Author Topic: Dacă Trump este reales președinte....  (Read 3155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« on: 27 December 2023, 05:41 »
.....dincolo de faptul că o să pună garda națională și dronele să împuște orice imigrant  care va traversa ilegal granița Mexic-Texas;
-va da undă verde la interzis avortul în multe state republicane;
- va spune și mai multe prostii rasiste, homofobe și misogine pe X și la TV;
-că s-ar putea chiar să pună de un război cu Venezuela, cu Mexicul, și în principiu, cu cartelele de droguri;
-va face ca finanțarea universităților cu programe WOKE și SJW să înceteze;
-că va înarma Israelul pentru a anihila Hamas și Hezbollah și îl va susține în a ocupa Cisiordania, Gaza și să retrocedeze tot Ierusalimul, ba chiar să bombardeze Iranul;
-va retrage sprijinul pentru Ucraina (va continua să fie sprijinită la negru de Pentagon și CIA pentru a menține frontul într-un conflict înghețat care va dura decenii) și va recunoaște Crimeea și Donbasul ca fiind ale Rusiei;
-va face summit de pace cu Putin;
-va polua planeta;
-va începe un nou război comercial și mai aprig cu China și va interzice Huawei și TikTok-ul pentru a susține producțiile americane, japoneze și sud-coreene, dar îl va lăsa pe Xi să anexeze Taiwanul; 
-probabil va scoate SUA din UNICEF, acordul climatic și din  NATO sau îi va diminua rolul de principalul furnizor oficial de arme și bani (va continua la negru) și va da Europa de Est pe tavă lui Putin, iar România mai mult ca sigur va avea AUR și PSD la conducere, iar Germania va putea liniștită să savureze iar gaz rusesc, iar Franța, care în mod sigur va ajunge pe mâna unui socialist sau al unui naționalist ca Le Pen o să întărească relațiile cu Rusia, la fel și UK care la anu va avea guvernare laburistă, potrivit sondajelor;
-vom vedea izolaționism american cum nu s-a mai văzut din anii 20-30, va limita vizele și va face acorduri comerciale cu cine îi convine/sau va taxa mărfurile de la țările care nu-i convin;
-va da foc la tot ce a clădit Biden în patru ani, prin a scădea/elimina taxele la eliminat toate măsurile ecologiste și reformele sociale, în afară de programul de asigurări medicale Obamacare care oricum e insuficient finanțat oricât s-ar plânge plătitorii de taxe;
.....eu zic că al doilea mandat al său va fi revoluționar.   

Va avea suport mai mare din partea Congresului, cu Senatul și Camera Reprezentanților roșii, iar după patru ani de Biden, electoratul conservator va fi disperat în a-i cere lui Trump realizări. Și Trump, la ultimul său mandat, va face orice să ajungă în istorie. Va vrea să schimbe ordinea mondială la fel cum a făcut-o Reagan în al doilea mandat.


La ce surprize plăcute ar trebui să ne așteptăm?

VA ÎNCHEIA RĂZBOIUL RECE  DEFINITIV

Și  o va face prin a interzice ARMELE NUCLEARE! 
1. Va semnat un nou tratat SALT III sau New Start cu Rusia, în maniera cum au făcut-o Reagan și Gorbaciov,  pentru a reduce drastic numărul de rachete balistice intercontinentale și că ambele puteri vor garanta eliminarea a  peste 30-50% din stocuri arsenalului nuclear, cu obiectivul final de a interzice și elimina armele nucleare până în 2045.
Da, armele nucleare au asigurat pacea și au prevenit războaiele mondiale convenționale.
Dar Trump va spune că preferă un război mondial convențional cinstit în care mai bine mor 60-100 milioane de oameni decât să moară întreaga specie umană într-un război nuclear. Și are dreptate. 
Vedeți boom-ul demografic de după WW1 și după WW2. 
La un război nuclear,din ăla cu radiații, well......nu știu dacă va mai fi ceva viu care să se reproducă pe planeta asta, mai ales că iarna nucleară va duce la cea de-a șasea extincție în masă.

