Author Topic: Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co  (Read 4978 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline astateofmind

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #60 on: 16 November 2023, 01:32 »
E perfect. Pot da vina pe Israel pt civilii morti, pot spala pe creier supravietuitorii (Israelienii l-au executat pe tactu' in spitalul ala, ia AK-ul asta si hai!!), etc

Le convine de minune ...
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline astateofmind

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #61 on: 18 November 2023, 19:31 »
https://qr.ae/pK4RnT

suna logic ...
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #62 on: 18 November 2023, 20:49 »
E clar ca pe atacatorii arabo-palestinieni  i-au prostit religia si povestea cu virginele, saracia si lipsa de educatie, dar cred ca si Hamas i-a pacalit ca daca patrund in Israel si macelaresc, o sa li se alature Iranul, Egiptul, Siria, Arabia Saudita, Irakul si Libanul intr-un jihad global in lant (ceea ce nu s-a intamplat). Si ca asa au sanse mari de victorie.

 
 

Offline astateofmind

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #63 on: 22 November 2023, 21:26 »
Aarabia Saudita si Egiptul prefera la ora asta afacerile si comertul cu Israel. Mai degraba ii tin pe aia din Gaza la distanta si isi vad de treaba. 

Libanul si-a luat-o in freza cu palestinienii iar ceilalti oricum sau au alte probleme sau nu-i intereseaza - exceptie Iranul.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline oldshooterman

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #64 on: 09 December 2023, 00:05 »
SUA se opune cu VETO rezoluției UNSC care cere încetarea imediată a focului în Gaza

"Consiliul de Securitate al ONU nu a adoptat vineri o rezoluție prin care se cere încetarea imediată a focului în Fâșia Gaza. Mișcarea a fost respinsă de un membru permanent și aliat al Israelului, Statele Unite, în timp ce războiul Hamas-Israel continuă fără răgaz pentru populația din Gaza.

În timp ce Regatul Unit s-a abținut de la vot, restul celor 13 membri temporari și permanenți ai consiliului format din 15 membri au susținut rezoluția, și anume Franța, China, Rusia, precum și Albania, Brazilia, Ecuador, Gabon, Ghana, Japonia, Malta. , Mozambic, Elveția și Emiratele Arabe Unite.

"Împingerea reînnoită pentru încetarea focului a venit după ce secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a invocat miercuri articolul 99 din Carta ONU într-o mișcare rară, îndemnând Consiliul de Securitate să evite o catastrofă umanitară în Fâșia Gaza.

Împingerea reînnoită pentru încetarea focului vine pe măsură ce numărul morților în Gaza depășește 17.000 și situația umanitară atinge cote catastrofale."

Într-o scrisoare către Consiliul de Securitate, Guterres a menționat "riscul sever de colaps al sistemului umanitar” din Gaza, adăugând: "Situația se deteriorează rapid într-o catastrofă cu implicații potențial ireversibile pentru palestinieni în ansamblu și pentru pace și securitate în regiunea."

Articolul 99 prevede: "Secretarul general poate aduce în atenția Consiliului de Securitate orice problemă care, în opinia sa, poate amenința menținerea păcii și securității internaționale.""

 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #65 on: 09 December 2023, 04:51 »
https://www.euronews.ro/articole/razboi-israel-hamas-joe-biden-i-ar-fi-dat-termen-israelului-sa-incheie-razboiul-i
Quote
Deşi înalţi responsabili de la Casa Albă au negat, site-ul american Politico a relatat că preşedintele american Joe Biden ar fi fixat un termen limită Israelului - până la sfârşitului anului curent - pentru terminarea războiului în Fâşia Gaza, informează vineri postul de televiziune israelian i24News.

Dacă e așa + rezoluția 99 de la ONU @oldshooterman , sunt două opțiuni:

1. Ori dă Netanyahu cu nucleara (bineînțeles, cu ceva bombe slabe radioactiv, dar suficient să radă tot) în Fâșia Gaza, suficient să radă orice picior de terorist Hamas și palestinian....până la sfârșitul acestui an, ca să respecte deadline-ul boșorogului de Biden.

