Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 109820 times)

ericmario and 9 Guests are viewing this topic.

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #870 on: 04 June 2023, 23:19 »
Dar RON DESANTIS e o figura noua si tanara, cu mari sanse sa devina presedinte si sa izoleze America de restul lumii si sa nu se mai implice in apararea Europei.
Americanii nu isi permit sa piarda Europa. 



Pe capitalistul republican american il doare undeva de Europa si de parazitii ei socialisti, inclusiv de britzii aia nenorociti care la 1765-1773 care il ardeau la buzunar pentru ceai si timbru.

Daca ar avea de ales intre o tara ca Rusia care produce 1,688,228,000 metri cubi de gaz ce i-ar asigura combustibil pentru masinile americane timp de secole  vs  700 milioane de guri de hranit si de funduri europene de aparat care contribuie cu putini bani la apararea colectiva asigurata in mare de taxele pe care le platesc americanii, ce crezi ca ar alege?


Eu de asta iti zic sa anticipezi.

Sa dea Sfantu sa nu se intample situatia cand americanu de rand va prefera Rusia in detrimentul Europei, inclusiv China care ii produce cantitati enorme de produse in defavoarea Japoniei, Taiwanului, Singaporelui si Coreii de Sud care produc calitate.

Daca se va intampla, atunci vei stii ca America a devenit o oligarhie corupta ca Rusia si ca democratia liberala a murit pe planeta asta.


P.S. gandeste-te cat ar fi avut de castigat americanii daca cooperau cu sovieticii intre 1945 si 1991  si il lasau pe Stalin  sa anexeze toata Europa. N-ar mai fi fost cursa inarmarii, lumea ar fi fost mai sigura si mai pasnica, America era mai avansata tehnologic si mai prospera, iar Rusia mai bogata si mai prospera, si asta daca Europa era sacrificata in totalitate, pe buna dreptate, dupa doua razboaie mondiale sangeroase pornite pe continentul asta.

Vezi bine ca pentru americani, China comunista a fost mai profitabila decat sa fi sustinut  o China nationalista sau chiar Imperiul Japonez.

Americanii nu suporta competitorii seriosi cum erau Imperiul Japonez si Germania Nazista.
De aia i-a lasat pe rusi si chinezi sa invinga, ca stie cam care le sunt limitele si din ce aluat sunt, sunt deci inamici mult mai controlabili si mai profitabili.
« Last Edit: 04 June 2023, 23:27 by joedonald »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #871 on: 05 June 2023, 07:04 »
Americanii nu au lasat Europa de izbeliste nici in 1945, nu o vor lasa nici acum si nu o vor lasa niciodata. Nu isi permit.
E foarte usor sa atincipezi ce s-ar fi intamplat daca Stalin calarea toata Europa. Trebuie doar sa compari nivelul de trai din Vest cu cel din Est din timpul Cortinei de Fier. Comunismul si-a dovedit ineficienta, plus ca vine la pachet cu dictatura si nimic bun nu poate aduce acest tandem omului de rand. Nu stim ce presedinte vor avea americanii in 2024, dar stim cine va castiga "alegerile" din Rusia.

China a devenit o forta dupa ce a renuntat la izolationism, cum sa crezi ca americanii se vor inchide intre propriile frontiere? E sinucidere curata.
Legat de Ucraina, SUA este unul dintre garantii frontierelor lor. Daca ii lasi de izbeliste, cine se mai increde in tine?
Ucraina detine cca. 20% din resursele de uraniu cunoscute si este foarte bogata in metale rare, litiu in special. Trecerea acetuia din urma in mana rusilor ar lasa SUA total descoperita in fata Chinei si Rusiei.

Nu ii vad atat de idioti pe americani sa renunte la Ucraina, de Europa nici nu poate fi vorba.


 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #872 on: 06 June 2023, 15:05 »
Orcii au detonat barajul din Herson...inundațiile bineînțeles că le-au luat si propriile trupe.

Și e clar ca o sa urmeze și centrala nucleara Zaporojie

La cea mai ușoară creștere de radiatii,  America ar trebui sa niveleze cu Orcia,  sa lase doar o gaura neagra.

Sunt atât de disperați și conștienți ca vor pierde Crimeea de vor ajunge sa iradieze Europa ?
« Last Edit: 06 June 2023, 15:08 by joedonald »
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #873 on: 06 June 2023, 15:40 »
Nu s-a inecat nimeni. E doar o mare mizerie facuta ca sa obtina in zona o mare mocirla. Mocirla ii ajuta in primul rand pe orci ca impiedica tancurile ucrainiene sa inainteze. Putin cred ca stie ca nu o sa mai iasa din conflictul asta decat cu picioarele inainte. Il cred in stare in disperare sa distruga si centrala Zaporojie si poate si sa foloseasca o nucleara tactica.
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #874 on: 06 June 2023, 16:58 »
Nu s-a inecat nimeni. E doar o mare mizerie facuta ca sa obtina in zona o mare mocirla. Mocirla ii ajuta in primul rand pe orci ca impiedica tancurile ucrainiene sa inainteze. Putin cred ca stie ca nu o sa mai iasa din conflictul asta decat cu picioarele inainte. Il cred in stare in disperare sa distruga si centrala Zaporojie si poate si sa foloseasca o nucleara tactica.