Energia nucleară să fie folosită numai în scop pașnic! Adică, pentru energie, pentru construit propulsoare nucleare dedicate rachetelor spațiale, din astea care să ducă la progres, nu la distrugere, așa cum a făcut-o monstrul de Oppenheimer, iar monstrul de Truman a folosit-o pe japonezi cu un scop de intimidare, chiar dacă nu era necesar. Da, bomba nucleară e o invenție liberală monstruoasă și trebuie să scăpăm de ea. 
Vedeți voi, nu prea îmi place o pace din aia falsă în care  ticăie ceasul atomic la fiecare secundă. 

Va fi rău pentru țările aliate  și alte țări mai mici și neajutorate că America nu va mai avea arsenal nuclear, iar puteri militare  ca Rusia, China, India, Turcia, Iran, Pakistan etc. vor putea face ce vor , anexând ce vor,  și că riscă să provoace războaie mondiale fără frică?
DA, VA FI!
Dar guess what, de un război mondial poți să scapi prin a te refugia pe alt continent, pentru 4-6 ani, ca apoi să revii să te apuci de business imobiliar pe durata reconstrucției. Și ai ce să reconstruiești. 
De un război nuclear nu scapă nimeni, iar o viață dusă într-un buncăr atomic, oricât de lux ar fi, nu e VIAȚĂ! Și nu mai poți reconstrui nimic din cauza radiațiilor și iernii nucleare.


2. VA PERMITE UN MARE SALT TEHNOLOGIC ÎN CURSA SPAȚIALĂ
Când o să fie el președinte, programul Artemis va fi în derulare și lumea va asista la momentele de glorie când astronauții pășeau pe Lună. De asta dată, vor fi întreprinse eforturi pentru colonizare.
Cu siguranță, aprobând noi proiecte de cercetare finanțate de Congres pentru rachete cu propulsie nucleară și chiar fuziunii nucleare, s-ar putea să vedem ceva revoluționar în cursa spațială - am putea asista la sosirea primilor astronauți pe Marte în timpul vieților noastre, poate chiar primele activități de minerit spațial pe asteroizi.



3. Va fi ca Nixon în chestiunea orientală
Poate că va reporni războiul comercial cu China, dar s-ar putea să vedem și o relație diplomatică mai bună decât cea actuală.  Permițând Chinei să anexeze Taiwanul, automat devine cel mai mare producător de cipuri din lume, iar de asta va avea beneficiat Europa, care oricum nu e în stare să construiască fabrici de cipuri și e dependentă de China. America nu mai vrea să depină de China și o să-și construiască fabricile ei de cipuri. Chiar și Biden vrea asta, însă Trump ar putea să o facă mai accelerat și la scară mai mare.

În privința Coreii de Nord, acordul de pace încheiat în 2018 continuă și acum. Chiar dacă  amenință, în realitate, Coreea de Nord respectă acordul de dezarmare nucleară și balistică  semnat cu Trump.
Kim Jong Un nu e chiar dement comunist ca tacsu, e doar un neofascist disperat care a moștenit o țară înfometată și săracă și încearcă să scape de cheltuieli inutile acordate rachetelor prin a le lansa și scufunda în apă.  Toate acele lansări pe deasupra Japoniei și Coreii de Sud sunt manevre ca să demonstreze poporului nord-coreean ce dictator puternic este. 
Trump ar putea face afaceri cu țara aia. Nu va reunifica Coreea, dar va face din Coreea de Nord o potențială putere economică, în aceeași manieră cum a făcut-o Coreea de Sud în anii 50-70, când era la rândul ei o dictatură fascistă.


