Author Topic: Predicții 2024  (Read 593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Predicții 2024
« on: 02 January 2024, 03:55 »
2024 e un an greu și agitat din cauza alegerilor și contextului geopolitic actual.
N-ar fi rău niște predicții. Și la finalul anului, dacă mai apucăm să trăim sau dacă va mai exista civilizația, să revenim aici să bifăm ce s-a adeverit.
Strict predicții politice/economice/sportive/culturale, fără să aduceți în discuție useri sau propria persoană.

1. China va face scandal în preajma alegerilor generale din Taiwan de pe 13 ianuarie . Mi-e greu să cred că va invada insula după ce Xi Jinping a spus că armata să se pregătească până în 2027 pentru „reunificarea” insulei cu China comunistă, pe care o consideră inevitabilă. 
Se va întâmpla ceva anul ăsta în privința Taiwanului la cât de multe sunt în joc pentru tabăra totalitarilor care vor să răstoarne ordinea mondială democrată impusă de America.
Iar China comunistă e în declin economic, de asta zic că nu m-ar surprinde să avem război China vs Taiwan (SUA) anul ăsta, însă greu de preconizat dacă va evolua într-o confruntare directă din cauza riscurilor. S-ar putea ca America să abandoneze Taiwanul în cele din urmă. Grei de spus dacă China are curaj să atace Taiwanul în plin an olimpic.   
 

2. În Rusia, clar tot Putin va fi reales/se va autorealege.

3. În Ucraina, avioanele F-16 vor face ravagii asupra trupelor și aviației rusești, dar prin operațiuni limitate. Ucraienii, nici în 2024, nu vor recupera mare lucru. Dar e posibil să cumpere mai multe rachete și eurofightere de la europeni dacă  Biden nu-i mai poate finanța din cauza republicanilor din Congres.  Nu vor fi alegeri în Ucraina. Tot Zelenski rămâne președinte, însă s-ar putea să fie într-o poziție periculoasă dacă mai pierde teritorii și mai ordonă o contraofensivă eșuată în care să moară mii de tineri ucraineni în mod inutil.
 
4. Eurovision, desfășurat în Suedia, va aniversa ABBA, posibil o reuniune.  România nu va mai participa,Israelul și Ucraina nu pot organiza concursul chiar dacă vor câștiga, fiind în război, deci aș zice că piesa Franței va câștiga - francezii sunt pe workforce hardcore mode acum cu Jocurile Olimpice, trebuie să exceleze, dacă nu, Germania, Polonia sau vreun stat baltic s-ar putea să câștige.

5. Mexicul va avea prima femeie președinte, și va fi o socialistă, și probabil se va înțelege bine cu Biden și Kamala.

6. La alegerile europarlamentare vor câștiga tot popularii europeni. În România, pe primul loc va fi PSD, pe locul 2 ADU, pe locul 3 va fi AUR și pe locul 4 - PNL.

7. La Jocurile Olimpice de la Paris, în absența rușilor,  mă aștept să câștige cele mai multe medalii China, SUA, Ucraina, Etiopia, Kenya, Jamaica, Canada și Marea Britanie .

8. În India câștigă tot Narendra Modi care rămâne premierul celei mai populate țări din lume. SUA face acorduri comerciale cu India după tensiunile cu China pe seama Taiwanului. Prin aceste acorduri, India va deveni o putere economică în ascensiune și probabil va rivaliza cu India peste zeci de ani. Vor fi indieni din ce în ce mai mulți peste tot, inclusiv la noi în România.

9. România și Bulgaria aderă la Schengen formal, doar pe rute maritime și aeriene.  În toamnă, Austria organizează alegeri. S-ar putea ca partidul lui  lui Karl Nehammer să piardă, dar să câștige naționaliștii de extrema dreaptă.

10. În Moldova, Maia Sandu ar putea pierde alegerile din turul 2 împotriva lui Dodon sau Ceban.

11. S-ar putea întâmpla o răsturnare de situație în Venezuela. Până la urmă, Maduro a stat cam mult dictator acolo.

12. În UK, conservatorii vor pierde alegerile și guvernarea după 15 ani. Vin Laburiștii la putere. Also, Harry nu se va împăca cu familia regală nici în 2024.  Poate dacă îl lasă Megan.

