Poll

Cum votati in turul 2 la alegetile prezidentiale 2025?

Nicusor Dan
3 (60%)
George Simion
1 (20%)
Nu votez.
1 (20%)
Imi anulez votul.
0 (0%)
Inca nu m-am hotarat.
0 (0%)

Total Members Voted: 5

Author Topic: Cum votati in turul 2 la alegerile prezidentiale 2025?  (Read 213 times)

ericmario and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Offline daveWalter

Cum votati in turul 2 la alegerile prezidentiale 2025?
« Reply #16 on: Today at 06:19 »
Da, sigur va pierde Simon.
Și despre Donald J.Trump erați siguri prin septembrie că va pierde și Kamala va câștiga, numai eu eram sigur că va câștiga, bazându-mă mai mult pe bursele înroșite.  :) Toți spuneau că Kamala l-a ruinat la dezbatere. Când a  zis gogomănia „In Springfield, they're eating the dogs, they're eating the cats”, toată lumea credea că Trump e „terminat” politic.   Nu cred că are rost să reamintesc cui i-a picat fața pe 6 noiembrie. Bineînțeles că atunci când preconizasem că va câștiga Trump, n-a fost neapărat din cauza demonstrației de forță pe care a făcut-o la tentativa de asasinat, nici cu gogomăniile spuse în campanie sau pentru promisiunile lui mincinoase. Trump a  fost votat din cauza că administrația Biden a dus economia Americii în sapă de lemn și a implicat SUA în două războaie proxy în care americanii nu doresc să se implice deloc. Dar mai ales, s-au săturat de propaganda woke din serialele Netflix și filmele Disney - bineînțeles că e o prostie să crezi că votându-l pe Trump, companiile private vor înceta cu asemenea producții.

Așa și cu Simion.
Nu va câștiga pentru promisiunile lui mincinoase legate de casele la 35.000 euro sau de „turul 2 înapoi” (mai mult ca sigur o să-l abandoneze pe Georgescu și nici funcție de premier nu-i va da).
Nu va câștiga nici pentru că-l ruinează Nicușor cu argumentele lui la dezbateri.
Va câștiga din cauza furiei populației față de scumpirile alimentelor și utilităților din timpul guvernelor Ciucă/Ciolacu și  față de fostul președinte Iohannis care s-a dovedit o mare țeapă. 
Nu cred că le pasă de faptul că datorită lui Ciolacu, România este acum membră Schengen și putem călători cu buletinul în Turcia când aceste realizări sunt minuscule dacă pui în balanță toate stricăciunile comise de PNL și PSD care ne-au îndatorat.
Vor ca PSD, UDMR și PNL să ardă, nu contează că asta ar însemna să ardă țara.  La fel ca în 2020, când AUR a fost adus în Parlament tot printr-un vot irațional dat împotriva restricțiilor pandemice.
Și față de Nicușor există un număr mare de bucureșteni nemulțumiți pentru că au avut așteptări mai mari, cu toate că el s-a axat doar pe câteva realizări mai realiste și mai concrete, pe care acum le-a abandonat.
Mulți o să-l taxeze la vot, dar și din frica că primăria Bucureștiului ar putea ajunge pe mâna lui Piedone sau a Firei.
« Last Edit: Today at 06:25 by daveWalter »
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700KF | Gigabyte B760 GAMING X AX, Socket 1700| Kingston Fury 16 GB| Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 960GB | NVIDIA GeForce RTX 4070| Corsair NAUTILUS ARGB| Darkflash K1, orange, INN-K1