Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 109368 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #660 on: 31 March 2023, 19:13 »
"În 2006, Parlamentul European și-a consolidat solicitările anterioare pentru un moratoriu, solicitând introducerea unei interdicții totale, clasificând utilizarea DU, împreună cu fosforul alb, drept inumane.
Cum spuneam, va agatati de toate nimicurile pentru a va apara Idolul. CTP spune despre voi ca sunteti doar urmasii celor din anii 50-60 care au strivit, cu avant tovarasesc, sufletul Romaniei la ordinul Kremlinului. De aceea nici nu a fost nevoie ca Armata Rosie sa ramana prea mult timp pe la noi, se descurcau romanii de minune in a-si distruge elita.
Scrie acolo si de fosfor alb? De ala nu ziceti nimic, caci au aruncat rusii mii de proiectile cu fosfor doar la Mariupol.
Va temeti de mediul ucrainenilor? A mai ramas vreun punct verde neatins de bombele rusesti in jumatatea de est a Ucrainei?

Uraniul saracit are un impact cat de cat ridicat intr-o raza de aproximativ 10 metri in jurul tintei atinse. Daca e tanc, nu e nicio problema pentru ca nu ramane nimeni in viata dupa lovitura. Nu de la radiatii, ci pentru ca pur si simplu sunt incinerati instant.
Am gresit cand am spus ca nu este periculos pentru oameni. Este! Pentru cei care au ghinionul sa se situeze in proximitatea impactului. Pentru ceilalti, un pachet de tigari fumat zilnic este cu mult mai periculos. Daca era asa cum ziceti voi, era trecut la arme interzise precum sunt multe altele folosite de rusi in Ucraina.
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #661 on: 31 March 2023, 20:48 »
Cateva tari din NATO pun la cale sa intervina direct in conflictul din Ucraina, cica fara sa implice NATO in sine, printre care si Polonia. Se discuta si in media din RO, deci nu sunt doar povesti. Ar fi fb daca nu s-ar inghesui si RO in asta.
Ca urmare, se pregateste o escaladare masiva a ostilitatilor, daca se confirma.

Pentru Nord Coreeni s-a dat liber la inscrieri voluntare pentru a participa alaturi de Rusia. S-au inscris 80.000 in prima zi, iar 50.000 deja sunt pregatiti si dotati cu tot armamentul necesar.
Presupun/sper ca nu toti va doriti sa se ajunga la o asemenea extindere a conflictului.
 
The following users liked or thanked this post: Meghido 1469 î.Hr.

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #662 on: 31 March 2023, 21:51 »
Ca un off-topic.

Pastele asta  (catolic/protestant) care pica pe 9 aprilie  se anunta a fi shitshow in America.  Ar putea fi cel mai decisiv Paste din istoria curenta pentru ca ar putea afecta soarta Ucrainei, dar si a Europei in fata amenintarii ruse.

Trump ar putea fi arestat ....early next week cum a zis unu pe CNN....dupa ce a fost pus sub acuzare de o instanta din New York City.

Marti e de asteptat sa se predea. Evident ca nu o va face si o sa vina ei sa-l ia, o sa iasa cu scandal, s-ar putea sa iasa republicanii cu armele in strada....razboi civil.

Nu e acuzat momentan  pentru evaziune fiscala, nu pentru rasism, nu pentru toate rahaturile facute in mandat de la razboiul comercial care a adus America in pierdere si cum a gestionat pandemia, indicandu-le americanilor sa bea detergenti, nu pentru ca si-a tradat tara obtinand sprijin de la Putin, nu pentru ca l-a santajat pe Zelenski sau ca a interzis accesul musulmanilor din 7 tari sau ca a facut abuzuri in serviciu prin a sustrage documente clasificate.....


...ci pentru un scandal de musumalizare cu o starleta porno cu care a facut sex si a platit-o sa taca din gura.

Nah, un scandal sexual te ingroapa mai repede in America in vremurile astea




Acum cine sunt eu sa judec democratia americana...sau faptul ca vor sa-l bage la parnaie chiar de Paste riscand sa-i irite pe fanaticii lui si sa  declanseze un razboi civil de Paste tocmai acum cand e beleaua asta cu Rusia si China.

