Uite o declaratie serioasa si sugestiva pe tema asta, care tine cont de situatia reala, respectiv sa stie toata lumea care vrea sa negocieze de pe ce pozitii se pleaca:
MOSCOW, November 15: "În ceea ce privește perspectivele unei reglementări politice și diplomatice a conflictului, președintele rus a remarcat că partea rusă nu a refuzat niciodată și rămâne deschisă reluării negocierilor care au fost întrerupte de regimul de la Kiev."
Adică v-am invadat, pentru că am vrut și am putut, v-am furat 20% din teritoriu, asta după ce v-am furat Crimeea cu totul, iar acum dacă vreți pace(sic!) trebuie să țineți cont de ”situația reală”.
Iar apoi vin celelalte condiții impuse.
Mișto, nu?
Eu sunt curios cât va dura până la următoarea invazie orcească în Ucraina, presupunând că se va ajunge la o ”pace”.
Cum poți negocia cu un mincinos patologic?
Putin e varianta rusească a lui Trump, doar că rusul are puteri nelimitate.
Post Merge: 16 November 2024, 18:54
La fel s-a intamplat si in 2014/2015, au sarit repede la acod de pace cand au inceput sa piarda masiv. Doar ca n-au respectat acordul pe care l-au semnat si care a fost ratificat si la ONU!
Ucrainenii n-au respectat acordul prin faptul ca Zelensky l-a anulat unilateral si a mai si decis sa rezolve problema separatistilor prin actiune militara, inclusiv sa recupereze Crimeea prin razboi. Si a iesit prost pentru ca si rusii au interese, nu doar americanii.
.................................................
"Departamentul american al Apărării va trimite arme în Ucraina săptămânal pentru a se asigura că restul de 7,1 miliarde de dolari ajutoare vor fi plătite înainte de schimbarea administrației și plecarea actualului președinte american Joe Biden", a declarat purtătorul de cuvânt adjunct al Pentagonului, Sabrina Singh.
Asta in timp ce Trump zice ca va trimite si el in Ucraina un emisar special, dar voluntar neplatit, pentru a discuta cu rusii un eventual acord de pace.
Urmeaza sa spuna americanii & Co ca au incercat tot ce au putut dar ca n-au cu cine. 
Așteaptă un pic până găseste Putin o oază vorbitoare de limba rusă pe teritoriul României și va interveni să salveze ”tradițiile și graiul rusesc”.
În Rep. Moldova au făcut-o deja și o fac în continuare.
Doar aperteneța noastră la NATO și UE(asta mai puțin) ne-a ferit până acum de o invazie rusească.
În schimb R. Moldova nu are nici o apărare, nu are capacitatea Ucrainei, fiind o țară pitică.
Unde mai pui că e și sabotată din interior de adulatori ai lui Putin.
Cred că Putin îl blesteamă zilnic pe Gorbaciov, doar că timpul care trece, nu se mai întoarce.
El încearcă, insistă, dar la un moment dat poporul rus îl va blestema, mort, acolo unde va fi.
LE. Cineva ar trebui să-i șoptească dictatorului: ”Memento mori”.