Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 107838 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #615 on: 23 March 2023, 19:43 »
Mult patimosag.

Initial am crezut ca discut cu securisti platiti sa faca propaganda...ca peste tot (fara suparare Cyberseller dar asa am crezut despre tine pentru ca aveai numai si numai versiune oficiala, argumentele oficiale. Ori asta nu e normal, omul mai are si indoieli nu doar certitudini si inca oficioase)
Insa enervarea asta pe care o vad este de om normal, patimas dar normal, ca securistu` nu punea la inima.

Pe securisti mi-ar placea sa ii enervez dar pe cetatenii obisnuiti nu imi place.
Uite: sa il ia draqu pe Putin si pe regimul lui, sa piarda razboiul si sa ii fure tara inainte sa lanseze nuclearele.
Sa il duca la tribunalul ala si sa il beleasca cum vrei tu.
Ori alta versiune dar, te rog, fara sa ma atinga la buzunar sau sa ma bage in uniforma.

Daca ma mananca o sa intru iar in polemica dar promit sa inchei cu sudalme la adresa putinului.




 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #616 on: 23 March 2023, 20:32 »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #617 on: 23 March 2023, 20:49 »
Nimic nou sub soare, e fix ca la noi, generatiile vîrstnice il injura pe Jelenschi, cele tinere pe Putin. Votca vs whiskey. Si fiecare e ferm convinsa ca are dreptate, iar ceilalti ba.
Iar adevarul e la mijloc: un razboi incepe atunci cind ambele tabere sunt pregatite si decise pentru asta.
Eu nu inghit lozinca aia cu "Putin e de vina", atita timp cit Arestovici declara in 2018 sau 2019 ca "ne vom razboi cu Rusia", iar Stoltenberg declama ca "razboiul a inceput din 2014".
Or fi stiind ei ceva, mult mai bine decit niste forumisti care se informeaza de pe Twitter si se inflameaza pe Reddit.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #618 on: 23 March 2023, 21:29 »
atita timp cit Arestovici declara in 2018 sau 2019 ca "ne vom razboi cu Rusia", iar Stoltenberg declama ca "razboiul a inceput din 2014".
Or fi stiind ei ceva, mult mai bine decit niste forumisti care se informeaza de pe Twitter si se inflameaza pe Reddit.

O stia toata planeta ... dar nu, nu ca americanii au vrut razboi, realitatea este ca Rusia a invadat Ucraina in 2014, nu anul trecut. Toata lumea se astepta la o invazie pe fata dupa 2014, chiar ma mir ca a durat atat de mult ...

Post Merge: 23 March 2023, 22:18
Chiar si eu, un neica nimeni, spuneam in 2014 ca Rusia va incerca sa anexeze cel putin estul Ucrainei ...
« Last Edit: 23 March 2023, 22:18 by astateofmind »
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #619 on: 24 March 2023, 07:07 »
Se stia cu mult inainte de 2014. Pentru Putin, Ucraina nu exista ca tara, ucrainenii ca popor, iar R.Moldova si Tarile Baltice sunt coloniile Rusiei. De prin 2019 a inceput si santajul cu gazul, Germania si cativa alti pudeli din Europa fiind singurii care il primeau la preturi avantajoase. Infidelii plateau dublu, chiar triplu, daca astia nascuti inainte de Hristos nu au aflat inca.
Retorica cu extinderea NATO si UE a fost doar un pretext pentru un plan de recucerire a ceea ce au pierdut dupa destramarea falimentarei URSS. Au inceput cu Cecenia (motivatia nici acum nu este dovedita), a urmat Georgia si Ucraina. Urmau R.Moldova si chiar balticii daca hodoroaga lui Putin nu facea pana prostului in Ucraina. Ceea ce s-a dorit a fi renasterea imeriului rus s-a transformat intr-un fiasco total. Si-au dublat frontierele cu NATO prin aderarea Finlandei, in lume au iesire doar intr-o manuță de tari conduse de dictatori, au trezit Europa la realitate si ne-au aruncat intr-o noua cursa a inarmarilor. Doar nemtii vor injecta 100 miliarde de euro, cu mult peste cat aloca Rusia apararii.  Cat despre China, "tovarasie fara limite" din vorbe, profit maxim in fapte. Chinezii nu au anuntat ca il inarmeaza pe Putin (si va fi cu pipeta daca o vor face) dar se pare ca vor sa ciordeasca rusilor influenta in Asia, altfel nu imi explic de ce au invitat toate tarile din Asia Centrala la Beinjing, cred ca in mai.
In rest, numai de bine. Cand esti ticalos si nu te multumesti cu ce ai, risti sa pierzi tot. Asa cum Cernobil si razboiul din Afganistan au pecetluit soarta URSS, foarte probabil ca vom asista cat de curand si la dezintegrarea Rusiei. Rusia controleaza prin dictatori locali toata zona lor asiatica, iar in acea zona are interese foarte mari... ghici cine? Incepe cu Chi si se termina cu na!

