Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 110108 times)

KodiaK and 7 Guests are viewing this topic.

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #540 on: 06 March 2023, 07:38 »
Iaca, au apărut Mințile Negre și aici.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #541 on: 06 March 2023, 08:19 »
Nu fuge nimeni de capitalism dar nici tembel nu sunt sa devin erou ca trebuie sa lupt pentru capitalism, Tv-ul de 189 cm si V8-ul de 5.3 litri.
Profitam de acele rare momente in care am invatat din istorie: intrarea in NATO. A fost o decizie politica, este drept, insa au fost manati din spate de popor, altfel erau caput ca politicieni. Sa spui in anii 2000 ca vrei cu Rusia si nu cu NATO te termina ca politician. Ucrainenii au fost pe invers atunci, vroiau cu fratii lor de la rasarit. Idem si moldovenii. Primii au parte de razboiul vietii lor, ceilalti se scapa in izmene de frica venirii rusilor. Pentru prima data in istorie suntem cu arme si bagaje intr-o alianta pe care nimeni nu are curajul sa o atace. Pana atunci, cu cap plecat sau nu, ne-au f@tut toti care au vrut din zona, in special rusii dupa ce turcii au obosit.
Ce razboi visezi? Care tara NATO a fost atacata de la formarea aliantei? Turcia si Grecia nu s-au razboit pana acum pentru ca sunt in NATO.
Agresorul e Putin acum. Si nu va ataca NATO. Nu are cu ce si chiar daca ar avea ajungem la escaladare si razboi nuclear, caz in care nici nu mai trebuie sa lupti, crapi si daca te ascunzi printre ursii polari.
Marele pericol este destabilizarea NATO si UE, la care Putin lucreaza de cand s-a incoronat țar. Se bazeaza pe oameni ca voi.

Polonezii au fost cu capul plecat in 1939. Nu amenintau pe nimeni si nu erau aliati cu americanii. Cu ce i-a ajutat capul plecat cand nemtii si rusii ii vroiau exterminati?
« Last Edit: 06 March 2023, 08:32 by Cyberseller »
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #542 on: 06 March 2023, 17:59 »
De ras :
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #543 on: 06 March 2023, 18:13 »
@Cyberseller
   Sper sa ai dreptate si sa nu fim impinsi de Americani in razboi cu Rusia prin diverse metode la care doar ei se pricep.
 Atata timp cat alianta Nato nu a avut nici un razboi de unde stii tu cum functioneaza alianta intr-o astfel de situatie ?
  " Prepare for the worst and hope for the best. "

Post Merge: 06 March 2023, 18:55
Almost every war of the past 50 years could have been prevented if the media hadn't lied.

The population must be fooled into war. Another enemy of man is ignorance.

https://gettr.com/post/p2ahixx7b3b
« Last Edit: 06 March 2023, 18:55 by axxel4you »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #544 on: 06 March 2023, 23:42 »
Cate razboaie au pornit americanii prin zona noastra? Cate teritorii au anexat?
NATO este o alianta defensiva. Daca o tara din componenta ei intervine militar in alta tara, este strict treaba ei si nu se activeaza Articolul 5. Nimeni nu are obligatia sa o ajute. Dupa cum bine vezi, Ungaria, oaia neagra a NATO si UE, este bine-mersi si nu o bombardeaza nimeni din NATO. Ca Orban a facut praf viitorul tarii cu politica lui, este alta mancare de peste.
In cazul Greciei si Turciei (care s-ar fi razboit de mult daca nu erau in NATO) tocmai acest Articol 5 mentine pacea.
Nu stiu de unde dracului va luati informatiile, nici daca sunteti fani Sosoaca si AUR, dar macar puneti-va creierul la lucru cat de cat. Daca americanii ar fi vrut sa ii toace pe rusi cu Ucraina, tara aceasta era din start plina de Abrams, F-uri, Bradley, Himars, M777 si alte minuni, nu luptau cu T-62 si alte hodoroage, armament vechi si insuficient. Inarmarea Ucrainei cu armament care chiar conteaza s-a facut gradual si abia dupa ce vesticii s-au dumirit cat de incapabila este armata rusa si ca ucrainenii merita acest armament. Dar - pentru ca este un mare "dar" - primesc doar atat cat sa ii tina pe linia de plutire.
Domnilor, Putin a aplicat in Ucraina tactica care i-a mers cu Cecenia si Georgia. Doar ca a intins coarda prea mult si a recurs si la ciordire de teritorii si acum este in fundatura. Daca iese cu bine din ea, atunci sa va faceti griji in privinta unui eventual razboi care ne va implica si pe noi.
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #545 on: 08 March 2023, 03:29 »

