Poll

Cu cine votați la alegerile europarlamentare din 2024?

PNL/UDMR/PMP (PPE)
1 (100%)
PSD/ PUSL/PRO RO(S&D)
0 (0%)
USR/REPER (RE)
0 (0%)
PV (V)
0 (0%)
PNȚ/AD(ECR)
0 (0%)
AUR (ID)/ NU VOTEZ/ NU VREAU UE
0 (0%)

Total Members Voted: 0

Voting closes: 24 November 2024, 05:14

Author Topic: Europarlamentare 2024  (Read 598 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« on: 21 October 2023, 06:09 »
La anu urmeaza patru runde de alegeri, dar sincer, cred ca europarlamentarele le consider ca fiind cele mai importante.
Pentru ca odata ce suntem in UE, deja ar trebui sa gandim ca functionam ca o republica federala (neoficial) de facto.
S-a vazut in viata de zi cu zi cat de importanta e UE si cum ne influenteaza si ce impact are.

Ideea e ca eu unu ii urasc pe papagalii populari care sunt majoritari acum in parlamentul european.
O detest pe Ursula.  Pur si simplu nu imi explic cum au putut gasi alta mai antipatica incat ca pana si Merkel sa para mai frecventabila ca politician, dar uite ca se poate.

Urasc cum popularii europeni au gestionat pandemia in cel mai cyber-totalitar mod.
Dar  la inflatie si criza energetica sunt de tot rasul.
Iar pe plan militar, cand vine vorba de apararea impotriva Axei Raului si de sustinerea israelienilor, ucrainenilor si taiwanezilor care duc lupte acerbe pentru apararea lumii libere,
multi europeni populari sunt cu Putin in suflet.
Cam toate crizele din ultimii 15 ani le-au gestionat prost, incepand cu  falimentul Greciei si criza euro pana la criza refugiatilor si criza climatica.



Si ghici ce.....o sa-i votezi tot pe ei la fel cum i-am votat si in 2019, votand PNL
, afiliat oficial cu PPE - Partidul Popular European, partidul ala albastru cel care detine majoritatea europarlamentara si a dat-o pe Ursula ca seful comisie europene, si care se pretinde conservator si crestin-democrat, dar e liberal, globalist, americanofil si progresist toata ziua. 
Si vreau ca papagalii astia albastri sa ramana la putere.
Why?

Pentru ca alternativele sunt mai gretoase.  MULT MAI GROAZNICE!

- Alianta Progresista a Social-Democratilor - SKIP direct. Astia sunt SATANA pentru mine,e CIUMA ROSIE,  din trei motive: 
1. astia sunt pusi numai pe capusat si bagat taxe, adica inflatie si scumpiri si mai mari  - doar uitati-va la tarile europene majoritar socialiste, ca Germania si Romania si spuneti-mi daca va place sa traiti. Sau la Suedia si Italia cum erau pana anul trecut. Sau Franta intre 2012-2017 cand erau atentate teroriste prezentate la stiri ca prognozele meteo din cauza birocratiei social-democrate.
2. orice este social, socialist sau social-democratie va avea inevitabil tendinta sa devina stalinist sau maoist - cenzura, ca vezi domne, jignesc anumite categorii, viata privata si intima nu mai exista (daca credeti ca acum e rau cu spionarea mesajelor si conversatiilor telefonice si cu monitorizarea datelor confidentiale, stati sa vedeti cum e sub socialisti), proprietatea privata nu mai exista si o sa ajungi sa traiesti la comun cu altii, sa shareuiesti masina, sa shareuiesti toaleta, poate si nevasta, scoala sub socialism devine inevitabil o mizerie pentru ca trebuie egalitate de sanse, iar asta inseamna ca orice prost sa promoveze si sa primeasca functie in campul muncii, deci mai multa incompetenta = mai multe accidente si coruptie, mai multa birocratie, ca deh, trebuie angajati cat mai multi bugetari la stat, sistemul medical devine o mizerie pentru ca presupune asigurari medicale gratuite, adica mai multi medici si majoritatea prost instruiti si cu servicii proaste = mai multe sanse de malpraxis si mortalitate crescuta in spitale, chiar daca ai drept si gratuitate la tratamente, si in final , te trezesti in faliment si anarhie pentru ca toate companiile private au plecat, si riscul sa fii jefuit si sa-ti dea careva in cap e mai mare pentru ca politistii si jandarmeria sunt mai corupte, incompetente si birocratizate. Si bineinteles, astia s-ar apuca sa integreze africanii, indienii si arabii in societate, dandu-le joburi si acces liber la educatie si universitati. Nimic rau pana aici. Dar ce faci tu, ca nativ european, cand nu o sa mai poti sa te integrezi la tine in tara, ca trebuie sa ai grija sa nu ofensezi unspe mii de culte, cand o sa fie Abdul, Ali sau Arash in fata ta la interviuri pentru joburi si la inscrieri in facultati, dar mai ales la intalniri cu femei? Sa mai spun din nou de inflatie, ca marirea salariilor si ajutoarelor sociale duce indirect la scumpiri, taxe mai mari si impozite sufocane, deci la o viata mai grea pentru saraci si o viata mai buna pentru cei bogati din randul birocratiei? 
S-a vazut in Franta dupa 2012-2017 cu Hollande,  in Germania acum cu Olaf cancelar, in Romania de 30 ani de cand e PSD-ul la putere, in Italia dupa un deceniu socialist cu Renzi.
3. PSD e afiliat cu astia


