Author Topic: Este Romania o tara sigura?  (Read 1022 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Este Romania o tara sigura?
« on: 21 August 2023, 17:27 »
,,Șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai a fost oprit de două ori de un echipaj de poliție înainte de tragedia de pe șosea, potrivit unor surse din anchetă. Șeful Poliției Române a trimis Corpul de Control la Inspectoratul Județean de Polițe (IPJ) Constanța pentru a stabili dacă se putea evita tragedia prin cele două controale făcute.

Potrivit unor surse Digi24, el s-a întâlnit de două ori cu polițiștii de la Rutieră înainte de a provoace tragedia. Prima întâlnire a fost la 9 seară, în Constanța, când a fost oprit la un filtru. Polițiștii nu aveau indicii că ar fi sub influența drogurilor, i-au făcut recomandări să aibă grijă cum conduce și să nu se urce la volan beat sau sub influența drogurilor. Tânărul și-a continuat drumul. La miezul nopții, polițiștii au primit un apel la 112, prin care un bărbat reclama că o mașină turează motorul foarte tare, iar șoferul conduce agresiv.

La fața locului a fost trimis un echipaj de poliție. Polițiștii i-au văzut mașina tânărului, l-au tras pe dreapta, l-au testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. În mașina lui însă, polițiștii au găsit o țigară despre care se suspectează că ar fi conținut canabis, precum și niște pastile care acum sunt verificate pentru a se stabili dacă sunt stupefiante. Tânărul a fost dus la poliție, a fost deschis dosar penal pentru deținere de droguri. La 4.30 a ieșit din sediul poliției. Potrivit surselor citate, de acolo tânărul ar fi mers în Vama Veche, unde s-a întâlnit cu câțiva prieteni și ar fi consumat droguri. Polițiștii au informații că prietenii respectivi ar fi consumatori de droguri. După ce a plecat de la vila unde erau aceștia cazați, tânărul s-a urcat la volan. Apoi s-a produs accidentul".   


https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/filmul-tragediei-din-2-mai-inainte-de-accident-politistii-gasisera-droguri-in-masina-tanarului-de-19-ani-dar-l-au-lasat-liber-2473281



Bun.
Canabisul non-medicinal e ilegal in Romania. Ala nu trebuia lasat sa umble liber, ci arestat preventiv 30 zile.  Accidentul ala tragic prin care am pierdut doi tineri valorosi pentru invatamantul romanesc nu s-ar mai fi produs.
https://www.vice.com/ro/article/ev3bkw/marijuana-medicinala-e-legala-in-romania


Dupa asa ceva, MAI ar trebui sa faca urgent curatenie prin politie.  Da, stiu, e personal redus si nu prea mai sunt romani care sa isi doreasca cariera in politie. Mare parte din noua generatie de politisti romani nu-si fac treaba in comparatie cu cei din generatia inaintasa.

As prefera sa fie dati afara toti cei care nu-si fac treaba si care nu sunt interesati de meseria de politist  si sa importam imigranti indieni si pakistanezi sa-i angajam ca politisti.

Aia cum gasesc soferi beti, drogati sau cu substante interzise la ei sau depisteaza un hot ori un scandalagiu ca bombardierii de pe plaja, ii iau la bataie.  Isi fac treaba, fiindca asa sunt educati conform traditiilor culturale hinduse si musulmane.

Romanii nu mai au o cultura a muncii, valori sociale sau ceva etica morala, ortodoxia la noi e doar de imagine,  de aia e tara in situatia in care se afla.
« Last Edit: 21 August 2023, 17:38 by peacemaker »
 

Offline Adi

Este Romania o tara sigura?
« Reply #1 on: 21 August 2023, 17:37 »
Daca se aplica legea asa cum e scrisa, se inchide 75% din litoral.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Este Romania o tara sigura?
« Reply #2 on: 21 August 2023, 17:42 »
Daca se aplica legea asa cum e scrisa, se inchide 75% din litoral.