Almost every war of the past 50 years could have been prevented if the media hadn't lied.

The population must be fooled into war. Another enemy of man is ignorance.
 

Daca iti eram profesor de istorie in scoala elementara, n-ai fi trecut clasa a VII-a multi ani pana nu bagai la cap toata materia din programa scolara. Te lasam repetent pana la 18 ani daca era nevoie.

Altfel, explica tu acum cum a contribuit presa la izbucnirea urmatoarelor razboaie:
-razboiul din Golf - principala cauza a fost invadarea Kuweitului (stat aliat al Americii) de catre Saddam Hussein
-razboiul din Afganistan - niste jihadisti sustinuti de al-Qaeda, gazduita de regimul taliban de acolo, au distrus turnurile gemene dupa ce au deturnat avioanele
-razboiul din Iugoslavia - cauza principala este conflictul religios si etnic dintre populatiile din statul artificial numit Iugoslavia dupa moartea dictatorului Tito care l-a condus in mod stalinist, cu o mana de fier
-razboiul din Siria - cauza principala a fost ca Assad e un dement care pune trupele sa gazeze si sa impuste populatia
-razboiul din Irak, 2003 - presa americana, exceptand Fox News, s-a impotrivit argumentelor lui Bush de a duce un razboi preventiv in Irak care ar fi detinut arme chimice
-razboiul din Vietnam - la fel, presa a fost anti-razboi, dar cauzatorii principali au fost nord-vietnamezii comunisti, in frunte cu Ho Chi Minh, si China lui Mao
-in rest, Rusia a invadat Afganistanul, Georgia si Ucraina, fara ca presa sa fi inventat ceva.


Parerea mea e ca un admin ar trebui sa ia masuri serioase pe topicul asta

Inteleg dreptul la dezbatere, dar cand vii cu niste teorii care au in spate dezinformare si lipsa de logica si  cultura generala elementara unuia care absolvit liceul in secolul 21, deja ai depasit "linia rosie", dupa vorba unui dictator inca in viata.


« Last Edit: 08 March 2023, 03:37 by joedonald »
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #546 on: 08 March 2023, 06:40 »
Adminul e ocupat cu dezinformarea si el ;)

Atac nejustificat la persoana.
Atac nejustificat la persoana care administreaza un forum privat.

Flame.
« Last Edit: 08 March 2023, 14:13 by oldshooterman »
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #547 on: 08 March 2023, 09:45 »
Ohoho, o Minte Neagra deja se zvircoleste pe aici, nici nu a apucat inca sa faca purici si deja vrea sa muste.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #548 on: 08 March 2023, 10:08 »
Cea mai patetica scuza a invadarii Ucrainei de catre un criminal este ca si SUA a declansat razboaie.
Cat priveste implicarea noastra directa in razboi, fricosilor, uitati-va la rusi cat morcov au indesat in anus. Decretul mobilizarii din anul trecut are stipulat la pct. 8: "pana la un milion". Si e loc si pentru altul, daca un milion nu este suficient. Toti cei apti combatanti isi plimba saracia prin Rusia cu sabia deasupra capului. Toti, exceptand pilosii, caci asa sta bine unei autocratii. Pleci sa cumperi o paine si te trezesti in duba care te duce in abatorul din Ucraina.
Putin era kaput de anul trecut intr-o democratie. Deșeu politic.
« Last Edit: 08 March 2023, 10:12 by Cyberseller »
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #549 on: 08 March 2023, 10:22 »
Cind se bat 2 interlopi, cu ambii avind nasoale in trecut, te bagi si tu la cafteala de partea unuia dintre ei?
Sau le urezi ambilor... numai de bine?
Asta asa, ca sa punem problema la modul foarte simplu.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #550 on: 08 March 2023, 14:12 »
Cind se bat 2 interlopi, cu ambii avind nasoale in trecut, te bagi si tu la cafteala de partea unuia dintre ei?
 