Cu Zaporojie e clar ca va fi "soluția finala", ca atunci clar nu mai întra trupele NATO în Ucraina și jumate din Europa va sta priptita în case mai mult decât în pandemie.


Dar cu nucleara tactica nu cred ca are cojones.


Una singura, oricat de mica ar fi, va declanșa un efect de domino ce va duce la sfârșitul vieții pe planeta asta. Sau cel puțin in Eurasia.




E un trigger care odată activat, nu mai ai ce sa faci decât sa îți iei adio de la viata sau sa te rogi sa ne salveze extratereștrii sau Dumnezeu.
Sau sa va rugați ca Biden sa nu retalieze.
Poate sa fie o chestiune de câteva ore, maxim 1 luna.
Chiar și dacă nu se ajunge la un schimb de nucleare SUA-Rusia din motive binecunoscute.

Pentru ca dacă Rusia va folosi arma nucleara in Ucraina, si asta numai daca ar ajunge intr-o situatie de disperare si anarhie incat ca Putin sa ajunga la butoanele nucleare (ca el are doar valiza cu coduri, dar nu e dupa el)......imediat va începe Coreea de Nord sa atace Japonia și Coreea de Sud, India pe Pakistan, China pe Taiwan,  Iranul pe Israel, Arabia Saudită pe Iran, Israel da start la operațiunea Samson,  Ungaria sare pe România, Turcia pe Grecia,  Egipt pe Etiopia și Sudan etc.

Chiar dacă Biden ar da dovada de slăbiciune și nu ar retalia pentru a salva măcar America, jumătate de planeta o sa fie distrusa din momentul ala.


Dacă America se implica,  și ar fi o mare prostie sa se mai implice pe continentul asta blestemat , nu o sa mai crească nimic pe planeta asta milioane de ani.

Pentru ca implicarea americana înseamnă automat război direct cu Rusia și M.A.D
« Last Edit: 06 June 2023, 17:10 by joedonald »
 

Offline Ciocanul

 
The following users liked or thanked this post: taxon

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #876 on: 07 June 2023, 10:30 »
Pana una alta... drame si amarati de care nu-i pasa nimanui:
https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26315767-foto-imaginea-dramei-unor-oameni-care-oricum-erau-napastuiti-razboi-distrugerea-barajului-nova-kakhovka-inundat-acum-casele.htm


La fel o sa fie si cand o da Putin cu nucleara sau o sa detoneze centrala nucleara de la Zaporojie.

Nu o sa fie nicio operatiune minune NATO apoi. Nu o sa vina niciun avion american sa bombardeze Moscova din razbunare, pentru ca stim apoi ce urmeaza........ sa fim botezati cu foc si duhul sfant cum zicea Ioan Botezatorul. :)))

Din momentul cand Putin a dat o nucleara,  razboiul din Ucraina  s-a incheiat, Biden o sa dea telefon lui Zelenski sa inceteze ostilitatile si o sa sisteze livrarea de armament, urmand semnarea unui acord pentru cedarea teritoriilor catre Rusia si formarea unei noi "CORTINE DE FIER" pe Nipru pentru 50 ani.

Niciun american nu o sa-si riste fundul pentru o tara ca Ucraina si nimeni nu vrea sa arda de viu sau sa fie iradiat pentru suveranitatea unei tari. INCLUSIV NOI NU VREM sa murim si ne vedem tot ce am acumulat prin munca grea....ars!
 
Investitorii si afaceristii care detin imperii de trilioane de dolari nu vor sa-si vada orasele americane de zgarie-nori rase de ciuperci nucleare. 

O vor da si...trebuie sa o dea inapoi daca Rusia ajunge sa faca asta in mod necugetat.  Probabil ca intr-un fel, si americanii au provocat acest conflict ca sa le testeze limitele si rabdarea rusilor, sa vada pana unde se poate ajunge daca ii enerveaza la maxim.

Asta e situatia acum, imi pare rau si pentru @Cyberseller care inca mai spera, dar   putem schimba situatia cata vreme va fi un arsenal nuclear functional pe teritoriul ala al Rusiei (care poate ajunge in mana altui dictator sau pe mana unor teroristi ultranationalisti), tara aia nu o sa fie niciodata invins sau cucerita de Occident.


Francezii si germanii care inca saliveaza la gazul rusesc zic una, dar alta fac, si tot de dragul prieteniei traditionale cu Rusia.