Oricum ar trebui inchis tot litoralul cand sunt mine maritime rusesti in apropiere ....una a si explodat, Iohannis nu zice nimic. Ma asteptam tocmai de la el sa inchida litoralul anul asta cand   avem un razboi in Marea Neagra.

 
Uite un jandarm care si-a facut treaba.



https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cine-sunt-zbombardierii-care-s-au-luat-la-bataie-cu-jandarmii-la-costinesti-doi-au-un-trecut-infractional.html

Si de ce bombardierii aia au fost eliberati, dar injureau reporteri si pe toate persoanele din apropiere? E agresivitate verbala +amenintari.....si au fost si filmati.


 

Online taxon

Este Romania o tara sigura?
« Reply #3 on: 21 August 2023, 18:59 »
A explodat un drac.
Nu va mai uitati la Gigi24 si Latrina3, ca apoi bateti si voi cimpii in public.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Offline oldshooterman

Este Romania o tara sigura?
« Reply #4 on: 21 August 2023, 20:27 »
Un "stat esuat" nu are cum sa fie o "tara sigura". Eu un dezastru ceea ce se intampla in RO la ora actuala.

Moartea misterioasă a lui Macanache de la Gura Bustei

"Frații bărbatului s-au deplasat în județul Ialomița pentru a ridica cadavrul și a-l aduce acasă, însă acolo au mai primit o lovitură din partea medicului legist, care le-a spus că bărbatul nu mai avea niciun organ în el în momentul în care a fost găsit, deși hainele erau la locul lor, dovadă că nu fusese sfâșiat de animale."
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Este Romania o tara sigura?
« Reply #5 on: 23 August 2023, 03:59 »
Un "stat esuat" nu are cum sa fie o "tara sigura". Eu un dezastru ceea ce se intampla in RO la ora actuala.
 

Daca rasfoiesti o carte de istorie, Romania a fost un ,,stat esuat" cam dintotdeauna, in toata scurta ei istorie democratica.  De azilele groazei mai vorbeste cineva acum? Nu, pentru ca sunt in trend #drogurile, dar sigur mai exista vreo 20-30 de azile din astea cu nereguli prin Romania.
Also, am uitat deja de Urziceni, de  Iorgulescu, Huidu, Pauneasca,  Caracal, elevii intoxicati,  10 august..........si putem sa mergem asa pana la Mineriade, cand observam clar ca noi nu avem deloc un stat functional cu securitate, politie si sistem medical, si ca mare parte din bugetari sunt niste indolenti si spagari lacomi, iar civilii sunt toti egoisti.....si chiar si biserica e corupta.

La ce sa te astepti cand nu mai exista deloc respect pentru profesori?
In comunism, dar si in monarhie, se intamplau tragedii ca astea, dar ca sa vezi, exista pedeapsa cu moartea, iar profesorii erau la fel de bine respectati ca preotii.

Dar ma ingrijoreaza ceva si mai tare.

E dezastru ca nicaieri in lumea capitalista nu mai exista siguranta, pentru ca in  orice stat care a fost permisiv cu drogurile, armele, afacerile corupte, indolenta,  dar mai ales cu indisciplina si depravarea sexuala in randul tineretului, se intampla tragedii chiar mai mari decat Romania.
O sa fie mai rau si la noi ca suntem abia la inceput de ,,capitalism liberal"...asta daca nu trecem in extrema ailalta de ,,capitalism conservator", sa vezi atunci tragedii cand va veni AUR la guvernare.

Partea buna e ca in vest , toti, chiar si din greseala, pot sa incaseze inchisoare pe viata.

Dar tragediile sunt mult, mult mai mari, si sunt mai la curent cu ce se intampla in vest decat la noi.

