Poll

VOTAȚI USR?

DA
3 (37.5%)
NU
5 (62.5%)

Total Members Voted: 7

Voting closes: 04 March 2025, 02:11

Author Topic: Mai votati USR?  (Read 998 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Mai votati USR?
« on: 21 October 2023, 03:10 »
Cum iti dai seama ca un partid politic este mort?

Isi publica lista completa cu candidati la europarlamentare cu 9 luni inainte. Cum face USR.
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26611283-usr-anuntat-lista-completa-candidatilor-pentru-alegerile-europarlamentare-cine-vrea-trimita-strasbourg.htm
Si cu personaje esuate ca Dan Barna si Vlad Voiculescu in fruntea listei.

AUR si-a propus doar o lista partiala cu primii 10, iar smecherii din PSD-PNL, sigur o sa publice listele mai prin martie 2024.  Si mai ales liberalii, cand  publica listele, vin cu celebritati pe ultima suta de metri, ca EBA in 2009 sau Rares Bogdan in 2019, de ajung sa rupa PSD-ul.
 

In mod sigur, si AUR o sa surprinda si va lua mai multe voturi decat USR, ingrosand grupul nationalist europarlamentar.

De ce se intampla asta?

Multi romani o sa voteze cu AUR din cauza ca PNL a gestionat prost pandemia, pentru ca PSD a adus scumpiri, pentru ca ambele partide nu au stiut sa ne scoata din inflatie, pentru ca razboi......dar si si din vina USR-ului.

Si am scris mai sus: vin cu niste personaje politice cica ,,smart" , dar despre care nu stii mai nimic daca au facut ceva serios pentru societatea romaneasca.
USR nu stie sa se reprezinte ca o alternativa reala!
AUR e alternativa reala, fiind cel mai antiestablishentul PSD-PNL-UDMR.

Pai USR defileaza cu aceleasi personaje triste, personaje de trista amintire ca Dan Barna, amintit pentru dezvaluirile de pe RISE PROJECT, ca a pierdut turul 1 in 2019 la prezidentiale si ca intre 2020-2021, ca vicepremier, n-a facut nimic altceva decat sa se certe cu premierul Florin Citu si ca la urma sa-si ia jucariile si sa plece in cel mai infantil mod, bagand tara intr-o criza politica care a durat 2 luni, in plina pandemie, inflatie si debut de criza energetica. El si cu Ciolos, alt politician inutil care in 2016 a .......exact......si care in calitate de lider al RENEW Europe a .....exact, cam nimic.............. In loc sa rabde, sa-si faca treaba el ca vicepremier impreuna cu ministrii USR, ce au facut? Au demisionat, au plecat, l-au demis pe Citu, au bagat tara in criza, PNL si PSD s-au aliat, apoi Barna si Ciolos s-au luat la cearta.
 
Apoi, faptul ca se fereste sa discute despre legalizarea drepturilor gay, ca e problema generatiilor viitoare peste 20-30 ani (adica tu glumesti? vrei ca abia in 2050 sa legalizam casatoriile gay in Romania cand deja numarul transgenderilor e la cateva mii???).
 

NEXT

Vlad Voiculescu.
S-a nascut talent, mare speranta  si a dat fail.
Politicianul care a devenit popular dupa documentarul despre COLECTIV a ajuns el sa devina, ca ministru al Sanatatii, protagonistul unei drame, cu spitale arse pe durata pandemiei.
Pe langa toate controversele........eu il credeam mai prezidentiabil decat Ciolos si Barna.
Acum, nu stiu ce mai cauta in lista de candidati la europarlamentare.