Dar poate daca aveau si americanii instrumente de control ca-n UE, Trump n-ar fi ajuns nici  presedinte de bloc.

Ma enerveaza ca democratii isi dau cu Tesla in oua si isi saboteaza sansele la urmatoarele alegeri din 2024  daca fac porcaria asta de a-l aresta pe Trump chiar in saptamana mare.

Pentru mine si altii nu o fi important. Sunt ATEU/Agonistic, ma doare undeva, dar nu pot sa ignor faptul ca pentru vreo 60-70 milioane de sustinatori  conservatori crestini din America, sarbatoarea asta conteaza, ca atatia sustinatori l-au votat ultima oara pe  ciumpalacul portocaliu. 

60-70 milioane .....o mare parte au mitraliere, arme de asalt, pistoale.....si 1000 din astia daca ies in strada sa-si apere idolul, tot iese nasol.

Stim bine ce se poate intampla daca castiga republicanii in 2024 - s-a terminat cu ajutorarea Ucrainei din 2025.
    Stai linistit ca si Trump este doar un actor, Americani trebuie sa aiba impresia ca au alternative. Probabil va fi arestat tocmai ca sa se asigure ca va fi votat in 2024.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 
The following users liked or thanked this post: Meghido 1469 î.Hr.

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #663 on: 01 April 2023, 03:35 »

    Stai linistit ca si Trump este doar un actor, Americani trebuie sa aiba impresia ca au alternative. Probabil va fi arestat tocmai ca sa se asigure ca va fi votat in 2024.

 

Eu am o teorie conspirationista mult mai buna.

Biden ordona compromiterea imaginii lui Trump (nu o sa-l aresteze, doar sa-l compromita electoral ori cat sa-l convinga sa nu mai candideze in 2024), apoi se propune Ron DeSantis candidat, candideaza si fiul lui Robert Kennedy care e antivaxer convins, mai apare vreun alt republican peste noapte care sa fie faimos,  si in felul asta, se divizeaza electoratul de dreapta republican.

Iar Biden castiga cu brio alegerile din 2024, avand electoratul sau de stanga unit!


Altfel, eu nu inteleg teoria ta. De ce sa piarda democratii de bunavoie alegerile din 2024?
De ce naiba democratii ar vrea sa renunte de bunavoie la functiile lor, dar la imunitate si salarii mari lasandu-l pe Trump sa fie reales? Tu realizezi ca daca e reales Trump si republicanii obtin majoritatea in Senat in 2024, mullti democrati ar putea sa o incurce pentru ca au .......ajutat Ucraina sa se apere de Rusia? Si pentru campania de vaccinare?
Nu mai zic ca Ucraina va fi direct servita pe tava Rusiei daca revin republicanii la putere, si multe chestii dubioase despre afacerile democratilor si apropiatilor lor care au facut niste chestii prin Ucraina din 1991 pana in 2019 ar iesi la suprafata dupa cum acuza republicanii .....eu nu cred teoria ta! Si-ar da cu tesla-n oua sa permita victorie GOP in 2024.
Ca da, aparitia lui Trump la tribunal si chiar o poza cu el in catuse ar insemna dezastru total pentru democrati in 2024.  Nu ca democratilor le-ar pasa de Trump, dar sunt moderati si liberali care ar renunta sa mai iasa la vot pentru Biden cand ar realiza ca nu traiesc intr-o democratie, ci intr-un sistem distopic in care politicienii incomozi establishmentului ajung la parnaie.

Ar fi o sinucidere electorala pentru democrati sa-l aresteze pe Trump in saptamana patimilor, la fel ca in 2016 cand au propus-o pe Hillary sa candideze la presedintie. Si mai risca si un RAZBOI CIVIL sau violente in mai multe orase mari.
In 2016 aveau scuze - americanii credeau ca viata e ca in filmele cu happy end in care femeia puternica il bate pe candidatul populist si ca  nu aveau de unde sa stie ca Trump o sa castige, iar Hillary avea sa se dovedeasca a fi un Turd candidate.
Acum ar trebui sa aiba ceva mai multa maturitate politica si sa fie buni la STRATEGIE.