In SUA nu e zi fara atacuri armate, accidente mortale, incidente care implica droguri,  orase, candva marete, transformate in ghetouri etc.
Si incep sa fie si in UK, unde sunt violuri si masini jefuite la ordinea zilei.
In Franta, Germania, Suedia  si Olanda au crescut violurile  si atacurile violente. Nu mai zic de ce si care sunt cauzatorii, dar stiti bine...
De mafia din Spania, Turcia, Grecia si Italia ce sa mai zic?
De America de Sud si cartelurile mexicane mai zic ceva, ca si astea tot din lumea capitalista sunt...
Si daca mai adaug Rusia, ca si aia e capitalista acum, cu oligarhi, cu incidente musamalizate, cu ,,sinucideri" dubioase, otraviri.

Cam orice tara controlata de capitalisti, dar mai ales de liberali, progresisti, social-democrati si de conservatori (care sunt cei mai putrezi)  a ajuns o mocirla acum din cauza LACOMIEI si INDISCIPLINEI
In afara de tarile asiatice. Cum se face ca  vorbim de China sau de Japonia, lucrurile merg mult mai bine acolo, indiferent de regim, dar ambele dupa acelasi model de capitalism asiatic?

Capitalismul si democratia dupa model anglo-american,  dupa 200 ani de existenta, au devenit ambele niste sisteme esuate in secolul 21.

Nu se pot adapta la realitatile curente.
Sigur, comunismul dupa model sovietic a fost o mizerie mai mare, de aia a rezistat doar  intre 45 si 80 ani in anumite tari, iar fascismul o mizerie si mai mare, ca de aia a rezistat doar cate 10-40 ani in anumite tari.

Trebuie sa trecem la altceva.
Ne trebuie o NOUA ORDINE MONDIALA, un nou model de capitalism mai fezabil  si o noua ordine sociala adaptata la realitatile curente.

E probabil sa presupuna mai mult autoritarism.

Si e posibil ca modelul chinez sa devina unul de inspiratie.  Ori cel japonez.

Inca multe tragedii ca astea si  o sa ajungem sa votam pentru introducerea scorului social si implementarea unui sistem BIG-BROTHER pentru a preveni tragedii ca cele din vara asta. E inevitabil si necesar sa supravietuim ca civilizatie.
« Last Edit: 23 August 2023, 04:08 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Este Romania o tara sigura?
« Reply #6 on: 27 August 2023, 12:32 »
,,ROMÂNIA ȚARĂ SIGURĂ"



Serios, rușii se c*** pe ei de râs când ne văd și  se întreabă ,,la ce să ne bombardăm țara aia vai de mama ei dacă românii se bombardează și se omoară între ei de unii singuri?".

Așa arată o țară condusă de bombardieri, unde bombardierii corupției și prostiei fac mai multe ravagii decât niște bombardiere rusești Tupolev.

Pentru bombardieri nu există niciun scut antirachetă, niciun sistem Patriot.....suntem condamnați pe veci să ne distrugem între noi din cauza ticăloșiei, prostiei și lăcomiei!



« Last Edit: 27 August 2023, 12:37 by peacemaker »
 

Offline KodiaK

Este Romania o tara sigura?
« Reply #7 on: 28 August 2023, 09:52 »
Da, intr-adevar, mult mai sigura este Rusia, unde presedintele trage cu racheta in avionul in care poate esti si tu; sau isi otraveste opozitia.
Boti de propaganda pro-rusia functioneaza din greu chiar si pe forumul asta :D
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

Online Dundee

Este Romania o tara sigura?
« Reply #8 on: 28 August 2023, 11:59 »
Chiar ca boti. Avem si noi un eveniment de-asta o data la cativa ani si gata, Romania nu e o tara sigura :))
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Este Romania o tara sigura?
« Reply #9 on: 28 August 2023, 15:50 »
Chiar ca boti. Avem si noi un eveniment de-asta o data la cativa ani si gata, Romania nu e o tara sigura :))

Să zicem că sunt bot rusofil.
Și eu ca bot rusofil ce sunt, vă întreb de ce nu iese nimeni în stradă acum împotriva lui Ciolacu?