4. Va revoluționa infrastructura, industria auto și domeniul energetic

Va băga mai  mulți bani pe poluare, ca să o zic așa.
Va băga bani mulți în revigorarea industriei petroliere, în industria producătoare de mașini bengoase și poluante, în modernizarea autostrăzilor, podurilor și șoselelor americane.   
Și pentru moment, vom renunța la porcării sinistre precum mașini electrice și autonome. Mă aștept ca ecologiștii să vină cu ceva mai bun de atât.




5. ÎN 2030,  LUMEA VA FI MAI BUNĂ DECÂT CEA ÎN CARE TRĂIM ACUM

Trump, fiind capitalist veritabil, va inspira și celelalte țări europene să-i adopte modelul protecționist, capitalist și conservator.
Se va milita tot mai mult pe întoarcerea la valorile moral-creștine , precum supremația albă, familia tradițională și biserică. Și sincer, îmi pare bine, că prea ne-am umplut de transexuali, drogați, imigranți infractori și pitzipoance care se cred feministe. 
Homosexualii, stângoizii,  etnicii de culoare, feministele, ecologiștii.......aia e, o vreme vor trebui să sufere și să rabde, dar până la urmă, e vina lor că n-au reușit să ofere o alternativă mai bună la conservatorii Trump, Le Pen sau Simion  prin liberali ca  Biden, Macron sau Iohannis. Diversitatea o să persiste, va avea în continuare voce, va exista opoziție, dar nu a avea putere pentru o vreme cum a avut ...nu din 2020, nu din 2008,nici din 1991, ci din 1976 încoace. De când au început să dicteze pe toată planeta și să-și impună viziunile.

Din 2025, o să înceteze.

Lumea din 2030 va fi mai coruptă, mai puțin globalizată, mai naționalistă, mai poluată,  mai nedreaptă, mai lacomă, exact ca în ....GTA VI. Sau ca în Cyberpunk 2077. Dar chiar și așa, prefer să fim ca în jocurile astea decât ca în.........STALKER sau Metro. Că până la urmă, prea mult liberalism și globalizare spre asta duc. 
O să fie sărăcie, mizerie, dar o să fie și mai multă dezvoltare, mai multe șosele și autostrăzi, mai mulți zgârie-nori.  Corupția, capitalismul sălbatic și lăcomia spre asta duc. 
Poate că va avea mai multe războaie locale și regionale,   dar convenționale, dar cel puțin nu va mai fi riscul crescut de război nuclear ca acum.
Liberalii au impresia nebunească și falsă că pot schimba lumea, că pot dărâma dictaturi la nesfârșit și pot enerva puteri nucleare ca China și Rusia fără consecințe,sau că pot democratiza lumea arabă și cea africană prin revoluții de tip Primăvara Arabă, provocând prin anarhie și mai mult rău decât făceau dictaturile, că pot să legalizeze căsătoriile gay și pot impune agenda eco și feminism peste tot.  S-au înșelat.  Drumul spre iad e pavat cu intenții bune cum s-ar spune.
La fel cu protejarea mediului.  Momentan, fără petrol, ca civilizație suntem morți. EVUL MEDIU SCRIE PE NOI.  Iar noi trebuie să izbutim  chiar să regenerăm petrol în laborator, nu să considerăm stupizenii precum energia solară, eoliană și mașinile electrice cu baterii poluante ca alternative la combustibilii fosili.
Ok, merge și energia nucleară, hidrocentralele, că și republicanilor le plac, dar ghici ce, toate astea necesită petrol în cantități mari!

Între un capitalism conservator petrolier și între un liberalism eco care mă poate duce înapoi în epoca de piatră sau spre extincție, cred că prefer oleacă puțină poluare.

Va fi o lume mai dezvoltată, aflată într-un progres constant, așa cum au fost anii 1914-1976, când se inventau chestii în lanț și nivelul de trai creștea de la an la an, progres întrerupt ocazional de tâmpeniile liberalilor  - până la urmă, cele două războaie mondiale, Vietnamul, crizele din Orientul Mijlociu, au pornit numai când erau democrații la putere.