NEXT

Elena Lasconi
Fosta jurnalista la PRO TV, e primar in Cimpulung, cu siguranta mai de succes decat Clotilde care a facut un dezastru in sectorul 1 si Fritz in Timisoara.
Ba, dar nu gasesc o pagina de wikipedia despre ea.  Politic vorbind, wikipedia e cel mai de incredere si mai impartial site.
Adica, imi propune USR ca ea trebuie sa fie pe prima pozitie, dar ea nu are nici macar o pagina de wikipedia.
Asa ca intru pe pagina primariei.
Vad ca se lauda ca a atras ea niste fonduri de 500 milioane de lei, ca a extins reteaua de gaze si zonele verzi, ca a demolat niste garaje, ca a cladit o secție de Pediatrie la Spitalul Municipal la fel ca în străinătate.........bai, sincer, e cam aiurea sa te lauzi cu astea in 2023. Adica, in halul asta de primitiv trebuie sa fie Cimpulung? Asa, sa ne laudam ca are orasul ala o sectie de pediatrie ca-n strainatate? Iar restul cred ca le puteau face si PSD-istii si PNL-istii. 
Suna bine ce scrie ea pe site-ul primariei.
Dar daca intru pe pagina Gabrielei Firea sau a altui primar PSD sau primar PNL, sigur o sa vad laude de sine la greu, ba realizari mult mai mari expuse.

De restul nici nu are rost sa caut, ca nici macar nu-i stiu, unii sunt deja europarlamentari.  E poate deputata Cristina Pruna care imi suna cunoscuta pentru ca a propus 150 de proiecte de legi ...si doar 21 au devenit legi.





Si cam asta e.

N-au candidati cu realizari mari cum au smecherii din PSD-PNL, nu au nici candidati care sa capteze interes cum  o sa faca AUR, dar n-au nici macar platforme coerente. Promisiuni multe.....realizari putine, astea am vazut si la PSD si la PNL.
Vii cu o lista care include si doi guvernanti esuati si ne mai miram de ce castiga AUR. Sau de ce tot coruptii din PSD si PNL o sa domine.
 
Cica partid PROGRESIST, dar n-am vazut vreunul de culoare pe acolo.
Nu e un tigan, un african, un arab, un evreu.........ba, o feminista din aia grasa cu par roz-verde , tatuaje si piercinguri, imbracata in hoodie si care sa zica ,,moarte barbatilor toxici" si ,,salvati balenele".
Vreau un indian cu turban care sa protejeze drepturile vacilor si sa ne incurajeze sa mancam vegan.
Sau vreun negru care sa vina imbracat ca un jamaican si sa fumeze marijuana in timp ce tine discurs LIVE la TV.
Sau ba, un transexual din ala sexy , atat de sexy incat sa te pacaleasca sa crezi ca e femeie.




Eu asemenea candidati VREAU SA VAD  de la un PARTID PROGRESIST. PROGRESIST! Cum se pretinde USR! 
Vreau PERSONAJE POLITICE COLORATE.
Care sa ma capteze, sa aiba realizari , sa aiba o cauza morala, sociala si progresista, sa lupte pentru drepturile minoritatilor, sa aiba apoi o echipa de consilieri priceputi.
Nu niste liberali obositi, ca pentru asta exista PNL.

In incheiere, m-ar mira ca USR sa obtina 10% cat se pretinde ca are in sondaje.

M-ar mira sa atinga macar scorul din 2019.

In orice caz, Ciolos cu REPER-ul lui, o sa ajunga unde sunt acum   Ponta,  Crin, Dancila.....inclusiv cazatura de Orban cu ,,forta lui din Star Wars"
« Last Edit: 21 October 2023, 03:21 by peacemaker »
 

Offline Ciocanul

Mai votati USR?
« Reply #1 on: 21 October 2023, 09:27 »
Eu ii votez. Sunt singurii care stiu ca daca vor avea vreodata puterea ar face cat de cat curatenie. La restul nu am nici o speranta.
 

Offline axxel4you

Mai votati USR?
« Reply #2 on: 21 October 2023, 12:55 »
Din ce imi amintesc in pandemie USR sustinea vaccinarea obligatorie, nu am cum sa mai votez cu ei desi initial cand i-am votat sustineau ca vor avea grija sa nu mai se angajeze la stat oameni in functie de gradul de rudenie.
 Acum o sa votez doar cu partidul care are cei mai multi familisti.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline taxon

