Author Topic: Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co  (Read 22450 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ericmario

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #315 on: 27 November 2024, 22:36 »
Au barbierit in mare cam tot ce era de barbierit. Nu au cu cine sa se mai bata decat cu Iranul si nu are nimeni chef de asta.
O sa fie liniste cel putin 10-15 ani pana creste o noua generatie de prosti pusa pe atentate si suficienti de pregatiti si inarmati.
Hmm.
Eu nu aș fi atât de optimist.

Post Merge: 27 November 2024, 22:38
Liniste o sa fie doar dupa ce Israelul accepta delimitarea si recunoasterea Statului Palestinian.
Asta nu cred că se va întâmpla prea curând, indiferent de cine îi va lua locul lui Netanyahu.
« Last Edit: 27 November 2024, 22:38 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

“bleach blonde, bad built, butch body.”

Offline daveWalter

« Reply #316 on: 30 November 2024, 06:25 »
Când eu vă tot ziceam că Georgescu nu-i antisemit, nu m-ați crezut. Cineva care umblă cu Isărescu și îl invită pe Netanyahu (chiar și cu mandat de arestare)  în România  n-are cum să fie antisemit.

Călin Georgescu promite Israelului că va muta ambasada României la Ierusalim. Îl invită pe Netanyahu la București, în ciuda CPI

Sper să iasă președinte și să vină Bibi pe la noi  să vedem cine are tupeu să-l aresteze.   

Să vedem atunci și câte  influencerițe și tiktokerițe o să protesteze cu drapelele Palestinei la București. :))
« Last Edit: 30 November 2024, 06:33 by daveWalter »
Ignored list: ericmario, ZorracK

Offline ericmario

« Reply #317 on: 30 November 2024, 07:21 »
Mergând pe logica asta, Georgescu poate să scoată România din UE, în ciuda UE, și din NATO, în ciuda NATO.
Să vedem atunci și câte  influencerițe și tiktokerițe o să protesteze la București.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline daveWalter

« Reply #318 on: 30 November 2024, 10:16 »
Mergând pe logica asta, Georgescu poate să scoată România din UE, în ciuda UE, și din NATO, în ciuda NATO.

De ce? Că-l invită pe premierul Israelului la noi în țară, pe unul care tocmai a nimicit cei mai periculoși teroriști din lume?
Sau pentru că recunoaște Ierusalimul drept capitala de drept a Israelului?

Offline ericmario

« Reply #319 on: 30 November 2024, 11:11 »
Pentru că România e semnatară a CPI.
Sau mai nou ne pișăm pe toate angajamentele luate ca țară?

Offline daveWalter

« Reply #320 on: 30 November 2024, 11:22 »
Pentru că România e semnatară a CPI.
Sau mai nou ne pișăm pe toate angajamentele luate ca țară?
Dacă Mongolia poate din moment ce nu l-a arestat pe Putin,și noi putem!

În plus, tu ai uitat că Israel e putere nucleară.
Și ai uitat că evreii au putere mare în România.

Iar cine militează pentru arestarea lui Bibi, e automat pro-Hamas/pro-Hezbollah/pro-Iran/pro-terorism. :))))

Offline ericmario

« Reply #321 on: 30 November 2024, 11:27 »
Aham, deci acum ne comparăm cu Mongolia, am marcat.
Cum rămâne cu UE, cu NATO?
Mongolia nu-i pe acolo, cred eu.

Deci de ce ne-am raporta la Mongolia, europeanule?

Offline daveWalter

« Reply #322 on: 30 November 2024, 22:03 »
Aham, deci acum ne comparăm cu Mongolia, am marcat.
Cum rămâne cu UE, cu NATO?
Mongolia nu-i pe acolo, cred eu.

Deci de ce ne-am raporta la Mongolia, europeanule?

Pentru că fiind o țară mică, știe să-și vadă de nasul ei în fața unei puteri nucleare.La fel cum ar fi trebuit și România să fie în fața unor puteri nucleare ca Israel, Rusia și SUA.

În plus, noi avem relații bune cu Israel. Trebuie să le păstrăm așa. Prin urmare, nu-l arestezi pe Bibi. Îl întâmpini cu covorul roșu și cu șampanie dacă e să vină.
Eventual îi facem și o statuie la Universitate, pentru că dacă nu era el, ne trezeam cu atacuri teroriste comise de palestinieni și în Europa.

Dacă e să ne luăm după rațiunea dumitale, și George Bush jr ar trebui să fie arestat pentru crimele împotriva umanității din Irak și Afganistan și pentru presupuse bănuieli că ar fi mințit în legătură cu autorii atacului de la 9/11.
Dar ghici ce, America e partenerul nostru strategic.
România l-a primit pe criminalul de Bush jr de două ori! Prima oară în 2002 pentru că voiam să aderăm la NATO, a doua oară în 2008 pentru summitul NATO-Rusia. Au fost solicitări făcute pentru ca George Bush jr. să fie pus sub acuzare.
Ce au făcut americanii în Irak aproape depășește Ucraina.
De Vietnam nu mai zic - LBJ și Nixon n-au  făcut nicio zi de pușcărie pentru că au bombardat cu napalm chiar și comunități civile.
« Last Edit: 30 November 2024, 22:08 by daveWalter »

Offline ericmario

« Reply #323 on: 01 December 2024, 05:16 »

Îl întâmpini cu covorul roșu și cu șampanie dacă e să vină. [/b]

Nu.
Nu voi face asta.

