Poll

Cum votati in turul 2 la alegetile prezidentiale 2025?

Nicusor Dan
9 (75%)
George Simion
1 (8.3%)
Nu votez.
2 (16.7%)
Imi anulez votul.
0 (0%)
Inca nu m-am hotarat.
0 (0%)

Total Members Voted: 11

Author Topic: Cum votati in turul 2 la alegerile prezidentiale 2025?  (Read 3056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Korn

Cum votati in turul 2 la alegerile prezidentiale 2025?
« Reply #30 on: 15 May 2025, 11:40 »
@Korn: imi pare bine sa te revad, chiar daca avem pareri diferite aici.
Back @ya; ar fi trebuit sa incep cu asta dar am considerat ca se intelege de la sine :D.
Nu-s asa diferite cum par, sint de acord ca ND e alternativa mai putin proasta, insa doar pentru ca celalt e sub orice critica.  Dar ND ma calca pe nervi, si nu incepind din campania asta.  Btw nu promisese ca nu candideaza la prezidentiale daca ia primaria? 

Faza aia cu portiera mi se pare un maruntis, mai ales ca e o faza izolata, nu parte dintr-un pattern si stilul de viata al lui Nicusor Dan, in general, e destul de simplu.
Dimpotriva, mie mi s-a parut reprezentativa, intotdeauna mi s-a parut un suficient cu impresii de elita intelectuala, desi e destul de redus cel putin la capitolul inteligenta sociala / exprimare.

Quote from: Mercutio
Adevarat, dar... Tu iti amintesti de lumea dinainte de '89? In lumea de azi, de bine de rau, poti sa ai o afacere sau o slujba la o multinationala sau sa lucrezi online de la distanta direct pentru occidentali. In lumea de ieri, cam singurul lucru pe care il putea face un om "intreprinzator" era bisnita ilegala. M-am bucurat, si acum si in 2024, ca nicunul din marile partide nu are candidat in turul2, dar totusi, oricat de rai au fost polticienii nostri de dupa '89, suntem conectati la Occident, nu suntem Venezuela.
Imi amintesc, sint de acord cu tine, nu vad directia argumentului.  Nu se intimpla nimic daca se intimpla si cistiga manelistul.

Inca o chestie, astia doi pe vremuri erau amici sau cel putin colegi, tineri din aia frumosi si liberi care demonstrau ei ca sa salveze diverse.  Sint amindoi produsul aceluiasi sistem, luati din gaoace si impinsi in fata ca niste nulitati complexate ce sint.

Online Ciocanul

« Reply #31 on: 15 May 2025, 12:03 »
Daca s-ar mai anula turul 1 inca o data am putea sa mai lungim inca un 4-6 luni lejer pana vine vajul.
SA ne mai lase sa ne imprumutam inca o data ca lumea de bani si sa traim ok. Nu vrem taieri, vine vara...vacanta, mare ! :D

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
« Reply #32 on: 16 May 2025, 20:28 »
@KodiaK : înainte sa ma mai faci specimen, mai ieși din București, mai ales din biroul tău corporate și din Starbucks și mai mergi prin țară , cu trenul , mașina sau cu bicicleta.

Nu la Cluj, Timișoara, Alba Iulia , Sibiu , Brașov sau Constanta.

Ci în județe mai sărace, blocate încă in anii 1990. Sunt sate care n-au electricitate. Eu poate am văzut, și tu cu siguranță, ca mare parte din bucureșteni, dar mai mult de jumătate de romani n-au văzut nicio îmbunătățire în ultimii 10 -20 ani .

Aia il vor face pe Simion președinte duminică + muncitorii cu viața ratata din diaspora.
« Last Edit: 16 May 2025, 20:51 by daveWalter »

Offline oldshooterman

« Reply #33 on: 16 May 2025, 21:14 »
Cel mai probabil "sistemul" va invinge si duminica iar RO va merge in continuare pe aceeasi directie, precum se doreste cu disperare. Nu strica o rezerva serioasa de popcorn.

