Author Topic: Dacă Trump este reales președinte....  (Read 3211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #60 on: 25 January 2024, 04:39 »
Daca nu apare ceva socant in peisaj Trump e favorit la Casa Alba.

ȘOCANT?  Păi hai să vedem.

1. Dacă apare un film porno, un piss tape cu Trump gol goluț făcând golde shower cu rusoaice la Moscova, câștigă alegerile 100% la cât o să vorbească presa despre el. Iar reclama negativă e tot reclamă. 

2. Apare o acuzație în plus? Deja e acuzat pentru EVAZIUNE FISCALĂ, VIOL, TRĂDARE NAȚIONALĂ, INSURECȚIE, FRAUDĂ ȘI CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII  (asaltul de la 6 ianuarie 2021 și indiferența față de COVID) - serios acum, ce altă acuzație i-ar mai putea distruge reputația?  Și chiar cu patru dosare penale, are 55% șanse să-l bată pe Joe. 

3. Dacă FBI îl arestează,  nu doar că ies proteste violente în tot sudul și centrul Americii, dar iese și președinte cu 400 de voturi electorale, vine la Casa Albă și direct din pușcărie face jurământul pe Biblie. Ar fi un experiment istoric interesant.

4. Dacă CIA îl asasinează , în secunda doi iese de război civil în America sau de ceva secesiune (ies Texas și Florida din SUA), iar republicanii o să-l considere martir mai ceva decât pe Iisus și în mod sigur o să-l voteze pe Ron DeSantis  sau pe altul mai tembel ca el.  DeSantis e un Trump 2.0. mai tânăr, mai anost, dar la fel de periculos pentru Ucraina și Europa....și mai ales pentru Mexic.

5. O soluție ar fi Robert Kennedy jr. Problema? E doar numele de el și descendența, în rest..............nu înseamnă nimic pentru americani. E un democrat mai conservator anost, neinteresant, bătrân și senil ca Biden.
Ross Perot a făcut mai multă vâlvă prin 1992 că era un magnat, era șocant la vremea aia, când i-a furat voturile președintelui republican George Bush și i-a asigurat victoria democratului Bill Clinton. Ross Perot a fost ca un iepure din joben pentru Bill Clinton. Ăla a știut să fure voturi de la republicani pentru că s-a axat pe scăderea taxelor, libertianism, pe reducerea cheltuielilor, dar și pe măsuri sociale, un fel de ALT-REAGANISM.
Dar Kennedy jr? E un nimeni care și-a clădit reputația pe spatele unui tată procuror și al unui unchi președinte, ambii asasinați în anii 60.
În afară că vine cu teorii debile despre vaccinuri și vrea să abandoneze Ucraina, e doar un alt senil conservator care se vrea a fi iepurele din jobenul lui Biden. 
Problema e că s-ar putea să fie unul eșuat. M-ar mira să ia măcar 5-8% din voturile republicanilor, să-i provoace pierdere lui Trump.




Orice alt șoc o să-i pice rău lui Biden și o să-i provoace o pierdere catastrofală a alegerilor.


1. Ucraina pierde războiul și capitulează în fața Rusiei?E BIDEN DE VINĂ! Că în timpul mandatului său,Rusia a invadat Ucraina!
2. Rusia atacă NATO și iese de WW3?  Tot lui Biden îi pică prost. O să fie considerat cel mai prost președinte american din istorie din clipa aia. Nu prea o să mai conteze dacă în câteva minute vom deveni cenușă radioactivă.
3. China atacă Taiwan și ne trezim cu săracii taiwanezi abandonați la fel cum au pățit kurzii în fața turcilor, afganii în fața talibanilor, ucrainenii în fața rușilor, palestinienii în fața israelienilor/și invers, sau ne trezim iar cu un război în Coreea.................la fel, e Biden e cel responsabil!   Trump, uite, a dat mâna cu Kim Jong-un și cu Putin și cu Xi.
4. Iese de un accident nuclear sau un atentat terorist? Tot Biden o să fie vinovat.
5. Mai e un cutremur, un tsunami, un uragan, un incendiu, un meteorit sau altă pandemie? Tot Biden o să fie de vină! 
6. Vine o FURTUNĂ SOLARĂ și ne lasă toată planeta fără electricitate și internet? Biden e de vină, iar Trump o să fie votat la adunări ad-hoc. Și probabil nu o să mai știm că o să fim prea ocupați să ne luptăm între noi pentru mâncare.
7. ChatGPT o ia razna și comite atac cibernetic în masă sau începe revoluția roboților? Biden e de vină că a permis să fie dezvoltat tehnologia A.I., că în timpul mandatului său a apărut ChatGPT!