Post Merge: 01 December 2024, 05:21

Dacă e să ne luăm după rațiunea dumitale, și George Bush jr ar trebui să fie arestat pentru crimele împotriva umanității din Irak și Afganistan și pentru presupuse bănuieli că ar fi mințit în legătură cu autorii atacului de la 9/11.

A avut George Bush Jr. mandat de arestare emis de CPI?
Că mi se pare că ”rațiunea dumitale” compară mere cu pere.
« Last Edit: 01 December 2024, 05:21 by ericmario »

Offline daveWalter

« Reply #324 on: 03 December 2024, 17:18 »
Mă întreb cine o fi în spatele operațiunilor rebelilor anti-Assad care s-au apucat să cucerească Aleppo?
Stai să ghicesc, are 82 ani,  e senil, are un fiu care tocmai a fost achitat după ce a umblat cu arme de foc când era drogat și mergea la dame de companie cu banii unei firme, adulmecă minore pe la spate și îi place să mănânce înghețata cu vanilie și chipsuri de ciocolată.

Cred că Putin, Erdogan și Assad fac spume la ora asta.
Îți dai seama, ditamai dictatorii să-și ia umilință gravă de la o astfel de persoană?

Post Merge: 03 December 2024, 19:21
Bineînțeles că eram ironic......Bideul a trimis la moarte ultimii rebeli sirieni rămași în viață după confruntările din 2013-2018. O să-i radă pe toți aviația rusă și cea turcă.

Ce mai urmează să facă Biden până la terminarea mandatului? Să activeze toate celulele kurde pentru misiuni sinucigașe în Turcia, Siria, Irak și Iran?
« Last Edit: 03 December 2024, 19:21 by daveWalter »

Offline oldshooterman

« Reply #325 on: 03 December 2024, 20:50 »
Mă întreb cine o fi în spatele operațiunilor rebelilor anti-Assad care s-au apucat să cucerească Aleppo?
Stai să ghicesc, are 82 ani,  e senil, are un fiu care tocmai a fost achitat după ce a umblat cu arme de foc când era drogat și mergea la dame de companie cu banii unei firme, adulmecă minore pe la spate și îi place să mănânce înghețata cu vanilie și chipsuri de ciocolată.
Doar ca idee, pentru tine:
Breaking: Biden's Own DOJ Rejects Hunter Pardon, Denies It's Legitimate

Si in mod clar nu Biden a fost "în spatele operațiunilor rebelilor anti-Assad" ci aia din spatele lui. 8)

Offline daveWalter

« Reply #326 on: 03 December 2024, 22:22 »

Si in mod clar nu Biden a fost "în spatele operațiunilor rebelilor anti-Assad" ci aia din spatele lui. 8)

Am uitat că e doar o marionetă a lui Klaus Schwab și George Soroș, my bad.

Offline daveWalter

« Reply #327 on: 07 December 2024, 00:34 »
Zilele lui Assad par să fie numărate după ce rebelii din Tahrir al-Sham, conduși de teroristul Al-Julani, controlează Idlib, Aleppo și Hama. E o chestiune de câteva zile până când rebelii Tahrir al-Sham vor captura Homs și în cele din urmă, va începe marșul spre Damasc.  S-ar putea să urmeze lupte urbane sângeroase la Damasc și răsturnarea regimului Assad, marcând o perioadă îndelungată de anarhie în Siria.

Al-Julani, emir fiind, ar putea crea un stat islamic în Siria în timp ce kurzii din Rojava au deja un cvasi-stat și o armată cu femei organizată la fel ca IDF.   
Pentru Israel, o Sirie transformată într-un stat islamic ar fi o mare problemă dacă Al-Julani ajunge la înțelegeri cu ayatollahul Khamenei pentru a renunța la suportul oferit lui Assad și să-i confere lui binecuvântarea de a duce jihadul împotriva Israelului mai departe. Al-Julani are toate motivele să urască Israelul după ce familia sa a fost  strămutată în 1967 după ocuparea israeliană a teritoriilor Golan în timpul războiului de șase zile.

Rusia nu poate interveni din cauza luptelor din Kursk și Donbas prea curând. Deci, Assad ar putea lua elicopterul spre Moscova încă de acum.

P.S.
Nu cred că e Biden sau Washingtonul în spatele ofensivei surpriză.
« Last Edit: 07 December 2024, 00:41 by daveWalter »

Offline Ciocanul

« Reply #328 on: 07 December 2024, 06:58 »
Pai si de unde au logistica si arme rebelii ?

Offline ericmario

« Reply #329 on: 07 December 2024, 08:09 »
De pe piața neagră.
Traficanți sunt destui, corupția e omniprezentă.
De logistică se ocupă DHL, UPS, FAN Courier...