Gen ieșiseră în stradă în 2017 cu sloganul #REZIST să boicoteze schimbarea legilor justiției de către țărănușul mustăcios afumat și necromancer, care acum e bucătar, să o apere pe Koveși.....iar acum că am scăpat de țărănuș, iar Koveși a ajuns procuror european, justiția română pentru care au ieșit în stradă la -10 grade C:
- se câcâie să-l condamne pe șoferul drogat cu accidentul din 2 Mai
- se câcâie cu Andrew Tate (e căutat în UK și US pentru proxenetism, afaceri dubioase și hărțuire , dar și-a găsit refugiu aici)
-  Marius Iorgulescu își bea cappucino liniștit pe Italea
-  Ciolacu ne bagă taxe și impozite de o să ne iasă pe nas
-  explodează buteliile prin țară și suntem la fel de împiedicați la 8 ani după Colectiv!
-  în continuare sunt femei și minore traficate după cazul din Caracal
- o grămadă de evazioniști umblă liberi în țara asta și în străinătate,
- gravidele mor cu zilele în spitale sau nasc pe trotuar.
- am avut anul trecut o grămadă de scandaluri de plagiat doctoral cu miniștri implicați și sunt surpinsă că cei mai mulți erau de la PNL 

Și nimeni nu iese la protest pe 40 grade C!  De fapt, știu cine ies la protest - o mână de hauriști și stegarul dac. Dar nici urmă de un  haștagist cu #REZIST cu telefonul sus și aprins pe timp de noapte în Piața Victoriei!

Tot aceeași haștagiști au  votat de două ori pe Iohannis președinte împotriva PSD-ului, iar Iohannis:
1.  tocmai a tolerat cinci premieri PSD (patru dintre ei desemnați de el)
2.  același președinte care tot zicea de PE-SE-DE că e rău tocmai a fost foarte cooperant în a realiza coaliția de guvernare PSD-PNL după ce s-a folosit de Cîțu să alunge USR de la guvernare și chiar să-l divizeze, de la 20% ajungând două partide cu slabe șanse să mai intre în parlament
3. Între timp, AUR e în creștere, e deja pe locul 2 și George Simion pare să fie un personaj mai periculos și mai grotesc decât țărănușul necromancer de Telelorman.

 
Aceeași haștagiști au militat pentru etică, moralitate, societate civică, dar după cum se observă:
- România devine tot mai imorală, coruptă, depravată și indisciplinată
-  cu un tineret din ce în ce mai drogat și needucat,
- inclusiv Biserica Ortodoxă, care este sub comanda celei rusești,  este o instituție deplorabilă care nu mai are nicio legătură cu învățăturile Mântuitorului.


Eu ca bot rusofil, ca un dușman al liberalismului din România ce sunt, cum ar trebui să mă simt acum?

Nu cam victorios? Nu cam bucuros că fac haz de necaz? 



Da, intr-adevar, mult mai sigura este Rusia, unde presedintele trage cu racheta in avionul in care poate esti si tu; sau isi otraveste opozitia.
Boti de propaganda pro-rusia functioneaza din greu chiar si pe forumul asta :D
Rusia e tot o țară anarhică condusă de oligarhi ce impun legea junglei, un fel de România, dar de 62 ori mai mare. 

Nu suntem deloc diferiți de ruși - numărul mare de femei bătute, fățărnicie ortodoxă, bombardieri, muzică proastă, consumul crescut de alcool, agresivitate etc.

Cât despre  asasinate la comandă, poate ar trebui să-ți reamintesc că și mafia interlopă din România poate să te elimine fizic dacă ești incomod.

Sau ai uitat de sinuciderile dubioase din trecut, de asasinatul din Arad cu mașina capcană?
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24827519-explozia-unei-masini-arad-asasinarea-omului-afaceri-ioan-crisan-principala-pista-autoritatilor-stim-pana-acest-moment-filmul-zilei.htm
 


BTW - pentru mine,   boții conservatori și boții progresiști au ceva în comun - sunt plătiți de Kremlin să divizeze societatea  și să distrugă fundamentele civilizației europene și nord-americane din 2012-2015 încoace.
Numai că unii sunt plătiți să fie rusofili, și ceilalți să fie rusofobi, ca să dea impresia că sunt tabere diametral opuse.

