Au inceput promitator si acum se misca mai incet? Unul/an ar fi fost mai interesant. 
A fost cam la fiecare an câte ceva din 2020, de când cu pandemia. 2021 a fost isteria cu vaccinarea și revenirea talibanilor în Afganistan
(și retragerea catastrofală i-a îngropat orice șansă de realegere pentru Biden), 2022 cu Ucraina, 2023 cu ChatGPT și Gaza (și cu cutremurele din Turcia), 2024 cu alegerile și ciocolata Dubai.
Cred că ultimul an în care m-am plictisit a fost
2019 - a fost atât de liniștit și bun anul ăla că lumea discuta doar despre finalurile de la Game of Thrones, Avengers Endgamer, The Big Bang Theory și Star Wars...zi și noapte.
2018 a fost oarecum agitat din cauza bombardamentului din Siria, din cauza unei crize din Marea Neagră și a războiului comercial declanșat împotriva Chinei tot de ...același personaj. Dar în afară că lumea era mult mai toxică, se trăia bine, au fost lansate jocuri bune la grămadă care se joacă și azi: Red Dead Redemption 2, God of War, AC Odyssey, Forza Horizon 4, Far Cry 5, Spider-Man, era și nebunia cu Battle Royale din cauza la PUBG, Black Ops 4, Battlefield 5 Firestorm și Fortnite. A fost și campionatul mondial de fotbal. Lumea era preocupată doar de tenis și de fotbal, de Netflix, de Game of Thrones.
Și
2017 - în afară de inaugurarea personajului în sine și de interdicția musulmanilor în SUA, de isteria cu #metoo și cu #REZIST, de vreo două atentate prin UK și Franța, a fost un an cu economia globală în creștere.
Și din cauza asta mi-am dorit să câștige Trump alegerile de anul trecut - pentru că am crezut că va fi
la fel de bine ca în primul său mandat. Lumea a dus-o bine între 2017-2019 sub Trump. Sper că și
@ericmario să înțeleagă.
A fost însă scandal la noi în România, din cauza războiului politic dintre țărănoii de Firea-Pandele- Dragnea-Codrin și binomul Iohannis-SRI-Koveși. Și asta pentru că n-au ieșit suficienți oameni să voteze cu Nicușor și USR în 2016 pentru că așa am fi trăit și noi relaxați ca francezii și germanii.
Eu asta am vrut.
Credeam că Trump ne va readuce înapoi între 2017-2019.
Sub Obama a fost groaznic. Era el mare orator, dar fiecare an cu el președinte era ....deplorabil.
În afară de 2009 cu Michael Jackson, fiecare an cu Obama a fost un montagne russe!
2010 cu vulcanul irlandez și scurgeri de petrol în Golful ....Americii,
2011 - Primăvara Arabă, războaie civile în Libia, Siria, revoluții în Egipt
2012 - apocalipsa maiașă, știrile despre schimbările climatice, Avengers, Gagnam Style, nebuniile cu BLM și LGBT, al patrulea val feminist etc.
2013- în afară de GTA V, nu știu altă chestie bună în anul ăla, decât că ne-am trezit cu Papa Francisc și niște bombardamente chimice în Siria, revoluție iar în Egipt, iar Obama voia să atace și era să ne aducă la un pas de WW3...ah, și prostia de Harlem Shake
2014 - ISIS, anexarea Crimeii, Ice Bucket Challenge, referendumul din Scoția
2015 - atentatele teroriste din Franța, criza refugiaților, ISIS, șocul pricinuit de candidatura lui Trump, Je Suis Charlie.
2016 - BREXIT, alegerile din SUA cu Clinton vs Trump, atentate teroriste în Belgia, Ghostbusters, Pokemon GO, Suicide Squad, plin de filme proaste etc.
Ce-i drept, jocurile video erau mult mai bune.