Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 110029 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #585 on: 20 March 2023, 23:54 »
Pana si la noi in media au facut misto de hotararea respectiva, care nu se sustine dpdv legal, iar marile puteri (China, SUA, Rusia) nu sunt semnatare ale acordului legat de ICC. Nici macar Ucraina nu e semnatara a acordului.

In plus:
 "In conformitate cu Convenția privind prevenirea și pedepsirea crimelor împotriva persoanelor protejate pe plan internațional din 14 decembrie 1973, șefii de stat se bucură de imunitate absolută față de jurisdicția statelor străine."

1. "Persoană protejată la nivel internațional" înseamnă:

(a) un șef de stat, inclusiv orice membru al unui organ colegial care îndeplinește funcțiile unui șef de stat stat în temeiul constituției statului în cauză, un șef de guvern sau un ministru de externe
afacerilor externe, ori de câte ori o astfel de persoană se află într-un stat străin, precum și membrii familiei sale care îl însoțesc;
(b, c,d...)
Boss, are mandat de arestare emis pe numele lui. Nici nu mai conteaza daca va fi judecat vreodata, asa o sa ramane in istorie, nu ca Ivan cel Groaznic (nici asta nu era mai breaz, dar macar nu era urmarit international).
Rusia nu isi extradeaza criminalii. Are modul ei de a se ocupa de acestia cand devin incomozi. Daca ucrainenii au succes cu ofensiva din primavara, cel mai probabil ca mandatul va fi anulat din motive de urmarit balonat cu ceai  cu plutoniu ori de plumbi. Plumbi rusesti, ca se ne fie clar.
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #586 on: 21 March 2023, 02:18 »
Nah, pe  Softpedia trebuie sa ai grija sa nu critici Ucraina, sa nu faci propaganda Rusiei si sa nu-l critici pe Zelenski, ca altfel iti iei ban pentru rusofilie de la argonaut.

Pe ComputerGames trebuie sa ai grija sa nu critici Rusia, sa nu faci propaganda Ucrainei si sa nu-l critici pe Putin, ca altfel iti iei ban pentru rusofobie de la oldshooterman.

Unde o fi mai bine oare?
« Last Edit: 21 March 2023, 02:20 by joedonald »
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #587 on: 21 March 2023, 04:04 »
Inca n-a luat nimeni ban de la mine (atentionarile intra in alta categorie). Poata sa aiba oricine orice parere, doar sa se exprime civilizat, fara tendinte inflamatoare. Majoritatea care comenteaza aici sunt rusofobi convinsi, detin peste 95% din comentarii si nu se exprima tocmai civilizat in multe comentarii. Cei minoritari nu se pot numi "rusofili" doar pentru ca incearca sa exprime o parere neutra, sau cel putin diferita.
In UE inca se pretinde ca functionare dreptul la exprimare a parerilor proprii, fara a incita la ura, discriminare, etc...

"Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept include libertatea de opinie și libertatea de a primi și de a transmite informații și idei fără amestecul autorităților publice și fără a se supune frontierelor.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că libertatea și pluralismul mijloacelor de informare în masă trebuie respectate.

Acest drept este consacrat la articolul 11 din Carta drepturilor fundamentale."(Comisia Europeana)

Continuarea discutiei pe tema asta intra la off topic!
 
The following users liked or thanked this post: piratu2191, axxel4you, Meghido 1469 î.Hr.

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #588 on: 21 March 2023, 04:18 »
3500 ani de spintecari documentate.
Si inca mai sunt imbecili care tin partea unora.

Eu vreau informatii, nu propaganda.
Asta pentru ca vreau sa stiu cand sa scot ultimul leu din banci si cand sa fug cat pot de departe ca sa nu mor ca prostul pentru orice inventie propagandistica (patrie, democratie, etc alt rahat cu perje)
Vreau sa am aur atat de mult incat sa nu conteze tipul de monede care inca exista si sa pot achita spaga care sa ma fereasca de participare.

Altfel:
- rusii rai? Baaa, turcii au luat pe strabunica ta in harem si pe starbunicul tau la ieniceri, ce fras vrei de la rusi?...sute de ani, basca te-au penetrat cu fanariotii.
- amerlocii sunt brici? Cand? Intre fuga din Saigon si cea din Kabul?
- ucranii victime? Zau? Dar au timp de legi pentru minoritati care chiar sunt fasciste sau sa sape canale cand au brisca la beregata? Zau? Chiar zau, astia sunt victime? cei mai rai dintre rusi?..."pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti" => la dracu cu ucranii si cu mama lor.

Au luat rusii paltonul si ceasu` dupa bunutul tal? Cand? Dupa ce a tras cu tunul 3 ani in tara lor?...hai, sobolane sictir, ca nu ia luat viata desi merita.
...basca esti caucazian, bolovane.  ;D

Amerlocii si-au trait malaiul.
10 ani nu au gasit pe suprafata planetei pe cel mai mare dusman avut vreodata.
Vrajitori in congres au avut.
In ultimii ani au lansat 80% din dolarii lor.
Au lipit cea mai bogata tara in resurse cu cea mai numeroasa tara si cea mai harnica.
Europa noastra au sclavagit-o pana la extinctie (vezi sugaciul de cancelar german)
etc.
Asta inseamna cretinism.