Mai votati USR?
« Reply #3 on: 21 October 2023, 18:26 »
Nici eu. Cîți cunosc, dintr-ăștia de la firul ierbii, sunt niște fripturiști hămesiți, goana după ciolan, care visează să "se ajungă" pe filieră politică.
Expresia pură a ideii că în politică intră cu precădere un anumit gen de oameni, cu trăsături comune, de găsit în orice partid.
Diferă discursul, dar substanța e aceeași.
« Last Edit: 21 October 2023, 18:28 by taxon »
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Mai votati USR?
« Reply #4 on: 22 October 2023, 06:20 »
Eu ii votez. Sunt singurii care stiu ca daca vor avea vreodata puterea ar face cat de cat curatenie. La restul nu am nici o speranta.
lol @Ciocanul , cica singurii care pot sa faca curatenie.....da, s-a vazut ce imaculati si impecabili sunt cand au fost la guvernare in 2021, avad unica lor sansa sa demonstreze ce pot.
Iti irosesti votul acum pentru un partid care nu poate lua mai mult 10%, maxim 15%.
Mai bine ai emigra pe o insula tropicala si ai astepta pana in 2028-2029, cand e posibil sa candideze Kovesi din partea USR....sau din partea unui nou partid mai bun.

Acum, sa-i lasam pe PSD si AUR sa-si faca de cap urmatorii 4-5 ani,asa, USR ar putea creste la 35-45% pana in 2028.

Oricum, se anunta ca criza economica globala cauzata de pandemie si razboaiele de azi o sa mai tina pana in 2030. Si cine stie ce dracu mai incepe la anu'. E cel mai prost moment pentru liberali si trebuie sa fii nebun sa guvernezi intr-o tara europeana in deceniul asta blestemat.

I-as lasa in pana mea pe toti conservatorii, de la George Simion si Marine Le Pen pana la Farage si Trump sa-si rupa gatul, guvernand acum, in cele mai critice momente de la WW2 incoace, fiindca fac pariu ca niciunul nu o sa aiba un final frumos de cariera politica.

S-ar termina odata cu coruptii si cu conservatorii cu mentalitate de evul mediu.

Posibil ca nici dictatorii Putin, Kim, Erdogan si Xi sa  nu apuce 2030 la ce vremuri de rahat vin.
« Last Edit: 22 October 2023, 06:27 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Mai votati USR?
« Reply #5 on: 05 November 2023, 18:12 »
« Last Edit: 05 November 2023, 18:14 by peacemaker »
 

Offline Ciocanul

Mai votati USR?
« Reply #6 on: 05 November 2023, 20:29 »
Da, lupta e reala. Multi vor ciolan si nu depind de afaceri cu statul sa se "inteleaga" pe sub masa ca si PSDNL sau USLAM sau cum le mai zice. E mancatorie cum ar trebui sa fie in orice partid. Am vazut ca tot o dai cu PNL. PNL sau PSD e aceeasi mizerie. Nu e nici o diferenta intre ei. Ar fi bine sa fuzioneze odata.
 

Offline taxon

Mai votati USR?
« Reply #7 on: 06 November 2023, 21:27 »
Iaca, se canibalizează și usereii între ei. De fapt, nici nu e ceva nou la ei.
Tot niște jigodii și ăștia, statistic vorbind.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Mai votati USR?
« Reply #8 on: 07 November 2023, 01:40 »
O zice bine omu'
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/scandal-in-usr-dupa-episodul-lasconi-vlad-gheorghe-cere-demisia-lui-catalin-drula-2569287

USR, de la o initiativa civica marca Nicusor Dan, a ajuns un partidulet care inca isi cauta identitatea - ori  sa devina un PNL mai mic, ori sa devina un PSD mai mic.

Oricum, ar trebui sa renunte odata la denumirea ,,Uniunea Salvati Romania".
1. Nu mai e nicio uniune dupa plecarea lui Ciolos in REPER si a altor fosti membri si asociati de partid care au infiintat alte partide ca Volt, SOS Sosoaca sau Curaj pentru România
2. Orice partid care contine cuvantul ,,salvare" e menit esecului din start in a avea crediblitate la nivel national fiindca aduce aminte de Frontul ,,Salvarii Nationale"
3. Ar trebui sa se redenumeasca dupa o ideologie globala pentru a capta mai mult interes.
Daca nu se poate sa fie progresist, pentru ca romanii, chiar si cei tineri cu studii superioare si open-minded sunt foarte rasisti, poluatori si traditionalisti in raport cu vesticii, mai degraba s-ar redenumi in PARTIDUL LIBERTARIAN.
 