Eu inca sper ca au invatat ceva din 2016 si au demonstrat asta in 2020, lasandu-l pe Biden sa candideze si sa fie votat de democrati de dragul amintirilor din epoca Obama.
Dar acum sa se prosteasca si sa fie dumberi din nou......eu nu vreau sa cred ca vor sa faca asta, sa-l aresteze pe Trump inainte de cea mai importanta sarbatoare crestina.

Pentru ca din momentul ala, si indecisii din statele mov vor vota cu GOP la modul hardcore si cu oricare republican care va candida la Casa Alba, chit ca va fi Trump sau DeSantis sau Haley sau vreun redneck cu tinfoil hat. Hai sa vezi 90 de milioane de americani votand cu republicanii in 2024, pentru ca toti s-ar simti "insecured" stiind ca orice oponent incomod poate ajunge la parnaie in cea mai mare democratie a lumii, si mai ales, in saptamana patimilor, incalcand fundamentele crestine ale natiunii americane.

 
Cateva tari din NATO pun la cale sa intervina direct in conflictul din Ucraina, cica fara sa implice NATO in sine, printre care si Polonia. Se discuta si in media din RO, deci nu sunt doar povesti. Ar fi fb daca nu s-ar inghesui si RO in asta.
Ca urmare, se pregateste o escaladare masiva a ostilitatilor, daca se confirma.


Probabil armate de investitori si muncitori care sa reconstruiasca tot ce a fost distrus de rusi in Ucraina.
Momentan, ucrainenii ii vor bate pe rusi pe cont propriu cu armele de la occidentali.
Si eu credeam anterior ca ar fi necesar 500.000 de soldati si 5000 de tancuri Abrams pentru eliberarea Crimeii, dar HIMARS-urile, dronele turcesti si rachetele ghidate  isi fac bine treaba, determinand multe familii de  rusi sa plece in numar mare din Crimeea si Donbass in Federatia Rusa.
 
« Last Edit: 01 April 2023, 03:53 by joedonald »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #664 on: 01 April 2023, 17:02 »
80k nord coreeni voluntari. LOL!  ;D ;D ;D ;D
Pun pariu cu viata mea ca niciunul dintre ei nu moare de dragul Rusiei intr-atat cat sa ingrase voluntar pamantul ucrainean. Poate vreo cativa sa fie, de dragul banilor, ceilalti sunt voluntari doar pentru ca asa a ordonat soarele lor suprem. Altfel, ei si familia se vor caza in lagar.
Rau a ajuns Rusia daca cere ajutorul unor dictatori de mana a 2-a.
Oricum, vesti bune pentru voi, nu? Prea abundau cele rele cu troaca ruseasca in pana prostului pe front. O raza de speranta ca pacea ruseasca sa ajunga si pe la noi si sa le dati o mana de ajutor in reeducarea infidelilor.
« Last Edit: 01 April 2023, 17:05 by Cyberseller »
 

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #665 on: 02 April 2023, 12:13 »
Cateva tari din NATO pun la cale sa intervina direct in conflictul din Ucraina, cica fara sa implice NATO in sine, printre care si Polonia. Se discuta si in media din RO, deci nu sunt doar povesti. Ar fi fb daca nu s-ar inghesui si RO in asta.
Ca urmare, se pregateste o escaladare masiva a ostilitatilor, daca se confirma.

Vazut.
Disperare mare.
Un fel de model Cehoslovacia, probabil o Polocraina sau Poloromcraina (ca tintesc unirea si cu Romania)
Daca nu de fapt macar ca alianta desi polacii vor sa recupereze bucata lor de la ucrani daca nu prin alipire macar prin unire  ;D (Lvov la ucrani, nici nu am dat atentie pana la vanzoleala asta...cum a ajuns Lvov la ucrani? oare nu cum a ajuns si Crimea la ucrani  ;D vai, vai, drama mare la polaci)

Tot felul de scenarii.
Giugiuc e ala in care ne este spus ca razboiul nuclear e vax, uite Hirosima cum a renascut deci mare lucru nu este (cand au fost judecati aia de au dat cu nucleara pe civilii din Hirosima?  aaa, nu au fost judecati)
Doar ca Rusia e prea mare si China prea numeroasa in poporani sa dispara total.
La noi aia de supravietuiesc o sa continue cu transgenderii in teritorii radioactive fara resurse. Uaa, castigam sigur.