Orice șoc care s-ar putea întâmpla, tot Biden o s-o încaseze și Trump ori un alt republican o să câștige alegerile.

Pentru că AMERICANII s-au săturat de TAXE, de IMPOZITE, de aberații precum protejarea mediului, de aberații cu diversitate, feminism, woke, inclusion (ce mai e și ăla), și vreau să zic că până și afro-americanii, homosexualii, rapperii, ecologiștii,  feministele și mexicanii ilegali s-au săturat de BIDEN și de prostiile lui!

Ca președinte american, poți să fii țăcănit cât vrei.
Dar dacă te ATINGI  de BUZUNARELE americanilor, s-a TERMINAT!
La fel cum s-a terminat cu George Bush „READ MY LIPS”, cu Jimmy Carter și alte catastrofe care au mărit taxele și impozitele, de au ajuns americanii să sărăcească, să le fie afectat „OUR WAY OF LIFE” - stilul de viață american, visul american , ăla așa cum e, transformat într-un coșmar distopic de către BIDEN și de elitele lui Klaus Schwab și cei care îl manevrează din culise.
 
Nu cred că Michelle Obama, Kim Kardashian, The Rock, Justin Biebe, Bill Gates sau alt candidat surpriză mai poate să echilibreze balanța în favoarea democraților!
Au fost înfrânți de doi ani de politicile lor proprii, ilogice, stângoide, antiamericane și absurde, distructive pentru America și întreaga Europă. 
Victoria republicană e inevitabilă pe 5 noiembrie.

Democrații s-ar putea să nu mai pupe Casa Albă pentru următorii 60 ani cum au pățit după războiul civil american. Biden a  lăsat omenirea într-o stare de catastrofă mai mare decât a lăsat-o Obama sau Carter, de ar ajunge să fie comparat cu Herbert Hoover (și totuși, ăla a construit un baraj).
Cel puțin 12 ani s-ar putea ca democrații să stea în opoziție cum au pățit după mandatul catastrofal al lui Jimmy Carter de au votat americanii opt ani cu Reagan și patru ani cu Bush senior.
 
« Last Edit: 25 January 2024, 04:53 by peacemaker »
 

Offline Daisy

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 7
    • View Profile
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #61 on: 27 January 2024, 09:59 »
$84 milioane. :D
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #62 on: 27 January 2024, 15:47 »
$84 milioane. :D

Dacă atata pot democrații sa-i faca, înseamnă că e clar. Trump are drum asigurat pana la Casa Alba.

btw- de cele patru acuzatii penale pentru fraude fiscale, furt de documente secrete , insurectie, viol, obstructionare si mita ce se mai aude?  Sunt bine, clasate , bagate în sertare ?


« Last Edit: 27 January 2024, 16:13 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #63 on: 27 January 2024, 17:21 »
Tu știi cel mai bine.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #64 on: 27 January 2024, 20:36 »
Tu știi cel mai bine.

Păi știu că de fiecare dată când lui Trump i se aduce o acuzație nouă sau o vrăjeală de dosar, plângere sau mai știu ce când observă că stă rău în sondaje, după o săptămână primește fisu drogat al dereglatului de Biden încă o acuzație care poate să-l aducă la pârnaie pe viață.
Și atunci, Casa Albă începe să bage fumigene cu Ucraina, ba cu Gaza, cu  Taiwan, ba ceva cu incendii și schimbări climatice, sau ceva cu amenințarea A.I., și o lună, iar uităm de Trump și de acuzațiile sale,  cum se întâmplă de altfel de fucking trei ani!
Crezi că nu am învățat tacticile dementului ?