Offline taxon

Mai votati USR?
« Reply #9 on: 07 November 2023, 08:46 »
lol

Post Merge: 07 November 2023, 13:17
Canibali, dupa cum ziceam:

"Viceprimarul Sectorului 6 Alexandru Gâdiuţă anunţă că va folosi toate căile de atac interne şi externe împotriva deciziei de excludere din USR şi spune că îşi va continua mandatul.
"Voi folosi toate căile de atac interne şi externe împotriva acestei decizii. Totul este o mizerie. Voi depune plângere împotriva celor care m-au calomniat. Odată cu această înscenare am aflat lucruri despre inchizitorii mei, lucruri pe care, dacă se confirmă după ce le verific, vi le voi comunica vouă şi organelor abilitate sub formă de plângeri. Voi continua mandatul, voi continua să lupt pentru comunitate", a scris Gâdiuţă, pe Facebook."
https://www.agerpres.ro/politica/2023/11/07/alexandru-gadiuta-spune-ca-va-contesta-decizia-de-excludere-din-usr-voi-continua-mandatul-de-viceprimar--1199345
« Last Edit: 07 November 2023, 13:17 by taxon »
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Mai votati USR?
« Reply #10 on: 08 November 2023, 07:17 »
E clar, poate ca e mai bine ca USR sa dispara. Alegerile oricum sunt pierdute, anii 2025-2029  se anunta a fi ani conservatori in mai tot occidentul. E o lectie utila pentru liberali si progresisti, poate pana in 2028 o  sa se infiinteze un nou partid romanesc liberal, cu Kovesi la carma si cu mai multi politicieni tineri de treaba decat circari, securisti si profitori.

Ce nu pot sa inteleg totusi.........dincolo de opiniile politice........de ce naiba ti-ai umili public propria mama pentru ca a recunoscut ca a votat pentru familia traditionala? Ce este homofob in asta? N-a zis nimic instigator la ura, n-a incalcat legea, doar si-a exprimat opinia ca e hetero si considera ca biologic, familia nu poate sa fie alcatuita decat dintr-un tata si o mama. Ati vazut voi in alte regnuri animale sa se reproduca un cuplu de acelasi sex?  Exceptand melcii.

Dincolo de opinii, dincolo de realizarile Elenei Lasconi in Cimpulung  (am auzit ca a cladit acolo mai mult decat pesedistii in ultimii 30 ani),  fiica'sa  care e anticapitalista invocata si pro-LGBTQ convinsa  dovedeste doar ca are o educatie proasta.

Iar daca te afisezi cu secera si ciocanul pe instagram, mai dovedeste si cultura generala indoielnica. Degeaba spune ca ,,sustine socialismul de rit nou, nu ala istoric sau romanesc/comunismul/socialismul pesedistan" pentru ca oriunde au fost social-democratii si social-liberalii la guvernare, a iesit cu economie in prag de faliment, tulburari sociale si culturale si cu o populatie cu moral scazut: Franta post-Francois Hollande, UK dupa Gordon Brown si anii 70, Germania acum sub Scholz, Finlanda dupa Sanna Marin, Italia dupa patru prim-ministri de stanga, America post-Obama si acum sub Biden, cu o inflatie apocaliptica si atacuri armate tot mai dese, Canada acum sub Trudeau, Spania sub Sanchez.

ORIUNDE a fost STANGA la putere, au rezultat haos, faliment si distrugere in ultimii 100 ani!
Socialismul creat de Marx si nici asta de rit nou nu au ce cauta in secolul 21 si  sunt incompatibile cu realitatile curente spre deosebire de conservatorismul capitalist si liberalismul corporatist care se pot plia in societati care au la baza BANII, MUNCA RENUMERATA, CERERE  SI OFERTA, iar oamenii nu vor sa renunte la astea prea curand.   


 
Also, daca maica sa era socialista pro-avort si lesbianca, EA NU S-AR FI NASCUT ACUM!  Si cred ca nu i-ar strica o excursie prin Africa, sa vada cam care e realitatea in majoritatea statelor africane care sufera de pe urma foametei si ce o cauzeaza. 


https://www.digi24.ro/stiri/cine-e-fiica-elenei-lasconi-sustinatoare-a-drepturilor-lgbtq-si-anticapitalista-oana-spune-ca-a-ajuns-la-paris-pe-propriile-puteri-2568461

 



« Last Edit: 08 November 2023, 07:26 by peacemaker »
 

Offline axxel4you

Mai votati USR?
« Reply #11 on: 08 November 2023, 20:34 »
Eu cred ca e manipulare sa o propulseze pe Lasconi la presedentie, prea e cusuta cu ata alba toata treaba.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Mai votati USR?
« Reply #12 on: 09 November 2023, 08:44 »
Eu cred ca e manipulare sa o propulseze pe Lasconi la presedentie, prea e cusuta cu ata alba toata treaba.
Nu cred.
 
