Exact ce spuneam. Unii nu vor să accepte realitatea. Boul ăla de francez, în frunte cu Tusk, Macron, Ursula și Starmer, uită că tinerii de azi nu sunt ca soldații căliți are s-au născut la început de secol 20, în condiții de viață mult mai dificile decât cele de la începutul de secol 21, și care au dus două războaie mondiale, murind cu zecile de milioane. În 2025, MI SE PARE INACCEPTABIL să instigi la un război mondial, fie și din motiv defensiv. Și ar trebui ca oricine care susține așa ceva să fie BANAT.
E periculos să duci un război cu două puteri nucleare. Nu-și sacrifică nimeni confortul pentru a muri pe front împotriva rușilor și americanilor. Deci, te rog
@endler , scutește-mă.
Ah, nu o să fie niciun front pentru că rușii și americanii o să ne termine în câteva zile cu niște bombardamente aeriene, cu mii de rachete de croazieră, rachete hipersonice, avioane + sancțiuni și tarife crescute. Nu știu cum o să te bați tu îmbrăcat în uniformă kaki cu șepcălie și cu AK-47........împotriva unor arme distrugătoare lansate de Rusia și America. Nu știu dacă o să mai aibă bani statul român să ducă un război de apărare după ce împreună cu UE o să falimenteze din cauza tarifelor și sancțiunolor lui Trump în prima fază.
Și o să capitulăm în final. Am putea să evităm vărsarea de sânge dacă am accepta să stăm la masă și cu Putin și cu Trump.
Să stăm cu capul plecat și să ne ținem gura, asta trebuie să facă un EUROPEAN în 2025 în relațiile cu rusul și cu americanul. PUNCT!
Europa nu mai e Europa de la 1900 când avea imperii coloniale și armate de tineri dispuși să moară. De 80 ani, europenii sunt obișnuiți să o ducă în puf. Când se termină armatele profesionale, la revedere, capitulăm și se ajunge la noua Ialta. Muchos!
Trebuie să acceptăm realismul diplomatic. Să fii idealist înseamnă să fii naiv.
POFTIM: