Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 9645 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #105 on: 14 May 2022, 22:22 »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #106 on: 15 May 2022, 20:57 »
Oh look another fucking retarded pootin's bitch spreading shit with his mouth. Best bend over and take it from Pootin right?
8700/32GB/3080
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #107 on: 01 June 2022, 18:57 »
De unde pmea au aparut toti putinistii astia???
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline bombardieru

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #108 on: 05 June 2022, 02:02 »
Mai putinisti ca Macron, Olaf, Orban  nu cred ca sunt.

Pentru ca in acest moment, cine cumpara gaz rusesc finanteaza automat masinaria de razboi si crimele din Ucraina......ma refer evident la Germania, Austria, mai ales la Ungaria care cumpara gaz in ruble.   :)

Dupa 100 de zile de razboi, situatia din Ucraina tinde sa devina la fel ca-n Iugoslavia sau Siria, adica un razboi terestru de uzura.

20% din teritoriul Ucrainei, adica tot Donbassul si Crimeea sunt ocupate de rusi.
Economia si infrastructura Ucrainei sunt ruinate pentru multi ani de acum inainte. Nu poti sa negi asta, indiferent ca Ucraina are avantajul de a respinge rusii sa inainteze peste Nipru cu armamentul occidental. Multi ani de acum inainte nu cred ca au in plan sa inceapa o contraofensiva pentru recuperarea Donbassului si Crimeeii, si cred ca vest-ucrainenii nici nu le mai vor la cat de saracacioase si pline de pro-rusi sunt acum.
Pe neonazistii din Azov i-a trimis sa moara la Mariupol (oras distrus in intregime de 100%, mai rau ca Varsovia dupa WW2) numai ca sa scape de ei ca dadea prea rau la imagine in fata politicienilor progresisti.

 
Vesticii au spus clar ca Ucraina nu va adera la NATO si UE mai devreme de 20 ani.

Iar in Europa, situatia se anunta naspa economic si energetic. Suedia, Danemarca, Finlanda, pentru ca au fost conduse de idioti ecologisti si s-au bazat exclusiv pe gazul rusesc, o sa ajunga sa aiba pene de curent ca-n Liban sau ca in Romania ceausista. La fel ar fi patit si Germania care in timpul lui Merkel si-a demolat reactoarele nucleare, insa primeste gaz rusesc ca Olaf e mai putinist. E urat ce le-a facut polonezilor - adica le-a spus sa le livreze toate tancurile T-70 ca le dau ei tancuri germane Leopard....nu le-a dat nimic, efectiv Polonia e fara tancuri acum.

La cum se comporta Germania, ma tot gandesc daca nu cumva e vreun complot realizat de Merkel si Putin cu ani in urma, cum a fost si Pactul Ribentropp- Molotov.


Romania primeste si ea gaz rusesc de la austrieci, ca in rest se bazeaza pe carbuni si pe Cernavoda. La ce conducatori avem, o sa dureze mult si bine pana extragem gazele din Marea Neagra mai mult ca sa le exportam decat in folosul nostru de a deveni o putere energetica independenta, de reactoarele nucleare modulare cine stie cat o sa dureze sa fie construite....da, le vor construi americanii, dar imi amintesc de Bechtel si parca nu mai sunt asa entuziasmat.
Iarna care vine se anunta o sa fie friguroasa si costisitoare pentru europeni.
La anu' s-ar putea sa ne trezim cu milioane de africani flamanzi venind cu barcile peste Mediterana in Europa  ca refugiati.

Deci daca Putin a vrut sa distruga economic Europa, i-a cam iesit.

Bineinteles ca nici Rusia nu o sa supravietuiasca.
E o chestiune de cateva saptamani pana cand rusii vor ramane fara combustibil prelucrat de companiile occidentale care tocmai s-au retras, deci pa-pa avioane, atacuri aeriene si amenintari cu rachete nucleare.

Si cred ca in cateva luni Rusia o sa intre in colaps economic cum au spus multi analisti economici, dar ...........sa cada Putin anul asta sau la anu e putin probabil.
S-ar putea sa inceapa un razboi civil in Rusia si atunci gestul lui Navalni de a se duce acolo pentru a fi incarcerat nu a fost degeaba. Ar putea deveni un Nelson Mandela de Rusia.


Partea nasoala ar fi ca razboiul civil rus sa se extinda si sa inceapa un razboi dintre NATO, statele ruse anti-putiniste  si   state ruse pro-putiniste.Post Merge: 05 June 2022, 02:05

O sa fim in situatia asta cu razboi la granita si in permanenta criza energetica 10-20 ani de acum incolo.
Doar uitati-va la cum a evoluat  Africa de Nord si Orientul Mijlociu dupa Primavara Araba si 9/11..........nici acum dupa 10 ani nu s-a terminat razboiul civil sirian, nici in Afganistan nu s-a rezolvat nimic dupa 20 ani de eforturi depuse de americani ca tot s-a talibanizat, si sanse reduse sa-si revina Irakul vreodata, asta daca nu apare vreo noua organizatie terorista de tip ISIS.


« Last Edit: 05 June 2022, 02:05 by bombardieru »
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #109 on: 09 June 2022, 23:14 »
Stai linistit ca rafinariile merg fara probleme in Rusia ca nu e o tehnologie iesita din comun.
 Nu cred ca rusi vand petrol si gaze doar europenilor ca am auzit ca mai sunt si alte tari in afara de ce se gaseste in EU.
  La Iarna s-ar putea sa avem de ales raul mai mic, sa dormi cu stomacul gol sau sa dormi in frig.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline bombardieru

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #110 on: 11 June 2022, 21:49 »
Ne-am nascut si am copilarit in cele mai prospere vremuri din istoria omenirii (anii 1990-2000) si o sa imbatranim si o sa murim in cele mai mizere vremuri (anii 2070-2080).

 

Post Merge: 11 June 2022, 21:53
Acum 5-10 ani, ma vedeam in 2077 ca fiind batran,  inca muncind 12 ore pe zi pentru ca varsta de pensionare o sa creasca, probabil si fara copii si nepoti, traind cu roboti pe post de partenere sexuale, pe o planeta cu 10 miliarde de oameni, cu o atmosfera si mai poluata decat e acum, cu mancare si mai artificiala,  cu si mai putine drepturi si cu legi tot mai dure, si mai dependenti de tehnologia virtuala, poate si microcipati.....si asta ar fi scenariul cel mai bun la cum evolueaza situatia din 2010-2011, pe vremea cand Biden sau Trump ca  presedinte  SUA era o gluma, iar invadarea Ucrainei  sau pandemia erau scenarii dark de jocuri SF.

Noi visam ca viitorul sa fie ca-n Cyberpunk 2077 (cu toate ca ala e un scenariu de viitor cretin, demn de Idiocracy), dar  eu ma intreb daca o sa mai avem curent electric pana in 2030, si daca o sa mai existe vreo civilizatie pana in 2050, la cum evolueaza situatia acum din 2020-2022 dupa pandemie si razboi.

Serios, cred ca mai degraba ar trebui sa ne jucam mai degraba jocuri medievale decat alea futuriste, si sa  invatam sa tragem cu arcul.
« Last Edit: 11 June 2022, 21:58 by bombardieru »