Britanicii si polonezii sunt cam singurii masochisti dispusi sa se bata cu Rusia.....asta pana cand se vor trezi singuri ca ucrainenii la un moment dat.


Sa fie clar: americanii nu vor declansa niciodata un atac nuclear atata vreme cat nu sunt ei cei atacati nuclear, nici francezii, nici englezii, nici chiar chinezii, iar israelienii numai in scop defensiv si de riposta. Nu o sa lanseze nimeni nicio racheta nucleara asupra Rusiei si sa riste un M.A.D. pentru suveranitatea Ucrainei!    Nu te astepta la coloana vertebrala de la niste tari iubitoare de consumerism, frumusete narcisista si bogatie materiala.

Nici macar nord-coreenii nu au cojones....acolo e altceva.
Singurele popoare care sunt suficient de handicapate sa faca mizeria asta sunt indienii care cred in reincarnare, pakistanezii si iranienii ca au jihadistii, si rusii daca ajung la disperare. Adica fix tarile sarace care nu au speranta de a acumula bogatie materiala.
« Last Edit: 07 June 2023, 10:37 by joedonald »
 

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #877 on: 07 June 2023, 10:44 »
Exista si solutie de mijloc. Le-as da arme nucleare ucrainienilor. Sa le foloseasca cum cred mai bine. Putin a zis ca va dota si Bielarus cu arme nucleare, sa se dea la fiecare sa ajunga la toata lumea. :D
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #878 on: 07 June 2023, 10:55 »
Exista si solutie de mijloc. Le-as da arme nucleare ucrainienilor. Sa le foloseasca cum cred mai bine. Putin a zis ca va dota si Bielarus cu arme nucleare, sa se dea la fiecare sa ajunga la toata lumea. :D

 
Daca vrei sa vezi cum e sa traiesti intr-o Europa pe jumatate iradiata.....gen sa stai in casa si sa mai iesi afara doar in costum de protectie antiradiatii vreo cateva luni, go for it. 
Ucraina si perimetrul vestic al Rusiei o sa fie rase de pe fata planetei, macar scapam de scandal definitiv.
Si o sa fie distractiv cu  antivaccinisti care vor refuza sa ia iod sau sa poarte masti si echipamente sau sa stea in casa . Pentru ca ei nu cred in radiatii.

In cel mai rau caz, s-ar putea ca rusii sa riposteze nuclear daca considera dotarea cu arme nucleare a Ucrainei drept un afront la adresa lor si sa bombardeze America si Europa, inclusiv Romania si Polonia care servesc ca huburi de livrare a armelor.
« Last Edit: 07 June 2023, 10:57 by joedonald »
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #879 on: 07 June 2023, 18:22 »
Nu va fi niciun razboi nuclear, nu mergeti pe fenta rusilor. Au niste papagali care ameninta, nimic oficial, caci nu au curajul. Daca detoneaza o singura bomba nucleara in Ucraina, cea mai mica din dotare, China si India ii abandoneaza. Raman doar cu Soso&Simi si sclavii lor spalati pe creier, un schimb total inacceptabil pentru rusi.

In ceea ce ne priveste, daca tot a deschis Cutia Pandorei criminalul de la Kremlin, pericolul mare vine dinspre Nord-Vest. De la unguri, caci sunt din ce in ce mai agresivi si provoaca fatis. Nu fac referire la vreun prostanac nebagat in seama pe strada, ci la elitele lor in frunte cu Orban. Speranta lor ramane Putin, un motiv in plus sa scuipam pe toti putinistii din Romania care vorbesc romana si se bat cu patriotismul in piept.

Ca o completare: China si India ii ajuta la ocolirea embargoului. In acest fel trebuie inteles ca ii abandoneaza. Fara ajutorul acestor doua tari, Rusia sucombeaza in cel mult un an.
« Last Edit: 07 June 2023, 18:25 by Cyberseller »
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #880 on: 07 June 2023, 19:23 »