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
« Reply #34 on: 16 May 2025, 22:34 »
N-as exclude  ca “Sistemul” sa pregătească un experiment timp de 3-4 ani (de tip Dragnea-Ponta , Tăriceanu-Năstase ) pentru a ne scoate suveranismul pe nas, și pe urma, ca liberalii “pro-europeni” (globalistii)  sa revină în forță în 2029, ca în 2030 să impună măsuri nepopulare.

Nota de plată vine la finalul deceniului, ca în 2010 cu austeritatea guvernului PDL condus de Boc și 2020 cu restricțiile pandemice ale guvernelor PNL conduse de Orban și Citu.  Între 2005 și 2009, respectiv între 2015 și 2019, a fost creștere economică , salsa pe șpăgi, angajări pe nepotisme, pile , pomeni etc până s-a ajuns la fundul sacului și au venit liberalii să repare.

Eu cred ca Simion va deveni președinte, AUR va ajunge la guvernare, o sa fie mega circ până-n 2028-2029, când USR va ajunge la guvernare, iar Nicușor va câștiga președinția din a doua încercare (la fel ca la PMB).

In funcție de cum escaladează războiul din Ucraina în Marea Baltică, o să fim înrolați și trimiși pe front în 2030.
Dacă se termină războiul/ori îngheață  și rămâne un conflict limitat, cel mai probabil o să ne trezim cu raționalizare în masă impusă de UE pentru protejarea mediului, invocând fenomenele meteo tot mai extreme în 2030.
« Last Edit: 16 May 2025, 22:42 by daveWalter »

Offline KodiaK

« Reply #35 on: 16 May 2025, 23:35 »
@KodiaK : înainte sa ma mai faci specimen, mai ieși din București, mai ales din biroul tău corporate și din Starbucks și mai mergi prin țară , cu trenul , mașina sau cu bicicleta.

Nu la Cluj, Timișoara, Alba Iulia , Sibiu , Brașov sau Constanta.

Ci în județe mai sărace, blocate încă in anii 1990. Sunt sate care n-au electricitate. Eu poate am văzut, și tu cu siguranță, ca mare parte din bucureșteni, dar mai mult de jumătate de romani n-au văzut nicio îmbunătățire în ultimii 10 -20 ani .

Aia il vor face pe Simion președinte duminică + muncitorii cu viața ratata din diaspora.

Ce zici tu e pe principiul de ce sa fiu eu sarac si ala bogat, mai bine sa fim amandoi saraci.
--

Cu putin noroc se trezesc la realitate toti care l-au votat pe Simion din frustrare sau ura pt "sistem" si evitam dezastrul care ne asteapta.
Mai nou l-a facut dictator pe Macron, incearca sa dezica acu de Georgescu, dupa ce si-a bazat campania pe el, se dezice si de Trump, si pregateste terenul pt daca pierde alegerile, e din cauza ca l-au furat din soft. Deci e pe drumul cel bun as zice :)

Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline oldshooterman

« Reply #36 on: 16 May 2025, 23:35 »
Eu cred ca ND va ajunge presedinte, pentru ca cei din sistem nu-si permit sa piarda cativa ani fara sa poata controla "directia". ;D

Offline KodiaK

« Reply #37 on: 17 May 2025, 00:00 »
Stii ca aia din sistem il sustin pe Simion, nu?
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Offline oldshooterman

« Reply #38 on: 17 May 2025, 00:44 »
Nu, sistemul e cu ND, se vede de la o posta. Asta cu "sistemul il sustine pe Simion" e ultima gaselnita prin care se incearca manipularea prin orice mijloace. ;D

Offline endler

« Reply #39 on: 17 May 2025, 06:01 »
Bunul simt sustine ND.. bunul simt.. e plin de boi in locurile publice. Cu gauri in cranii si de dragul de a parea si ei reali 3 scunde dau foc la sandrama. Ma consolez ca astia vor plati primii. Ai vrut suveranism? No, executa absurdul. Frustratii pli! Agarici de 2 bani. Votantii lui SINEON sunt cersetorii de maine. Vai de capul vostru!