Dacă acuzațiile alea la adresa lui Trump erau legit, era demult încătușat, cum i s-ar fi întâmplat în UE.
Din 2021 are acuzația de insurecție, din 2022 are acuzația pentru furt de documente clasificate, din 2018 e acuzat de mită și șantaj, dar nu e FBI capabil să-l aresteze și să-l bage odată la pușcărie dacă este dovedit ca fiind un pericol public?
Sau trebuie schimbată Constituția SUA pentru a-l băga la pușcărie, cea mai democratică constituție care îi permite și unui pușcăriaș să candideze la președinție?

Dacă ar fi să fie schimbată constituția, aș crede că și locul senilului de Biden ar trebui să fie la azil, nu într-o funcție supremă publică, cum locul unor infractori ca Hunter Biden și Trump ar trebui să fie la pușcărie.

În fine, orice discuție despre justiția americană și Trump e inutilă.

Știi foarte bine din subconștient că Trump o să fie reales.

Post Merge: 28 January 2024, 02:50
Un film despre ascensiunea lui Trump.
« Last Edit: 28 January 2024, 02:50 by peacemaker »
 

Offline Daisy

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 7
    • View Profile
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #65 on: 28 January 2024, 08:38 »
Nu e nimic clasat si bagat la sertar. Daca erai cit de cit curios puteai sa afli si data la care e fiecare proces. Urmatorul pas de la 84 de milioane o sa fie 370 de milioane :)
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #66 on: 28 January 2024, 09:56 »

Știi foarte bine din subconștient că Trump o să fie reales.
Știu foarte bine că nu mă afectează dacă portocaliul va fi reales, la fel cum nu m-a afectat cât timp a fost în funcție.
Totuși nu înțeleg de ce te bucură realegerea lui?
Locuiești în USA?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #67 on: 28 January 2024, 16:32 »
Nu e nimic clasat si bagat la sertar. Daca erai cit de cit curios puteai sa afli si data la care e fiecare proces. Urmatorul pas de la 84 de milioane o sa fie 370 de milioane :)

Am o presimțire urâtă că mulți o să-și umple căzile cu apă, o să se bage în ele și o să plângă pe 6 noiembrie, la fel cum au făcut și pe vechiul CG în 2016. Poate de data asta puneți și o melodie dramatică pe fundal. :))

Revenind, ești conștientă că  dacă îl bagă la pușcărie, Trump tot poate să câștige și să devină președinte.
Poate să câștige și dacă California, Colorado și New York îl scot de pe listele electorale, n-are nevoie de voturile lor și oricum nu le primea. Statele republicane îl vor păstra pe listele electorale.
Ca Trump să nu mai iasă președinte, trebuie să schimbi constituția.



Știu foarte bine că nu mă afectează dacă portocaliul va fi reales, la fel cum nu m-a afectat cât timp a fost în funcție.
Totuși nu înțeleg de ce te bucură realegerea lui?
Locuiești în USA?

Fiind în România, mi-e indiferent că iese portocaliul sau senilul, că oricum, noi mâna pe armă tot o vom pune ca să ne apărăm casele și țara de orci. Răul a fost deja făcut în 2014 și în 2022 de către dementocrați  și nu mai există cale de întoarcere. Trebuie să ne obișnuim cu ideea că războiul NATO vs Rusia/China/OM e inevitabil, indiferent ce formă sau dimensiune va avea.


Ce m-ar bucura la realegerea lui Trump?
RĂZBUNAREA, atât!
Vreau ca dementocrații și susținătorii lor să plângă pe 6 noiembrie 2024 la fel cum au plâns pe 9 noiembrie 2016. Să sufere! Să nu mai pupe Casa Albă și majoritate în Senat și în Camera vreo 20 ani de acum înainte.

Să le iasă SOCIALISMUL din cap și să curețe partidul de incompetenți și corupți. Ori să dispară ca partid, că slavă Domnului, sunt alternative mai bune, ca Partidul Libertarian.
Se dau pe față umanitari care dau pomeni la marginalizații societății pe taxele fraierilor care muncesc la privat, dar pe la spate sunt niște warmongeri nenorociți și corupți care fac ca miliarde de oameni să sufere din cauza inflației și războaielor pricinuite de ei.