Post Merge: 07 June 2023, 19:45
Si o sa fie distractiv cu  antivaccinisti care vor refuza sa ia iod sau sa poarte masti si echipamente sau sa stea in casa . Pentru ca ei nu cred in radiatii.
    Ce noroc pe capul nostru ca exista Youtube  altfel nu am crede ca exista radiatii : .
       A
« Last Edit: 07 June 2023, 19:45 by axxel4you »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #881 on: 07 June 2023, 20:09 »
A comis amicul vostru atatea crime in Ucraina incat as intra in pamant de rusine daca i-as gasi macar o scuza. Nu o are! E un criminal dement si toata adunatura care il sustine, de la elite pana la ultimul muritor de foame, e o flegma care trebuie tratata ca atare. Cum dracului sa ai pretentia sa te consideri om sustinand astfel de hidosi? Cum?! Cum sa ii cauti scuze unuia care ucide copii (daca nu ii rapeste), care bombardeaza scoli, spitale, statii de autobuz, locuinte .. chiar si baraje, mai nou? Cum sa poti sustine o dihanie care a distrus viata a zeci de milioane de oameni doar pentru visele lui umede. Cum??? Trebuie sa fi ultimul gunoi uman al acestei planete ca sa o poti face.
Puneti dracului mana pe cartile de istorie si vedeti acolo cat rau ne-a facut aceasta natie de criminali. Sunt scrise inainte de razboi. Lasati-i pe Sosoaca Urlatoarea si Simi Galerie, caci astia sunt doar aspiratoare de prosti si ne ducem dracului, ca tara, cu astfel de specimene la conducere. Daca nu va place istoria, incercati sa aruncati un ochi in curta Venezuelei, unde un sosocar de-al lor a promis marea cu sarea, afara cu strainii din tara, si acum nu mai gasesti scoarta pe niciun copac, este roasa toate de muritorii de foame. Uitati-va la moldovenii de peste Prut, cate mizerii au indurat de la orci. Lasati-i pe criminali, caci astia vor gasi mereu scuze pentru crimele comise.
« Last Edit: 07 June 2023, 20:12 by Cyberseller »
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #882 on: 07 June 2023, 21:51 »
Ultimul gunoi uman este ala care sustine un razboi pe care nu are cum sa-l castige si isi trimite populatia la moarte.
  Daca tot o iei asa personal, mergi in Ucraina si da o mana de ajutor alaturi de ucrainieni ca nu e nimic mai important decat salvarea capitalisumului, nivelul de trai ridicat si buda cu apa curenta.
  L.E. si masina de spalat automata.
« Last Edit: 07 June 2023, 21:53 by axxel4you »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline Cylix

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #883 on: 07 June 2023, 22:22 »
Ultimul gunoi uman este ala care sustine un razboi pe care nu are cum sa-l castige si isi trimite populatia la moarte.

..deci, Putin. Ai dreptate.
7950X3D | Zotac 4090 AMP Extreme Airo | MSI MPG B650 Edge Wifi | 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000 |  SSD: Kingston KC3000 2TB+Fury Renegade 2TB+Samung Evo 1TB |Lian Li O11 Dynamic Evo | Lian Li Galahad 360 V2 | Corsair HX1500i | Samsung Odyssey G9 Neo + Zephyrus G15
 

joedonald

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #884 on: 07 June 2023, 22:38 »
Nu va fi niciun razboi nuclear, nu mergeti pe fenta rusilor. Au niste papagali care ameninta, nimic oficial, caci nu au curajul. Daca detoneaza o singura bomba nucleara in Ucraina, cea mai mica din dotare, China si India ii abandoneaza. Raman doar cu Soso&Simi si sclavii lor spalati pe creier, un schimb total inacceptabil pentru rusi.

In ceea ce ne priveste, daca tot a deschis Cutia Pandorei criminalul de la Kremlin, pericolul mare vine dinspre Nord-Vest. De la unguri, caci sunt din ce in ce mai agresivi si provoaca fatis. Nu fac referire la vreun prostanac nebagat in seama pe strada, ci la elitele lor in frunte cu Orban. Speranta lor ramane Putin, un motiv in plus sa scuipam pe toti putinistii din Romania care vorbesc romana si se bat cu patriotismul in piept.

Ca o completare: China si India ii ajuta la ocolirea embargoului. In acest fel trebuie inteles ca ii abandoneaza. Fara ajutorul acestor doua tari, Rusia sucombeaza in cel mult un an.

Boss, nu stiu, dar eu n-as vrea sa experimentez o criza a rachetelor cubaneze 2.0  sau o Hiroshima 2.0. in timpul vietii mele si mai ales, nici urmasii mei  (daca o sa am).
Imi sunt indeajuns deja Cernobîlul 2.0. care o sa se intample,  si porcaria care s-a intamplat ieri  + Nord Stream.

Daca Rusia detoneaza fie si o bomba nucleara portabila mai mica, America, Franta si UK bineinteles ca nu vor riposta de frica scenariului M.A.D. Mi-e ca vor abandona Ucraina in secunda doi si il vor presa pe Zelenski sa semneze acordul de pace.

Din momentul ala de slabiciune fata de bogatia materialista, NATO va arata ca este vulnerabil.

Iar China va incepe sa atace Taiwanul fara frica, Coreea de Nord pe Coreea de Sud, Iranul pe Israel, Turcia pe Grecia......stiind ca nu vor folosi arme nucleare. 

O sa urmeze o epoca de razboaie conventionale in serie, nu un WW3, dar ceva la fel de nasol.
« Last Edit: 07 June 2023, 22:40 by joedonald »