O mica corectura: au inceput cu R. Moldova, nu cu Cecenia. Razboiul civil din 1992 a fost opera rusilor. Inainte de Putin, este drept, dar moartea unor frati romani a fost trasata la Moscova.
« Last Edit: 24 March 2023, 07:29 by Cyberseller »
 

Offline KodiaK

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #620 on: 24 March 2023, 09:53 »
China este 'de partea' Rusiei acum doar din pur interes. Stau cuminiti nici pro nici contra pana se ruineaza Rusia complet. Intre-timp profita maxim de resursele din estul Rusiei de care au nevoie disperata si pe care le iau la preturi derizorii. On the long run, vor sa controleze lacul Baikal, de unde au nevoie disperata de apa potabila, acesta fiind cel mai mare lac cu apa potabila din lume cu peste 20% din rezervele mondiale. In paralel lucreaza la multe conducte de gaze naturale si petrol pt a accesa mai usor rezervele din Turkmenistan, Uzbekistan si Kazakhstan. Iar intr-un final vor lua inapoi si Manciura de nord, luata cu japca de rusi prin 1850.
Asus TUF Z590-PLUS | 10700KF | be quiet! Dark Rock Pro 4 | 32GB HyperX Fury 3600Mhz | Asus TUF RTX 3080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG Gammix S11 PRO 512GB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | ASUS ROG PG27AQDM
Reducere 1% PcG: G6TPRZ4K
 

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #621 on: 24 March 2023, 10:48 »
China este 'de partea' Rusiei acum doar din pur interes. Stau cuminiti nici pro nici contra pana se ruineaza Rusia complet.


Ihi, asta asteapta. Sa se ruineze Rusia apoi sa ramana inconjurati numai de ura octogenarilor amerloci care sufera ca nu isi pot implementa planul lor.
Ca doar se stie ca e bine sa te aperi singur si cat mai singurel, chior si amarat.

Apropo, cum de stalcesti asa logica pana iese cum vrei?
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #622 on: 24 March 2023, 11:52 »
Inteleg ca e multa frustrare in pro-rusii de pe la noi. Le-au dat chinezii cu flit rusilor, niciun acord scris, nimic concret parafat pentru a ajuta efortul de razboi.
Spre deosebire de voi, chinezii nu isi uita istoria si au un sir lung de umilinte din partea rusilor, basca si niste teritorii ciordite. Daca nu va este clar, singurii adversari redutabili ai "amerlocilor" sunt chinezii, nu rusii. Rusii s-au facut de cacat in Ucraina in asemenea hal ca si statutul de putere regionala ii este contestat. S-au dumirit ce armie au rusii si toata Asia trage spre China, nu mai incape indoiala. Lumea are nevoie de pace pentru prosperitate, nu de criminalii Kremlinului iubitori de razboaie.
« Last Edit: 24 March 2023, 11:54 by Cyberseller »
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #623 on: 24 March 2023, 23:41 »
Rusii s-au facut de cacat in Ucraina in asemenea hal ca si statutul de putere regionala ii este contestat. S-au dumirit ce armie au rusii si toata Asia trage spre China, nu mai incape indoiala.

  Tu afli doar ce-ti spune propaganda din west, asa cum te-a fraierit sa bagi in tine experimente ca sa o salvezi pe strabunica asa o sa te convinga sa mergi in Ucraina sa mori acolo daca se termina ucrainieni.

Post Merge: 24 March 2023, 23:42
Sunteti asa usor de manipulat ca am ajuns la concluzia ca va meritati soarta.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 
The following users liked or thanked this post: Meghido 1469 î.Hr.