2. Netanyahu și Mossadul îi reamintesc lui Biden că fisu e un penal care riscă pârnaia pe viață pentru evaziune, droguri, arme și prostituate plătite din banii firmei sale+ afaceri dubioase prin Ucraina +  are niște alegeri la anu. Și e cam nașpa și pentru el să rămână fără imunitate. Că oricât a râs Biden de Trump și mugshot-ul lui, dar nah, dacă supără pe cine nu trebuie, s-ar putea să fie el ăl primu fost președinte care face închisoare. Că are o grămadă de scheleți în dulap.

 
Mingea e la Biden. Dar cred că o să facă exact cum îi cere Bibi - o să garanteze acordarea sprijinului Israelului în nimicirea Hamasului și Hezbollahului pentru următorii 5-10 ani. 
Adică, ori o va face el, ori o va face Trump...sau altcineva mai pro-Israel.

Cât despre neomarxistul de Guterres care e iubitor de musulmani, de iranieni, de ruși și de chinezi, dar mai ales de musulmani, eu sper să nu experimenteze pe pielea lui ce înseamnă barbaria jihadistă, așa cum au experimentat tinerii pe 7 octombrie. Sau cum au experimentat o grămadă de europeni, căzute victime atentatelor jihadiste din 2015 încoace,  în Franța, UK, Belgia. Germania, Suedia, Spania etc.
Sau să experimenteze bunătate din partea rușilor cum experimentează ucrainenii.

 
Nu ai ce negocia cu JIHADIȘTII! Sau cu RUȘII PUTINIȘTI. Sau cu chinezii.   Punct. Iar o populație care locuiește zeci de ani lângă teroriști jihadiști și nu face nimic să scape de ei sau să fugă de acolo, numai inocentă nu este. 

Mai știu că a existat unul așa ca Guterres, un secretar ONU iubitor de congolezi comuniști......

Dag Hammarskjöld dacă vă spune ceva. 
Visa să facă pace în Congo în 1961, când era JFK președinte în SUA și  era război civil între tabăra Republicii Congo susținută de SUA și ONU, tabără din care făcea parte și fascistul Mobutu, viitorul dictator, dar al dracu de capitalist pro-american........și de Katanga susținută de Belgia + tabăra Republicii Libere Congo, care era susținută, ghici de cine, de URSS și Cuba.


Dag ăsta voia să faca pace, un armistițiu și a refuzat să trimită trupe de menținere a păcii.  S-a dus cu avionul spre Congo...și avionul s-a prăbușit și toți la bord au murit prin Zambia - atunci era Rhodesia.
Asasinarea lui JFK din 1963 e nimica toată în comparație cu cazul ăsta.
https://en.wikipedia.org/wiki/1961_Ndola_Transair_Sweden_DC-6_crash

Cadavrul lui Dag, ditamai secretarul ONU în 1961,  avea o gaură pe frunte, ca de glonț. Avea niște iarbă și frunze pe mâinile lui, semn că ar fi supraviețuit accidentului și a apucat să iasă din aeronava prăbușită, târându-se.  Naiba știe cauza prăbușirii avionului, dar sunt zvonuri că cineva a implantat o bombă la bord.   Poate a pus-o vreun congolez comunist cu simpatii sovietice. Și l-o împușcat vreun rhodesian  iubitor de pace care era anti-colonialism. 
 
Doi ani mai târziu, după ce Kennedy a  refuzat să trimită trupe în Vietnam,  a pățit ce a pățit la Dallas.   
În 1968, au mai fost și alții care s-au împotrivit războiului din Vietnam, care trebuia să dureze zeci de ani.........gen Robert Kennedy, Martin Luther King......și au sfârșit asasinați.........sau au sfârșit demiși și cu cariera ruinată, gen Nixon, pentru că a retras trupele. Măcar Nixon a scăpat ieftin că a intensificat bombardamentele și a extins războiul în Cambodgia și Laos, permițând producătorilor de armament și elitelor din Complexul Industrial Militar să testeze cât mai multe aeronave de ultimă generație.
Că de aia a și trimis oameni pe fucking Moon în primul său mandat! 
S-ai făcut multe prostioare atunci. 

Deci, în principiu, nu prea poți să te opui războiului. Adică, e ok sa te opui războiului, crimelor, conflictelor umanitare, să spui că e rău, dar nu la modul ăla..........gen să te bagi aiurea să negociezi tu pace când ambele tabere au interesul comun, să se bată și să facă bani grei. Fiindcă sunt contracte grele cu armament și bani grei la mijloc...bro.
Adică, nu  vii tu cu propunere de pace fix acolo unde nu trebuie, unde TREBUIE SĂ FIE RĂZBOI!!!!  Pentru că așa vor CEI PUTERNICI!!!
Nu poți să te pui cu COMPLEXUL INDUSTRIAL MILITAR. Care e ceva internațional. A zis-o și Eisenhower chiar în ultimul său discurs. Te pui rău cu ăștia, ești mort...la propriu sau la figurat.

Just, don't fuck with God of War! 
Și sunt destui care au pățit-o după ce s-au opus războaielor, încercând să le stopeze. Din fericire, în cazul Irakului și Ucrainei, nu prea au fost voci așa puternice care să li se opună. Cum au fost Kennedy și cu Luther.

Și Guterres insistă, chiar și  după ce Israelul i-a cerut demisia că e prea iubitor de pace, deci iubitor de jihadiști Hamas. 
https://www.digi24.ro/stiri/externe/israel-cere-demisia-lui-antonio-guterres-dupa-un-discurs-calificat-drept-socant-2554743
 
Ce face Guterres?

în loc să susțină Israelul, eventual să și îl sprijine cu niște trupe de căști albastre și să condamne public  Hamas și să-i lase pe palestinieni în soarta lor (că până la urmă, majoritatea sunt niște antisemiți nenorociți, și-au căutat-o cu lumânarea),  ce face?

Bagă ARTICOLUL 99? de parcă crede că așa îl amenință pe Bibi. 
https://adevarul.ro/blogurile-adevarul/presiune-diplomatica-internationala-uriasa-la-2322253.html

Hahahahahahahahahahaha


Apropo, mai știe cineva de Greta Thunberg? Fata aia care se plimba și protesta peste tot împotriva climei și a apucat să vorbească la ONU și să dea mâna cu președinți?

Și presa îi tot făcea publicitate prin 2019-2022?


Eh, a cam devenit o anonimă. Și deseori, a ajuns arestată în UK, în Germania și în țările scandinave.  Iar companiile petroliere forează liniștite pentru că au nevoie de bani și pentru că populația Europei nu mai are gaz rusesc.
https://edition.cnn.com/2023/10/17/uk/greta-thunberg-arrest-london-climate-intl/index.html

Gen, dacă acum 4 ani toți o venerau ca pe împărăteasa globală a mediului înconjurător. EA, care social vorbind, e un plebeu ca noi!   
Acum nu mai dă nimeni un scuipat pe ea acum. 

Cazul ei e cea mai bună dovadă că celebritatea unei persoane venite din rândul plebei  ține atâta vreme cât susține  tabăra care trebuie. 
 




« Last Edit: 09 December 2023, 05:17 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #66 on: 10 December 2023, 16:29 »
 Or arestat-o pe Greta Energeta?
Porcii! 

  ;D
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #67 on: 11 December 2023, 02:36 »
Acum suntem la faza când secretarul ONU e acuzat de Israel că ține cu teroriștii Hamas. WOW
https://www.digi24.ro/stiri/externe/israelul-il-acuza-pe-seful-onu-antonio-guterres-ca-se-aliaza-cu-teroristii-hamas-cerand-o-incetare-a-focului-in-fasia-gaza-2609147

Și secretarul zice că nu va renunța la inițiativa pentru încetarea focului.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/seful-onu-spune-ca-nu-va-renunta-sa-faca-apel-pentru-o-incetare-a-focului-in-gaza-din-motive-umanitare-2609991


Time to grab the popcorn!





Or arestat-o pe Greta Energeta?
Porcii! 