https://imgflip.com/gif/7c89y7


 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #666 on: 02 April 2023, 15:51 »
Incercati cu babele de pe sant sa speriati pe cineva cu nucleara. Nu se va ajunge acolo si chiar daca Putin, disperat, va incerca ceva, ai lui il vor casapi. Nici lingaii lui, nici chinezii, nici altcineva din lumea aceasta nu au interes sa declanseze un razboi nuclear. Una e sa ameninti, alta este sa treci la fapte. Doar un Putin disperat (oricum moare daca pierde) si teroristii islamisti, insa am mari indoieli in privinta celor din urma ca isi doresc holocaust planetar. Au in meniu doar infidelii.

Oricum, vesti foarte rele pentru voi. Rusia a fost, este si va ramane in corzi in acest razboi, altfel nu amenintau cu nulearele ca smardoii batuti in curtea scolii. Ofensiva lor a fost un fâs rasunator si toate semnalele de pe front indica ca isi consolideaza apararea in ideea de a pastra cat mai mult din ce au furat. Nici pe ucraineni nu ii cred in stare sa ii alunge total din tara si cred ca se va ajunge pana la urma la un compromis care il va scoate pe ticalos cat de cat invingator (ramane cu Crimeea si culoarul terestru).

Cum dracului se face ca citati toti putinistii pentru a-l scuza pe criminalul sef, insa nu suflati o vorba despre crimele rusilor din Ucraina? Ce ziceti de copiii ciorditi de ei din Ucraina, din care returneaza acum o mica parte de cand cu mandatul de arestare care l-a lovit direct in bile pe scelerat?

« Last Edit: 02 April 2023, 16:01 by Cyberseller »
 

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #667 on: 02 April 2023, 19:13 »
Pe bune? De ce nu au lasat plozii in zona de razboi?
Asta e acuza dupa un anisor de razboi?
Sau vrei sa spui ca ucranii i-au lasat pe ai lor acolo?...ca suna mai grav decat scosul lor.
Nu iti tot spun ca e varza propaganda noastra?

Oricum mai bine nu aduceai vorba ca tocmai mi-am amintit cum au amenintat amerlocii prin 2018 cu saltarea celor din tribunalul ala daca ii acuza de ceva in Afganistan (ca asa planuiau)

Eu sunt mai curios de crimele ucrane (de astea rusesti vad ca are cine sa se ocupe cu preaplin)
Ca nu imi par cu tiglele pe casa ucranii. E epurare etnica ce fac ei pe acolo (sarbii au incasat-o grav pentru infinit mai putin)
 

Offline Cylix

7950X3D | Zotac 4090 AMP Extreme Airo | MSI MPG B650 Edge Wifi | 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000 |  SSD: Kingston KC3000 2TB+Fury Renegade 2TB+Samung Evo 1TB |Lian Li O11 Dynamic Evo | Lian Li Galahad 360 V2 | Corsair HX1500i | Samsung Odyssey G9 Neo + Zephyrus G15
 

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #669 on: 03 April 2023, 00:18 »
...sa speriati pe cineva cu nucleara. Nu se va ajunge acolo si chiar daca Putin, disperat, va incerca ceva, ai lui il vor casapi. Nici lingaii lui, nici chinezii, nici altcineva din lumea aceasta nu au interes sa declanseze un razboi nuclear. Una e sa ameninti, alta este sa treci la fapte. ...


Sa nu las neraspuns optimismul tau.
Aaa, ai uitat? Vorbim de dictaturi (nu ca noi traim in altceva)

Coreea nordica crezi ca are altceva dincolo de buton unic in mana sefului?  ;D
NU. Ala poate sa lanseze doar dintr-un pur puseu de deprimare, dimineata la o constipatie rebela.

Chinezul sau rusul crezi ca nu au intuit faptul ca poate exista rezistenta la un ordin de lansare?
Nu au pus pe posturile intermediare oameni capabili sa omoare si pe mama lor?
Sau crezi ca e imposibil sa fie selectati cei mai obedienti, psihopati, indoctrinati, etc,  orfani (pe repezeala un cuvant) pregatiti numai si numai pentru asa ceva?
Adica, ce vorbim, dictatura, dictatura, dictatura dar stop, sunt totusi destepti, aia (cineva) sa nu lanseze.
Ne hotaram, totusi, cu ce este acolo?