Nu se observă oare că de când Putin a preluat al treilea mandat și a devenit dictator de facto al Rusiei, a început simultan și isteria războiului dintre așa ziși conservatori și progresiști în tot occidentul?

La fel cum KGB finanța așa zisele mișcări de stânga din America și hippie din anii 60-70?



Post Merge: 28 August 2023, 16:22
Chiar ca boti. Avem si noi un eveniment de-asta o data la cativa ani si gata, Romania nu e o tara sigura :))

Să zicem că sunt bot rusofil.
Și eu ca bot rusofil ce sunt, vă întreb de ce nu iese nimeni în stradă acum împotriva lui Ciolacu?

Gen ieșiseră 600,000 în stradă în 2017 cu sloganul #REZIST să boicoteze schimbarea legilor justiției de către țărănușul mustăcios afumat și necromancer, care acum e bucătar, să o apere pe Koveși.....iar acum că am scăpat de țărănuș, iar Koveși a ajuns procuror european, justiția română pentru care au ieșit în stradă la -10 grade C:
- se câcâie să-l condamne pe șoferul drogat cu accidentul din 2 Mai
- se câcâie cu Andrew Tate (e căutat în UK și US pentru proxenetism, afaceri dubioase și hărțuire , dar și-a găsit refugiu aici)
-  Marius Iorgulescu își bea cappucino liniștit pe Italea
-  Ciolacu ne bagă taxe și impozite de o să ne iasă pe nas
-  explodează buteliile prin țară și suntem la fel de împiedicați la 8 ani după Colectiv!
-  în continuare sunt femei și minore traficate după cazul din Caracal
- o grămadă de evazioniști umblă liberi în țara asta și în străinătate,
- gravidele mor cu zilele în spitale sau nasc pe trotuar.
- am avut anul trecut o grămadă de scandaluri de plagiat doctoral cu miniștri implicați și sunt surpinsă că cei mai mulți erau de la PNL 

Și nimeni nu iese la protest pe 40 grade C!  De fapt, știu cine ies la protest - o mână de hauriști și stegarul dac. Dar nici urmă de un  haștagist cu #REZIST cu telefonul sus și aprins pe timp de noapte în Piața Victoriei!

Tot aceeași haștagiști au  votat de două ori pe Iohannis președinte împotriva PSD-ului, iar Iohannis:
1.  tocmai a tolerat cinci premieri PSD (patru dintre ei desemnați de el)
2.  același președinte care tot zicea de PE-SE-DE că e rău tocmai a fost foarte cooperant în a realiza coaliția de guvernare PSD-PNL după ce s-a folosit de Cîțu să alunge USR de la guvernare și chiar să-l divizeze, de la 20% ajungând două partide cu slabe șanse să mai intre în parlament
3. Între timp, AUR e în creștere, e deja pe locul 2 și George Simion pare să fie un personaj mai periculos și mai grotesc decât țărănușul necromancer de Telelorman.

 
Aceeași haștagiști au militat pentru etică, moralitate, societate civică, dar după cum se observă:
- România devine tot mai imorală, coruptă, depravată și indisciplinată
-  cu un tineret din ce în ce mai drogat și needucat,
- inclusiv Biserica Ortodoxă, care este sub comanda celei rusești,  este o instituție deplorabilă care nu mai are nicio legătură cu învățăturile Mântuitorului.


Eu ca bot rusofil, ca un dușman al liberalismului din România ce sunt, cum ar trebui să mă simt acum?

Nu cam victorios? Nu cam bucuros că fac haz de necaz? 