-RENEW EUROPE (aka ALDE) - fosta alianta a liberalilor si democratilor.
Ce ar fi de spus despre ei e ca sunt la fel de papagali ca popularii, doar ca sunt in galben.
Ei sustin liberalismul pe fata, sunt pentru o piata europeana unica, pentru intreprinderi, companii private, liber arbitru, vor o Europa federala....nimic rau pana aici.
E o singura diferenta intre ei si populari.

Ca sunt foarte FRANCOFILI.
Ca au avut numai sefi francezi si belgieni.
Ca sunt inspirati dupa miscarea presedintelui francez Macron, En Marche, ala care in 2018 visa armata europeana si spunea ca NATO e in moarte clinica. a.
Ca vor o Europa independenta, condusa doar de Franta, cum visa sa faca Charles de Gaulle - o Europa federala, dar independenta de America.

Asa ceva e inadmisibil cu Rusia, China si jihadistii  care iti bat la usa, si cu Turcia care te tradeaz
 
Nu vreau sa dicteze Franta, nici Germania, nici Belgia sau Olanda in Europa.
Vreau sa dicteze AMERICA. Care e singura care poate sa aduca prosperitate si pace in spatiul european.
Nu poti sa fii ca european independent, nu cand China, Rusia si tari din lumea islamica abia asteapta sa te anexeze.
Plus ca stim foarte bine din trecut - francezii si germanii, pe cont propriu, n-au facut nimic niciodata bine, iar actiunile lor au dus la razboaie devastatoare.

Asta e problema la RENEW Europe, ca vrea scoaterea Americii din Europa.
Si bineinteles ca la grupul asta e afiliat USR, partiduletul ala care se credea ca-i salvarea Romaniei, dar a reusit sa ne ingroape in inflatie si criza politica si n-au putut face fata pandemiei.



VERZII
Stim ca ce vor astia e exact ce vrea Greta Thunberg.
Interzis carnea animala si inlocuit cu carne artificiala, insecte si alge,  interzis masinile cu benzina, interzis gazul,  inchis centrale nucleare, interzis haine, genti si pantofi din piele, in schimb, purtat denim.....interzis mobilierul, promovarea unei vieti minimaliste plictisitoare si austere, rationalizarea curentului electric.....efectiv, CEAUSISM 2.0., dar green.
Am observat ce dezastru au facut in Germania, presand guvernul Olaf sa inchida ultimele centrale nucleare dupa ce au ramas fara gazul rusesc, de au ajuns din disperare sa redeschiza minele de carbuni, ca apoi sa vor sa le inchida si pe alea, numai ca nu se poate pentru ca Germania ar intra direct in evul mediu. Nici carti nu ai mai citi ca trebuie sa protejam padurile.
Problema e ca nu stiu cum se poate sa reciclezi fara pic de petrol.
Si e cam SF sa crezi ca o societate mare poate functiona doar cu panouri solare, hidrocentrale si turbine eoliene, fara pic de petrol si gaz.

Dec....SKIP!

Sunt ca gripa, foarte contagiosi verzii,  la un moment dat vor deveni mutanti ca H5N1,  si va prevestesc ca chiar si daca va disparea UE, la un moment dat, prin 2050-2070, verzii vor ajunge la putere in Europa. Si vor provoca batai mari de cap.

Cand vreti sa o ardeti ecologist si vreti sa votati cu partidele verzi de la noi, amintiti-va daca aveti un smartphone, daca mancati carne , oua si branza, daca purtati geaca de piele sau pantofi de piele, daca va jucati jocuri video sau stati cu orele pe Netflix, daca munciti la birou 8 ore la un PC, daca aveti masina.......pentru ca da, intr-o societate cu adevarat eco, voi nu le-ati mai avea pe astea. 