Știu sigur că se va întâmpla, pentru că la fel au pățit după mandatul de 4 ani al lui Jimmy Carter. 12 ani, republicanii au condus America, timp în care au încheiat războiul rece și au slăbit URSS.

Iar după războiul civil, din 1861 până în 1913,  democrații n-au mai pupat  44 ani Casa Albă. A fost epoca marilor republicani ca Abraham Lincoln, Ulysses Grant și  Teddy Roosevelt care au modernizat America.
« Last Edit: 28 January 2024, 16:55 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #68 on: 28 January 2024, 21:53 »
O Doamne!
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #69 on: 28 January 2024, 22:36 »
O Doamne!

Asta exclam și eu când văd liberali idioți pe Softpedia care se jucă că votează cu un fost PSD-ist ca  Geoană la toamnă să nu iasă Simion, deși în 2009 l-au votat pe Băsescu ca să nu iasă Geoană.

Sau când îl susțin pe un neocomunist ca Biden în loc să fie cu un candidat de dreapta conservatoare ca Trump, deși ei se jură că sunt „dă dreapta”.

Dreptacii lui pește prăjit!
Revoluționarii adevărați care au murit în 1989 se rotesc în mormând când văd în ce hal a ajuns „dreapta românească” de se asociază cu socialiști și susține socialiști.
« Last Edit: 28 January 2024, 22:44 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #70 on: 30 January 2024, 00:54 »
Cred că mai bine deschideam topicul  cu „Dacă Biden este reales președinte”.
Vine apocalipsa dacă mai stă ăsta la Casa Albă încă 2-3 ani.
Din ce în ce mai senil și mai incoerent.  E ca o mumie vorbitoare. Au trecut numai trei ani și deja jumătate de emisferă nordică e în haos, criză și război.

Uitați-vă și voi cum vorbește, parcă-i i se clatină protezele dentare.
https://edition.cnn.com/videos/politics/2024/01/29/biden-south-carolina-primary-trump-attacks-ctm-vpx-sot.cnn
« Last Edit: 30 January 2024, 00:57 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #71 on: 02 February 2024, 20:46 »
Cred că mai bine nu deschideai nimic.
Oricum noi nu putem influența cu nimic votul americanilor.
Deci discuțiile astea sunt sterile, pentru că nu aduc nimic.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline Ciocanul

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #72 on: 02 February 2024, 22:14 »
Dar aici suntem doar 2-3 ce scriu si probabil alti 5-6 care citesc aberatiile noastre. Oricum nu aduce nimic. :D
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #73 on: 04 February 2024, 00:54 »
Nu știu ce ce mi-a fost ștearsă postarea și cu ce ar fi deranjat că am spus că generația Z ar putea fi cea mai naționalistă generație de la generația hitleristă încoace.
E purul adevăr că sunt  mulți tineri albi care vor să voteze cu Trump și cu republicanii naționaliști. Și care au devenit tot mai opuși globalizării și diversității.

Cum la fel am spus că o mare parte din generația Z ar putea fi și cea mai comunistă de la generația stalinistă/maoistă/ceaușistă, alături de mileniali, care votează cu partide de stânga. 

 

Offline mache

Dacă Trump este reales președinte....
« Reply #74 on: 04 February 2024, 01:47 »
Nu știu ce ce mi-a fost ștearsă postarea și cu ce ar fi deranjat că am spus că generația Z ar putea fi cea mai naționalistă generație de la generația hitleristă încoace.
E purul adevăr că sunt  mulți tineri albi care vor să voteze cu Trump și cu republicanii naționaliști. Și care au devenit tot mai opuși globalizării și diversității.

Cum la fel am spus că o mare parte din generația Z ar putea fi și cea mai comunistă de la generația stalinistă/maoistă/ceaușistă, alături de mileniali, care votează cu partide de stânga.
Dacă tu crezi că înșirând texte fără limită îți va aduce vreo validare a ideilor din partea celorlalți te înșeli grav.
Scrie ce ai de scris dar fii succint și la subiect.