  ;D

Greta în 2019....toți o tratau ca pe o sfântă.
Acum...e nesemnificativă după ce.......din PROSTIE..sau poate din cauza că se lasă manipulată de părinți ori de ceva anturaj neomarxist care sprijină drepturile musulmanilor în Europa (și se știe că majoritatea suedezilor sunt anticapitaliști cu tendințe spre antisemitism și foarte pro-Islam la ce e pe acolo, că deja sunt no-way-zone- enclave de jihadiști)...a zis că e „stand with Gaza”.
LOL.....stand with Gaza înseamnă automat stand with Hamas!




 
« Last Edit: 11 December 2023, 02:42 by peacemaker »
 

Offline ericmario

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #68 on: 12 December 2023, 23:53 »
Greta în 2019....toți o tratau ca pe o sfântă.
Acum...e nesemnificativă după ce.......din PROSTIE..sau poate din cauza că se lasă manipulată de părinți ori de ceva anturaj neomarxist care sprijină drepturile musulmanilor în Europa (și se știe că majoritatea suedezilor sunt anticapitaliști cu tendințe spre antisemitism și foarte pro-Islam la ce e pe acolo, că deja sunt no-way-zone- enclave de jihadiști)...a zis că e „stand with Gaza”.
LOL.....stand with Gaza înseamnă automat stand with Hamas!
Eu când aud de neofascism sau neomarxim mi-o ia mintea razna.
Care-i rolul prefixului neo?

Fătuca aia e defectă și beneficiază de prea multă atenție. (sau beneficia)

"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

Offline oldshooterman

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #69 on: 13 December 2023, 01:35 »
Adunarea Generală a Națiunilor Unite tocmai a adoptat o rezoluție privind Palestina care cere încetarea imediată a focului. 153 de națiuni membre, inclusiv Rusia și China au votat în favoarea rezoluției, zece au fost împotrivă (inclusiv SUA), iar douăzeci și cinci s-au abținut.

In cazul rezolutiilor UNGA nu se poate aplica VETO.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #70 on: 13 December 2023, 21:52 »
Adunarea Generală a Națiunilor Unite tocmai a adoptat o rezoluție privind Palestina care cere încetarea imediată a focului. 153 de națiuni membre, inclusiv Rusia și China au votat în favoarea rezoluției, zece au fost împotrivă (inclusiv SUA), iar douăzeci și cinci s-au abținut.

In cazul rezolutiilor UNGA nu se poate aplica VETO.

Bibi se șterge la fund cu rezoluția și cu voturile celor 153 state și va continua să nimicească toți teroriștii din Gaza.  Inclusiv cu avertismentele lui Biden.


Și oricum, chiar dacă Israel s-ar opri cu bombardamentele, ghici ce, Iranul, Hezbollah și Hamas vor pune iar de un atac. Și tot așa.  De asta cred că toate alea 153 de țări care au votat pentru încetarea focului sunt conduse de niște analfabeți funcționali care nu înțeleg cu adevărat situația reală.
Armaghedonul a început deja, e ori Israel, ori adversarii săi islamici.
Nu se mai poate da înapoi.
 

Offline ericmario

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #71 on: 16 December 2023, 15:17 »
Adunarea Generală a Națiunilor Unite tocmai a adoptat o rezoluție privind Palestina care cere încetarea imediată a focului.

Valoare zero.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #72 on: 16 December 2023, 18:53 »
Între timp, Israelul duce operațiuni de succes și elimină lideri teroriști după lideri teroriști, militanții Hamas se predau în chiloți, țările musulmane stau și se uită că nu au de ales, iar Gutteres dă din gură degeaba când are alte lucruri mai importante de făcut?

 De fapt nu prea are, fiindcă nici putere reală nu deține măcar ca să facă ceva real în a combate poluarea, corupția, sărăcia, în a preveni războaiele.....ONU este absolut degeaba azi când vezi că până și Coreea de Nord e membră din 1991.

Gen sunt o grămadă de dictaturi oribile membre ONU, ori asta ar presupune să respecte Carta  Drepturilor Omului. Ceea ce nu fac.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #73 on: 20 January 2024, 00:15 »
 

Offline ericmario

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #74 on: 20 January 2024, 08:34 »
Ar fi fost totul ok dacă Hamas nu ar fi bombardat Israelul.
Acum ar trebui ca israeliții să aibă milă față de ei?


"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.