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #624 on: 25 March 2023, 09:40 »
Faină vorba lui Meghido: "Mult patimoșag."
De ce țineți voi morțiș să stricați atmosfera pe topic?
Suntem oameni diferiți, gîndim diferit, înțelegem diferit.
Deosebirile de vîrstă, de caracter, de educație, de cultură dau diferențe.
Ar trebui să expunem aici ce și cum înțelegem din mizeria asta care ne înconjoară, nu să mușcăm colegii de varice pentru deosebirile care ne individualizează.
Din postările altora să alegem ce ne apropie, nu ce ne departează.
Daca fiecare o ține pînă în pînzele albe cu "Ba, eu am dreptate!!!" se ajunge la război.
Si asta căutam, asta vrem?
Hai, să încercam să fim mai mult domni și mai puțin țațe isterice.


Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 
The following users liked or thanked this post: oldshooterman, Meghido 1469 î.Hr.

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #625 on: 25 March 2023, 10:21 »
Le-au dat chinezii cu flit rusilor, niciun acord scris, nimic concret parafat pentru a ajuta efortul de razboi.
 singurii adversari redutabili ai "amerlocilor" sunt chinezii, nu rusii.
 Lumea are nevoie de pace pentru prosperitate, nu de criminalii Kremlinului iubitori de razboaie.


Nu te-au informat ucranii de acorduri? Ma mir, ca doar stiau cum rusul a cazut pe scari si a facut buba dar acum nu stiu de acorduri?  ;D

Da, stim toti ca este China marele dusman. Spune-i lui pelosi asta ca vaca batrana nu stia si a pus adeziv (clasa: puternic ca frasu`) intre rusi si chinezi.
China este facuta de lacomia amerloca. Capitalismul a invins si chinezii platiti cu un bol de orez au pus deoparte juma de bol si acum (inmultit cu 1.5 miliarde) au adunat mai mult decat platitorii. De haram, desteptilor.

Nu este nevoie de pace. Cine zice pace este demis.
Trebuie arme si razboi sa impiedicam rusul sa aibe granite cu noi ca doar niciodata rusul nu a avut asa granita. Niciodata.  :D

Altfel: tristete mare in tabara noastra.
Simularile computerizate au zis ca acum trebuie facut ceva altfel cadem de pe podium insa cine sa faca?
Imbecilii care ne conduc parca sunt teleghidati de tabara adversa.
Propaganda noastra e condusa de insi numiti pe pile si evident rezultatele sunt pe masura.
Vrand sa dezlipeasca Germania de Rusia au reusit sa lipeasca China de Rusia (tipic: scapat de draqu, dat de taticul lui)

Numai circul asta cu adunat de arme: shpe tipuri, numar pe degete, revelatie ca ioc stocuri, ioc fabrici, ioc explozibil, ioc meseriasi, ioc resurse, ioc...cam tot.
Dar nu mai bine fac ei o aplicatie pe telefon care sa ne rezolve? Ca aplicatia telefonica e muc si sfarc.
Hai cu aplicatia.  :D


 

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #626 on: 25 March 2023, 12:55 »
Mdea 2 zile mai tarziu, anti-globalistii-pro-rusi-huo-bidenistii latra in continuare pe CG, tot de sub fusta NATO, tot in 4 labe la tanti Ursula, tot in 4 labe la nenea Biden, la caldurica.

Intre timp Wagner a ramas fara carne de tun, ofensiva din Bakhmut e pe stop. Pai se poate bah baieti? Acum sau niciodata, gogogogo Wagner! Nu vedeti ironia? Lol. Creste lista de ignore pe zi ce trece :)



« Last Edit: 25 March 2023, 12:56 by slicker »
Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #627 on: 25 March 2023, 13:36 »
E chiar comic ca indivizi care isi i-au lumina de la Sosoaca&Simion sa te acuze ca esti victima propagandei.
E si mai comic ca neaga realitatea, aka adunatura de criminali, trimisa la ciordit in Ucraina, se invarte in jurul cozii, iata, azi au intrat in a 13-a luna de cand ingrasa pamant ucrainean pentru gloria lui Putin.
De razboi chiar mi-e frica de cand tancul Parlamentului a declarat razboi Ucrainei, dar poate ca ma salveaza fanii ei si ai lui Simion si se duc ei. Un pluton pot incropi doar de pe acest topic.