The Left
SKIP si astia, ca sunt ca viroza, ca coronavirusul chinezesc.
Sunt un fel de eco-bolsevici eurosceptici.
Astia ne-ar vinde direct la chinezi si am ajunge sub papucul lui Xi Jinping.



ECR- Conservatorii reformatori

Eurosceptici soft, cu PNȚ afiliat.
Sunt cam pe locul 5.
Irelevanți - SKIP. 

Post Merge: 21 October 2023, 06:18
I&D
IDENTITATE ȘI DEMOCRAȚIE

E grupul ăla vesel care face circ prin parlamentul european că de ce există UE, care sunt anti-imigrație, anti-avort, negaționiști climatici, covidsceptici, de extrema dreaptă, naționaliști, rasiști, xenofobi, misogini, homofobi, religioși, conservatori, islamofobi, anti-vaccin, anti-globalizare, pro-frontiere, pro-arme, putiniști, trumpiști.
Mai mult ca sigur, cei de la AUR le vor deveni afiliați.

Dar nu înțeleg o chestie.
Dacă vrei desființarea UE și întoarcerea la Europa națiunilor, de ce mai candidezi pentru parlamentul european, instituția de bază a UE?

Logica ăstora mă depășește.
E posibil ca prin 2033-2039 să devină o forță politică de luat în seamă după încă două mandate de Ursula sau un mandat de bolșevici, și prin 2044-2049, estimez eu, s-ar putea să apucăm să vedem majoritate naționalistă în Parlamentul European și un comisar neonazist ca Hitler.
Dar problema e că UE s-ar putea să nu mai existe până atunci dacă se ajunge în situația asta, dacă naționalismul și euroscepticismul vor căpăta popularitate.

De asta spun că candidatura  euroscepticilor e inutilă.

Dar dacă cumva se întâmplă să ajugem în situația asta, ca naționaliștii eurosceptici să fie pe primul loc la nivel european, cu siguranță va fi numai în pragul unui război european sau al unui alt război mondial și mai ales, în cazul colapsului Uniunii Europene. 
Și asta ar presupune foamete, sărăcie la grad crescut, anarhie, proteste, războaie civile sau chiar războaie între țări europene.

 
« Last Edit: 21 October 2023, 06:25 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #1 on: 27 January 2024, 00:58 »
Gata, nu se mai duce niciun Iohannis la Bruxelles.
Charles Michel renunță la candidatură și rămâne președintele Consiliului European până la terminarea mandatului.
Mult circ, multă scenarită degeaba, multă agitație pentru nimic în presa românească! 
https://www.bnnbloomberg.ca/eu-council-president-michel-abandons-plan-to-quit-his-post-early-1.2027185
« Last Edit: 27 January 2024, 01:00 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Europarlamentare 2024
« Reply #2 on: 27 January 2024, 09:26 »
Asta se întâmplă când tu centrezi și tot tu dai cu capul.
Exact asta a făcut Charles Michel și exact asta ai făcut și tu, peacemaker, când ai deschis un topic și ți-ai răspuns singur.
Patetic...
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #3 on: 27 January 2024, 14:33 »
Asta se întâmplă când tu centrezi și tot tu dai cu capul.
Exact asta a făcut Charles Michel și exact asta ai făcut și tu, peacemaker, când ai deschis un topic și ți-ai răspuns singur.
Patetic...
Ce am făcut eu????
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #4 on: 01 February 2024, 04:26 »
La EVZ, Robert Turcescu & co spun că toată panica cu războiul e o farsă, un fiasco total care  face parte ori din agendă ca să ne sperie la fel cum au făcut-o în pandemie. Amintiți-vă de toamna 2021 când simțeam că e doomsday, și brusc, începe altă problemă cu Ucraina.
Ori grupul europarlamentar Popularii Europeni, adică liberal-conservatorii aka albaștrii sau băieții  buni , cei care conduc acum UE, în frunte cu Ursula, și-au cam dat seama că s-ar putea să cam piardă alegerile europarlamentare în fața naționaliștilor pentru că europenii s-au săturat de agenda progresistă/feministă/woke/lgbt de la americani, ori în fața social-democraților pentru că le-a ajuns multor europeni cuțitul la os.