Apoi minimalizarea razboiului nuclear e facuta in curtea noastra.
Apoi (2): in Rusia nu apare rezistenta la razboi cat vad ca apar entitati care urla ca razboiul e dus prea bland, prea ca la tara.
Astia vor raspuns dement, total, i-n-c-a-l-i-f-i-c-a-b-i-l.





 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #670 on: 03 April 2023, 09:32 »
Las deoparte ineptiile unui putinist legat de nucleare, insist doar pe copii. Nu ma mira ca un putinist nu cunoaste faptul ca este considerata CRIMA de razboi ciordirea copiilor. Crima de razboi este si bombardarea coloanelor de refugiati pentru a nu-i lasa sa plece. Ma rog, intru in prea multe amanunte. Sa rezumam doar ca daca cuceresti o localitate, ca ocupant, esti obligat sa returnezi acesti copii statului caruia ii apartin. Este interzisa trimiterea lor in alta tara fara acordul tarii de origine al acestor minori. Se poate doar cu acordul ei si Ucraina nu l-a dat.

Cat priveste nuclearele, Putin nu are tragaciul prin care le lanseaza direct. In primul rand, decizia folosirii lor este luata in acord cu premierul si seful de stat major. Aceasta este decizia. Odata luata, Putin apasa butonul, insa este egal cu zero daca butoanele celorlalti trei decidenti nu sunt activate. In cazul in care totul merge struna pana aici, toti decid sa porneasca holocaustul, intervine al treilea lant de comanda din care fac parte cei care, efectiv, lanseaza rachetele. Posibil sa vina surpriza chiar de acolo si te trimit la acel incident din Razboiul Rece unde un biet locotenent rus si-a bagat picioarele in ele de regulamente si NU a initiat un atac nuclear in baza unor informatii care, ulterior, s-au dovit erori de sistem.

Nucleara este linia rosie peste care doar nebunii pot trece. De aceea, chiar si in dictaturi, decizia declansarii unui holocaust nu este lasata pe mana unui singur om, cat de dictator ar fi el. Chiar si Kim, dincolo de declaratiile sforaitoare, crezi tu ca ii face placere sa renunte benevol la luxul pe care il are dispozitie? Peste ce sclavi va ramane tiran daca acestia sunt vaporizati de contralovitura?
China nici nu mai trebuie mentionata pentru ca a declarat de nu stiu cate ori ca un atac nuclear, fie el si tactic, este linia rosie peste care nu care poate trece. Vor renunta la prietenia rusilor daca acestia trec aceasta linie rosie. Deocamdata nu au motive, caci una este sa ameninti si cu totul altceva faptul implinit.

Mai pe scurt, amenintarea rusilor cu nucleara este doar o arma a razboiului hibrid cu care sunt inarmate coloanele de sosocari si hauristi din intreaga lume pentru a speria netrecutii prin scoala. O alta arma este cea a pericolului participarii efective la razboi, pe persoana fizica, a acelorasi netrecuti prin scoala.
« Last Edit: 03 April 2023, 09:56 by Cyberseller »
 

Offline Meghido 1469 î.Hr.

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #671 on: 03 April 2023, 13:38 »
daca cuceresti o localitate, ca ocupant, esti obligat sa returnezi acesti copii statului caruia ii apartin. Este interzisa trimiterea lor in alta tara fara acordul tarii de origine al acestor minori. Se poate doar cu acordul ei si Ucraina nu l-a dat.

 In primul rand, decizia folosirii lor este luata in acord cu premierul si seful de stat major. Aceasta este decizia. Odata luata, Putin apasa butonul, insa este egal cu zero daca butoanele celorlalti trei decidenti nu sunt activate. In cazul in care totul merge struna pana aici, toti decid sa porneasca holocaustul, intervine al treilea lant de comanda din care fac parte cei care, efectiv, lanseaza rachetele.