Suntem in tabara fara resurse pe planeta cu 8 miliarde de zabalosi.
...si credem ca putem castiga  :D :D :D


https://rarehistoricalphotos.com/helicopters-overboard-operation-frequent-wind/
https://japan-forward.com/the-fall-of-kabul-a-tragedy-worse-than-saigon-a-warning-japan-cant-ignore/
« Last Edit: 21 March 2023, 04:27 by Meghido 1469 î.Hr. »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #589 on: 21 March 2023, 05:52 »
Suntem in tabara fara resurse pe planeta cu 8 miliarde de zabalosi.
...si credem ca putem castiga  :D :D :D
Ne bazam pe faptul ca cealalta tabara isi mana oile cu biciul. Mai greu cu eficienta cand multe oi au acces facil la informatii si nu sunt prea dornice sa ingrase pamant strain pentru gloria unor conducatori care nu dau doi bani pe ele.
PS. Vezi ca am tras trei ani cu tunul la rusi din motive de Basarabia. Ne-au ciordito fara sa tragem cu tunul.
Rusii au ciordit si Manciuria de Nord de la chinezi, cum au ciordit multe de la alti vecini. Nu te hazarda sa toci haur pe schema lor.
« Last Edit: 21 March 2023, 05:55 by Cyberseller »
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #590 on: 21 March 2023, 07:13 »
Au trimis rusii botí noi?
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 
The following users liked or thanked this post: slicker

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #591 on: 21 March 2023, 09:00 »
Majoritatea care comenteaza aici sunt rusofobi convinsi
Cam dura etichetarea. Exagerata! Daca nu doresti sa ai niste vecini scandalagii, genul "plecati ca sa munceste", nu inseamna ca esti rasist. Esti doar precaut si ingrijorat pentru siguranta ta.
N-ar avea nici dracu ceva de impartit cu rusii daca nu ar fi atat de agresivi. Intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna idiotii utili ai Romaniei este: de ce toti vecinii fug ca dracu te tamaie de ei si cauta cu disperare protectia occidentalilor?  Sunt rusofobi? N-as crede. Au doar o istorie sangeroasa cauzata de aceasta proximitate.
Bineinteles ca vorbesc de acei vecini care si-au facut temele cat a fost Rusia in corzi, si-au instaurat un regim democratic (mai mult sau mai putin functional) si nu de aceia care si-au tras un dictator care isi calauzesc popoarele spre o saracie multilateral dezvoltata.

Fara americani, doar Franta ne poate da de doi lei sperante. Ei ne-au sprijinit de-a lungul istoriei si Romania Mare a fost posibila doar la insistentele ei. Sosocarii si hauristii sa stie ca rusii au vrut sa ne ciordeasca toata Moldova in 1812 (aveam granita acum la Milcov, nu la Prut), dar si-au redus din pretentii din cauza pericolului iminent al invaziei lui Napoleon. Chiar si indirect, ne-au salvat de cateva ori fundul.
« Last Edit: 21 March 2023, 09:07 by Cyberseller »
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #592 on: 21 March 2023, 13:42 »
Eu vreau informatii, nu propaganda.
Asta pentru ca vreau sa stiu cand sa scot ultimul leu din banci si cand sa fug cat pot de departe ca sa nu mor ca prostul pentru orice inventie propagandistica (patrie, democratie, etc alt rahat cu perje)
Vreau sa am aur atat de mult incat sa nu conteze tipul de monede care inca exista si sa pot achita spaga care sa ma fereasca de participare.
Un ambasador polonez a declarat ca in ziua in care Ucraina va pierde razboiul, Polonia va declara razboi Rusiei, cu consecintele de rigoare.

- In cazut asta, presupun ca fereastra de oportunitate va fi foarte ingusta, trebuie sa ai un plan bine pus la punct pentru a supravietui mai mult de un an, doi, in conditii modeste si cu consumul redus la minim.
- Sa tii cont de faptul ca vantul bate dinspre vest (la noi, in general).
- Am niste prieteni care se descurca prin Asia perioade lungi de timp, cu bani putini, stationand cu lunile in zone izolate din tari inca sarace.
- Emisfera sudica ar fi de preferat ca si pozitie geografica, dar poate fi nasol pentru un "alb" in Africa sau America de Sud, si nu foarte ieftin. E ieftin in Peru, in partea din sud fara valoare turistica, dar costa mult sa ajungi acolo.
- Daca se ajunge la nucleare, se termina repede, dar dureaza ceva pana se asterne praful si se curata apele.
- Rusii au spus ca in caz de ceva incep direct cu SUA si GB. E logic ca nu vor risipi munitia strategica prin RO si imprejurimi.
Astea daca te ajuta cu ceva. 8)
 
The following users liked or thanked this post: Meghido 1469 î.Hr.