13. În America va câștiga alegerile prezidențiale Trump sau Ron DeSantis. Republicanii vor domina scena politică din 2025. Și atunci s-ar putea să înceapă războiul cu Mexicul la frontieră.

14. Israel extermină Hamasul,  ocupă Fâșia Gaza toată și începe operațiunea pentru bombardarea Libanului pentru a nimici Hezbollah, posibil și Siria. Iranul și Turcia o să latre și cam atât.

15. În România, la locale și parlamentare, va domina PSD. La prezidențiale va câștiga George Simion dacă nu va candida Mircea Geoană ori Emil Boc. Ciolacu nu poate să iasă președinte și va rămâne premier și după 2025. S-ar putea ca coaliția PSD-PNL să se destrame și liberalii să plece în opoziție, să se coalizeze cu ADU și să-l sprijine pe Geoană, dacă nu, pe un cal pierzător ca Rareș Bogdan, și în turul 2, dacă se ajunge la Simion vs Ciolacu, toți românii de DREAPTA VOR VOTA CU SIMION.  Pentru că taxele, impozitele , facturile  și prețurile guvernului Ciolacu vor fi atât de insuportabile încât că vom ajunge în situația de a vota cu toții cu Simion.

16. S-ar putea să avem niște furtuni solare serioase din februarie 2024, să provoace furtuni geomagnetice și EMP-uri care să lase fără curent țări întregi, în special Canada și țările scandinave, inclusiv Rusia care sunt mai expuse.
S-ar putea ca asta să fie catastrofa anului 2024!


17. La Euro 2024, aș paria pe Franța dacă o să rupă Kylian Mbappé. Dacă nu, aș oscila între Spania și UK.

18. E de așteptat să fie un crah economic pe Wall Street care să ducă la o criză financiară.

19. NASA va trimite echipaj de astronauți pe orbita Lunii în iarna 2024-2025.

20.S-ar putea ca în noiembrie 2024-februarie 2025, Putin să bombardeze țări estice din NATO cu drone și rachete hipersonice, ori să comită atacuri cibernetice masive. Chiar dacă alegerile ar fi amânate și Iohannis ar mai sta președinte, rezultatele vor fi aceleași - ori Geoană, ori Boc ori Simion.

« Last Edit: 02 January 2024, 04:05 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Predicții 2024
« Reply #1 on: 03 January 2024, 00:03 »
S-ar putea...
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Predicții 2024
« Reply #2 on: 04 January 2024, 07:35 »
S-ar putea...
A început frumos anul 2024.

1 ianuarie - cutremur în Japonia cu 73 de morți/ Egipt, UAE, Arabia Saudită, Iran și Etiopia aderă la BRICS
2 ianuarie - scandalul cu Jeffrey Epstein revine după în forță ce se confirmă că Bill Clinton, prințul Andrew și Bill Gates au fost  pe insula pedofilului. Accident aviatic pe cel mai mare aeroport din Japonia.
3 ianuarie - vreo 100 de oameni mor în Iran după două explozii în preajma mormântului lui Qasem Soleimani
4 ianuarie - intră Libanul oficial în război împotriva Israelului, alături de Hamas, Hezbollah și Houthi?

Când spuneam că 2024 o să fie un an agitat și deceniul ăsta 2020s e blestemat, să știți că n-am blufat.
Nu știu ce naiba s-a întâmplat de avem dezastre după dezastre de la 1 ianuarie 2020, ori pentru că o deschis careva portal spre iad după ce a invocat ceva într-un ritual, ori pentru că Occidentul devine din ce în ce mai beat.

Hai cu 13 ianuarie și cu Taiwanul!
 

Offline axxel4you

Predicții 2024
« Reply #3 on: 04 January 2024, 07:45 »
In situatia conflictelor cea mai buna solutie este sa urmaresti cine face bani din acestea.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline ericmario

Predicții 2024
« Reply #4 on: 04 January 2024, 12:28 »
S-ar putea...

Nu știu ce naiba s-a întâmplat de avem dezastre după dezastre de la 1 ianuarie 2020, ori pentru că o deschis careva portal spre iad după ce a invocat ceva într-un ritual, ori pentru că Occidentul devine din ce în ce mai beat.