De asta spun că la scară istorică e câteodată nevoie și de un Trump care să dea un imbold, cu impact de lungă durată asupra progresului și economiei globale. Ne place sau nu, primul mandat al lui Trump chiar a avut efecte pozitive asupra industriei spațiale americane, iar nivelul de trai chiar a crescut prin 2017-2019, în tot spațiul NATO.  Nu mi-e dor de răutatea din acei ani, dar cel puțin era mai multă bunăstare și pozitivism decât acum, în acești ani deplorabili 2020-2023.

Trump trebuie să fie reales în 2024 și să conducă SUA până în 2029 pentru a da un imbold pentru progresul global al civilizației.

Din 2029 n-au decât să revină democrații și liberalii la putere să facă iar reforme sociale, iar să irosească bani pe birocrație și ajutoare sociale, pe pomeni populiste și ajutat săracii, imigranții, lgbt-iștii, feministele și ecologiștii. Dar momentan e nevoie de rebublicani să mai producă plus valoare și niște bani!
Pentru ca în 2029 să existe banii ăia de irosit pe Woke-isme și SJW-isme, ori liberalii nu mai au bani acum că i-au irosit din 2022, prin tiparniță, taxe și împrumuturi care au dus la o INFLAȚIE insuportabilă, altă porcărie sinistră liberală.
 

Offline axxel4you

Dac%u0103 Trump este reales pre%u0219edinte....
« Reply #1 on: 27 December 2023, 12:05 »
Daca iese Trump presedinte razboiul se termina in Ucraina fara sa fie impartita de Putin. Daca nu iese presedinte Trump, Putin imparte Ucraina intre Polonia, Ungaria, Romania si Rusia restabilind Ukraina la granitele pe care le avea inainte sa fie sub controlul comunistilor.

Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #2 on: 27 December 2023, 12:33 »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline Ciocanul

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #3 on: 27 December 2023, 20:18 »
Da sigur. Dupa ce iese Trump presedinte Putin o sa zica: Frati romani, polonezi, etc ! Ati fost asa buni cu noi, ati antrenat piloti de F16, le-ati dat tot stocul de munitie si armament ucrainienilor ce au reusit sa omoare sute de mii de rusi. Va multumim din inima, luati si voi o felie de tort din Ucraina ca sa fie bine sa nu fie rau.
Am urmarit filmul pe sarite si in diagonala si sper sa nu fie adevarat sau interpretarea sa fie proasta.
--
Lasand gluma la o parte Medvedev nu intelege un lucru simplu. Noi, cei din vest din capitalismul decadent vrem ca granitele tuturor statelor sa ramana cum sunt acum, recunoscute si validate de zeci de ani sau mai mult. Nu vrem sa se mai rascoleasca rahatul nationalist inutil si aducator de razboaie interminabile.
Mie sincer nu mi-ar trebui Moldova sa se uneasca cu Romania si sa devenim nu stiu ce mare cacat de tara. Eu vreau sa traiesc intr-un spatiu unde toata lumea sa traiasca decent si toate granitele sa devina simple tablite cu numele tarilor. Sa pot sa lucrez unde vreau si sa ma stabilesc unde vreau. Putin si securistii lui pot sa conceapa asa ceva ? Nu pot pt ca ei nu au un viitor intr-o asemenea structura.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #4 on: 27 December 2023, 20:23 »
Daca iese Trump presedinte razboiul se termina in Ucraina fara sa fie impartita de Putin. Daca nu iese presedinte Trump, Putin imparte Ucraina intre Polonia, Ungaria, Romania si Rusia restabilind Ukraina la granitele pe care le avea inainte sa fie sub controlul comunistilor.
 