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #593 on: 21 March 2023, 14:24 »
Oo, sigur putem sa rascolim istoria si sa gasim tot felul de motivatii (gen: basarabia nu era pana la cotul Donului, sau Oituz si Marasesti au fost posibile pentru ca un milion de rusi tineau flancurile iar dupa ce au plecat la rascoala lor am ridicat manutele de era sa nici nu contam la conferinta de pace, etc)

Dar ce rost are?
In prezent tabara noastra e vadit condusa de imbecili.
Au nasolit relatia cu rusii cand era atat de lesnicios sa ne fie aliati. Ce era groaznic sa fie primiti in ue si nato?
Sanctiuni, sanctiuni, arme, arme ba inca la soiul ala de rusi care chiar sunt rai cu spume.

Acuma daca se lipesc de chinezi am sfeclit-o la marea arta.
Dar nu, imbecilii care ne conduc tabara parca sunt cu ayahuasca in trompa: se ingrijoreaza de consumul nostru de carne ca sa il reduca 70% in 7 ani. Buuun. Asta era clenciul.

Si hai sa crestem cu 2 ani varsta pensionare la francezi ca acum chiar e momentul, ca asa o liniste este si o lipsa de probleme cum nu se poate, nu?
Si sa ne inverzim ca altceva chiar nu mai este de rezolvat in acest moment.

Eu chiar as vrea sa vad sanctiuni totale pe chinezi.
Ca in pandemie nu am reusit un an intreg sa fabricam niste masti de panza chioara si o sa reusim acum sa ne producem tot ce avem nevoie si sa construim acum fabricile daramate la loc ca doar ce ieftine sunt resursele azi si cum stau ele la tot pasul in tabara noastra.
Siiigur.
Si sa facem arme multe si nucleare multe ca doar ce abia am reusit dupa decenii intregi sa le reducem.
etc

Ceva e foarte zdrelit in capatanile celor care ne conduc.
Ca erau prosti demult se stia, dar ca sunt si belicosi e ceva nou.

--------------------------
Editez pentru oldshooterman:
America de sud as alege.
Dar simt ca o decid prea tarziu plecarea si nu o sa reusesc sa scap...macar femeile din clan sa le trimit si as putea crapa linistit.


« Last Edit: 21 March 2023, 14:32 by Meghido 1469 î.Hr. »
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #594 on: 21 March 2023, 18:12 »
Ceva e foarte zdrelit in capatanile celor care ne conduc.
Ca erau prosti demult se stia, dar ca sunt si belicosi e ceva nou.

Dar nu Putin, este? Putin e perfect ... si Chinezu'

STFU
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #595 on: 21 March 2023, 20:06 »
Till the LAST UKRAINIAN

Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #596 on: 21 March 2023, 21:08 »
In postarea mea #588 nu am atacat persoane cat marotele zilei.
Simt nevoia sa subliniez daca nu se intelege.

 Chinezul si rusul sunt rai pentru noi dar giugiuc pentru tarile lor.
Refuza statutul de colonie pentru octogenarii care cu 2 picioare si o mana in groapa au chef de aranjat planeta in culorile curcubeului cu ei bucalati mancand homar (in avioane personale) si noi pedaland (cu resturi de chitina intre masele) spre adaposturile comune cu zero emisii.
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #597 on: 21 March 2023, 23:40 »
Au nasolit relatia cu rusii cand era atat de lesnicios sa ne fie aliati. Ce era groaznic sa fie primiti in ue si nato?
Bielorusii sunt prieteni la catarama cu rusii. Si cecenii, iranienii, coreenii din nord, Eritreaa, Venezuela. Si mai sunt cateva, toate mustind de bunastare si libertate. Ai putea emigra acolo.
Putin in UE??? Poate invers.

Post Merge: 21 March 2023, 23:42
Chinezul si rusul sunt rai pentru noi dar giugiuc pentru tarile lor.
Tarile fiind ei, caci nu dau doi bani pe oile lor.
Dupa cum bine vezi, nu te salta nimeni cand iti injuri conducatorii. Astia doi te-ar fi ascuns in beci de uita si maica-ta de tine, dar asa se intampla cand ti se uraste cu binele si iti iei lumina de la Simion.
« Last Edit: 21 March 2023, 23:44 by Cyberseller »
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #598 on: 22 March 2023, 10:41 »
Baaaah care mi-ai sters postarea? hahaha.

Ok deci repet, bah baieti, aveti ocazia sa va inrolati in Wagner, sa faceti un ban si sa ne aratati la toti ce poate marea rusie in razboiul impotriva globalizarii.

Nu? Nici unul? Pai ce facem stam la cald sub fusta NATO si latram de dupa gard la stapani?

Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #599 on: 22 March 2023, 18:21 »
Ar putea sa existe Nato fara US ?
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,