Poll

Ce părere aveți despre cuplurile gay/schimbarea sexului/prostituție?

Susțin legalizarea căsătoriilor dintre persoanele de același sex și a prostituției, dar și investiții în domeniul schiimbării sexului, educația sexuală și identitatea de gen
1 (100%)
Susțin legalizarea căsătoriilor dintre persoanele de același sex și a prostituției, dar mă opun schimbării sexului și identității de gen
0 (0%)
Susțin legalizarea prostituției, dar mă opun căsătoriilor între persoanele de același sex
0 (0%)
Susțin homosexualitatea și căsătoriile între persoanele de același sex, dar vreau interzicerea prostituției. Consider că prostituția presupune trafic sexual. iar pentru mine, omul nu este de vânzare!
0 (0%)
Mă opun legalizării prostituției, educației sexuale și homosexualității. Susțin familia tradițională și consider că iubirea nu poate fi decât între un bărbat și o femeie.
0 (0%)
Susțin familia tradițională, dar consider că elevilor ar trebui să li se predea noțiuni despre educația sexuală în școală
0 (0%)
Susțin familia tradițională, dar cred că nu e nimic rău în a te duce la prostituate și nu condamn adulterul (în fond, personalitățile biblice au avut mai multe neveste)
0 (0%)
Susțin societatea patriarhală în care bărbatul să fie superior femeii și să decidă în educarea copiilor. Susțin că homosexualii nu au ce căuta printre noi.
0 (0%)
Susțin familia tradițională și homosexualitatea, dar cred că homosexualii nu ar trebui să fie ostentativi
0 (0%)
Sunt indiferent
0 (0%)

Total Members Voted: 0

Author Topic: Discuții despre LGBTQIA+/Prostituție/Schimbarea sexului/educație sexuală vs Familia Tradițională  (Read 328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Până la legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex și educația sexuală în școli, eu zic că ar trebui făcut ceva în privința prostituției.

Sunt mii de tinere femei exploatate în țara asta, dar și vreo câteva sute de țepare cu proxeneți care comit acte de înșelăciune.

Ori ar trebui să votăm un partid care să susțină legalizarea și reglementarea drastică a prostituției, inclusiv fiscalizarea ei și arestarea tuturor proxeneților.

Ori ar trebui să votăm un partid care să interzică de tot prostituția.

Să stăm așa nu se mai poate. E o situație deplorabilă!
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
LOL

Dupa nebunia tranzitarii din 2015-2019,   acum multi regreta ca si-au facut schimbare de sex! 


De prin 2022 a inceput sa fie in voga de-tranzitarea




https://www.youtube.com/watch?v=QbXyyq1333I&ab_channel=DailyWire%2B





https://www.youtube.com/watch?v=uOYKIpkueqM&ab_channel=Dr.Phil

« Last Edit: 30 May 2023, 13:32 by joedonald »