Ucraina nu mai recuperează în veci teritoriile alea, indiferent că iese Trump sau Biden. Poate dacă vine unul sau una care să aibă mania de a declanța un război termonuclear pentru Crimeea.
 

OMG, Nostradamus is back!

Am prevestit eu că o să câștige Trump? Am zis „DACĂ O SĂ FIE REALES....”.  Se poate întâmpla orice, inclusiv scenariul ca nici Biden și nici Trump să nu mai candideze și să ne trezim cu alți candidați surpriză.

Ar fi oricum mai bine un „Blinken vs DeSantis” decât „Biden vs Trump”, înseamnă că americanii s-au săturat de boșorogi decrepiți și vor înapoi la normalitate.


Post Merge: 27 December 2023, 20:45
Da sigur. Dupa ce iese Trump presedinte Putin o sa zica: Frati romani, polonezi, etc ! Ati fost asa buni cu noi, ati antrenat piloti de F16, le-ati dat tot stocul de munitie si armament ucrainienilor ce au reusit sa omoare sute de mii de rusi. Va multumim din inima, luati si voi o felie de tort din Ucraina ca sa fie bine sa nu fie rau.
Am urmarit filmul pe sarite si in diagonala si sper sa nu fie adevarat sau interpretarea sa fie proasta.
--

Pentru America, F-16 e depășit demult, la fel ca Abramsul din cauza minelor antitanc.  America are F-35 care e miezu, și mai dezvoltă noi aeronave fără pilot next-gen. Plus că suntem într-o epocă în care tancurile și aeronavele sunt obsolete în fața dronelor, rachetelor portabile, sistemelor defensive, cyberhackingului și roboților. 

Quote
Lasand gluma la o parte Medvedev nu intelege un lucru simplu. Noi, cei din vest din capitalismul decadent vrem ca granitele tuturor statelor sa ramana cum sunt acum, recunoscute si validate de zeci de ani sau mai mult. Nu vrem sa se mai rascoleasca rahatul nationalist inutil si aducator de razboaie interminabile.
În fața unei puteri cu forțe militare superioare, voința democratică a popoarelor contează foarte puțin, vezi Hong Kong în fața Chinei în 2019, vezi guvernul democrat din Afganistan în fața talibanilor în 2021, Vietnamul de Sud (care nici nu era capitalist) în fața Vietnamului de Nord ....și a Chinei, Europa de Est postbelică în fața Uniunii Sovietice, Franța în ambele războaie mondiale etc.  Pentru că democrațiile respective nu s-au pregătit de luptă.  Vrei pace, te pregătești de război!
Tu ca democrație, dacă nu ai capacitatea să te aperi și chiar să duci contraofensive și chiar să reprezinți o amenințare capabilă să ocupe teritorii, așa cum e America,  nu ai nicio șansă să reziști pe termen lung. Degeaba ai unșpemii de drepturi   dacă nu știi să le aperi.  Nu te ajută cu nimic scutul antirachetă și fierătaniile cumpărate de la americani dacă tu ca popor nu ai voință să te aperi și să excelezi în aptitudini de luptă, așa cum procedează Coreea de Sud sau Israelul. 

Quote
Mie sincer nu mi-ar trebui Moldova sa se uneasca cu Romania si sa devenim nu stiu ce mare cacat de tara.
Numai proștii ca Simion mai cred că Moldova și România se vor reuni în secolul ăsta. Nu vor permite puterile occidentale, dar Rusia......să crească în dimensiune o țară ca România, care într-un scenariu ipotetic, ar putea deveni o amenințare dacă vine vreodată la conducere un nou Ion Antonescu sau Nicolae Ceaușescu.

Occidentalii deja se tem de ce ar putea deveni puteri militare est-europene ca Polonia și Ucraina  dacă Federația Rusă se destramă și popoarele respective votează neofasciști.