Da, ca America, ma bag de partea aluia care mi-ar servi interesele, ajut dictatura aia care stiu ca este rezonabila si nu m-ar ameninta cu tot felul de masuri impotriva suprematiei petrodolarului si aliatilor mei.

Gen Arabia Saudita, Ucraina, Vietnamul de Sud, Coreea de Sud, Chile,  Kuweitul, inclusiv anumite tabere din razboaiele civile - rebelii anti-Assad, Contras din Nicaragua, UNITA lui Savimbi etc.

Se mai intampla si greseli: Afganistan.  Numai ca vezi tu,  mujaheedinii au falimentat cel mai mare imperiu terestru din istorie (Uniunea Sovietica) chit ca vor deveni dusmanii de maine (talibani si jihadisti).


Chiar si in Romania, as sustine partidele corupte care imi apara interesele si mentin tara aia de kkt  in UE si NATO, precum PDL, PNL, UDMR si USR, si fac toate eforturile sa tin partidele eurosceptice de la guvernare, precum PSD si AUR. Eventual fac o epurare in partidele alea si le transform in partide pro-europene peste noapte - vezi tranzitia de la Dragnea la Ciolacu, si le dau jos pe alea care sunt pline de incompetenti ce mi-ar sabota structurile - USR. 
Daca Romania ar redeveni nationalista si ar veni un alt Ceausescu la putere, iar romanii, majoritatea sunt idioti si uituci, cu siguranta  ar vota cu ultranationalisti daca n-ar exista mecanismele mele de control, tara aia ar deveni o problema pentru interesele mele de a asigura flancul estic al NATO impotriva Rusiei pentru apararea Europei de Vest, dar si de a mentine o piata de desfacere. Ar fi si o mai mare problema daca ar deveni ca Belarus si s-ar alia Rusiei.


Si nici n-as mai avea forta de munca ieftina care sa lucreze in corporatiile mele, inclusiv prostituate cu interlopi care sa scoata bani negri pentru operatiunile CIA (toata lumea stie ca CIA opereaza cu bani negri din droguri si prostitutie pentru misiuni ultra-secrete si nasoale, atat de nasoale ca nici guvernul SUA nu le finanteaza, asa ca  CIA se foloseste de cativa proxeneti si traficanti autoriizati si protejati de ei din toata lumea care le platesc taxe de protectie  pentru a-si duce operatiunile necesare impotriva Rusiei, Chinei, teroristilor si a altor mafioti mai periculosi pentru sistem si suprematia petrodolarului).

Suna urat, dar ganditi-va ca toate astea au un scop nobil:  AMERICA si EUROPA  (mai ales aia de vest si de nord) sa fie o adevarata imparatie a cerului, unde sa existe o oaza de libertate, individualism, crestinism, capitalism, igiena, bunastare si fericire, dar mai ales, pace!
Pentru ca de 80 nu s-a mai intamplat niciun razboi major in Europa dupa 2 milenii de razboaie.

Post Merge: 08 March 2023, 14:34
Ucraina trebuie ajutata sa castige acest razboi, in caz contrar, daca intra sub controlul Rusiei, o sa avem de-a face cu 11 milioane de barbati ucraineni ce isi vor indrepta armele impotriva noastra la comanda Rusiei. O sa ne  atace ucrainenii pe noi daca nu ii ajutam sa castige razboiul.