Repet intrebarea, sosocarilor: care dintre voi administreaza contul i.Hr?
« Last Edit: 25 March 2023, 13:42 by Cyberseller »
 
The following users liked or thanked this post: slicker

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #628 on: 25 March 2023, 18:50 »
tot de sub fusta NATO,
 la caldurica.
Intre timp Wagner a ramas fara carne de tun, ofensiva din Bakhmut e pe stop.

 ;D  ;D lol, ai spus sub fusta NATO??
https://vk.com/wall-194944166_3565013?lang=en
...stai sub fusta NATO.  ;D
4 stele, ai caldurica (nu mai mult de 19, 18, 16 grade...grija cu Ursula)

Pai e bine ca Wagner a ramas fara carne. Castigam. Nu?
Sigur, nu esti bun la propaganda pentru ca sugerezi ca orasul ala e terciuit doar de mercenari si te duce gandul ca armata rosie nici nu e acolo, doar wagneristii.

Nici caricatura nu e vreo invarteala deoarece sugereaza ca admiram Rusia.
Nu mergem acolo dar cum se face ca tinem cu rusii este intrebarea.
Stranie placere de a tine cu dusmanul, nu gasesti? (retoric, desigur, ca nu imi vezi postarile. Avantaj eu)
Se pare ca grosul popoarelor considera ca amerlocii sunt de vina pentru circ (nu uitam nici armele de distrugere in masa iraqiene care nu existau, bombardarea Hanoiului la 24 ore dupa semnarea tratatului de pace, etc)

Cyberseller: tot crezi ca sunt clona cuiva?
Nu sunt. Probabil nu ma crezi ca si eu cred asta dar...invers (securistii, alea, alea)
Am tot citit pe aici si m-a mancat sa intervin.
Pe mine m-ar interesa cum tin ucranii pe amaratii aia pe front (banuiesc ca grosul inarmatilor nu lupta cu dusmanul cat lupta sa tina sandramaua statala in picioare)
Curiozitatea asta o am pentru ca vreau sa fac scenarii de scapare in eventualitatea ca ne baga la tocatoare.

Intre timp ma amuz de marotele propagandei (ma scuza dar e amuzant si impulsul matale de a ma jigni in limita regulamentului)

Editez: voi va luati dupa sefu` wagner cand zice ca nu mai are oameni, munitie, ca se cearta cu militarii, etc?
Zau?
Pai asta anume zice sa simuleze slabiciune sa creada ucranii ca uite, mai un pic daca fortam castigam, doar sa trimitem tot acolo, etc.
Oo, sper ca generalii in fusta (sau fara) care conduc NATO sa fie mai destepti...e tehnica pe care si ceva pasarele o practica (simuleaza aripioara paradita) sa faca vulpea sa se ia dupa ele si sa nu ajunga la cuib.




« Last Edit: 25 March 2023, 19:03 by Meghido 1469 î.Hr. »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #629 on: 25 March 2023, 19:19 »
@Clona, te imbeti cu apa rece. Imensa majoritate a populatiei lumii considera Rusia vinovata de acest macel. Sunt cateva dictaturi "prietenoase", insa trebuie sa ne punem de acord ca in aceste tari nu poti obtine date reale despre sufletul omului. Chiar si in Rusia, exceptand "vasluienii", astia netrecuti degeaba prin scoala nu prea ii vad dornici sa participe la razboiul lui Putin.
Deosebirea dintre Hitler si Putin este ca primul nu s-a impiedicat de primul hop greu si ca este mort acum, altfel sunt ca fratii in actiunile lor:
- ambii vorbeau/vorbesc despre pace in timp ce imprastie moartea pe continent;
- ambii postau/posteaza in victime;
- ambii au folosit/folosesc cliseul fratilor surghiuniti dincolo de granite;
- ambii doreau/doresc spatiu vital pentru ca nu ii mai cuprind tara;
Si atunci, dar si acum, sunt europeni care i-au vazut/ii vad ca pe Mesia, deosebirea fiind ca cei din secolul trecut si-au dat seama ca sunt prosti abia in ceasul al 13-lea, cand nu se mai gasea o cocioaba intacta prin Europa si populatia fusese decimata. Chiar si la romani gasesti similitudini, caci nu sunt mari diferente intre fanii legionarilor si cei ai lui Sosoaca si Simion.
« Last Edit: 25 March 2023, 19:21 by Cyberseller »
 
The following users liked or thanked this post: slicker