Quote
Eu vreau sa traiesc intr-un spatiu unde toata lumea sa traiasca decent si toate granitele sa devina simple tablite cu numele tarilor. Sa pot sa lucrez unde vreau si sa ma stabilesc unde vreau. Putin si securistii lui pot sa conceapa asa ceva ? Nu pot pt ca ei nu au un viitor intr-o asemenea structura.

S-a dus vremea aia.  Mulțumește-i în primul rând lui Obama, lui Hillary, Kerry, Biden și altor jeguri care au scormonit rahatul în Ucraina și Siria, întărâtând Rusia. 
Viitorul ăla luminos nu mai poate fi realizat în secolul ăsta.
« Last Edit: 27 December 2023, 20:47 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #5 on: 28 December 2023, 20:01 »
Daca iese Trump presedinte razboiul se termina in Ucraina fara sa fie impartita de Putin. Daca nu iese presedinte Trump, Putin imparte Ucraina intre Polonia, Ungaria, Romania si Rusia restabilind Ukraina la granitele pe care le avea inainte sa fie sub controlul comunistilor.
 

Ucraina nu mai recuperează în veci teritoriile alea, indiferent că iese Trump sau Biden. Poate dacă vine unul sau una care să aibă mania de a declanța un război termonuclear pentru Crimeea.
 

OMG, Nostradamus is back!

1. Am prevestit eu că o să câștige Trump? Am zis „DACĂ O SĂ FIE REALES....”. 

2. Occidentalii deja se tem de ce ar putea deveni puteri militare est-europene ca Polonia și Ucraina  dacă Federația Rusă se destramă și popoarele respective votează neofasciști.
1. DACĂ O SĂ FIE REALES... și cu toate astea i-ai făcut ditamai polologhia.

2. Asta-i exact tematica pe care marșează propaganda rusească.  De unde oare îți vin ideile astea cu ”neofasciști”?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #6 on: 28 December 2023, 20:12 »

 
1. DACĂ O SĂ FIE REALES... și cu toate astea i-ai făcut ditamai polologhia.

2. Asta-i exact tematica pe care marșează propaganda rusească.  De unde oare îți vin ideile astea cu ”neofasciști”?



1. Cam are șanse să fie reales la câte prostii face Sleepy Joe.

2. Nu doar rușii marșează pe asta, ci și progresiștii europeni de la Bruxelles care tot sancționau Ungaria și Polonia. Și democrații americani care zic de republicanii trumpiști că sunt neofasciști.
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #7 on: 28 December 2023, 23:15 »

 
1. DACĂ O SĂ FIE REALES... și cu toate astea i-ai făcut ditamai polologhia.

2. Asta-i exact tematica pe care marșează propaganda rusească.  De unde oare îți vin ideile astea cu ”neofasciști”?



1. Cam are șanse să fie reales la câte prostii face Sleepy Joe.

2. Nu doar rușii marșează pe asta, ci și progresiștii europeni de la Bruxelles care tot sancționau Ungaria și Polonia. Și democrații americani care zic de republicanii trumpiști că sunt neofasciști.

1. Asta ziceam, dar te-ai ferit să spui direct care ar fi opțiunea ta.

2. Aaa, nu doar rușii marșează pe asta.
Mulțumesc frumos pentru confirmare.

Și ziceai că și progresiștii europeni de la Bruxelles care tot sancționau Ungaria și Polonia?
Polonezii și-au venit în fire, doar ungurii îl cred încă pe piticul crăcănat.
O fi frumos asta față de putin?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #8 on: 29 December 2023, 13:40 »

 

Și ziceai că și progresiștii europeni de la Bruxelles care tot sancționau Ungaria și Polonia?
Polonezii și-au venit în fire, doar ungurii îl cred încă pe piticul crăcănat.
O fi frumos asta față de putin?



Piticul ăla crăcănat din Ungaria e cu 100 de clase peste tot ce a dat clasa politică românească în ultimii 35 ani!

