Aoleu, a cazut Bahmut? Inseamna ca e jale: "Zelensky warns of ‘open road’ through Ukraine’s east if Russia captures Bakhmut, as he resists calls to retreat "
https://edition.cnn.com/2023/03/07/europe/ukraine-volodymyr-zelensky-cnn-interview-bakhmut-intl/index.htmlCit despre Bucuresti, nu imi fac griji. Gata, avem cele 4 baterii Patriot-moartea-Kinjalelor (nu numai 2, ca necajiții de ucrainieni), chit ca nu prea avem munitie pentru ele.
Dar ne facem si singuri, la Ploiesti, redutabilele SkyCeptor, o versiune ultramoderna a pietrelor aruncate cu praștia.
Daca ne infurie rusnacii, dar daca ne infurie rau de tot, poate facem si alea 4 corvete pe care le taraganam... de cîti ani?
Ne scobim acusica de parale si pentru 2 submarine, vedem noi dupa aia unde le parcam si la ce adincimi le folosim, cert e ca flota mujicilor din Marea Neagra sigur da in bilbiiala.
Mai ales daca la orizont or sa vada aparind fumegînd maiestuos "Regele Ferdinand" si "Regina Maria", tinindu-se de mina. (Astea-s metafore, nu trebuie luate mot-a-mot - precizare pentru repetentul ala care a fentat scoala si care nici daca ii desenezi nu intelege demonstratia. Aoleu, m-a pus naiba sa zic ceva si in franceza, retardul o sa creada ca am zis "cacat", asa cum vorbeste el acasa in mahala. Si pe forum.)
Despre suprematia aeriana nici nu mai are rost sa vorbim, avem o escadrila de F16 care va face muci orice avion orcesc ce va indrazni sa atenteze la cerul tarisoarei noastre. De unde stiu asta? Pai, asa ne-a promis presa MSM, ca "F16 is a game changer", ia, nu va mai prostiti si informati-va numai din surse oficiale!
Daca vine vorba de tancuri, numa sa indrazneasca vreun T-14 sa isi arate senilele pe aici, ca aruncam pe el cirduri de Piranha, pe care iarasi ni le producem singuri. De zor si cu spor, Dorel sa traiasca!
Pina apare T-14le ala, poate rezolvam si problemutele de la turele, ca sa devoreze pirăniuțele noastre tot ce le iese in cale.
Mama lor de orci, cum vor ei sa stapineasca tot pamintul!
Cu noi nu o sa le mearga, pentru ca rîul, ramul si aliatul strategic "mi-e prieten numai mie, iară tie dusman ți-este", Putin nenorocit! (precizare tot pentru chiulangiu: ala e un vers din Eminescu, Mihai Eminescu, un poet român obscur, nu e cazul să îti incordezi neuronul si din cauza astuia. Nu il da la Digi24 si nici la Antena3, decît asa...accidental, doar pe 15 ianuarie si numai si numai dupa stirile cu Jelenschi).
Si,
bomboana de pe coliva, ptiu, drace, mars de aici, cireasa de pe tort, daca il alegem presedinte pe generalul Ciuca, sah mat il facem pe Putin care-i doar un spion de duzina, batrîn, bolnav si vesnic pe moarte, iar nu un erou al desertului, verde ca bradu si neinfricat ca leul din Nassîr, ca conducatorul nostru!
(aici, obsedatul de Sosoaca e in vrie totala, Karl May si batalia de la Nassiria nu au cum sa faca vreo jonctiune in mintea lui chinuita)