China nici nu mai trebuie mentionata pentru ca a declarat de nu stiu cate ori ca un atac nuclear, fie el si tactic, este linia rosie peste care nu care poate trece. Vor renunta la prietenia rusilor daca acestia trec aceasta linie rosie. Deocamdata nu au motive, caci una este sa ameninti si cu totul altceva faptul implinit.

Mai pe scurt, amenintarea rusilor cu nucleara este doar o arma a razboiului hibrid cu care sunt inarmate coloanele de sosocari si hauristi din intreaga lume pentru a speria netrecutii prin scoala. O alta arma este cea a pericolului participarii efective la razboi, pe persoana fizica, a acelorasi netrecuti prin scoala.


 ;D Ce spui? Ucraina nu a dat acordul adica doreau mentinerea lor in zona de razboi?
Apoi care alta tara cand rusii zic ca partea aia este a lor? Ucranii zic ca nu este.
Practic toata lumea trebuie sa faca schimb de plozi in timpul razboiului pentru ca a aparut aceasta gaselnita nascuta iute din lipsa de altceva (parca vad vasele americane ducand copilasi japonezi in insulele principale japoneze dupa Iwo Jima  :D  Sau chiar acusi, dupa fuga din Kabul, au returnat amerlocii putinii copilasi pe care i-au salvat? Doar zic...ca talibanii nu cred ca au dat acordul. Nu te aud? Ce spui?)


Care shpe butoane nucleare?
Pana si amerlocii au doar o valiza nucleara. Nu se preumbla toata lumea cu valize si butoane.
Basca mai este si chestia numita "mana moarta", etc.
Insa propaganda noastra vorbeste numai de dictaturi dar tot ea vrea sa credem ca sunt dictaturi luminate care nu lanseaza nucleare.
Ne hotaram odata? (tu doar nu crezi ce zice China, ca nu lanseaza, pentru ca aia e o dictatura a vrajmasului, nu?  ;D )

Pe scurt (ca tine) acum propadanda noastra nu mai vrea dezarmare nucleara pentru ca asta este o inventie a razboiului hibrid rusesc.
Acum e buna nucleara (dar de ce e buna din moment ce zici ca oricum nimeni nu da cu ea?...e razboi hibrid daca intreb? )
 

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #672 on: 03 April 2023, 16:10 »
Paranteza:
România cere reintroducerea taxelor vamale pentru cerealele din Ucraina.
Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/agribusiness/ultima-ora-document-romania-cere-reintroducerea-taxelor-vamale-pentru-cerealele-din-ucraina-scrisoare-comuna-trimisa-presedintelui-ce-21084678
Deci 5 tari europene "s-au dat cu rusnacii", dupa cum ar grohai MinteNeagra.
Acum la modul serios, ma intreb ce repercursiuni vor fi simti astea cinci care au indraznit sa miste in front. Si, in plus, cred ca discursul ungurilor va urca cel putin o nota mai sus decit pina acum.

PS: sper totusi ca fantoma lui CTP sa nu mai apara imbecil atoatestiutoare si in speta asta.
« Last Edit: 03 April 2023, 16:13 by taxon »
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #673 on: 03 April 2023, 16:14 »

 
Giugiuc e ala in care ne este spus ca razboiul nuclear e vax, uite Hirosima cum a renascut deci mare lucru nu este (cand au fost judecati aia de au dat cu nucleara pe civilii din Hirosima?  aaa, nu au fost judecati)
 
 

Diferenta e ca Little Boy a omorat 140.000 de japonezi. O racheta  ruseasca Satan 2 poate sa rada o tara intreaga de marimea Frantei cu toti cei 67 milioane de locuitori

Rusia si America au arsenal cu mii de rachete nucleare strategice ce sunt de sute de ori mai distructive decat bomba Little Boy. Si fara sa mai includem arsenalul nuclear al Chinei, Indiei, Pakistanului, Frantei, Marii Britanii si Israelului (Coreea de Nord e o gluma proasta). 
Toate impreuna pot provoca un dezastru planetar, si chiar daca ar fi numai o treime din efectele unei eruptii supervulcanice cum a fost in Permian, tot ar fi A SASEA EXTINCTIE din istoria planetei asteia. 

Chiar si gândacii, scorpionii, tardigradele şi muştele de fructe ar avea dificultati in a se adapta.