Am vrea noi un lider politic ca Viktor Orban care să știe să se impună la masa negocierilor. Măcar ungurii au același premier de 13 ani, nu ca noi care am schimbat câte unul la fiecare an.

Iar Polonia, de vreo 20 ani,  a avut numai șapte premieri numai de dreapta, în timp ce noi am schimbat 16 premieri de „dreapta” și de stânga în ultimii 20 ani.  La polonezi și unguri, stânga e moartă, pe când noi încă suntem conduși de comuniști cu acte și de oligarhi care se pretind social-democrați.

Polonezii l-au avut ca președinte pe  anticomunistul Lech Walesa, iar ungurii l-au avut pe liberalul Árpád Göncz,  în timp ce noi l-am avut pe bolșevicul de Iliescu.

Deci, te rog frumos, las-o mai moale cu criticarea polonezilor și ungurilor că sigur ai vrea să avem nivelul lor de educație, infrastructură și dezvoltare.

Nu mai spun de Cehia care l-a avut pe Vaclav Havel și Croația cu Franjo Tuđman, că deja vorbim de civilizații de tip II.
« Last Edit: 29 December 2023, 13:44 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #9 on: 29 December 2023, 15:56 »

Piticul ăla crăcănat din Ungaria e cu 100 de clase peste tot ce a dat clasa politică românească în ultimii 35 ani!

Dar de ce nu te muți în Ungaria dacă-l apreciezi atât de mult pe piticul crăcănat?
Aparteneța noastră la UE îți dă dreptul ăsta, te moți muta oricând și oriunde se simte inima ta liniștită.
Ba chiar poți emigra în mama rusie pe care o venerezi la maxim.
So... Just do it!

Post Merge: 29 December 2023, 16:01
Iar Polonia, de vreo 20 ani,  a avut numai șapte premieri numai de dreapta, în timp ce noi am schimbat 16 premieri de „dreapta” și de stânga în ultimii 20 ani.  La polonezi și unguri, stânga e moartă, pe când noi încă suntem conduși de comuniști cu acte și de oligarhi care se pretind social-democrați.

Polonezii l-au avut ca președinte pe  anticomunistul Lech Walesa, iar ungurii l-au avut pe liberalul Árpád Göncz,  în timp ce noi l-am avut pe bolșevicul de Iliescu.

Deci, te rog frumos, las-o mai moale cu criticarea polonezilor și ungurilor că sigur ai vrea să avem nivelul lor de educație, infrastructură și dezvoltare.
Cum am zis mai sus, polonezii și-au venit în fire, partidul PiS nu mai e la conducere, un pas înainte.
Nu-i mai adu în discuție pentru că-ți faci un deserviciu.
« Last Edit: 29 December 2023, 16:01 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #10 on: 29 December 2023, 16:36 »

Dar de ce nu te muți în Ungaria dacă-l apreciezi atât de mult pe piticul crăcănat?
Aparteneța noastră la UE îți dă dreptul ăsta, te moți muta oricând și oriunde se simte inima ta liniștită.
Ba chiar poți emigra în mama rusie pe care o venerezi la maxim.
So... Just do it!

Post Merge: 29 December 2023, 16:01
Iar Polonia, de vreo 20 ani,  a avut numai șapte premieri numai de dreapta, în timp ce noi am schimbat 16 premieri de „dreapta” și de stânga în ultimii 20 ani.  La polonezi și unguri, stânga e moartă, pe când noi încă suntem conduși de comuniști cu acte și de oligarhi care se pretind social-democrați.

Polonezii l-au avut ca președinte pe  anticomunistul Lech Walesa, iar ungurii l-au avut pe liberalul Árpád Göncz,  în timp ce noi l-am avut pe bolșevicul de Iliescu.

Deci, te rog frumos, las-o mai moale cu criticarea polonezilor și ungurilor că sigur ai vrea să avem nivelul lor de educație, infrastructură și dezvoltare.
Cum am zis mai sus, polonezii și-au venit în fire, partidul PiS nu mai e la conducere, un pas înainte.
Nu-i mai adu în discuție pentru că-ți faci un deserviciu.