Strategic, daca gandesti logic, Putin avea inca din anii 1990-2000 in plan sa atace Europa de Est prin intermediari - Belarusul sa atace Polonia, Ucraina sa atace Romania si Ungaria, iar Rusia sa ofere suport ambelor prin livrare de armament, primind ajutor de la celelalte state foste sovietice.
Pe termen lung voia sa ocupe si Finlanda (care a facut parte din Imperiul Rus) pentru a o obliga sa atace tarile baltice.

Daca reusea, noul URSS devenea apoi o mare amenintare pentru Europa Centrala, folosindu-se de Romania, Ungaria, Ucraina, Polonia, Belarus, tarile baltice si Finlanda sa ocupe  Cehia, Slovacia si Serbia,  apoi sa ocupe Franta, Benelux, Italia, Spania, Germania si Portugalia, sa creeze astfel Marea Uniune Euroasiatica.
A contribuit masiv la Brexit pentru a izola Marea Britanie de Europa. 

Un alt plan era sa forteze lovituri de stat in toata Europa si sa aduca politicieni santajati la putere, ori sa finanteze partide nationaliste eurosceptice care sa perturbe unitatea europeana

Nemernicul chiar a finantat partide eurosceptice intre 2015-2021, precum Marine Le Pen, Salvini, Geert Wilders, Dragnea,  cu siguranta finanteaza si AUR-ul lui George Simion.

Norocul nostru e ca a fost cineva de peste ocean care i-a compromis toate planurile, sabotandu-i chiar proprii aliati din vecinatatea Rusiei.
« Last Edit: 08 March 2023, 14:36 by joedonald »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #551 on: 09 March 2023, 07:42 »
Cind se bat 2 interlopi, cu ambii avind nasoale in trecut, te bagi si tu la cafteala de partea unuia dintre ei?
Sau le urezi ambilor... numai de bine?
Asta asa, ca sa punem problema la modul foarte simplu.
Toata istoria noastra este plina de interlopi care nu au dat doi bani pe neutralitatea unui stat mic si neutru. Singura care isi permite neutralitatea este Elvetia, banca tuturor interlopilor.
Revin la Memorandumul de la Budapesta, unde Ucraina a cedat armamentul nuclear in schimbul garantiilor de securitate. Garantii au fost: SUA, GB si Rusia.
Daca interlopul Rusia si-a incalcat propria semnatura incepand 2014, ce vroiai sa faca ceilalti doi? Oricum au actionat destul de slab in 2014, cu sanctiuni de ochii lumii, insa in 2022 s-a trecut acea linie rosie care i-a obligat sa escaladeze. Iti reamintesc ca GB si Franta au declarat razboi Germaniei abia dupa invadarea Poloniei, caci erau garantii ei. Pana atunci s-au facut ca nu vad anexarile lui Hitler in speranta ca se linisteste. Esti naiv daca crezi ca Putin se linistea daca Ucraina ceda fara lupta, caci dementul acesta este clar reincarnarea lui Hitler in secolul 21. A spus-o pe sleau ca doreste reinstaurarea dominatiei Rusiei peste toate tarile fostului bloc sovietic si retragerea NATO la granitele din 1991 nu este negociabila.
Fara SUA si NATO, iti reamintesc ca traim in tara cu 45% analfabeti functionali ejectati anual de sistemul de invatamant, cu vreo 40% care cred ca pamantul este plat sau ca Soarele orbiteaza Terra... ne haleste Putin la micul dejun cu asemenea specimene. Nu e de mirare ca celebra Coloana a 5-a a rusilor a avut mare succes la noi.
Oricate sicane ai avea cu vecinul, lasi totul deoparte si il ajuti cand ii arde casa. Nu de dragul lui o faci, ci pentru ca esti constient ca focul se va extinde si la tine. Un calcul simplu, incapabil de procesat de idiotii utili atrasi in sfera de influenta șoșocară si hauristă.
« Last Edit: 09 March 2023, 07:49 by Cyberseller »
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #552 on: 10 March 2023, 05:20 »
caci dementul acesta este clar reincarnarea lui Hitler in secolul 21. A spus-o pe sleau ca doreste reinstaurarea dominatiei Rusiei peste toate tarile fostului bloc sovietic si retragerea NATO la granitele din 1991 nu este negociabila.

