....Nu stiu de ce dar am impresia ca imparatul e gol si am trait o mare minciuna vizavi de a doua mare armata a lumii.
Old, ai legatura in studiou. Ce mai zice statul major al orcilor ? Au mai cucerit vreun hambar din vreun sat ?
Ai tras aer in piept? Ce zic rusii despre atacul sinucigas al ucrainenilor de astazi din zona Kursk, daca tot ai dat-o in aberatii:
"Începând cu
ora 21:00 pe 6 februarie 2025, unitățile grupului de forțe Nord au zădărnicit o încercare a Forțelor Armate ucrainene de a desfășura o contraofensivă în direcția așezărilor Cherkasskaya Konopelka și Ulanok din regiunea Kursk.
Toate atacurile au fost respinse.
În această direcție, din dimineața zilei de 6 februarie,
Forțele Armate ucrainene, cu forțe de până la două batalioane mecanizate pe vehicule de luptă infanterie și vehicule blindate de luptă, sprijinite de tancuri și vehicule de depășire a obstacolelor,
au lansat opt valuri de atacuri.
Militari ai Brigăzii 11 Separate de Asalt Aeropurtat, Brigăzii 810 Marine Separate, formațiunilor de voluntari pentru veterani și ArBat, precum și operatorii UAV de la Centrul de tehnologii avansate fără pilot Rubicon, Brigada 40 de marină separată și Regimentul 177 de marină separată, cu sprijinul unităților de aviație și artilerie au oprit si distrus fortele ucrainene.
Forțele armate ucrainene au pierdut peste 200 de oameni și aproximativ 50 de unități de armament și echipament militar, inclusiv: opt tancuri, cinci vehicule de luptă de infanterie, un transportor blindat de trupe și 30 de vehicule blindate de luptă, precum și trei vehicule de inginerie, un lansator de pod și alte echipamente.
Unitățile grupului de forțe Nord curăță zonele în care au mai rămmas grupuri de inamici împrăștiați."
.............................
"
Trupele ruse au luat Krasnoarmeysk, cunoscut și sub numele de
Pokrovsk, în Republica Populară Donețk, într-o mișcare de clește, a declarat deputatul Dumei de Stat Viktor Vodolatsky.
Potrivit acestuia, acest lucru le-a permis să întrerupă comunicațiile de transport cheie utilizate de Forțele Armate ucrainene pentru a livra arme, alimente, combustibil și lubrifianți către unitățile situate în Krasnoarmeysk,
relatează RIA Novosti."