Oricând m-aș muta, dar nu știu maghiara, mi-e lene să o învăț, iar ungurii sunt xenofobi față de români.
Mai lasă-mă în pace cu Rusia.

Faptul că nu vreau să o enervez nu mă face simpatizant putinist. Cred că ești tu mai putinist decât mine. Comportamentul agresiv și paranoia te dau de gol.

Polonia este și va fi creștin-conservatoare indiferent cine e la guvernare. Da, nu-i mai aduc în discuție că ne facem nouă un deserviciu ca țară încă condusă de comuniști.

Fac pariu că tu ai vota și cu Ciolacu numai să nu iasă Simion.

Ia zii, în 2000 cu cine ai votat?


 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #11 on: 30 December 2023, 04:30 »
Dintre Ciolacu și Simion l-aș vota oricând pe Ciolacu, cum l-am votat pe Iliescu în 2000.
Nu mi-e rușine să recunosc.

Post Merge: 30 December 2023, 04:37

Faptul că nu vreau să o enervez nu mă face simpatizant putinist.

Aaaaa, acum înțeleg. Tu pozezi într-un milog pentru că nu vrei să enervezi rusia.
De fapt tu ești un naționalist român undercover, sau cum?
Aperi interesele României membră NATO și UE pupând în cur rusia?

Nu ești cumva Diana Orca Șoșoacă?
« Last Edit: 30 December 2023, 04:37 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #12 on: 30 December 2023, 05:59 »
Dintre Ciolacu și Simion l-aș vota oricând pe Ciolacu, cum l-am votat pe Iliescu în 2000.
Nu mi-e rușine să recunosc.

Post Merge: 30 December 2023, 04:37

Faptul că nu vreau să o enervez nu mă face simpatizant putinist.

Aaaaa, acum înțeleg. Tu pozezi într-un milog pentru că nu vrei să enervezi rusia.
De fapt tu ești un naționalist român undercover, sau cum?
Aperi interesele României membră NATO și UE pupând în cur rusia?

Nu ești cumva Diana Orca Șoșoacă?

1. Ar trebui să-ți fie rușine că ai votat cu un bolșevic care o ardea prorus. Dar pe alt topic te plângi că ar fi fost nașpa că de rezista comunismul, eram cu el dictator la al 13-lea congres PCR.  Dar în 2000 îl votezi ca să nu iasă Vadim.

2. Înțețeg, deci ești PSD-ist convins. Află că sunt mii de antreprenori din România care o să voteze cu Simion și cu AUR fiindcă nu mai suportă taxele și prețurile.

3. Eu naționalist? Aș fugi imediat cum aș observa că rușii ar da semne să ne invadeze. Dar.....

4. ...între varianta 1 în care am risca să fim pulverizați de un blast atomic și varianta 2 în care continuăm să trăim, fie și sub dictatură rusească pentru câțiva ani, care până la urmă se va prăbuși (că well, rușii nu sunt pricepuți la economie), ce crezi că aș alege?

5. Ai mâncat sarmale stricate combinate și te-ai îmbătat cu Mona  de pui ultima întrebare?
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #13 on: 30 December 2023, 13:09 »
 ;D ;D ;D

5. Ai mâncat sarmale stricate combinate și te-ai îmbătat cu Mona  de pui ultima întrebare?

Mona? Fata cu mâna la puță?
 ;D ;D ;D
Nu colegule.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #14 on: 30 December 2023, 15:14 »
;D ;D ;D

5. Ai mâncat sarmale stricate combinate și te-ai îmbătat cu Mona  de pui ultima întrebare?

Mona? Fata cu mâna la puță?
 ;D ;D ;D
Nu colegule.


La cum te exprimi, cam da.