Aia e, ai nimerit-o!
Se știe că cutremele vin după ce Occidentul e din ce în ce mai beat.
Sau deschide vreunul un portal spre Moș Crăciun, right!
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Predicții 2024
« Reply #5 on: 07 January 2024, 04:00 »
O zice bine. Rusia a îngenuncheat Occidentul!
2023 a fost un an negru pentru Occident, cel mai oribil an de la 1941, deși eu aș mai pune și 1968.
Și mai spune că naționalismul și democrația nu sunt compatibile.
A vorbit bine despre slugărnicie. Disciplina nu înseamnă slugărnicie!

În afară că vorbește de.....annunaki, o zice bine! 


Și despre Trump.
 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline ericmario

Predicții 2024
« Reply #6 on: 07 January 2024, 12:19 »
Cine-i ăla?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Predicții 2024
« Reply #7 on: 16 February 2024, 04:20 »
Uite @oldshooterman
Se vorbește pe site-urile de conspirații și pe platformele DuckduckGo, pe Tor și pe 4Chan despre „THE EVENT”. Care se va întâmpla în februarie 2024, adică luna asta.


Totul a plecat de la GOOGLE care a anunțat noi măsuri legate de comerțul pe internet.
Va cenzura orice conținut ofensator și dezinformator legat  „Evenimente sensibile” - adică, conflicte, atacuri teroriste, dezastre naturale, urgențe, pandemie, acte de violențe în masă,  evenimente cu impact politic, cultural și social.

Google va interzice ca utilizatorii și platformelor de știri să învinovățească victimele pentru „Evenimentelor Sensibile”.
Presa și platformele social media nu mai au voie să folosească cuvinte cheie specifice pentru a face trafic de pe urma „Evenimentelor sensibile”.
Google va interzice bișnița și umflarea prețurilor produselor vitale în cazul acestui dezastru sau blocarea accesului la acestea de către victimele „evenimentului sensibil” de care au nevoie. 
Google anunță că pe durata acestui eveniment sensibil, va întreprinde acțiuni pentru a preveni riscurile.


https://support.google.com/merchants/answer/14199870?hl=en
Quote
Policy update: Inappropriate content sensitive events policy
January 2024
In February 2024, Shopping ads will update the Inappropriate content policy to clarify the definition of Sensitive Events.

A "Sensitive Event" is an unforeseen event or development that creates significant risk to Google's ability to provide high quality, relevant information and ground truth, and reduce insensitive or exploitative content in prominent and monetized features. During a Sensitive Event, we may take a variety of actions to address these risks.

Examples of Sensitive Events include events with significant social, cultural, or political impact, such as civil emergencies, natural disasters, public health emergencies, terrorism and related activities, conflict, or mass acts of violence.

Examples of what we prohibit (non-exhaustive):

Products or services that exploit, dismiss, or condone the Sensitive Event, including price gouging or artificially inflating prices that prohibits/restricts access to vital supplies; sale of products or services which may be insufficient for the demand during a sensitive event.
Using keywords related to a sensitive event to attempt to drive additional traffic.
Claims that victims of a sensitive event were responsible for their own tragedy or similar instances of victim blaming; claims that victims of a sensitive event are not deserving of remedy or support; claims that victims from certain countries were responsible or deserving of a global public health crisis.

Post Merge: 16 February 2024, 04:23
Unii zic că ar fi vorba de un război nuclear și îl asociază cu ce face Mark Zuckerberg de și-a făcut buncăr în Hawaii.
Deși e puțin probabil să mai existe internet, dar Google, după un război nuclear.

« Last Edit: 16 February 2024, 04:39 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Predicții 2024
« Reply #8 on: 18 February 2024, 11:51 »
Pe lângă Google, eu folosesc Bing, Safari, etc.
Deci nu-mi pasă prea tare de ce face Google.

 ;)
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline axxel4you

Predicții 2024
« Reply #9 on: 18 February 2024, 13:35 »
yandex
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline ericmario

Predicții 2024
« Reply #10 on: 18 February 2024, 14:59 »
Nu, că-i rusesc.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.