Poll

Cu cine votati la alegerile din 2024?

PSD
1 (5.9%)
PNL
2 (11.8%)
UDMR
0 (0%)
USR
6 (35.3%)
AUR
1 (5.9%)
PMP
0 (0%)
PRO
0 (0%)
SOS
0 (0%)
APP
0 (0%)
REPER
1 (5.9%)
FD
0 (0%)
V
0 (0%)
PER
0 (0%)
PUSL
0 (0%)
PRM
0 (0%)
AD
0 (0%)
ND
0 (0%)
Volt
0 (0%)
Altul
3 (17.6%)
NU VOTEZ
3 (17.6%)

Total Members Voted: 15

Voting closed: 28 January 2025, 13:41

Author Topic: Alegerile din România 2024  (Read 33205 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Alegerile din România 2024
« Reply #510 on: 25 March 2025, 10:27 »
Da, urmeaza sa ne bombardeze americanii.
Suntem date de exemplu de cat de firava democratie avem de a putut fi influnetata de tik tok. Atat de putin le pasa de CG de nu ai idee.
Nu pleaca nici o baza militara ba chiar dimpotriva, vor sa le creasca dar in ideea ca o sa platim mai multe lovele de acum incolo.
Da, adio F35, hello F47 ... le facea alaltaieri reclama de zici ca isi lua parandarat din ele.
Alea cu Netflix si Windows sunt de ras.

Offline ericmario

« Reply #511 on: 25 March 2025, 10:32 »
1. s-ar putea să ne luăm adio de la Visa Waiver pentru că am acceptat la schimb aderarea la Schengen

6. ne luăm adio de la produse și servicii americane - lăsați Coca Cola și blugii care oricum vin și  pe piața neagră sau fast foodurile care sunt nesănătoase, stați să vedeți cum o să fie să intrați pe Netflix numai prin VPN sau cum să folosiți un iPhone fără IOS neactualizat sau un PC cu Windows dezactivat
1. Aaa, deci de aia ne-am lua adio de la Visa Waiver, pentru că mai devreme intrasem în Schengen. Bună logica ta.

6. Încetează cu idioțeniile astea, ce treabă are trump cu firmele alea?

Post Merge: 25 March 2025, 10:39
Dacă crezi că mie îmi arde să votez un mareșal care m-ar trimite la război, te înșeli.
Ba fix aia cred, pentru că altfel nu ai repeta ca o placă zgâriată aceleași lucruri.
Tremuri după CG, încă speri la reluarea turului 2.

Nu se va întâmpla, mai ales că CG îl făcea pe JD Vance ”un virus”, iar despre tentativa de asasinat asupra lui trump zicea că a fost totul regizat.
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/georgescu-sustinea-anul-trecut-ca-jd-vance-e-un-virus-iar-tentativa-de-asasinare-a-lui-trump-un-pr-hollywoodian-3152913
« Last Edit: 25 March 2025, 10:39 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline Ciocanul

« Reply #512 on: 25 March 2025, 11:54 »
E comic ca suveranii ce nu isi vand tara si nu vor sa fim sclavii nimanui dintr-o data brusc au nevoia de SUA, cea mai mare putere globalista sa-i ajute domne ca nu mai e democratie. :D :D :D
Ati ramas fara stegar, l-au internat la psihiatrie:

Offline daveWalter

« Reply #513 on: 25 March 2025, 12:51 »
Da, urmeaza sa ne bombardeze americanii.
Suntem date de exemplu de cat de firava democratie avem de a putut fi influnetata de tik tok. Atat de putin le pasa de CG de nu ai idee.
Nu pleaca nici o baza militara ba chiar dimpotriva, vor sa le creasca dar in ideea ca o sa platim mai multe lovele de acum incolo.
Da, adio F35, hello F47 ... le facea alaltaieri reclama de zici ca isi lua parandarat din ele.
Alea cu Netflix si Windows sunt de ras.

1. n-ar fi prima oară....dar nu cred că mai e nevoie
2. și asta, da - dar nu trebuiau anulate alegerile. O să ajungem să schelăim și să blestemăm ziua de 6 decembrie 2024 când o să ajungem țară cu statut de JUNK
3. ultima oară când am verificat, americanii cam vor să retragă tot din Europa: trupe, baze, inclusiv pe SACEUR - cam vor să o termine cu comandamentele din Europa, Africa și Middle East și să se concentreze pe Indo-Pacific/Asia și America de Sud - Pentagonul își concentrează banii și trupele pe Pacific, semn că se pregătesc la modul serios pentru un război cu China și Coreea de Nord   
4. nu cred că mai pupăm noi F-35  și  mi-e să nu fie instalat și câte vreun kill switch la fiecare F-16......situația e că până în 2029, până revine Biden, we are screwed....și asta dacă o să le mai pese americanilor în 2029 de Europa de Est.
5. când Trump va începe să sancționeze România, tu crezi că mai rămâne picior de companie americană pe aici?
« Last Edit: 25 March 2025, 12:54 by daveWalter »
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700KF | Gigabyte B760 GAMING X AX, Socket 1700| Kingston Fury 16 GB| Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 960GB | NVIDIA GeForce RTX 4070| Corsair NAUTILUS ARGB| Darkflash K1, orange, INN-K1

Offline ericmario

« Reply #514 on: 25 March 2025, 13:00 »
5. când Trump va începe să sancționeze România, tu crezi că mai rămâne picior de companie americană pe aici?
Tu înțelegi fix pe dos felul în care funcționează sancțiunile.
Trump poate prin sancțiunile alea să suprataxeze produsele românești importate de USA, dar problema lui e că România nu exportă prea mult în USA.