Mai ales ca daca intr-un stat membru UE s-a facut scandal la nivel european despre politicianul X ca-i homofob, cariera lui e terminata pe veci. Si-ar da foc la valiza singuri.

Cand Ursula si CEDO obliga Romania sa recunoasca casatoriile Gay, mai degraba USR cauta sa propulseze pe altcineva, vreun politician care sa recunoasca zilele urmatoare ca e gay sau lesbianca....sau transexual.....si pe acela o sa-l trimita la presedintie, numai ca sa provoace controverse si sa fure procente de la cine trebuie pentru a castiga candidatul propulsat de americani si israelieni.   
 
Mai mult ca sigur o sa incerce asta, sa fie primele alegeri din istoria Romaniei cu un candidat din comunitatea LGBTQIA+
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26562012-romania-obligata-recunoasca-familiile-formate-din-persoane-acelasi-sex-cedo-respins-contestatia-guvernului-roman.htm
« Last Edit: 09 November 2023, 08:47 by peacemaker »
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Mai votati USR?
« Reply #13 on: 28 January 2024, 16:14 »
Uite așa se îngroapă un partid care trebuia să „salveze” România din 2016.Învățați securiștilor cum să scăpați de AUR. Uite așa:


Quote
Eurodeputatul USR Vlad Gheorghe afirmă că nu a fost lăsat să participe, duminică, la şedinţa Comitetului Politic al partidului, fiind oprit de către bodyguarzi la intrare pe motiv că nu este "membru activ". El critică, deopotrivă, partidul şi pe preşedintele acestuia, Cătălin Drulă. "Ne aliem cu cei cărora le-am făcut opoziţie pentru ce, ca să fie linişte?! Cu liniştea asta a băgat-o Dan Barna pe Viorica Dăncilă în turul al doilea în 2019 şi ne-am ales iar cu Iohannis. Cu liniştea asta a ajuns USR în urma extremiştilor anti-europeni în sondaje. Cu liniştea asta e Şoşoacă mai prezidenţiabilă decât Drulă", remarcă europarlamentarul. Ulterior, purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a explicat că lui Vlad Gheorghe i s-a interzis accesul, deoarece a fost suspendat din partid pentru neplata cotizației.

 

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/scandal-la-sedinta-conducerii-usr-europarlamentarul-vlad-gheorge-a-fost-impiedicat-de-bodyguarzi-sa-intre-astea-au-fost-ordinele-2666549
Quote
Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, l-a atacat pe liderul USR, Cătălin Drulă, în cadrul ședinței Comitetului Politic al formațiunii. Aceasta a spus că în situația în care USR nu ia 20% în alegerile de anul acesta, întreaga conducere a partidului trebuie să demisioneze. De asemenea, ea le-a transmis colegilor că, după ce i s-a dat "un șut în fund" de pe lista la europarlamentare, a cerut o discuție cu conducerea partidului, pe care o așteaptă de 3 luni. Mai mult, Lasconi a criticat și alianța USR cu PMP și Forța Dreptei.
 
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/lasconi-il-ataca-pe-drula-in-sedinta-usr-dupa-ce-mi-s-a-dat-un-sut-in-fund-am-cerut-o-discutie-cu-conducerea-de-3-luni-astept-2666557


AUR cred că o așteaptă cu brațele deschise pe Lasconi, la fel cum  Drulă, Barna & co sunt așteptați la PNL. 
« Last Edit: 28 January 2024, 16:16 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Mai votati USR?
« Reply #14 on: 28 January 2024, 21:59 »
Nu voi vota hAUR oricâte spume la gură vei face.
Iar Simion va ajunge președintele României când va zbura porcul.
Tu poți să speri, că speranța moare ultima.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.