Problema si mai grava e ca daca rachetele au incarcatura uraniu-235 si nu ceva mai saracit, planeta asta o sa fie lipsita de viata, stearpa ca Marte pentru 700 milioane de ani, adica nu o sa mai fie nimic viu pe aceasta planeta cam...NICIODATA!
Partea si mai proasta e ca nici Luna, nici Marte, nici buncarele nu pot servi ca adaposturi sustenabile pe termen lung pentru miliardari.
« Last Edit: 03 April 2023, 16:22 by joedonald »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #674 on: 04 April 2023, 08:27 »
Minti negre putiniste.
Descurajare nucleara, domnilor. Zecile de mii de nucleare au doar scopul de descurajare. Lansezi? Lansez si eu si murim cu totii. Asa este mentinut echilibrul. Hiroshima nu se pune pentru ca japonezii nu aveau bomba nucleara. Si daca am ajuns la japonezi, sa reamintim inca un capitol din onestitatea care ii caracterizeaza pe rusi: au atacat o Japonie in corzi desi aveau semnat acord de neutralitate si le-a ciordit Insulele Kurine. Cu ocazia acelui eveniment au ciordit si de la chinezi Manciuria de Nord. Pe la Vladivostok, cel mai important oras rusesc din Extremul Orient, gasesti mai multi localnici care iti vor spune cu exactitate amanunte despre China si Japonia decat localnici care pot localiza Moscova pe harta.

Pentru sosocari, un mic capitol de istorie.
In razboiul din Coreea, intr-o perioada in care sud-coreenii si americanii se aflau intr-un moment dificil, MacArthur a cerut insistent aprobarea folosirii nuclearelor tactice. A fost refuzat!

Se pare ca doar sosocarii si putinistii nu inteleg importanta acestei linii rosie a folosirii armelor nucleare. Nu inteleg ei nici de ce, exceptand Iran si NK, toti insista sa nu se treaca aceasta linie rosie, inclusiv China si India. Exceptand sosocarii, se pare ca toti de pe mapamond inteleg ca trecerea acestei linii duce omenirea de la bunastarea de acum la dezastru total. Chiar si pentru Putin este valabil dictonul ca sufli si in iaurt cand te frigi cu ciorba. Acum are arsuri de gradul 4 de la ciorba din Ucraina, nu isi permite alta.
Dupa cum bine vedeti, China a lasat-o mai moale cu planul lor de pace. Daca Xi se intelegea cu Putin, pasul doi insemna discutia acestuia cu Zelenski. Nu a avut loc si este lesne de inteles ca planul lor s-a impotmolit din fasa, Putin neacceptand toate punctele. China profita din plin de acest razboi cat timp ramane conventional. Occidentalii isi folosesc parte din resurse intr-o zona care nu reprezinta interes maxim pentru ei, Rusia slabeste, iar ei au parte de resurse ieftine de la o Rusie in corzi. Ce poti spera mai mult.



Post Merge: 04 April 2023, 08:34
Paranteza:
România cere reintroducerea taxelor vamale pentru cerealele din Ucraina.
Acum la modul serios, ma intreb ce repercursiuni vor fi simti astea cinci care au indraznit sa miste in front. Si, in plus, cred ca discursul ungurilor va urca cel putin o nota mai sus decit pina acum.
Nu vor simti nicio repercusiune, cum nici diva voastra nu a patit nimic cu derapajele ei.
Problema e ca avem la Ministerul Agriculturii un mumie pesedista expirata care nu a reusit sa obtina de la UE despagubirile corecte pentru agricultori. Nu era loc de spaga si nu l-a interesat evenimentul.
Oricum, noi tot de alimente scumpe vom avea parte pentru ca nu ucrainenii sunt problema, ci coruptia noastra. Fermierii nostri sperau la un tun si nu le-a iesit. Cred ca nu sunteti atat de ingramaditi ca in cazul Putin sa nu intelegeti ca ii doare fix in cur pe fermieri de populatia Romaniei. Daca maine ceapa ajunge la 100 lei gramul, vor cauta cai sa ti-o vanda la 150 lei.
« Last Edit: 04 April 2023, 08:51 by Cyberseller »