Post Merge: 25 March 2025, 23:46
Au înțeles proștii și repetenții cum e treaba?
Cum că trump nu se pișă pe oameni ca voi pentru că în ochii lui nu reprezentați nimic?
« Last Edit: 25 March 2025, 23:46 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline taxon

« Reply #515 on: 26 March 2025, 15:54 »
"E" colegi pe aici pentru care legea e asa ... ceva ... un soi de plastelina, o schimonosesti cum si cind vrei. La fel cum au facut PSDPNLUDMR. Legea e buna doar atunci cind se aplica altora. Iar cind nu ne (le) convine, pac cu tertipul, pac cu fofilarea, pac cu minciuna.
Cum sa iasa mitomanul ala presedinte? Ia, mai da-o in plm de democratie! Stim noi ce e de facut, ăia "e" toti niste prosti.

Asa ca sa mai rasfoim niste vorbe:

"Nenorocirea a început  cu voturile pentru Călin Georgescu și cu consemnarea  făcută de SRI. Cică un actor cibernetic statal necunoscut a comis mii de atacuri asupra  infrastructurilor IT&C  găzduite de  AEP și  STS.  Așa se numea în prima fază TikTok-ul. Era un fel  de China și Rusia la un loc, dar  și separat, plus alți necunoscuți baflați la adrese de la 30 de mii de locații.  China a fost iertată. Numele actorului statal a rămas în  cîrca Rusiei. Acuzînd Rusia cu  orice prilej,  dar fără nici o probă  s-a micșorat cercul. După nenumărate  bîlbe și gafe, pentru populație, actorul  statal necunoscut care a influențat  alegerile  s-a conturat a fi chiar statul român. Și pentru americani a fost clar același lucru.Rusia a rămas responsabilă doar pentru cei din  Comisia Europeană. Plus Franța. În mare grabă, au fost scoși la bătaie Horațiu  Potra și  Eugen  Sechila. Ei au devenit țapii ispășitori la intern. Cu scoaterea lor pe scenă se mai putea apăra  decizia de  anulare a alegerilor. Mai ales că n-a ținut nici cu re-numărarea  voturilor. A  fost destul de greu să-i lege de Șoșoacă și de Georgescu. S-a recurs  la diversiunea cu legionarii. Horațiu Potra  era legionar, dar în legiunea franceză. Mare brînză. Cine se prinde?"
https://www.cotidianul.ro/jocul-falsurilor-falsificate-mereu/

si

"„Eu am spus celor care au spus că au intenția să facă acel CCR de joi seara, CCR a fost vineri seara, am spus, nu faceți asta pentru că nu aveți cum să explicați la americani, la republicani. Le-am spus oamenilor care contau în sistem. Ați decredibilizat total România în fața americanilor, nu la turci, ați scumpit creditele externe, ați scumpit creditele interne, ați alungat investitori americani și toată economia o să înceapă să se ducă la vale. Suntem într-o situație de colaps. Alegerile s-au anulat pe niște suspiciuni”.

Într-o țară cât de cât normală, instituțiile de resort (Parchet, DNA etc) s-ar autosesiza instantaneu și i-ar chema pe cei trei (plus mulți alții) să spună tot ce știu, mai ales în condițiile în care unul dintre ei este premierul țării – deci al doilea cel mai informat om în stat!"
https://asi-romania.ro/dezvaluire/ciolacu-si-antonescu-dau-din-casa-boti-si-troli-care-ne-au-lasat-fara-prezidentiale-sunt-politicienii-bastinasi/
« Last Edit: 26 March 2025, 15:56 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline endler

« Reply #516 on: 26 March 2025, 17:45 »
Un tip intră într-un bar nou deschis unde auzise că se folosesc doar supertehnologii de servire a clienților. Apare barmanul, un robot de ultimă generație, și îl întreabă ce coeficient de inteligență are.
Tipul zice 130. Atunci, robotul îi propune  un whisky de 25 de ani vechime și începe să discute cu el despre idealismul transcendental kantian, fizică cuantică, nanorobotică.

A doua zi, revine tipul. Robotul îl întreabă ce IQ are. Tipul, curios, zice 90. Atunci, îi oferă o halbă de bere, relativ bună, și începe să vorbească cu tipul despre fotbal, femei, amprenta de carbon și gastronomie.