Da, intr-adevar, mult mai sigura este Rusia, unde presedintele trage cu racheta in avionul in care poate esti si tu; sau isi otraveste opozitia.
Boti de propaganda pro-rusia functioneaza din greu chiar si pe forumul asta :D
Rusia e tot o țară anarhică condusă de oligarhi ce impun legea junglei, un fel de România, dar de 62 ori mai mare. 

Nu suntem deloc diferiți de ruși - numărul mare de femei bătute, fățărnicie ortodoxă, bombardieri, muzică proastă, consumul crescut de alcool, agresivitate etc.

Cât despre  asasinate la comandă, poate ar trebui să-ți reamintesc că și mafia interlopă din România poate să te elimine fizic dacă ești incomod.

Sau ai uitat de sinuciderile dubioase din trecut, de asasinatul din Arad cu mașina capcană?
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24827519-explozia-unei-masini-arad-asasinarea-omului-afaceri-ioan-crisan-principala-pista-autoritatilor-stim-pana-acest-moment-filmul-zilei.htm
 


BTW - pentru mine,   boții conservatori și boții progresiști au ceva în comun - sunt plătiți de Kremlin să divizeze societatea  și să distrugă fundamentele civilizației europene și nord-americane din 2012-2015 încoace.
Numai că unii sunt plătiți să fie rusofili, și ceilalți să fie rusofobi, ca să dea impresia că sunt tabere diametral opuse.

Nu se observă oare că de când Putin a preluat al treilea mandat și a devenit dictator de facto al Rusiei, a început simultan și isteria războiului dintre așa ziși conservatori și progresiști în tot occidentul?

La fel cum KGB finanța așa zisele mișcări de stânga din America și hippie din anii 60-70?


« Last Edit: 28 August 2023, 16:22 by peacemaker »
 
The following users liked or thanked this post: piratu2191

Offline piratu2191

Este Romania o tara sigura?
« Reply #10 on: 31 August 2023, 02:16 »
Inca n-ai plecat in Islanda ? de ce te chinui singur ???

Aici... te adaptezi sau mori .
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Este Romania o tara sigura?
« Reply #11 on: 04 September 2023, 15:03 »
Inca n-ai plecat in Islanda ? de ce te chinui singur ???

Aici... te adaptezi sau mori .

Pai cred ca asa e.

Doar ca incep sa explic multora aici ca :
1. in Romania nu se mai poate face nimic
2. democratia e doar aparenta aici
Dosarele Colectiv si 10 august sunt uitate in sertare...dosare care au si acum sina. :)
 
3. Islanda? Sunt vulcani si e frig acolo.
Vreau sa emigrez, dar arat-mi unde????
Ca peste tot s-a degradat situatia din cauza pandemiei si a crizei economice, amplificata de razboiul energetic dintre NATO si Rusia.

Unde sa emigrez daca:
- in SUA a crescut pretul benzinei, a caselor, a studiilor superioare si a atacurilor armate?
- in Franta e deja legea junglei din cauza numarului mare de nord-africani dupa ce au dat foc la orase si au rasturnat masini incendiate
- in UK, de cand cu Brexit, s-a degradat totul, arata a tara falimentata  + numarul mare de violuri, masini si case jefuite de negri si serviciile publice tot mai proaste din cauza ca au angajat numai indieni
- in Germania....iarasi - faliment + degradare sociala si infractiuni crescute
- Canada, Australia si tarile nordice  la fel........

Si e infricosator sa te gandesti ca cele mai prospere si democratice natiuni sunt in decadere, in vreme ce cealalta jumatate a planetei e plina de dictaturi, iar in sud....saracie, razboaie, foamete, epidemii si alte minuni.
Nici in tarile asiatice dezvoltate nu prea mai merge bine - Coreea de Sud si  Taiwan sunt la un pas de razboi, in Japonia au revenit asasinatele, mor oamenii epuizati de munca, plus ca trebuie sa fii asiatic ca sa poti sa fii primit acolo si sa te poti adapta.


Probabil ca e chiar de plecat de pe planeta asta!
Pentru ca nu se stie daca mai revin vreodata vremurile bune pentru Occident.