Post Merge: 17 May 2025, 06:10
Nu, sistemul e cu ND, se vede de la o posta. Asta cu "sistemul il sustine pe Simion" e ultima gaselnita prin care se incearca manipularea prin orice mijloace. ;D

Baa..ala a stat 5h in picioare si a raspuns umil la orice intrebare capcana. Intre timp, celalalt ne facea de ras pe posturi franceze. Cu el la butoane, prosti cum suntem.. ne vom simti ingrati. Toate rahaturile lui aruncate asupra altor natii, cu precadere catre Europa.. aia care ti a dat bunastare.. n o sa avem incotro.. roman.. reprezentantul nostru ales.. Cu SINEOM ne am cacat pe noi.. asa ne vom simti. Ma rog.. unii..
« Last Edit: 17 May 2025, 06:10 by endler »

The following users liked or thanked this post: ericmario

Offline ericmario

« Reply #40 on: 17 May 2025, 07:34 »
Sunt sate care n-au electricitate.
Asta-i o minciună cât China, pe care nu ai cum să o susții.
Ca toate minciunile șefului de galerie.
Spune-ne un sat fără electricitate, Pinocchio.

Post Merge: 17 May 2025, 07:37
Cel mai probabil "sistemul" va invinge si duminica iar RO va merge in continuare pe aceeasi directie, precum se doreste cu disperare. Nu strica o rezerva serioasa de popcorn.
Dacă te referi la rămânerea în UE și în NATO, da, eu îmi doresc cu disperare asta.

Post Merge: 17 May 2025, 07:45
Eu cred ca ND va ajunge presedinte, pentru ca cei din sistem nu-si permit sa piarda cativa ani fara sa poata controla "directia". ;D
Acum vrei să ne spui că președintele controlează direcția?
Direcția5 poate, trupa de rock.

Până acum Iohannis era controlat de păpușarii de la Bruxelles, acum președintele controlează direcția, wtf?
Un pic de consecvență bă băieți!
Vă călcați pe șireturi, ce naiba?!
« Last Edit: 17 May 2025, 07:45 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline oldshooterman

« Reply #41 on: 17 May 2025, 12:57 »
Dacă te referi la rămânerea în UE și în NATO, da, eu îmi doresc cu disperare asta.
Dorinta iti va fi indeplinita, directia in discutie e pe vericala, nu in plan orizontal. ;D

Offline ericmario

« Reply #42 on: 17 May 2025, 14:16 »
Ai scris o frază dar n-ai spus nimic.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline Hideyoshi

« Reply #43 on: 17 May 2025, 14:26 »
Calmati-va ... iese ND cu minim 100.000 de voturi in plus ... ce s-a intamplat in turul intai a fost scuipatul romanului pe politikie ... acu se va vota mai cerebral. Bine ... am fortat putin alaturand "cerebral" si "alegator roman" in aceeasi fraza ... dar ati inteles voi.
« Last Edit: 17 May 2025, 14:28 by Hideyoshi »

Offline KodiaK

« Reply #44 on: 17 May 2025, 14:26 »
PSD il sustine clar pe Simion. Nu stiu de ce contesti asta.

Directiile sunt mai clare acum decat au fost vreodata: Pro-europa sau pro-rusia. E atat de simplu. Nu votezi un om, votezi unde vrei sa mearga tara pe viitor (cel putin urmatorii 5 ani).
Dupa mine este cea mai simpla decizie pe care a trebuit sa o luam vreodata la niste alegeri prezidentiale, pacat ca multi se ascund acum in spatele acestei "uri impotriva sistemului". In acelasi timp toti profita maxim de acest sistem corupt pe care il blameaza asa de vehement.