Nu, Putin e mai degraba reincarnarea lui Stalin. Ca actiunile lor sunt cam aceleasi - Holodomor in Ucraina, acte pline de cruzime fata de populatia rusa, poarta pica Poloniei, tarilor baltice  si Finlandei.

Hitlerul secolului 21 e chiar in vecinatatea noastra, e tot un mustacios, are ceva de impartit cu cipriotii si cu grecii,  dar si cu armenii si cu kurzii, visand la recrearea imperiului otoman. Ba chiar ghici ce, are avioane F-16. Numai ca acum e ocupat cu tara lui devastata de cutremur.

Iar Hirohito-ul secolului 21 e evident cine este, doar ca nu-i japonez, e chinez.

Biden chiar se vede de la o posta ca vrea sa-l imite pe Roosevelt cu planurile lui economice de salvare a economiei americane dupa o mare depresiune datorata pandemiei.

Singura parte buna e ca noul Churchill nu este departe in Anglia, ci in Ucraina, si avem mare noroc.  Mi-e sila de romanii care il injura pe FB, ca daca ar realiza cate face omu' ala pentru securitatea Europei.....
 
Quote
Fara SUA si NATO, iti reamintesc ca traim in tara cu 45% analfabeti functionali ejectati anual de sistemul de invatamant, cu vreo 40% care cred ca pamantul este plat sau ca Soarele orbiteaza Terra... ne haleste Putin la micul dejun cu asemenea specimene.

Si acum ma intreb cat noroc am avut.
Normal, dupa selectia naturala, meritam sa avem soarta Belarusului. 
 
« Last Edit: 10 March 2023, 05:22 by joedonald »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #553 on: 10 March 2023, 08:38 »
Singura parte buna e ca noul Churchill nu este departe in Anglia, ci in Ucraina, si avem mare noroc.  Mi-e sila de romanii care il injura pe FB, ca daca ar realiza cate face omu' ala pentru securitatea Europei.....
Pe toate platformele.
Majoritatea sunt boti sau troli. Am deschis aseara o stire pe yt cu o vechime de o ora. Incepusera rafalele de trolling si erau majoritari in acel moment. N-aveau treaba cu Romania pentru ca iti era aproape imposibil sa le intelegi mesajele. Trolii sosocaro-hauristi sunt usor de recunoscut pentru ca folosesc tiparul din pandemie. Daca nu esti familiarizat cu el, te ghidezi dupa placa ruginita cu agresiunile SUA si vandutul tarii.
Idiotii utili si teribilistii sunt si ei prezenti si impreuna cu cei de mai sus formeaza o trupa destul de consistenta.
Diferenta dintre aceasta adunatura si ceilalti romani este ca acestia din urma chiar nu au timp sa raspunda, au viata lor si nu o poti risipi luandu-te in contre cu toti trolii platiti sau cu interes de partid. Noroc cu functia ignore.

PS. Sunt foarte multi care depun pe platforme tot felul de cretinisme pentru "inimioare" si trafic. Ii doare undeva de Rusia si Ucraina, de Putin sau Biden, vor ca acea pagina sa genereze cat mai multe accesari si comentarii.
« Last Edit: 10 March 2023, 08:45 by Cyberseller »
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #554 on: 12 March 2023, 23:04 »
‘Little fissures’: The U.S.-Ukraine war unity is slowly cracking apart

https://www.politico.com/news/2023/03/12/biden-united-states-ukraine-relationship-cracks-00086654?cid=apn
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,