Ziua următoare, clientul, și mai curios, revine la bar. Robotul întreabă de IQ. Tipul zice 60. Atunci, robotul îi oferă un pahar de vin ieftin și prost și-l întreabă:
– Și anul ăsta, tot la fel votați?

Offline ericmario

« Reply #517 on: 26 March 2025, 18:16 »
Nu, pentru că în România alegerile sunt la 4-5 ani.
Și în România un președinte poate avea maxim 2 mandate, nu pe viață ca în Belarus, în Rusia, sau cum vrea portocaliul în USA.

Offline Ciocanul

« Reply #518 on: 27 March 2025, 11:08 »
https://www.g4media.ro/live-circa-2-000-de-persoane-la-protestul-organizat-de-aur-in-piata-constitutiei.html
A fost ziua Gurului, trimisul lui D-zeu pt Romania.
Tare subtire manifestatia. Guru a lipsit de la ziua lui, unde este demnitatea in asta ? Stegarul e tot la Obreja ?
Elon Musk nici macar nu l-a felicitat, nici o parere despre chestii. Nu prea mai zice nimic de cand Tesla si-a luat o tesla in oua.
Pt cine nu stie actiunile Tesla au scazut cu peste 50%.

Offline ericmario

« Reply #519 on: 27 March 2025, 11:26 »
Obreja e o comună între orășelul meu și Caransebeș.
Cred că ai vrut să spui Obregia, care-i la sute km distanță.

Offline daveWalter

« Reply #521 on: 28 March 2025, 14:01 »
Pe scurt:

„ne e rușine să cerem scuze populației și să ne dăm cu toții demisiile pentru că am fost prea incompetenți să anticipăm că va câștiga alegerile unul ca Georgescu, că nu i-am verificat finanțatorii și grupările neolegionare cu care era afiliat la timp, așa că ne apucăm de cenzurat. Ca niște comuniști ce suntem!”

Între timp, candidații sistemului tot o ard cu discursuri retardate. Nicușor, cel puțin, o arde mai modern, făcând câte un video pe tiktok când se duce la frizerie.  Dar să găsim soluții pentru a satisface  nevoile a 4-5 milioane de români nemulțumiți de guvernarea PSD-PNL-UDMR din ultimii 12 ani......nope, nu putem, nu suntem în stare, și pe urmă o să se mire de ce nu mai ajunge niciun candidat PSD sau PNL în turul 2.

Păi cu poame ca Ponta și Crin, fix cu groparii țării de acum 12 ani, să nu se mire că vom avea până la urmă un tur 2 între „prietenii” lui Pippidi,  Simion și Nicușor. Mă întreb dacă mai anulează turul 2 și atunci. Sau o să-l lase să câștige vreunul din ei, care s-o pune cel mai bine cu mafia PSDNL?
« Last Edit: 28 March 2025, 14:07 by daveWalter »
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700KF | Gigabyte B760 GAMING X AX, Socket 1700| Kingston Fury 16 GB| Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 960GB | NVIDIA GeForce RTX 4070| Corsair NAUTILUS ARGB| Darkflash K1, orange, INN-K1

Offline ericmario

« Reply #522 on: 28 March 2025, 18:41 »
Ești penibil.
Încă nu ai trecut peste?
Mincinosul nu va mai candida, obișnuiește-te cu ideea.

Offline daveWalter

« Reply #523 on: 28 March 2025, 18:54 »
Știam că-ți place să trăiești în dictatură, doar ai copilărit în comunism, o ai în sânge și e ceva de care nu poți să scapi. Eu am avut norocul să mă nasc după revoluție ca să nu sufăr establishmentul USLamist.

Cât despre CG,  știam și eu din decembrie că nu avea cum să ajungă la Cotroceni și că securiștii  de la putere vor comite abuzuri. Nu zic că ar fi o „lovitură de stat” (e prea mult spus și cam eronat), dar e un abuz că și-au bătut joc  nu doar de 2 milioane de români (unii suveraniști, cei mai mulți fără nicio treabă cu politica) care au votat MU*E PSDNL pe 24 noiembrie 2024 pentru cei 12 ani de guvernare infectă.

Dar și-au bătut  de candidatura lui Lasconi și a milionului de alegători care au votat-o, inclusiv de VOTUL MEU pentru ea!  

Aia e, o să primești dictatură USL-istă  de o să te saturi.  În 2028-2029, dacă mai trăim până atunci, fac pariu că ștampilezi pe oricine care e de extrema dreaptă sau pe orice partid care nu e PSD sau PNL,  numai ca să mai primești o mică doză din chestia pentru care au murit peste 1000 de români la revoluție - se numea parcă DEMOCRAȚIE.

Mulți o s-o faceți.
« Last Edit: 28 March 2025, 19:06 by daveWalter »

Offline ericmario

« Reply #524 on: 28 March 2025, 20:17 »
”În turul 1 nu am votat cu CG pentru că nu aveam de unde să știu că va fii votat așa masiv.”

Jet fă...
« Last Edit: 28 March 2025, 20:20 by ericmario »