai candidează niciun suveranist la alegerile din mai.
-Georgescu e out.
-Simion o să fie în curând anchetat pentru instigare la violențe.
-Șoșoacă nici atât.
-Becali s-a retras.

Forza Ursula!

Votați ce vă oferă sistemul: Nicușor, Lasconi, Crin și Ponta....și asta dacă nu cumva plonjează și Bolojan să le strice socotelile tuturor.
Funeriu, Birchall, Sima, etc. -  ăștia nici nu contează.

Sper să avem tur 2 între Nicușor și Lasconi, măcar să se oftice PSD și PNL că nu mai pupă  turul 2 vreo 50 ani de acum încolo după halul cum au guvernat în ultimii 13 ani.

« Last Edit: 10 March 2025, 13:19 by daveWalter »
Ignored list- ericmario