« Last Edit: 04 September 2023, 15:12 by peacemaker »
 

Offline oldshooterman

Este Romania o tara sigura?
« Reply #12 on: 04 September 2023, 23:54 »
Pai vremurile bune nu mai revin pentru nimeni, in timp util. Respectiv daca revin peste sute de ani nu mai foloseste la nimic pentru actualii jucatori. ;D
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Este Romania o tara sigura?
« Reply #13 on: 05 September 2023, 13:11 »
Tocmai am avut neplăcerea să văd pozele cu victimele de la 2 mai.  https://zoso.ro/toti-lingatorii-bocanci-tanarului/
Băiatul care a fost omorât a fost efectiv tăiat în două de mașina beizadelei nenorocite , adică  sfârtecat în jumătate de la brâu......cu picioarele separate și intestinele pe afară. Așa ceva vezi numai prin Irak la atentate cu bombe sau prin Donbas unde sunt  mine antipersonal.
Fata, care era studentă bursieră la geografie și avea un viitor luminos în față? Aruncată pe iarbă, plină de sânge,  cu   hainele sfâșiate, aproape goală.......e horror. 
Vă avertizez că imaginile postate de Zoso (cu consințământul familiilor victimelor)  sunt șocante.  Poate în felul ăsta o să fiți atenți să vă uitați de 2 ori când treceți strada sau să nu mai fugiți pe roșu și să mergeți doar pe trotuar.


Drogălăul ăla derbedeu care purta căști în timp ce era arestat și care o ardea pe tiktok cu mesaje cu iubită sa cum că ,,noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani" ar MERITA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ, CU ELIBERARE CONDIȚIONATĂ PESTE 15 ANI......exact ca în SUA.


Dar nah, justiția română pentru care au ieșit 600,000 de fraieri în 2017 să tremure de frig doar să aprindă lanternele la telefoane  și alți zeci de mii care au încasat pulane și gaze la 10 august 2018, dah.... justiția aia,  se câcâie să-l condamne, ba e posibil să-i dea o pedeapsă ușoară, cum s-a mai întâmplat de altfel, dar și să-l elibereze după vreo 2-4 ani.


https://www.antena3.ro/actualitate/locale/motivare-scandaloasa-pentru-eliberarea-fiului-unei-judecatoare-din-gorj-care-a-a-omorat-o-mama-684645.html

Quote
Mihai Dafinescu a fost condamnat la 4 ani, 6 luni şi 20 zile de închisoare cu executare după ce, în august 2020, în timp ce conducea un autoturism în oraşul Novaci, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a ieșit de pe carosabil și a lovit mortal o mamă, sub ochii copilului ei, apoi a plecat de la locul accidentului.
În motivarea deciziei, scrie negru pe alb, că tânărul de 28 de ani, care a provocat un accident mortal, merită eliberarea, fiindcă  "a stat în detenție în perioada cea mai frumoasă a vieţii sale”.

ROMÂNIA  =  STAT EȘUAT

Post Merge: 05 September 2023, 13:18



De câteva zile mi-e și frică să mai ies afară din casă că poate dă peste mine vreun drogat sau o exploda vreo stație GPL. 
Quote
64% dintre stațiile GPL din Capitală sunt  catalogate ca  „surse de risc pentru incendiu“   .
https://buletin.de/bucuresti/grafic-isu-bucuresti-ilfov-una-din-patru-statii-gpl-verificate-intre-2022-si-2023-neautorizata-controalele-din-capitala-doar-la-64-dintre-cele-catalogate-surse-de-risc-pentru-incendiu/

 M**E PSD/PNL(PDL) că ticăloșii ăștia ne-au adus în situația în care ne aflăm după 30 ani de furăciuni.
« Last Edit: 05 September 2023, 13:41 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Este Romania o tara sigura?
« Reply #14 on: 18 September 2023, 00:18 »
România - o Rusia mai mică



« Last Edit: 18 September 2023, 00:24 by peacemaker »