Pregătirile de război cu Rusia și avertismentele ar fi și un PsiOps marca CIA, o strategie să ne distragă de la protestele fermierilor, care în momentul ăsta blochează orașe din Belgia, Italia și Franța și Germania.
Cum poți să-l faci pe european să nu se gândească că are taxe, prețuri, facturi mai mari de plătit la curent, gaz și căldură, în timp ce UE încearcă să ne bage pe nas traiul eco-minimalist cu raționalizare pe cartelă ca pe vremea lui Ceaușescu?
Cum distragi atenția unui european pe care mâine-poimâine trebuie să-l forțezi să bea năut în loc de cafea, de carne nu mai zic că e la modă aia sintetică creată în laborator și să facă duș în doi vreo 5 minute și să stea cu 19 grade, în blugi, în casă, pe durata iernii?


Spui că ne bombardează Putin în următorii 3-5 ani, Ba nu, în următorii 10 ani. Sau nu, următorii 20 ani. Pardon, poate azi, poate chiar mâine, important e să aveți radio cu baterii, lanternă și apă 36 ore!

Nu se mai gândește nimeni că la vară, agricultura europeană o să fie în colaps. Deci, ce război dacă nu mai ai ce să mănânci?

Poate că asta o să fie noua catastrofă a anului 2024, una de ordine economică, multiplicată de inflația pandemică și criza energetică de la război, pe lângă criza cerealelor.

« Last Edit: 01 February 2024, 04:38 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Europarlamentare 2024
« Reply #5 on: 01 February 2024, 22:18 »

Ce am făcut eu????
Ai dat cu palma la un rahat.
Tu ai deschis topicul și tot tu ai fost primul care a răspuns, adică ți-ai răspuns singur.

Sau vrei să ne spui că nu avea legătură, că era offtopic, făcut de tine pe topicul tău?  ;D ;D ;D
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #6 on: 01 February 2024, 22:24 »

Ce am făcut eu????
Ai dat cu palma la un rahat.
Tu ai deschis topicul și tot tu ai fost primul care a răspuns, adică ți-ai răspuns singur.

Sau vrei să ne spui că nu avea legătură, că era offtopic, făcut de tine pe topicul tău?  ;D ;D ;D

STFU!
Tu ești off-topic pe toate topicele.
De aia te-a  banat Naoto de pe Softpedia. O meritai.
 

Offline ericmario

Europarlamentare 2024
« Reply #7 on: 01 February 2024, 22:26 »
Iar ai uitat pe ce forum ești?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #8 on: 01 February 2024, 22:33 »
Iar ai uitat pe ce forum ești?

Nu, dar tu la ce memorie ai, probabil crezi că ești pe PC Garage acum.
 

Offline ericmario

Europarlamentare 2024
« Reply #9 on: 01 February 2024, 22:40 »

Nu, dar tu la ce memorie ai, probabil crezi că ești pe PC Garage acum.

Wtf?
Asta înseamnă întreruperea tratamentului și efectele lui nefaste, oameni buni.
Nu doresc nimănui să calce pe urmele acestui tânăr, care promitea multe, dar nu și-a mai luat medicamentația.
Așa a ajuns să creadă că invadatorii sunt cei buni, iar restul lumii trebuie să se predea din principiu.
Bine, aici nu e clar dacă ideiile astea sunt noi sau sunt de muuult timp implementate în subconștientul pacientului.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #10 on: 01 February 2024, 22:41 »

Nu, dar tu la ce memorie ai, probabil crezi că ești pe PC Garage acum.

Wtf?
Asta înseamnă întreruperea tratamentului și efectele lui nefaste, oameni buni.
Nu doresc nimănui să calce pe urmele acestui tânăr, care promitea multe, dar nu și-a mai luat medicamentația.
Așa a ajuns să creadă că invadatorii sunt cei buni, iar restul lumii trebuie să se predea din principiu.
Bine, aici nu e clar dacă ideiile astea sunt noi sau sunt de muuult timp implementate în subconștientul pacientului.

Delirezi bătrâne!
 

Offline ericmario

Europarlamentare 2024
« Reply #11 on: 01 February 2024, 23:08 »
Nu mai mult ca tine, tinere.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #12 on: 02 February 2024, 00:24 »
Bun, ai chef de trolleală, topicul ăsta se închide.........până pe 30 mai.

Și o să ne bălăcărim atunci cu listele europarlamentarilor, cu Ursula, cu AUR, cu Romexit,   cu fermierii, cu dușul în doi și mâncatul de greieri.
« Last Edit: 02 February 2024, 00:30 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #13 on: 02 February 2024, 00:24 »
Topic Locked!
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Europarlamentare 2024
« Reply #14 on: 02 February 2024, 00:30 »
Topic Locked!